باز خوبه تو مرند روزها ه کلا edge تعطیله(از 3کیلوبایت بیشتر نمیره)نقل قول:
Printable View
باز خوبه تو مرند روزها ه کلا edge تعطیله(از 3کیلوبایت بیشتر نمیره)نقل قول:
تو ایران 1000جی هم بیاد ما مشکل پهنای باند داریم سرعت از همین مقدار بیشتر نمیشهنقل قول:
موافقم با شمانقل قول:
من روز اول رفتم سیم خریدم،یه تستم گرفتم گذاشتم اینجا.سرعتش43 مگ بود
الان بیشتراز مگ 4 5نمیشه
و وقتی میرم روی 3جی،سرعتم خیلی بیشتره و روی 4جی download rate یبشتر از 300 نمیشه اما روی 3جی تا 1 2 مگ میره download rate
همشهری چه مناطقی از قم پوششنقل قول:LTE داره؟
سرعت با سرور داخلی چطوره؟
سلام خدمت شمانقل قول:
راستش اطلاعی ندارم ،اینجا منزل یکی از آشنایان هست ما خودمون تهران هستیم ولی اگر به مناطق دیگه رفتم چک میکنم خبرشو بهتون میدم.
اینم تست از سرور شاتل خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه گذرتون به ازادگان یا 72تن و یا انصارالحسین افتاد ببینید پوشش LTE داره یا نه.:n16:نقل قول:
راستی 3G رو هم تست کردید؟(سرعتش چقدر بود؟)
خوب رفتم سیم کارت رو به usim تغییر دادم و متصدی گفت که حدود 2 ماه دیگه 4g تهران راه میافته ! منم گفتم بخاطره پهنا باند ؟ اونم گفت یکی از دلایلش هست :n33:
خب یعنی پهنای باند افزایش پیدا میکنه؟:n04:نقل قول:
این سرعتا موقتیه بعدنا باید به همون ۱ ۲ مگ رضایت بدیم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان این بسته ها چرا انقدر حجم میدزده؟ من نزدیک به 100 مگ دانلود کردم با بسته شبانه اما حدود 250 مگ از حساب کم کرد!!!! با 16 کانکشن هم داشت دانلود میکرد... این چیزا عادیه؟
دوستان من دیشب حجمم تموم شد گوشیم مصرف رو با ترافیک منیجمنت دقیقا نشون میده کدوم اپلیکیشن چقدر مصرف کرده با اینکه اصلا با گوشی وبگردی نمی کنم اما نوشته 6 گیگ و نیم مصرف فایر فاکس و 18 گیگ مصرف دانلود منیجر میخواهم بدونم این طبیعی است؟؟ چطور میشه مصرف فایرفاکس رو کاهش داد؟؟ با تشکر
یا گوشیتون درست حساب نمی کنه و یا داره حجم مصرفی رو از روز اول روشن شدن گوشیو نشون میده که معمولا احتمال دوم هستنقل قول:
گوشیتون چی هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیر دوست عزیز مصرف این ماه است دقیقا روز به روز نشون میده با جدول و نمودار گوشی من هووای اسند میت 7 است هنوز ایران نیومده من از خارج گرفتم واقعا پیشرفته و عالی است. سوال میکنه کدام اپلیکیشن ها اجازه دارند از اینترنت استفاده کنند؟ و تنها نرم افزارهایی که حق استقاده از اینترنت رو دارند دانلود منیجر و فایر فاکس هستند تیک بقیه رو برداشتم حتی اجازه اپدیت تحت هیچ شرایطی رو نداره خیلی کامل و دقیق است
دوستان چرا جواب نمیدید؟نقل قول:
3g+ تا حالا ندیده بودمنقل قول:
گوشیت چیه؟؟؟؟؟
این تست رو دوستم برام فرستاد ، گوشیش Xperia Z هستش . شاید منظور +H باشه.نقل قول:
اره اکثر رو h هست مگه وضع خیلی خیت باشه که بر رو 3g
معمولا H+ هست
نمی دونم عجیبه
من رو سونی امتحان کردم
حتی سونی هم H+ می زنه
تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان 1 ساعته که همه BTS های ایرانسل از کار افتادن! 3G نیست...2G هم پشتبوم 2 خط میاد! مشخصه از جای دیگه میگیره.
دوستانی که ساکن این منطقه بودن شما هم مشکل پیدا کردید ؟
مشکل فقط پهنای باند نیست امنیتی هم هست اینا میخوان بیشتر روی کاربرای اینترنت تو کشور کنترل داشته باشن اونم با سرعت کم.نقل قول:
من بارها شنیدم تعداد افراد پلیس فتا هِی زیاد میشه و استخدام میکنن. یه سرچی بزنید تو google در این باره.
مشکلات دیگه ای هم هست.
مثل این بحث فرهنگی که پیش میکشن . محدود میکنن و میگن سرعت بالا برای شما بیجنبه ها حیفه.
مراجع بارها گفتن.
آنتن 2G که مثل همیشه عالیه.3g هم از اون اول با 3 تا آنتن دیتا داره.نقل قول:
ولی 4g دو روز اول دیتای عالی داد بعدش انگاری گربه گو..ید، دیگه تعطیله بایه آنتن الکی.
SONY XPERIA Z3
دقیقا منم همین مشکل داشتم. حدود 1 ساعت آنتن نداشتم و ایرانسل قطع بود.نقل قول:
احتمالا داشتن تغییراتی رو شبکه اعمال میکردن.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
تست سرعت Irancell 4G میدان ونک تهران امروز
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اقایون اساتید کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟نقل قول:
با سلام.دوستان لینکی سراغ ندارید که توش مناطق تحت پوشش 3g ایرانسل نشان داده شده باشه؟ واسه شهر رشت میخوام . برای مثال تو سایت رایتل تو نقشه هر شهر بطور دقیق نشون داده شده ولی نمیدونم چرا هر چی سایت ایرانسل رو میگردم همچین چیزی فقط واسه وایمکس گذاشتند!
با تشکر
قعلا خود شرکت چیزی نداده احتمالا هم تا تابستان خبری نخواهد بودنقل قول:
ممکنه بتونید از سایت اپن سیگنال چیزی پیدا کنید
ای بابا از ایرانسل بعیده کهنقل قول:
دوستان اگه لینک نقشه و سیگنالی در این رابطه دارن لطف کنن بذارن
شما خودتون رو بزارید جای شرکت، وقتی شبکه و پوشش مدام داره تغییر می کنه نقشه میدادید؟نقل قول:
این موضوع قبلا هم زیاد سوال شده و فعلا هیچ نقشه ای از ایرانسل وجود نداره هر کس هم بهتون نقشه نشون داد بدونید داره دروغ می گه
من اگه جای اونا بودم معلومه که این کار رو میکردم عزیز! این چه حرفیه اخه به فرض منی که دارم هر ماه میلیاردا تومن از مردم نون میخورم نمیتونم بین این همه جوون بیکار ۲ نفر رو بذارم که به فرض هر ساعت نقشه ها رو اپدیت کنن؟نقل قول:
:n02:
البته این طرز فکر شاید برای یک ایرانی مسخره باشه ولی منی که ۶سال اتریش زندگی کردم از اینا هم خیلی بیشتر مشتری سالاری رو دیدم
نقل قول:دقیقا موافقمنقل قول:
به نظرم باید نقشه داشته باشه
تا مشترک تکلیفش رو بدونه که سیگنال تو محل سکونتش خوبه یا نه
به نظرم هم نقشه نسل 3 و هم نقشه نسل 4
سلام
دوستان خود فعال سازی 3G هزینه داره ؟ یعنی هزینش بیشتر از اینترنت معمولی GPRS هست ؟
بسته ها رو میشه روی اینترنت 3G و معمولی فعال سازی کرد ؟
هزینه GPRS معمولی با 3G فرق مییکنه ؟
از سایت زیر می تونید با انتخاب تیک 3G محل های پوشش رو ببینید ( اگه نقشه لود نشد با *شکن استفاده کنید )نقل قول:
دمت گرم خیلی به درد خوردنقل قول:
تو کرمان فقط 2 تا نقطه ( اونی با رنگ آبی ) هست ! اونوقت اینا اینقدر میگن 3g آوردیم ! کدوم 3g بابا ! ایرانسل خیلی داره تو بعضی شهرا کند عمل میکنه !
بچه ها ول کنید این حرف هارو امید به چی دارید
منتظرید ۴جی ۵۰ مگابیت بهتون بدن
اینجا تو منطقه ما تو اصفهان ۳جی چند روزی هست آنتن میده سرعتش روز ها تو ساعته شلوغی بین ۵تا ۲۰کیلو متغیره خلوت که میشه میره رو ۱۰۰
مسخره شو در آوردن این آقای قلمبه دزفولی و رفقاش
پوشش کرمان بهتر شده از یکشنبه هفته قبل من چک کردم از فرودگاه تا سه راه هوانیروز انتن پر بود از چهار راه فرهنگیان تا سه راه شرف اباد هم یه خط میداد از شرف اباد انتن پر شد تا دانشگاه بلدالامین که من تست کردم خوب بود سرعتم بین 65 تا 70 بود..شهرک مطهری و بزرگراه جنوبی چهارراه باقدرت و چوپاری هم انتن تقریبا پر بود داخل شهر هم طرفا چهارراه خواجو انتن بد نبود جاهای دگ من ندیدمنقل قول:
شما مطمئنی کرمانی !؟نقل قول:
من خودم شهرک مطهری هستم ! فقط وقتی نزدیک پنجره بیای اون سیگنال میاد روی 5-6 تو خونه کلا میپره ! شما چه جوری میگی شهرک مطهری پر بوده !
میدون آزادی هم که کلا هیچی نبود !
دانشگاه آزاد هم فقط در حد همون 5-6 تا ! که انگار هیچی نیست !
دوست عزیز من با ماشین چک کردم نمیتونم که برم تو خونه های مردم چک کنم که کجا پره کجا کمهنقل قول:
اصلا ربطی نداره !نقل قول:
اینقدر ضعیف هست که وقتی تو خونه میای کلا آنتن میره !
تو فضای باز هم سیگنال روی 7-8 میاد !
کلا هنوز خیلی ضعیفه 3g تو کرمان و ملت هم بیشتر برای استفاده تو خونه میخوان نه بیرون و تو ماشین