بله شامل تمام سیم کارت های تامین اجتماعی میشهنقل قول:
Printable View
بله شامل تمام سیم کارت های تامین اجتماعی میشهنقل قول:
رایتل امروز تعطیل
سایتش باز نمیشه
هیچ کجای شهر نت نداره
تازه الان sms زدن که دارن رفع میکنن و بخخشید :|
دوستان رایتل چی شده بهش
هیچ جوره درست نمیشه از صبح
چخبره
کسی میدونه
من تهرانم نه برنامه ش نه نتش هیچ کدومش کار نمیده
والا من امروز سیم کارت رو انداختم رو مودم ! هزار جور ادا اطوار در میاورد !نقل قول:
آخرش نت قطع شد ! چون گوشی نداشتم سیم رو بندازم رو گوشی ! هر بلایی سر مودم و لپ تاپ اوردم ولی وصل نشد !
الان که کارمو ول کردم اومدم خونه دنبال یه مودم دیگه دیدم sms فرستاده که ببخشید مشکل پیش اومده :|
یه سیم کارت دیگه برداشتم و دارم میرم به کارم برسم
یه 2-3 ساعتم قشنگ سر همین قضیه رفتــــــ:n27:
نقل قول:سلام
من از نتش استفاده نکردم اما برای تماس کلا روی رومینگ همراه اول بود امروز و اصلا شبکه خود رایتل رو پیدا نمی کرد موقع جستجو. مصرف باتری گوشی هم به شدت زیاد شده بود. هنوزم همونطور هست. سایتش هم همونطور که گفتید قطع شده.
من یه چند وقتی هست دیگه رومینگی ندارمنقل قول:
یعنی به نسل 2 و 3و 4 و 4.5 همراه اول وصل میشه بدون رومینگی و هزینه اضافی
اینجوری خیلی بهتره
وقتایی که تو جاده رایتل انتن نمیداد مجبور بودیم نت از رومینگ مصرف کنیم ! ولی الان نه !
در ضمن الان مشکلش برای من حل شده ! سایت بالا میاد
نتش اوکی شده و مکالمه هم موردی نداره
سلام
وضعیت دانلود شبکه رایتل بسیار مطلوب شده
سرعت دانلود بنده ۱۰۰ مگابیت است ( بدون 4G+ )
سلامنقل قول:
خود رایتل یا همراه اول
رایتل تک باند ٣ معمولا نمیرسه به این سرعت ها
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
به غیر تهران مگه جای دیگه ای خود رایتل 4 جی داره ؟نقل قول:
آرهنقل قول:
مثل مشهد
فقط باند ٣ داره البته
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سلامنقل قول:
۹۹٪ بر روی شبکه همراه اول هست
از کجا بفهمم سیم کارتم فورجی هست یا تری جی؟
با چه کدی استعلام کنم؟
کلا رایتل ی نمونه سیمکارت داره که هر جای ترجی باشه رومینگ میشه روی فروجی همراه اولنقل قول:
نیازی به تعویض سیمکارت نداره
سلام آیا رومینگ به همراه اول هزینه داره?? یا تاثیری در حجم مصرفی نت داره ??
خیر هیچ هزینه ای در حجم مصرفی و دیگر خدمات مثل مکالمه نداره و کاملا رایگانهنقل قول:
منتها ی مشکلی که وجود داره اینکه بعضی جاهای که خود رایتل نت 3gداره ممکنه تو 4gکردم به همراه اول دچار مشکل بشه و رومینگ نکنه
و تجربه بنده در مدت 1سالی که رایتل استفاده کردم اینکه بشدت گوشی یا مودم رو داغ میکنه و شارژ باطری رو زودتر خالی میکنه
اما تو ایرانسل و همراه اول چنین مشکلی مخصوصا تو خالی کردن شارژ باطری نداره
این بخاطر اینکه با سیم کارت 3g میخواد به 4g وصل بشه. شرکت گدای رایتل حتی نمیتونه یک سیم کارت 4g بزنه. :n08:نقل قول:
نه قربان سیم کارت های رایتل از ابتدا قابلیت نسل چهارم را داشتند.نقل قول:
علت داغ کردن این است که فرکانس خود شبکه رایتل در بعضی نقاط ضعیف است به علت تراکم کم دکل های بی تی اس است
این حرف که سیمکارت باعث افزایش مصرف دستگاه شود اساس علمی ندارد و بیشتر شبیه طنز هست.:n09:
اگر هنگام استفاده از رایتل روی شبکه همراه اول رومینگ شوید مشکل داغ کردن و مصرف بالا را ندارید.
اینکه همراه اول فورجی پلاس دارد نیز مدیون رایتل است. زیرا در ابتدا امر سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل و رایتل مجوز دو فرکانس فورجی ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ را اعطا کرد و به همراه اول فقط فرکانس ۱۸۰۰اعطا شد.
طبق قراری که فی مابین رایتل و همراه اول در دو سال قبل بسته شد، قرار بر این شد رایتل امتیاز فرکانس ۲۶۰۰ خود را در اختیار همراه اول قرار دهد و در مقابل همراه اول اجازه دهد که سیم کارت های رایتل از نسل سوم و چهارم همراه اول استفاده کنند. که اصطلاح فنی آن ران شیرینگ است. در این قرارداد همراه اول موفق شد با دریافت فرکانس ۲۶۰۰ و تجمیع آن با فرکانس ۱۸۰۰ سرویس فورجی پلاس را فعال کند و در مقابل این واگذاری رایتل هم توانست از شبکه همراه اول جهت سرویس دهی به مشترکین خود استفاده کند و در توسعه شبکه خود به شکل بسیار بزرگی صرفهجویی کند
RAN Sharing مدلی است که در برخی کشورهای دنیا اجرا شده و بعضا حتی اپراتورهای ارتباطی بر مبنای آن، شبکه مشترک ایجاد میکنند. (استفاده از سخت افزار یک دکل مخابراتی توسط دو اپراتور)
مشترک به دکل همراه اول متصل می شود و از آنجا مستقیم به مرکز دیتا رایتل متصل می شود و پهنای باند اینترنت و آی پی مشترک رایتل است.
منبع خبر قرارداد همراه اول و رایتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بسته دوره ای عید تا عید چیه ؟ 10 هزار تومان از من گرفت 200 مگ اینترنت یک روزه داد.
منم حرفه اون دوستمونو تایید میکنم مودم رو بشدت داغ میکنه طوری که چراغ قرمزه باتری روشن میشه. در حالیکه با سیم کارت همراه اول و ایرانسل همچین مشکلیو ندیدم.
سلام داداشای عزیز ببخشید به تازگی ها چرا پینگ رایتل بیشتر شده؟؟؟
راهنمایی کنید
پینگ که برای من کمتر شدهنقل قول:
داداچ مال من 126 الی 160 هست قبلنا اینجوری نبودنقل قول:
راست میگی الان دوباره تست کردم داغونه دقیق ۱۶۰نقل قول:
داداش در ساعات 14الی24 پینگ من بالای 150 هست و وقتی از نمایندگی پرسیدم گفت مشکلی نیستنقل قول:
حالا دارن چیکار میکنن خدا میدونه؟؟؟
بعد از اینکه دیروز نرم افزار رایتل من رو آپدیت کردم ، ظاهرا یکسری تغییرات توی بسته ها ایجاد شده. تمام بسته های یک ماهه و بیشتر به بخش بسته های دیگر (پرکاربرد) منتقل شده و به همه ی بسته ها یک حجمی برای ساعات افت مصرف تعلق گرفته. مثلا بسته ی یک ساله 42 گیگ که قبلا فقط حجم روزانه داشت الان کنارش نوشته به همراه 150 گیگ اینترنت رایگان 2 تا 7 صبح.
بعضی از بسته های کم حجم رو هم زده رایگان.
این رایگان هاش ظاهرا بخاطر ایراد سیستم بوده و الان دیگه درستش کردن ؛ برای همش قیمت تعیین شده.نقل قول:
سیمدیتا رایتل مزیتی نسبت به اعتباری داره؟
فقط مکالمه ندارهنقل قول:
و هر چیزی که تو اعتباری هست تو دیتا هم هست
فک کنم رایتل داره طرحاش مزخرف میکنه و اون رایگان ها شبانه کشک هس برای بالا بردن یا گران کردن طرحاش بهانه کرده و داره خوب کار میکنه تا به پینگش در تبریز برسه در بعضی جاها مق تهران و تبریز و اصفهان مشکل پینگ وجود داشت که الان حل شدهنقل قول:
فک کنم یک تغییرات سرتا پا بده رایتل مث ایرانسل....
برعکس چطور؟ مزیت خاصی هست ک اعتباری داشته باشه؟نقل قول:
وارد رایتل مم شدم نوشته بود تبدیل رایگان دیتا به اعتباری اما گزینه یا کد ussd پیدا نکردم
شما اطلاع داری؟
رایتل از وقتی مکالمه و بسته هاشو گرون کرد مشترکینشو از دست داد و دوباره کم شدهنقل قول:
همه امدن همراه اول بخاطر پیشنهادهاش یا ایرانسل
رایتل همه جا خوب نبود و با رومینگ هم درست کار نمیکرد اینترنتش
وسط مکالمه قطع شدن های مکرر وجود داشت
دوست هیچ مزیتی نداره عرض کردمنقل قول:
تبدیل هم میتونی بزنی خیلی راحت بدون ussd
چطوری؟ ......نقل قول:
سلام
nat type تو رایتل چند هست؟؟؟
مدتی با طرح تامین اجتماعی و قرعه کشی آپارتمان مشترک جذب کرد ولی بعد قرعه کشی مردم سیم کارتها رو خاموش کردن و حالا مجبور شده حجم رایگان اینترنت به بسته هاش اضافه کنه
10،40،80،150 گیگ. بستگی به مدت زمان طرح
اولین طرحش که امد خوب بود .. اما ازسال گذشته امد طرح تامین رو پولی کرد و ملتی هم که حاظر به پول دادن نبودن :biggrin::D سیمها رو خاموش کردن انداختن بیرون و خیلی ها هم رفتن مستقیم سلب امتیازش کردن چون ترابرد هم نمیشد کردنقل قول:
ضمنا موقع مکالمه وسط مکالمه قطع وصلی زیاد داشت
حالا امده طرح جدید خفاشی گذاشته :D
ی دسته از مردم معمولی و کارمند که 12ماه مشکل دارن و شب زنده داری ندارن و بیدار نیستن و دانلودی هم ندارن
ی دسته افراد هم که تابستان بیکار بودن رایتل طرحی نداشت
حالا که اول مهر رسیده و مدارس بازشده کی میاد ساعت 2تا 8صبح شبانه استفاده کنه :worried::biggrin:
اکثرا هم که برگشتن همون adsl
- - - Updated - - -
اولین طرحش که امد خوب بود .. اما ازسال گذشته امد طرح تامین رو پولی کرد و ملتی هم که حاظر به پول دادن نبودن :biggrin::D سیمها رو خاموش کردن انداختن بیرون و خیلی ها هم رفتن مستقیم سلب امتیازش کردن چون ترابرد هم نمیشد کردنقل قول:
ضمنا موقع مکالمه وسط مکالمه قطع وصلی زیاد داشت
حالا امده طرح جدید خفاشی گذاشته :D
ی دسته از مردم معمولی و کارمند که 12ماه مشکل دارن و شب زنده داری ندارن و بیدار نیستن و دانلودی هم ندارن
ی دسته افراد هم که تابستان بیکار بودن رایتل طرحی نداشت
حالا که اول مهر رسیده و مدارس بازشده کی میاد ساعت 2تا 8صبح شبانه استفاده کنه :worried::biggrin:
اکثرا هم که برگشتن همون adsl
سلام
این رایتل از صبح تا حالا یه چیزیش میشه تو منطقه ی ما ؛ شبکه ی خودش که توی جستجو کلا پیدا نمیشه یا بی آنتن هست. وقتی به همراه اول رومینگ میشه هم باز اینترنت قطع هست و تماس ایراد داره.
سایتش هم باز نمیشه. نمیدونم مشکلش سراسریه یا فقط شهر ما اینطور شده.
مشترک داتک هستم که زیرمجموعه رایتل هست ، اینترت و سایتش قطع هستن ، توی پیجش استوری کرده به دلیل مشکلات زیر ساختی قطع هست همه چیزشون ، جالبه که رایتل و داتک باهم ترکیدن همزماننقل قول:
کلا رایتل از صبح قطع شده!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
تو گوشی های معمولی فقط تماس کار میکنه
نت خودش که قطع هست رومینگ هم وصل میشه نت نداره
سایت و نرم افزار رایتل من کلا از دسترس خارج هستن