من اسیاتک تهران هستم دقیقا مشکل شما و دارمنقل قول:
اینا علایم اینترانت هست اینترنت ملی
یعنی کره شمالی!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Printable View
من اسیاتک تهران هستم دقیقا مشکل شما و دارمنقل قول:
اینا علایم اینترانت هست اینترنت ملی
یعنی کره شمالی!
منم مخابرات هستم اما برعکس سرعتم از سرورهای خارجی بیشتر از سرورهای داخلی هست .اینم دانلود از یه سرور خارجینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سرعتم با سرورهای خارجی مشکلی نداره
شاید لحظه ای کم بشه ولی معمولا 70-75 میگیرم
128 نامحدود مخابرات خوزستان
نقل قول:خوب این عادی هستش چرا که پهنای باند خارجی بعضی از دوستان وقتی محدود میشه سرعت و پینگ کسانی که محدود نیستن خوب میشهنقل قول:
برای من هم پیش اومده که تک لینک با اسپید تست بیشتر از پنج مگ شده با پینگ صد اما همان روز عده زیادی مشکل الان من و داشتن
واسه منم سرعت از سرور های خارجی پایین اومده! :n03:
ینم سرعت دانلود امروز من از لینک خارجی-مازندران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من نميدونم چطور سرعتت انقدر بالاست ولي من 512 مخابرات دارم چه لينك خارجي چه لينك داخلي كلا داغون امروز ك از 17 بالاتر نميرفت :n29:نقل قول:
ایشون از نوین نت دارن طرح 8 مگنقل قول:
تو این سرعت 8 مگ کامل هم نمی ده
یعنی باید تا 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه
ولی در هر صورت خوبه سرعتش
اها.اره.البته بازم خوبه!نقل قول:
دوستان خواهشا به این سوالم جواب بدید.من امروز رفتم به مخابرات بابلسر (مازندران) درخواست ای دی اس ال بدم.وقتی شماره ام چک کرد گفت فیبر نوری هست نمیتونیم بدیم.و گفتش برو از شاتل بگیر
4 تا سوال دارم.خواهشا به هر تعداد سوالی که میدونید پاسخ بدید
1:امکان تعوضی خط وجود داره؟؟؟
2:امکان داره با پارتی بازی مخابرات به من روی همین فیبر نوری ای دی اس ال بده؟؟؟
3:ایا شاتل ای دی اس ال روی فیبر نوری ارائه میده؟؟؟
4:ایا شاتل اینترنت نامحدود داره؟حدود قیمت 512 یا 1 مگ نامحدود چقدر هست؟پینگش در وضعیتی هست که بشه انلاین بازی کرد؟؟
-میتونی یه خط جدید بگیری و از روی خط جدید سرویس بگیری و بگی که من خط مسی میخوام
-اصلا مخابرات تنها شرکتی هست که روی فیبر نوری سرویس میده و پارس آنلاین میتونن شاتل و بقیه شرکتها نمیتونن
-نه
-محدود داره به اسم نامحدود میفروشه 128 قیمت 28000تومن 9 گیگ با سرعت بالا بعدش سرعتت 15 میشه
-512 قیمتش 93000 تومن و 1هم 220000مگ قیمتش و 2مگ هم 400تومنه
-پینگ داخلی که خیلی بد هست البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره
به نظر من بیا مخابرات هم قیمت نامحدود و هم محدود مناسبه و اینکه سرعتش هم بالاست یعنی سرویس 128 نامحدود میتونی 300 دانلود کنی که قیمتش 13000تومن
دوست عزیز یعنی مخابرات بابلسر میتونه بده ولی نمیده.چرا؟؟؟؟نقل قول:
اگر شاتل نمیده چرا گفته از برو از شاتل بگیر؟؟؟
میتونی بیشتر توضیح بدی
تا اونجایی که من میدونم شرکتای خصوصی نمیتونن سرویس بدن
یا یه احتمال داره اینکه این شخص نماینده شاتل باشه و خطت هم رو فیبر نیست و میخواد مشترک هارو به سمت شاتل بفرسته که خودش درصد بگیره.مثل مخابرات منطقه ما میگه مخابرات اصلا بدرد نمیخوره و تمام مشترک رو راهی شرکت داتک و شاتل میکنه و به آسیاتک نمیفرسته چون نماینده ش نیست
زنگ بزن شاتل بگو میخوام ازتون سرویس بگیرم و خطت رو بگو و بگو که یه استعلام بگیرین که فیبر هست یا نه اون موقع معلوم میشه که خطت مسی هست یا فیبر
تو پروفایل اسم پارس انلاین را اوردی.من یک زنگ زدم به پارس انلاین و ازش پرسیدم.گفتند که بله ما فیبر نوری میدیم.ولی گفت منطقه این طرف پل را ما میدیم و فیبر نوری برای اون طرف پل را شاتل میده.نقل قول:
و ازش وقتی پرسیدم گفت تنها راه برای فیبر نوری برای تو شاتل هست.
یعنی میگی فیلمشون هست؟؟؟؟؟؟
کسی اینجاست که ای دی اس ال روی فیبر نوری از شاتل داشته باشه؟؟
در ضمن قیمت ماهانه 512 نامحدود 93000 تومان هست؟؟؟؟اخه ای دی اس ال ماهانه مخابرات 512 فقط 23 تومان هست
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین یه چیزی من دارم بهت میگم آخر هم به همین نتیجه میرسی که فیبر نوری رو بلکه شاتل و پارس انلاین میده مخابرات هم میده دلیل نداره که فقط از شاتل بگیری اول مخابرات بود که رو فیبر سرویس میداد بعدش این شرکتا اومدن 100% فیلمشونه برو پیش رئیس بین اون چیزی میفهمه یا نه
مخابرات رو فیبر میده
اگر رئیسه نفمیهد برو دنبال یه راه دیگه که بعدا بهت میگم.....
فردا نتیجش رو بهم بگو
ببینید اون اختلاف قیمت به این خاطر هست که شاتل از قانون مصرف منصفانه استفاده می کنه ولی مخابرات نهنقل قول:
در بعضی مواقع سرعت نامحدود شاتل بالاتر از 512 میشه ولی بعد از حجم معینی مصرف سرعت همون 512 میشه
مخابرات بحثش فرق داره و از این قانون استفاده نمی کنه ولی ممکنه سرعتش بالاتر از شاتل هم بره که مرکز مخابراتی مربوط میشه
در کل واسه کسب اطلاعات بیشتر از این قانون به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
ممکنه که اصلا تو منطقتون مخابرات سرویس نده
فکر نکنم اینطوری باشه چون تمام مراکز مخابراتی مخابرات هست
يه سوال.سرويس پرو-ك-سي PM9 رو مخابرات جواب ميده؟
آره.میشه استفاده کرد
سرعت رو کف کردی 2.5 مگ با سرور فراکفورت پینگ رو حال کن
آقا بیخود وقتتو رو ISP های دیگه تلف نکن. همشون هزارجور بازی در میارن.از "User Fair Policy" گرفته تا "بادمجان بم ملزوم است" و عقده های شخصی و ....
هرجور حساب کنی از بالا به پایین، از چپ به راست، از راست به چپ ، از پایین به بالا ، مخابرات از همه بهتره.شک نکن.
2.5 مگ کو؟؟ کدوم سرعت؟؟؟نقل قول:
منظورت امضاته؟:n13:
من از بابلم بندپی مخابرات گرفتم سرعتش یالا نیست ..چیکار کنم .. 4 روز پیش...
-----------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
آره به اون دوستمون علی گفتم
میگفت واسه چی نوشتی یادش بخیر گفتم تست من هستش سرعتش پایین بود نمیتونست کامل لود کنه
سلام دوستان من الان زنگ زدم به رئیس واحد دیتا شهرمون آمل
گفت الان نامحدود ها رو دستور دادم دارن برش میدارن از تو پنل بعدشم گفت سرعت قبلا برا نامحدود ها بالا بود شیر فلکه رو باز کردن شما حال کردین مخابرات پهنای باند داشت کم میورد دیگه سرعت ها رو واقعی کردیم
الان دوستان دیگه 128 نخرن چون من الان 1 هفته هست سرعت ندارم برای وبگردی
خوب الان 128 دارم برم عوض کنم ..؟
منم رو همین موندم که سرویس رو عوض کنم یا نه
سرعت شما چنده؟چه سرویس داری؟
من 128. پارس آنلاین
برای منم نت مخابرات راه افتاد، فقط فکرکنم تو بدترین شرایط مخابرات تغییر ISP داشتم!
فعلا هم 4گیگ محدود رو کردن تو پاچم، گفتند تا یک ماه باید مشترک باشید تا بعد از سرویس نامحدود استفاده کنید.
الان هم که گویا نامحدود هارو هم گند زدن توش! حالا تا یک ماه رو با 4گیگ! (4تا سایت باز کنی تمومه!) سر کنیم ببینیم چی میشه. :2:
سرعتت رو چنده؟وچه سرویسی؟
این برای مخابرات هستش.نه پارس انلاین
سرویس 512 محدود. سرعت:
خیلی پایانه که 512؟:n04:
زنگ نزدی بهشون؟
]چقدر کم. حالا چرا 512 گرفتی؟ سرعت که فرقی نداشت.نقل قول:
پورتت رو رو چند بستن؟؟؟
اگه تا آخر این ماه برام درست نکن میرم یه شرکت دیگه
از یه طرف دیگه اگر حجمی بخرم مخابرات دزدی نداره طبق آسیاتک و شاتل بازم برای این میخوام بمونم
خودم گیج شدم
نه زیاد مهم نیست، وقتی حجمی هست چه فرقی میکنه سرعت چند باشه. (کلا 512 رو نباید میگرفتم)
پورت رو از کجا میتونم ببینم؟نقل قول:
فرق که میکنه سرعتت بالاتره صفحات زودتر باز میشه
تا نامحدود داشته باشی با 10 بار REFRESH رو باید بزنم تا بالا بیاد:n15:
برو تو تنظیمات مودت عکس بگیر اینجا بزار تا بهت بگننقل قول: