خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز :n12:من از سر مجبوری مخابرات گرفتم چون اینجا فقط adsl مخابرات هست و پارس انلاین و بقیه شرکت ها ندارن و اینترنت وایرلس که خیلی قیمتش بالاستنقل قول:
Printable View
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز :n12:من از سر مجبوری مخابرات گرفتم چون اینجا فقط adsl مخابرات هست و پارس انلاین و بقیه شرکت ها ندارن و اینترنت وایرلس که خیلی قیمتش بالاستنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
بهتره یه سر به مراکز مخابراتی بزنید و توی اطلاعاتتون یه تجدید نظر بکنید چون هنوز پاسخ من رو ندادید که تجهیزات شرکت های مختلف چی هستن و دقیقا چه نفاوتی هایی با هم دارن ؟؟
ضمنا شما یا دید درستی نسبت به مفهوم عیاراتی که به کار میبرید ندارید یا دقت کافی رو به خرج نمیدید ، بحث من چند پست قبلی شماست که قرمودید ترافیک ISP در نویز مشترک دخیل هستش . این ترافیک ISP یه بحث کاملا متفاوتی هستش با نسبت سیگنال با نویز خط مشترک . بله یکی از ابتدایی ترین مفاهیم همین هستش ، گراف زیر فکر کنم کاملا گویا باشه که هرچه سیگنال بالاتر ، نویز بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خصوص سوالی که داشتید که علت تغییرات نویز در ساعات مختلف شبانه روز چیه باید عرض کنم که علت به بستر انتقال دیتا بر میگرده . بستر انتقال دیتا چیه ؟؟ یعنی همان کابل ها و خطوطی که مسئولش شرکت مخابرات ایران هستش . به علت عدم توجه لازم اکثر کابل ها در بستر زمین از کنال کابل های برق فشار قوی رد شده ، در نقاطی که کابل ها به یکدیگر مفصل میشوند پیمانکاران سودجو به درستی مفاصل را آب بندی نمیکنند ، در کافو ها ارت به درستی نسب نمی شود و برق موجود در کافو باعث نویز می شود . وقتی سلت خطی بیش از 3 کیلومتر از مرکز مخابراتی تمامی این موارد درش دخیل میشه و باعث مشکل میشه و علت بروز مشکل در ساعات پیک ترافیک همین هستش که با شبکه معیوب N یوزر هم میخوان از خطوط استفاده کنن و برای همین دچار مشکل میشن
این ها اهم مواردی هستش که دخیل در نویز خطه
دوست عزیز اگر تحصیلات و علاقه مندی شما این هستش ، من به عنوان مسئول فنی یکی از FCP ها که هر روز با این مسائل درگیره این توضیحات رو خدمتتون دادم
سلام،می تونید حرف بنده رو نپذیرید،اگه یکی از سرویس دهنده های بزرگ حرف بنده رو تایید کرده باشه و گفته باشه ترافیک بیشتر وضعیت سیگنال به نویز رو تحت تاثیر قرار میده،حاضرید معذرت خواهی کنید از اون بنده خدایی که مشاوره غلط بهش دادید؟نقل قول:
لطفا مرجعی که این نمودار ازش گرفتید اگه اطلاعات بیشتری راجع بهش دارید برام بفرستین
آقای عزیز شمایی که مدعی فنی بودن و مطالعه در این خصوص هستید هنوز الف بای این صنعت رو نمیدونید و بعد از 4 بار پرسش من حتی قادر نیستید بگید که توی مخابرات چه تجهیزاتی نصب هستش و تفاوت تجهیزات شرکت ها با هم دیگه چیهنقل قول:
بحث با شما از فاز فنی خارج شده و مکاتباتتون بوی خاله زنک بازی گرفته
دوستانی که باید برداشت لازم رو میکردند پاسخشون رو گرفتن و از نظر من این موضوع با شما تمام شدس
موفق باشید
اقای محترم صد بار عرض کردم،اسپلیتر ،ایپی روتر،مالتی پلکسر،از جمله تجهیزات سمت سرویس دهنده است،که چی حالا،
سلام دوستان چرا SNR خط من اینقد کم شده ؟ مشکل از چی میتونه باشه؟
قبلا این مشکلو نداشتم SNR تا 18-20 هم دیدم
اما چند وقتیه خیلی کم شده snr خطم
سیم من کلا مستقیم از بیرون کشیدم تا مودم و از کنار سیم برق هم رد نشده
ISP :PISHGAMAN
مودم و روتر جدا استفاده میکنم برای مودم dlink 2520u و روتر dlink 2740u
اگه اشتباه نکنم شما باید Mode رو بزارید رو ADSL2 Plus چون ظاهرا الان رو ADSL2 هست .نقل قول:
ممنون از جواب شما
قبلا روی مود adsl2+ هم گذاشتم اون حالت هم وضعیت snr به همین صورت بود ! اما دیشب مودم dlink 2520u رو کلا جدا کردم و از همون مودم-روتر 2740u روی مود adsl2+ استفاده کردم ظاهرا snr خط بهبود یافته اما بازم نوسان داره از 16 اومده روی 10 ...انگار مودم 2740u بهتر جواب میده !
اون مودم 2520u روی هر حالت برای میرایی خط یک عدد نشون میداد نمیدونم مشکل نرم افزار مودمه یا سخت افزار چون مودمو یک هفته نیست خریدم
مقدار Attenuation :
G.DMT : 63.5
ADSL2:50.7
ADSL2+:53
این مودم dlink 2740u چیپ ریلتک داره مدل 8676s با کلاک 450 مگاهرتز اما 2520u z2 چیپش مدیاتکه مدل MT7502 با کلاک 350 مگاهرتز سرعت وصل شدن به نت 2740u خیلی بهتره اما مقاومت مدیاتک در برابر پریدن لینک بیشتره...
داداش روند نزولی SNR شروع شد هر چی به شب نزدیک میشیم هی کمتر میشه :n02:
این دوتا هیچ کدومشون مالی نیستن. مودم هایی خوبن که با چیپ broadcom ساخته میشن .نقل قول:
سلام وقت بخیر
یک سوال داشتم
کشش خط من با شرکت داتک 8 مگ هستش
فاصله تا مخابرات هم نزدیک 2 کیلومتر هستش
آیا با تعویض شرکت امکانش هست که کشش و ریت خط من بالاتر بره و یا به 16 مگ برسه؟
ممنون
تصویر از status مودم بزاریدنقل قول:
Attenuation خطتون خوبه (البته نه برای 16 مگ) اما نویز زیادی دارید و CRC هم خیلی بالا رفته . الان مودم شما حتی رو 8 مگابیت هم up نشده و دارید حدود 6.5 مگ میگیرید که به خاطر نویز هست . شما اولین کاری که باید انجام بدید تست سر خط هست (وصل کردن مستقیم مودم به سیم ورودی به خانه) .اگه دیدید وضعیت بهتر شد که بعدش باید اتصالات داخل خونه رو چک کنید (سیم کشی داخل ،اسپلیتر و...) .و اگه تفاوتی نکرد که باید به شرکت بگید که اونا هم از مخابرات بخوان که بیاد و وضعیت رو براتون بررسی کنه .نقل قول:
Noise Margin به قدری کم شده که مودم برای این که زیر ۶ دسیبل نیاد، DS Rate رو از ۱۸ مگ به ۱۰ آورده.
این مشکل موقع بارون و مه طبیعه؟
از وقتی سرعتمو ارتقا دادم به 8 مگ روزی چند دقیقه اینترنتم قطع میشه و چراغ مودم قرمز میشه و باید یه بار مودمو روشن خاموش کنم تا درست بشه. قبلا که 4 مگ بود اصلا اینطوری نمیشد
ربطی به خطم داره یا از طرف مخابرات هست؟
مشخصات خط از مودم
سلامنقل قول:
بنظر من خط شما تا 14-15 مگ رو میکشه و روی 8 مگ باید استیبل باشه.
خط منم از خط شما وضعیتش بدتره ولی رو 8 مشکلی ندارم.
وقتی رو 16 باشه پرش و ریستارت مودم دارم.
با 2020 تماس بگیرین
کیفیت خط شما که خیلی خوبه و در مودم هم نوشته ۱۹ مگ حداکثر کشش خط شماست خط شما ۱۶ مگ هم کشش دارد هر مشکلی هست از شرکتیست که به شما نت میدهد
نقل قول:از مخابرات سرویس دارمنقل قول:
به خاطر سرعت بالای اپلود نیست؟
سرعت اپلودم روی 2270
وقتایی که مودم ریستارت میشه می بینم سرعت اپلود اومده روی 1900 بعد دوباره برمیگرده روی 2270
قرمز شدن چراغ مربوط به عدم تخصیص ای پی از طرف شرکته. یعنی sdsl شما وصله ولی اینترنت شما قطعه و دیتا نمیتونه تبادل بشه. (تا زمانی که مودم ای پی نگیره استفاده از شبکه اینترنت امکانپذیر نیست)نقل قول:
برای بیشتر مودمها خودشون ریکانکت میکنند و ایپی میگیرند به محض اینکه ارتباط برقرار بشه و نیاز به خاموش کردن نیشت در اکثر موراد.
شما ADSL type رو بزارید رو Annex A آپلود نصف میشهنقل قول:
سلام دوستان این وضعیت خط بنده هست.
قبلا snr انقدر پایین نبود الان بین ۵/۸ تا ۶/۵ نوسان داره .
قطعی adsl هم زیاده ! پیشنهاد دوستان چیه ؟
با اسپلیتر و بدون اون فرق چندانی نداره.
سرعتم رو ۸ ببندم استیبل میشه؟
خود مخابرات میتونه نویز بندازه و یا ریت خط رو بالا پایین کنه؟
مرسی
سلام
آیا از سر خط بررسی کردید که شرایط به همین شکل هست یا نه ؟؟
در صورتی که سر خط هم نتیجه به همین شکل هستش برای جلوگیری از قطعی کاهش Profile خط هستش به ۸ مگ / ۱ مگ
البته امکان تلاش برای رفع مشکل و بهبود شرایط خط توسط خودتون وجود داره
در صورت تمایل پ.خ بدید توضیح بدم
سلام ، متشکرم دوست مننقل قول:
از سر خط تست نکردم ، چون مجتمع هست یه جورایی امکانش نیست ، ولی از کابل مستقیم که میاد تو خونه ، از اونجا تست کردم مثلا ۵/۹ بود شد ۶/۲ !
الان بین ۶ و ۷/۲ متغیره.
فک کنم باید بیارم رو ۸ مگ که هم هزینه کمتر بشه هم قعطی.
الان که ۱۶ مگ خریدم نهایتا بین ۹و ۱۰ متغیره. و بی فایدس.
سلام دوستان منم جدیدا همین مشکل پرش لینک مودم و قطعی با مخابرات برام پیش اومده وضعیت نویز و سایر موارد چک کردم خوب بود تا 24 مگ کشش داره ،قدیم خوب بود الان یهو جدید پیش اومده هیچ شرایطی هم تغییر نکرده مخابرات معلوم نیست چیکار کرده تو پنل علت قطعی میزنه duplicate mac در صورتی که یه مودم فقط روی خطه ،
دلیلش چیه به نظرتون؟
snr 10
atn 13
max rate 24200
rate 16300
بعد از ریست خودکار مودم بعد چند ساعت دوباره خیلی دیر آی پی میگیره قبلا سریع میگرفت ،به تنظیمات مودم بستگی نداره؟
برای پرش لینک تو تنظیمات مودم روی تمام حالات گذاشتم فرق چندانی نکرد
gdmt
adsl2
adsl2+
annexl
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بذارید بصورت مستند حرف بزنیم،سه تا تصویر مربوط به شرایط خط بنده هست وقتی از مخابرات سرویس گرفتم حداکثر کشش خط ۲۰ مگه،وقتی از شاتل داشتم حداکثر کشش خط ۱۴ مگه،و تصویر دیگه مربوط به زمانیه که تجهیزات شاتل از خط برداشته شده،همونطور که میتونید ببینید حداکثر سرعت کاملا با تغییر سرویس دهنده تغییر میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
کشش خطتون عالیه
پیشنهاد میکنم یک بار مودم و یک بار هم اسپلیترتون رو عوض کنید ببنید شرایط فرقی میکنه یا نه ؟؟
ضمنا دقت کنید که قطعی چه موقع اتفاق میوفته ؟؟ آیا زمانی که خط منزلتون کسی باهاش تماس میگیره و گوشی رو بر میدارید هستش ؟؟
بهترین حالت در مود ADSL2+ و با Annex A هستش
موفق باشید
تمام این موارد رو بررسی کردم هیچ مشکلی نبود ،به نظرم یا به تنظیمات مودم بستگی داره یا مشکل پورت باشهنقل قول:
سلام دوستان
چنتا سوال فنی
اول
منظور از CRC تو مشخصات مودم چیه ؟ و با چه معیاری زیاد میشه ؟؟
امروز تلفن سالن رو یه لحظه جدا کردم و دوباره وصل کردم مقدار CRC تا 300 زیاد شد !!!
دوم
برای کیفیت بهتر اینترنت بهتره که مودم مستقیم و بدون اسپیلتر به خط وصل بشه /؟؟ و فقط پشت تلفن سالن یه اسپلیتر بزارم ؟؟
گذاشتن اسپلیتر داخل اتاق پشت مودم تاثیری تو کیفیت داره ؟
سوم
سیم کشی خونمون یه ذره قدیمیه و بعضی مواقع نویز می افته
ولی واسم جای سواله هروقت تو تنظیمات مودم چک کردم افزایش نویز ( پایین اومدن SNR ) فقط باعث میشه سرعت دانلود کم بشه و سرعت آپلود تغییری نمیکنه
در واقع مقدار SNR واسه آپلود اصلا تکون نمیخوره !؟
Max ریت دانلود رو 19 مگ هست و خط رو 17 مگ بسته شده و بعضی مواقع نویز می افته تا 14 مگ افت میکنه
Max ریت آپلود رو 2 مگ هست و خط روی 1.5 مگ بسته شده ولی وقتی نویز می افتده سرعت بدون تغییر روی 1.5 میمونه
دلیلش چیه ؟/
متخصصین عزیز کسی نیست به این جواب بده :n01:نقل قول:
درودنقل قول:
CRC :cyclic redundancy check
لایه یک TCP/IP فریم Ethernet که کارش خلاصه بگم چک کردن دیتاهاس(bite) که ببینه اگر دیتا مشکلی تصادفی پیش اومد ارسال دوباره
دلیلش همون نویز خط در حال کم و زیاد شدن
کیفیت خط اول به مخابرات مربوطه زیرساختش بعد از اون به سیم کشی داخلی
راه حل خاصی نداره اسپلیتر کارش جزیی هست فقط شما میتونی از دم خونه سیم بکشی مستقیم
ADSL اگر بخونید در ویکی متوجه میشید که کالا تمرکزش روی Downstream تا up
سلام دوستان من نویز خطم زیاده میخواستم ببینم ممکنه به خاطر مودمم باشه؟ یه مودم زیکسل دارم که الان 10 ساله داره کار میکنه.
روی پینگ هم تاثیر داره؟
سلام.
دوستان وضعیت adsl من در حالت عادی اینه :
موقعی که تلفن زنگ میخوره یه همچین حالتی میشه : ( اونجا که پکت لاس هست ، تلفن زنگ خورده )
حالا یه وقتی یکم بهتر از این ولی در کل همینجوری میشه.
مشکلی که دارم اینه که وقتی تلفن زنگ میخوره تست که میکنم همونطور که تو عکس مشخصه ، پکت لاس شدید میفته .
به شرکت زنگ زدم یه نفر رفت مرکز حالا میگه اونجا اشکال رانژه بوده برطرف شده و از این حرفا .
ولی مشکل کماکان وجود داره .
حتی من تلفن رو اداپتورشو کشیدم ، وقتی با موبایلم شماره تلفن و میگیرم و بوق میخوره بازم همین مشکل اعصاب خرد کن وجود داره . یعنی مشکل مربوط به تلفن نیست ...
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .
ممنون ...
سلام،از اسپلیتر هم که استفاده میکنید باز مشکل پابرجاست؟امکانش دارید ولتاژ خط اندازه بگیرید هم وقتی مشکل دارید هم مواقع دیگه؟نقل قول:
این پرش لینک چند بار در روز کار خودشون هستش برای من که تازه بعد اینکه لینک میپره و بعد از 5 دقیقه وصل میشه کانکتم میشه باز نت ندارم باید دوباره مودم رو خاموش و روشن کنم تا نتم بیاد. مقدار نویزه خطم هم بسیار کمه
شماهم مخابرات هستید ؟هرچند ساعت برا شما پیش میاد ؟سرعتتون رو چند بسته شده ؟نقل قول:
الان حدود چند هفته اس پرش لینک وجود داره خودشونم زنگ میزنم میگن از شبکه هست در دست اقدام ولی هنوز درس نشده:n35: