دوستان سیمم رو فورجی کردم.یه سوال بعد این بسته هدیه بسته شبانه نامحدود بزنم میشه از فورجی استفاده کرد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
Printable View
دوستان سیمم رو فورجی کردم.یه سوال بعد این بسته هدیه بسته شبانه نامحدود بزنم میشه از فورجی استفاده کرد؟
سلام دوستان اینجا کسی دفتر فروش سیم کارت همراه اول که ثبت نام هم خودش انجام بده داره؟ با تشکر
تمامی دفاتر خدماتی و نمایندگی های همراه اول فروش سیم کارت و ثبت نام انجام میدننقل قول:
یعنی رو همون باند 1800 4.5 و 4G رو برای کل ایران پوشش میده درسته ؟ و با استفاده از این باند میشه شبکه اینترنت رو با توجه به ساپورت گوشی و مودم رو حالت 4.5 یا 4G تنظیم و استفاده کرد . و خبری از تجمیع و افزایش سرعت نیست و فقط اسمش عوض میشه و 4.5G بالای گوشی و در مودم ظاهر میشه .نقل قول:
شما یه زحمت بکش زنگ بزن پشتیبانی همراه اول و راهنمایی بگیر مثل اینکه کسی خبری نداره ....نقل قول:
خیر برای شبانه ها نمیشه همزمان باید بسته یک ماهه الفا پلاس روزانه هم خریداری کنید تا شبکه همیشه رو 4G باشه و بتونید در بسته های شبانه هم استفاده کنید .نقل قول:
روی فرکانس 1800 با استفاده از تکنولوژی MIMO سرعت 4G رو افزایش میده و بنام 4.5G معرفی می کنه ولی خبری از 4G+ یعنی تجمیع فرکانس های 1800 و 2600 نخواهد بود.نقل قول:
نمیشه بسته آلفا پلاس یک روزه زد و بسته شبانه هم استفاده کرد از فورجی؟نقل قول:
منطورم کاربر انجمن که در دفتر فروش کار در حال حاضر مشغول کار باشد و کار ثبت نام را بلد باشه چون من بتازگی نمایندگی همراه اول را گرفتم چند تا سوال عمومی از او دارمنقل قول:
میشه ولی همون 24 ساعت یعنی یک روز شبکه روی 4g قرار میگیره و بعد تموم شدن بسته 1 روزه دوباره میشه 3gنقل قول:
میرم حیاط آنتن فول سرعت دانلود ۲ مگ بر ثانیه هست داخل خونه با دو خط آنتن سرعت ۷۰۰ تا ۹۰۰ کیلوبایت ☹️☹️☹️☹️
توی خونه جابه جا کن ممکنه بتونی سرعت حیاط رو بگیرینقل قول:
سلام
از ساعت 10 شب به بعد شبکه 4G پینگ خیلی بالا میره !!!
تست پینگ:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=799ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=811ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=809ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=813ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=780ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=765ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=967ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=818ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=923ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=853ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=799ms TTL=35
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1071ms TTL=35
برای بقیه دوستان اینجوریه ؟
همراه اول افتضاح شده دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم تاييد ميكنم از ١٠ شب تا حدودا ١٢ ١ شب
پينگ به شدت افزايش پيدا ميكنه
سرعت هم تا حدودي كم ميشه
يه كارايي دارن ميكنند
من دیروز منطقه بازار تبریز بودم چک کردم فقط باند 7 هست خبری هم از تجمیع فرکانس نیست 10 مگابیت هم سرعت داد رو آیفون 6 اس بقیه مناطق رو با باند 3 تجهیز کردن یک مسئله جالب هم که هست رو فرکانس 900 نسل سوم راه اندازی کردن پینگ کم و سرعتش از نسل سه 2100 و نسل چهار بیشتره
فورجی همراه اول چه عالی شده دو روزه، قبلا نهایت سرعت پانصد کیلوبایت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی؟ به سرعت 12 مگ راضی نباش . این سرعت حتی برای 3g هم کمه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست امروز من.با دو خط آنتن فورجی
سلام دوستان
قبض برای من اومده 18000 تومن درصورتی که 10000 تومنشو نوشته خدمات مبتنی بر محتوا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * هم زدم میگه هیچ سرویس فعالی نداری!چیکار کنم ابن هزینه دیگه نیاد؟؟
و اگه به 195 شکایت کنم چیزی میشه؟
مثل اینکه این اتفاق برای خیلی ها افتاده حالا یارو واعظی گفته پیگیری میکنیم اگه تخلفی صورت گرفته باشه برمیگردونیم به مشترکانقل قول:
به همین راضیم از همراه اول،سرعت ایرانسلم 42 مگه،ولی دو روزه به شدت فورجی همراه اول پایدار شده اصلا سویچ نمیشه رو تریجی پینگ هم پایینه اگه همینطور ادامه پیدا کنه تا اینترنت هدیه تموم شه اینترنت شش ماهه بیست کیگو فعال میکنم فعلا همراه اول برای من بهتر از ایرانسلهنقل قول:
واسه من این سرویسای مزخرف خود به خود دوباره فعال میشن بعضی هاشون،هر هفته دارم غیر فعالشون میکنم دوباره فعال میشن،امروز شکایت کردم از ۱۹۵ ببینم درستش میکنن ،دیگه فعال نشننقل قول:
واسه منم هستنقل قول:
پرينت گرفتم هر روز ٢٠٠تومن داره ميندازه.شمارشم نميدونن واسه چيه وقتي زنگ زدم ٩٩٩٠
فعلا فرصت نكردم برم مخابرات شكايت كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه دوست عزیز . من خودم یکماه الفا پلاس گرفتم ولی بعدش برای روزانم از ایرانسل استفاده کردم . و شبانه همراه اولنقل قول:
الان دوماهه بدون فعال کردن الفا پلاس دارم شبانه از فور جی دانلود می کنم
سلام دوستان، من از سرویس 4جی ایرانسل استفاده میکنم و راضی هستم اما بخاطر شبانه نامحدود همراه اول امروز سیم کارتمو عوض کردم USIM گرفتم این طرحی که شبانه 1000 تومن نامحدود هست بین ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 4جیش چقدره؟ تو اون زمان نامحدودیش سرعتشو کم میکنن یا عادی هست؟
شکایت چیه دوست عزیز دلیلش سامانه 3090 باشگاه پرسپولیس استقلال یا تراکتورسازی هست که با ارسال پیامک به 3090 این سرویس براتون فعال شده و روزانه 200 تومن به حسابتون منظور میشه و تحت عنوانی که نام بردید تو قبضتون میاد برای غیر فعال کردنش هم از طریق 3090 اقدام کنیدنقل قول:
نه داداش نامحدود نیست، کل آپلود و دانلودت حداکثر باید بیست گیگ باشه بیشتر که شد شارژت تموم میشه،سعی کن تو سیم کارتت یک ریال بیشتر نباشه موقع دانلوودنقل قول:
من سیمم 912 هست . حالا از حجم گذشته من سرعتش مهمه واسم سرعتشو کم میکنند؟ همون شبی 20 گیگ هم واسم بسه که فیلم هامو بگیرمنقل قول:
حتما یک سیم کارت اعتباری بخر برای دانلود،نقل قول:
شبا کلا سرعت پایینتره ولی بیست گیگو صد در صد میشه دانلود کرد،البته چون دانلود و آپلود با هم حساب میشه، اگه با سیم کارت دایمی دانلود میکنی از نوزده گیگ بیشتر نشه
دوستان سلام/شهر ما تازه 4g شده گوشی من 3g هست سوالم اینه که از کجا بفهمم خونه ما هم فورجی پوشش داره یا نه؟چون میخوام گوشی 4g بگیرم اگه پوشش نداره پولم از دست نره نرم افزار خاصی دارید معرفی نمایید صمنا کامپیوتر ندارم با تشکر
دوست عزیز من اصلا توی 3090 عضو نیستمنقل قول:
از شماره زیر برای من توی پرینتم ثبت شده که 200 تومن هر روز میندازه
700707123456789
این شماره 3090 هست؟
بعدم اگه 3090 بود که خوده 9990 میگفت بهم ولی اونا هم میگن هیچی نیست!!!
سلام
ایا همراه اول اینترنت ساعتی شبانه نامحدود داره مثل ایرانسل ؟ کدام از این دوتا اپراتور انتنشون واسه 3g بهتره
بسته شبانه نامحدود روزانه هفتگی ماهانه داره .در مورد اینکه کدوم بهتره خودت باید تست کنی ببینینقل قول:
واقعا دمه همرا اول گرم حداقل پوشش 4جی خیلیی بهتر از ایرانسل هستش یه ماه پیش بزور یه خط انتن میداد امروز دیدم تو اتاقم ک دور تا دور دیواره و خونه اس تا ته پر شده
ایرانسل که صد باره پیام دادم به اپراتور هیچی تغییر نکرد که نکرد
میتونید با همون گوشیتون برید سایت همراه اول و پوشش منطقه زندگیتون رو ببینید که تحت پوشش 4G هستش یا نه . و یا برید سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و منطقه زندگیتون رو انتخاب کنید ببینید پوشش داره یا نه . و میتونید از گوشی دوست و یا آشنا استفاده کنید که از نوع 4G هستش و شبکه رو سرچ کنید و یا از دفاتر همراه اول محل زندگیتون سوال کنید .نقل قول:
شما #800* رو بزن و بعد گزینه شماره 1 رو بزن ببین کجاها عضو هستی . حالا دوباره همون کد #800* رو بزن و این بار گزینه 2 و سپس دوباره همون کد #800* و این بار گزینه 3 رو بزن . اگه درست نشد . ببین از کدوم سرشماره ها برات اس میاد همون سرشماره رو تو نت جستجو کن و کد غیر فعال سازیشو پیدا کن و اجراش کن تا قطع بشه .نقل قول:
دوستان میخوام بسته روزانه بگیرم اما همشون نصف نصف هستن مثلا 4 گیگ رو میزنه 2گیگ روز 2گیگ شب من یه چیزی میخوام مثلا 6 گیگ فقط برا روز باشه شبانه میخوام نامحدودش رو بزنم چنین بسته ای برای روزانه نداره؟
دوتا بسته 10و20 گیگ شش ماهه داره که نصف نصف نیستنقل قول:
چجوری فعال کنم؟ کدشون چی هست؟نقل قول:
الان تو همراه من تو سایتش دیدم چه خبره..........10 گیگ 49 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل 20 گیگ 50 تومن داره که اه
چیزی که فعلا از همراه اول برمیاد همینه
دوستان نامحدود یک روزه چند گیگ میشه دان کرد؟