آخه یادم هست یک بار اپراتور بهم گفت شما سرویست هر چی باشه ما روی دوبرابر برات میزاریم...راست هم میگفت...قبلا 128 داشتم روی 256 بود...بعدش 512 رو برام روی 1024 بستن...حالا نمیدونم برای 1024 چیکارش میکنن!!!!نقل قول:
Printable View
آخه یادم هست یک بار اپراتور بهم گفت شما سرویست هر چی باشه ما روی دوبرابر برات میزاریم...راست هم میگفت...قبلا 128 داشتم روی 256 بود...بعدش 512 رو برام روی 1024 بستن...حالا نمیدونم برای 1024 چیکارش میکنن!!!!نقل قول:
DNS مشکل نداره؟نقل قول:
با مرورگر دیگه امتحان کن ببین چه جوریه!
تا حالا کسی موفق شده از طریق 3036 به اپراتور وصل شه از صبح تا حالا اولین نفر در صف انتظار هستم ولی بعد از گذشت 3 ساعت اپراتوری جواب نداده .
ایهاالناسسسسسسسسسسسسسس
سلام دوستان
من سرعت دانلود به زور به 30 می رسه،سرعت من فقط اومده پایین یا بقیه هم همینطورین؟
من از 29/2/92 تعرفه 256 نامحدود گرفته بودم که تو ماه اول و دوم که شارژش کردم سرعتم 100 تا 120 بود.بعد از این دوماه شارژش نکردم تا همین جمعه 25 ام ،که الان سرعتش افتضاح شده.دوستان به نظرتون مشکل سراسری یا فقط مال من اینطوری شده؟
سرعت ها 1 ماهی هست واقعی شدننقل قول:
هر تعرفه ای داری تقسیم بر 8 کن میشه سرعت دانلود واقعی
256 کیلوبیت میشه 32 کیلوبایت برثانیه
واسه همه مخابرات خوزستان اینجور شده
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
جدا،من نمیدونستم.پس یعنی الان سرعتشون مثل سرعت وایمکس ایرانسل شده؟>نقل قول:
خوب چرا ااسپید تست اینقدر سرعتو کم نشون میده؟
تماس گرفتم 2020 دقیقا نیم ساعت طول کشید تا نوبتم شد....بعدشم کارم راه نیفتاد....:n03:
تروخدا اگر کسی از پاس ماناماد پرداخت اینترنتی انجام داده بگه چه جوری تمدید میشه ؟
پینگ من رفته بالا!
با اسپید تست هم مثل روزهای دیگه نیست!
مشکل داره؟
منم از صبح اين مشكل رو دارم فكر مي كردم خودم تنها اين مشكل رو دارم.نقل قول:
1- پينگ 4.2.2.4 من خيلي زياده و تايم اوت داره:
2- پينگ سرور هاي داخلي حدود 250 هست.کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=479ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=480ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=480ms TTL=48
3- سايت به زور باز مي كنه حتي داخلي ، اين پينگ bmi.ir
4- اسپيد تست هم به سختي تست مي گيرهکد:Pinging bmi.ir [89.235.64.67] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست خارجي هم نمي گيره!
5-چقدر مشكل دارم امروز:n02:
پینگ داخلی هم ظاهرا رفته بالا
کاهش سرعت کسی داشته؟
سرعت من از 230 شده 80-90 :n03:نقل قول:
سلام دوستان
در پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل نوسان سرعت رو می زد کسی نمی دونه اون نمودار لحظه ای سرعت کجای این پنل رفته ؟ یا برداشتنش ؟
دقيقا از 6 روز پيش براي منم نمايش داده نميشه.نقل قول:
پ ن : نمي دونم چرا هر كي هر مشكلي داره منم دارم:n08:
وضعيت خط من در اين لحظه :
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 32.9 7.0 Attenuation (dB): 46.0 26.5 Output Power (dBm): 13.1 12.3 Attainable Rate (Kbps): 896 716 Rate (Kbps): 160 544
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
کیفیت خطوط اصفهان ببینید پورت رو 3 مگ بعد snr روی 24 تازه 10 وصله زدم ( گره) به سیم تلفن !!!
بعد تو خوزستان که میام پورت روی 512. snr روی 6 بعد زنگ می زنی مخابرات می گی خطم نویز داره بر می داره زنگ می زنه خونه می گه بوقه خطتون نویز که نداره :n08:
خــــــــــــــــوزستان تنها استانی هستش که حرفه ای ترین و مخ ترین افراد تو هر زمینه ای داره . امادر مقابلش شاید خنگترین انسانها هم اونجا پیدا کنی که ادعا هم دارند !!!
سلام.
من برگشتم از سر کار:n01:
من DNS-های Open DNS رو ست کردم رو مودمم اما مشکلی نداشتم تا همین یکی دو روز که با USB وصل شدم.حالا محض اطمینان فعلاً DNS-ها رو پاک کردم ببینم باز این اتفاق میفته واسم یا نه.نقل قول:
واسه منم الان که از سر کار برگشتم پینگ بالاس.نقل قول:
سلام
من هر بار مودم روشن می کنم پینگم یه طور هست یکبار پینگ 4.2.2.4 250-300 هست یکبار 118 -120 اصلا معلوم نیست چه غلطی میکنن برا خودشون
وقتی پینگ پایین هست سرعت دان روی 300-350 هست هم سرور داخلی و هم خارجی وقتی بالا هست دانلود سرور خارجی به زور به 100 میرسه و لی داخلی بازم رو 300 هست
وقتی پینگ پایین هست تراس میگیرم از ترکیه هست ولی وقتی پینگ بالا هست از روسیه وصل میشم کلا شیر تو شیر هست برا خودش!!
برا همین وقتی پینگ خوبه مجبورم مودم رو خاموش نکنم چون معلوم نیست دوباره روشن کنم پینگ چطوریه:n02:
سلام سرعت دانلود 2 مگ نامحدود مخابرات اهواز چنده
برای من که الان وضعیت اینه :n19:
وضعیت پینگ الان کمی بهتر شده
دقيقا هدف شومت از كانكت كردن مودم در لحظه روشن شدن سيستم چيه؟نقل قول:
تماس گرفتم 2020 داخلی 2 دقیقا یک ساعت و 48 دقیقه منتظر موندم و بلاخره ادمی پیدا نشد که جواب بده و بعدش زنگ زدم داخلی 5 بازم ادمی یافت نشد که جواب بده...جالب اینه که تمام کارهای عقب افتاده ام رو توی این بازه زمانی انجام دادم...کتاب خوندم و تخمه شکستم و تلوزیون نگاه کردم و اتاق فکر رفتم و کمی هم ورزش کردم و موبایلم رو شارز کردم و کمی هم چرت زدم ولی همچنان ......... ای بنازم مخابرات با این پشتیبانی قوی که داره.....:n02::n02::n02::n02::n02:
توی تمام استانها همینطوری هستننقل قول:
خوب.خوب.خوب.بریم سراغ دلیلم.نقل قول:
ببین من گاهی اوقات(توی همین یکی دو روز اینطوری شده و زیادم پیش اومده)وقتی سیستم رو روشن میکنم اینترنتم وصل نیست و پینگ که میگیرم پیام Destination net unreachable میده بهم.بعد با یه بار روشن خاموش کردن مودم اوکی میشه.خوب نرم افزاری میخوام که وقتی سیستمو روشن میکنم یه بار ریبوت کنه مودمو.
یکی از دوستان از اینجا سرویس گرفته به گفته خودش این یک شرکت خصوصی هستش. زیرساخت
سرعت 1مگ گرفته. دانلود از تمام سرورها روی 500 هستش.
دوستان از این شرکت سرویس گرفتن؟
شما وقتي اينترنتت وصل نيست چراغ اينترنت خاموشه يا نه؟ يعني مودم به نت وصله يا نه( pppoe وصل هستي درسته؟)نقل قول:
نقل قول:
چراغ روشنه.
pppoe هستم.
=-=-=-=-=-=-=-=
ممد توام نظر بده: 1024 یا 512؟امشب موعد تمدیده.
ظاهرا که چیز خوبیه اگر تا 500 بره که عالیه فقط نمیدونم چرا سیستم اکانتینگش همونیه که دست پاس ماناماده:n19:نقل قول:
اول قسمت دوم رو جواب بدم كه ميگه : كوري كه عصاكش كور دگر شود!نقل قول:
من اگه جوابي داشتم به سوال خودم مي دادم. من 6 روزه و 6 ساعت رو تا الان بررسي كردم 1600 مگ ارسال و 3200 مگ دريافت داشتم.
توي اين شش روز سرعت دانلودم تقريبا ثابت روي 230 بوده ، توي اين شش روز ديگه استفاده كاملا عادي داشتم و نه مشكل سرعت داشتم نه عقده دانلود!
در كل بگم فهميدم كه براي من 256 نامحدود از همه بهتره. آدم زجر مي كشه وقتي مي بينه پول با زحمت بدست مياد بعد اونوقت مثلا ماهي 45 تومن بده يه مگ نامحدود بگيره.
يه سري كارها داريم مثل كارهاي بانكي، بررسي سايتهاي خبري و تفريحي و ... كه با يه نت 128 هم انجام ميشه.
يه سري ديگه مثل دانلود فيلم و سريال و ... كه يا نت 1024 بايد داشته باشي يا بي خيالش بشي!
=-=-=-=-=-=-=-=
مي توني از Dial on demand استفاده كني مثلا بذاريش روي 2 ساعت. اينجوري 2 ساعت كه استفاده نكني نت قطع ميشه بعد كه سيستم رو روشن كني اولين پيج رو كه بخواي باز كني خودش كانكت ميشه.
حدسيه شماره 2 ! : قطع شدن اينترنت به ويندوز و يا به مودم مربوط ميشه. اگه از مودم باشه شما سيستم رو كه روشن مي كني و نت نداري بعد مي ري روي كانكشن lan يا usb و اون رو disable مي كني. چند لحظه بعد enable ميكني. اگه شبكه فعال نشد و ارور داد از مودم هست. اگه فعال شد و نتم وصل شد پس احتمالا از ويندوزه!
زياد كه پرت و پلا نگفتم؟:n02:
بچه ها من الان 256 نامحدود مخابرات دارم میخوام برم بکنمش 1 مگ نامحدود سرعتم فعلا رو 30 ایناس بعد تغیرر تا چند میره؟؟؟؟
ميشه 120-130 همين حدود ها. يه نفر هم هست كه با يه مگ نامحدودش سرعتش بالاي 200 هست كه احتمالا اون استثناست!نقل قول:
ولي فعلا 120 رو داشته باش اگه بيشتر هم شد كه حالش رو ببر:n02:
1024:n02::n05:نقل قول:
ایمان جون خیلی عذر میخوام اگه فوضلی نیست میتونم بپرسم شغل شریفت چیه؟اگه دوست داشتی جواب بده:n16:
سلام بچه ها،من بعد از چند ماهی بی adsl ای فردا میخام برم واسه اینترنت مخابرات ثبت نام کنم.چون دانلود بیشتر برام مهمه فعلا میخام سرعت 1مگ محدود بگیرم(شبانه)،به نظرتون با سرعت 1 مگ،1گیگ رو حدودا تو چن ساعت میشه دان کرد؟بافرض نوسان کم.ممنون
اگه دانلود برات مهمه مثل خودم اصلا بهت توصیه نمیکنم طرف سرویس های محدود بری دوست عزیزمون ایمان هم حتی 2مگ کحدود داشت ولی باز برای دانلودی ها اصلا نمی صرفه ترجیحا همون 512 نامحدود بگیری بهتره حالا نمیدونم سرعتش دقیق چنده الان من خودم الان 256 نامحدود دارم سرعتش 30 میشه به زور خیلی کمه ولی چه میشه کردنقل قول:
ممد بزار اون عملی رو که این جناب دوست داره روی مخابرات انجام بده شاید فرجی شد مال ما که افاقه نکرد:n14:نقل قول:
چطور مگه؟من میخام 1مگ،4گیگ بگیرم،شنیدم مخابرات واسه شبانه سرعتا رو تغییر نمیده،اگه 1مگ سرعت دانلودش حدود 120 باشه که خوبه(کلا میخام شبا فقط دانلود کنم)،دیگه شبی یه فیلم 1گیگی که میشه دان کرد حداقل مگه نه؟نقل قول:
خواهش میکنم عزیزم.نقل قول:
کارمند پتروشیمی هستم.مهندس شیمی.در خدمتم.:n16:
در مورد انتخاب سرویس تصمیمو گرفتم.راهنماییت مفید بود.نقل قول:
=-=-=-=-=-=
ممد ایراد از مودم نیست.از دو تا مودم استفاده کردم.
الان Dial on demand رو فعال میکنم ببینم چی میشه.
اگه درست شد که هیچ.اگه نه میرم واسه تیت قسمت دوم حرفات.همون Disable کردن و Enable کردن.
فدات.
=-=-=-=-=-=-=-=
ممد غیر از گزینه ی دایال آن دمند که فعالش کردم،اون گزینه هایی که مشخص کردم چه کاربردی داره؟
دقيق نمي دونم چي هستن. اولي اگه توي وريفاي كردن يوزر و پسورد ارور بده مثلا ارور 691 بده دوباره سعي ميكنه وصل بشه. يعني اينقدر مي گيره تا وصل بشه!نقل قول:
دومي هم حالت ديباگ هست كه اگه خطايي داره كه نمي تونه وصل بشه رو ببيني.