3 تومن برای هزینه رانژه و 2 تومن هم برای یه روزی اگه خواستی تخلیه کنینقل قول:
5 تومن سر جمع باید اضافه بشه همین درسته
Printable View
3 تومن برای هزینه رانژه و 2 تومن هم برای یه روزی اگه خواستی تخلیه کنینقل قول:
5 تومن سر جمع باید اضافه بشه همین درسته
این جهرمی احمق برید تو پیجش ببینید چه طرحی تو سرش هست برداشته تعرفه مزخرف مخابرات دزد بی همه چیزو کپی/پیست کرده بعد به ملت میگه نظر بدید ببینم خوبه یا نه ؟ مثلا اگر ملت بگن نه یه 2 گیگ میزاره روش بعد تایید می کنه بعد یه سری ابله به این جوجه سفارش شده امید دارن که نت نامحدود شه هنوز متوجه نشدن سیاست حاکمیت محدود سازی هست ....
این های وب هم که تهشه از گیتهاب نمیشه با سرعت بالای ۶۴ کیلو دانلود کرد. ارزش زنگ هم نداره چون قطعا معیار سنجش IDM خواهد بود. خدا رو شکر ایرانسل و پارس آنلاین هستن که یه فایل بشه حداقل از گیتهاب دانلود کرد البته فعلا !
ملت خوشحال هم که الان یه نظر سنجی بذاری بگی اینترنت داخلی رو رایگان کنیم حال کنید همه میگن بععععلههه و دورتر از نوک دماغ چی هست اصلا ؟
این تعرفه های جدید اشغاله.تعرفه اینترنت 10 گیگ هست.ینی فرقی نمی کنه کدوم سرویس انتخاب کنی 10 گیگ بیشتر نیست.این از قبلی هم بدتر شد. توی اینستگرم اعتراض کنید بهش حداقل بفهمه با خر طرف نیست.:n34::n34::n34:
من سرعت هایوب ام کند بود. زنگ زدم یک ماه پیش گفتن مودم رو روی حالت Bridge بزار تست کن. ظرف یک ماه اخیر سرعت بهتر شده.
دو تا مودم مختلف رو هم تست کردم در حالت pppoe دچار افت سرعت شدم. سرعت ساعاتی خوبه ساعاتی بد.
میخواستم بدونم علتش چیه در این حالت سرعتم بده؟ در اینترنت مخابرات مودم ام در حالت pppoe مشکلی نداشت چرا در هایوب مشکل داره؟
تعرفه جدید خیلی خوبه از وزیر تشکر کردم :n33:
من snr خطم خیلی پایین بود اسپیلتر و تلفن رو برداشتم از رو خط و مودم رو مستقیم زدم به خط و تلفن و اسپیلتر رو وصل کردم به یه پریز دیگه ای یهو snr از 6 پرید رو 20 الان راحت 16 مگ رو میکشه قبلش تا 12 بیشتر نمیکشید .
های وب دانلود از شاتلند رو هنوز کامل حساب میکنه ؟
نقل قول:
خوشبحالت من ک هرکارى کردم و مودم و تلفن رو با پریز مختلف امتحان کردم نتیجه نداد
من اینکارو 100 بار انجام داده بودم منتها این دفعه نمی دونم چی شد یهو جواب داد ....نقل قول:
تلفن اتاق که زنگ میخوره نتم قطع میشه بعد اعلام خرابی کردم به مخابرات بعد زنگ زدن پرسیدن که سیمارو چجوری وصل کردم بهشون گفتم گفت اشتباه زدی اینجوری که میگم بزن ....
اسپیلتر و تلفن رو زدم تو یه پریز دیگه و مودمم مستقیم یهم snr رفت بالا ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]