سایت یلو هم قبول نکردنقل قول:
حضوری میرم چارسو ببینم حل میشه یا نه
Printable View
سایت یلو هم قبول نکردنقل قول:
حضوری میرم چارسو ببینم حل میشه یا نه
سلام
دوستانی که مودم i60 یا همون B612 رو دارند، گزینه تغییر TDD/FDD رو دارند؟
اگر بله، در صورت تغییر از td به fd ، آنتن چه تغییری میکنه؟ (با همون سیمکارت td منظورم هست)
کسی تست کرده؟ میخوام بدونم آنتن میپره یا روی شبکه FD سوییچ میشه یا ....
سپاسگزارم
تماس گرفتین یا از طریق سایت اقدام کردین؟منظورم یلو هستنقل قول:
ایرانسل قبلا گفته واسه مشترکین سلب امتیاز هم قراره راهکار بده
معلومه کاری نکردن پس
حضوری مراجعه کنید احتمالش بیشتر سعی کنید حرفی از سلب امتیاز شده به میان نیارین
سلام.داداش به خاطر اینکه منطقه ما پوشش TDD مبین نت نداره همین طرح 360 رو گرفتم و فعال کردم وقتی این گزینه رو از FDD به TDD تغییر میدم آنتن نداره و فقط رو FDD آنتن میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
البته من منظورم td ایرانسل بود.
فکر میکنم تاپیک رو اشتباهی جواب دادید.
کلا انتن میرهنقل قول:
i60
ایرانس
فروشنده میگفت مودم TD-i40 پردازنده قویتری نسبت به GP2101 Plus داره. قیمتشونم یکیه الان 200 تومن (مثل اینکه قراره گرون کنن به زودی).
کسی تجربه جفتشو داره؟ کدوم بهتره؟
طبق اطلاعاتی که من دارم i40 جز ظعیف ترین ها هست و ممکن هست واستون مشکل ساز بشهنقل قول:
و اینکه i40 رو نمایندگی ها و فروشنده ها با قیمت نزدیک به ۱۷۰ میفروشن کمتر از ایرانسل البته بدون بسته
این یعنی مشتری نداره و اینجوری میخان بفروشن
پلاس قویتر هست ولی توی اطلاعات ایرانسل و تا حالا اثبات نشده
واسه افزایش قیمت بعید نیست چون با افزایش تورم مودم های شرکت ها ثابت مونده
نصاب مبین نت هم این حرف به من زد
رفیق اشغال تر از ای ۴۰ پیدا نمیشهنقل قول:
فرکانس ۵ گیگاش که اکثر وسایل ( با ساپورت ) پیدا نمیکنن
مورد بعد اینکه، یه سری همین طوری پسورد مودمم ورداشته شد! شانس اوردم ۵ دقیقه بعد فهمیدم
برای چی می خوای این کارو کنی نه سرعتت بیشتر میشه نه انتن -- تازه بسته هاتم گرون تر میوفته تا اونجایی که من چک کردم 4جی تا 30% گرون تر از TD
در پاسخ به اقا Behzad83 نه همچین دکمه ای نداره باید سیم کارت رو بیاری بیرون و سیم کارت دیگه بذاری
در مناطق روستایی اگر سیم کارت TDایرانسل رو توی گوشی بزارید و گوشی از فرکانس ۸۰۰ پشتیبانی کنه روی شبکه 4G های وب رومینگ میشه. اما روی fd خود ایرانسل رجیستر نمیشهنقل قول:
با خود مودم t60 نمیشه به شبکه های وب وصل شد به دلیل اینکه متاسفانه فرکانس ۸۰۰fd رو ساپورت نمیکنه
پارسال ۵ ابان بسته یک ساله گرفتم، چند روز دیگه تموم میشه
۹۶ گیگ بود که تا امروز ۴۸ گیگش مونده بود
حدود ۲۰-۲۵ روز قطعی کامل داشت
هر سری مجبور میشدم بسته سیمکارت بگیرم کارم راه بیافته
حساب کردم ، خریدش دیگه به کارم نمیاد! چون فقط یه نفرم، نیازی هم به شیر با کسی ندارم
جدای از اینکه بیرون هم نت دارم، نیازی نیست دو بار هزینه کنم
منم خونه دو تا نت نامحدود دارم اما موقع بازی هیچکدوم بدرد نمیخوره و قطعی دارن.نقل قول:
شما مودمت رو میفروشی؟
مودم رو میخوام بدم به دوستم انلاک کنه، شک دارم بشه ولی اگه بشه احتمالا بسته +۱۰ گیگ همراه اول میگیرم واسه دانلود شبانهنقل قول:
سلام
یعنی الان ایرانسل زده 1 تا 80 از مبین نت بهتره سرعتش یا فقط اسمی بیشتره؟؟
اگه خوبه بگیرم
نه دوست عزیر واسه تبلیغات هست مثل هم هستننقل قول:
بستگی به پوشش منطقه داره
دوستان که تو تست سرعت فقط از رکورد هاشون میذارن آدم هیچ ایده ای از سرعت متوسط نداره.
میشه یه دید کلی بدین از سرعت متوسطش؟ با تعرفه های جدید و گرون شدن FDD دوباره آدم می مونه چیکار کنه. (یه 10 مگابیت دانلود و 4 مگابییت آپلود نسبتا پایدار برای تک کانکشن کارم رو راه میندازه چون اینجا FDD هم وضع خیلی بهتری نداری تو سرعت)
بعد مودم مناسب چی هست GP-2101 Plus خوبه؟
من خودم td ندارم اما یه چیز رو صادقانه بگم،همش بستگی به توان اون دکل و جمعیت متصل به اون هست،مثلا الان من خدمت تو یه روستایی هست که کل جمعیت اون روستا همراه اول استفاده میکنن بخاطر انتن دهی خوبش،اما ایرانسل تازه 4g شده یعنی روزو شب فرقی نداره،همیشه روی 64 مگابیت یا ۱۰مگ دانلود فیکسه و اصلنم کم نمیشه تو روز،پس اصلن نمیشه متوسطی رو برای سرعت درنظر گرفت،باید ببینی چقدر از مردم محلتون td دارننقل قول:
سلام دوستان
کسی میتونه بگه که وضعیت اینترنتم چطوره؟؟؟
این عکس وضعیت مودمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام دوستان
کسی میتونه بگه که وضعیت اینترنتم چطوره؟؟؟
این عکس وضعیت مودمم
من چند روز پیش مودم TF-I60 به دستم رسید و دارم از TDD استفاده می کنم.نقل قول:
تو این مدت کوتاه از لحاظ پایداری اتصال و سرعت دانلود و باز شدن صفحات وب ، مشکل خاصی نداشتم. یعنی به نظرم برای استفاده های عادی و خونگی بد نبوده.
فقط مودمی که برای من فرستادن از لحاظ ارتباط وای فای یه خرده ضعیف هست. مودم adsl که قبلا داشتم تو کل خونه آنتنش پر بود اما این مودم ، به محض اینکه از اتاقی که داخلش هست بیام بیرون ، ارتباط وای فای ضعیف میشه یه مقدار.
و همونطور که دوستان هم اشاره کردن ، کیفیت اینترنت در هر منطقه به تعداد کاربر و تجهیزات نصب شده روی دکل ها هم مربوط هست.
خوب نیستنقل قول:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
اصلا خوب نیست سیگنالنقل قول:
سعی کنید با جابجایی مودم تقریبا هر جایی که عقل جن هم نمیرسه امتحان کنید و سعی کنید سیگنال sinr به حداقل ۱۰ برسونید
اره این مودم وای فای نسبتا ضعیفی داره و واسه من حداکثر ۲ اتاق رو پوشش میده و مجبور شدم اینترنت رو با روتر توی بقیه خونه پخش کنمنقل قول:
متراژ خونه ۷۰۰ متر و دیوار ها بسیار کلفت هستن
یک دلیل دیگه مودم هایی که انتن وای فای داخلی دارن نسبت به به انتن خارجی ضعیفتر هستن اینم یه دلیل دیگه
دوستان من امروز tdlte گرفتم
مشکلی که دارم اینه که برای ورود به my irancell چه برنامه یا وب رمز یکبار مصرف دیر به ایمیل ارسال میشه (یاهو) و وقتی هم میاد دیگه منقضی شده
با جیمیل هم تست کردم همین مشکل رو داشت
راهی به جز ورود با ایمیل نیست؟
سلامنقل قول:
من دیروز بعد از ظهر و شب این مشکل رو داشتم. رمز چند ساعت بعد برام ارسال می شد و وقتی وارد می کردم ، سیستم پیام میداد رمز منقضی شده و معتبر نیست.
بابت همین با پشتیبانی هم تماس گرفتم ولی فایده نداشت.
امروز صبح (حدود ساعت 7-8) امتحان کردم ، فوراً رمز رو به ایمیلم ارسال کرد.
ممنون فعلا که برای من هنوز مشکل دارهنقل قول:
نمیشه رمز عبور دائمی مثل سیم کارت اای معمولی براش تعریف کرد که این مشکلات پیش نیاد؟
خواستم به طور ویژه از راهنماییتون تشکر کنم. امشب که بارونی بود سرعت رسیده بود به 80 کیلو و قاطی کردم:n24: رفتم مودم رو روی لبه سقف کاذب تست کردم، در کمال تعجب بالای کابینت آشپزخونه سرعت نزدیک 1 مگ شد:n19::n20: (هرچند که کیفیت آنت در همون حد SINR زیر 4 مونده). واقعا درحد 30-40 سانت جابه جایی همون بالای کابینت سرعت رو میتونست نصف کنه!:n36:نقل قول:
پ.ن. مودم بنده GP2101+ است.
دوستان سرعت اینترنت من در اینستاگرام خیلی پایینه اما در نرم افزارهای دیگه خوبه اول فک کردم خود اینستاگرام کند شده ولی بعد از اینکه با اینترنت خط که ایرانسل تست کردم دیدم عالی باز میکنه....به نظر شما مشکل چیه؟
خودش درست شد!:n19:نقل قول:
دوستان کسی تا حالا تونسته به سرعت 80مگابیت با tdd برسه؟
مننزدیک۷۰ شدم البته همراه اولنقل قول:
سرور هم فرانسه هست
خوشحالم که تونستم کمکتون کنمنقل قول:
بازمبگردین
سعی بفهمید سیگنال از چه سمتی میاد و مودم رو اونجاها جابجا کنید
سعی کنید از یه سه راه برق با کابل طولانی مثلا ۵ متر یا بیشتر استفاده کنید که ازادی عمل بیشتری داشته باشید و زمانی که مودم روشن هستجابجا کنید تا بهترین مکان رو پیدا کنید
هر سانتی متر تاثیر داره
از عجایب ایرانسل هست
طرح من دیشب تموم شد!
جالبه که ایرانسل دو هفته پیش تاریخ رو از ۵ ام به ۶ ام تغییر داده بود اما دیشب باطل شد... نمیدونم سر ملت کلاه گذاشتن رو خیلی دوست داره یا اشتباه کرده
از ۹۶ گیگ یک ساله، ۴۰ گیگش سوخت شد
تو این یک سال ۲۰-۲۵ روز قطعی داشت، یعنی یا خیلی خوب وصل بود یا کامل قطع!
فعلا که حساب کردم نت موبایل بگیرم ، یه بار هزینه میکنم به صرفه تره
دوستان بهترین مودم از بین موارد موجود کدومه؟
من 5142 دارم ولی فقط برای مواقعی که در سفر هستم استفاده میکنم. برای دفتر کار میخوام یه مودم جدید بگیرم، کدوم مودم از بقیه بهتره؟
با توجه به اینکه قیمتی اعلام نکردید احتمالا منظورتون ۱۹۹ هستنقل قول:
۲۱۰۱ چیزیه که شاکیش کم بوده
قیمت مودم مهم نیست؛ کلاً میخوام یه سرویس TD-LTE دیگه مجزا از این بگیرم و نمیدونم کدوم مودم رو انتخاب کنم که سرویس بهتری دریافت کنم؛ چون برای برگزاری کلاس آنلاین میخوام سرعت (خصوصاً آپلود) و بعد از اون پینگ برام خیلی مهمه.نقل قول:
2101 خوبهنقل قول:
بدترینش هم i40
i60 هم هیچ فرقی از نظر سرعتی نداره
البته دوستان میگفتن که سرعت آپلود جدیدا خیلی بد شده، حتما قبلش با این مودمی که دارید یه تست بگیرید ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه
متشکرم.نقل قول:
این تست الان با مودم 5142 هست توی محل دفتر. (تهران-تقاطع بلوار کاشانی و اتوبان باکری). متأسفانه راضی کننده نیست.
خواهش میکنمنقل قول:
اما ممکنه منطقه ضعیف باشه
منظورم اینه که اگه بخواید کارتون حتما همین جا انجام بشه،کاری نمیشه کرد اما جای دیگه و دکل دیگه نتیجه بهتری بگیرید