ساعت رایگانش از چه ساعتی هست ؟نقل قول:
افت سرعت در ساعات رایگان داره یا خیر ؟
همین سرویسی که شما خریداری کردین هزینه سه ماهش چقدر هست ؟
سرعت تایم رایگانش چقدر میده بهت و ایا محدودیت سرعت هم برای دانلود داره ؟ و نحوره پشتیبانی چطوریه ؟
Printable View
ساعت رایگانش از چه ساعتی هست ؟نقل قول:
افت سرعت در ساعات رایگان داره یا خیر ؟
همین سرویسی که شما خریداری کردین هزینه سه ماهش چقدر هست ؟
سرعت تایم رایگانش چقدر میده بهت و ایا محدودیت سرعت هم برای دانلود داره ؟ و نحوره پشتیبانی چطوریه ؟
نقل قول:نقل قول:
بچه مثل اینکه این دوستمون درست میگفت
نه تنها حجمم صفر شد بلکه حالا اون تب TAB تغییر رمز عبور از صفحه 2020 من برداشته شد
نقل قول:نقل قول:
اینو درست میگه یکی از دوستام تو منطقه خیام 1 گیگ گرفته
ساعت رایگان از 1-8 صبح سرعت بستگی به سرویس خریداری شده داره من یک مگ داشتم سرعتم شبانه همیشه روی 120-130 بود پشتیبانی هم خوب بود البته من تو سه ماهی که داشتم برام مشکلی پیش نیومدنقل قول:
علت اینکه اومدم مخابرات دزد این بود که یه خط دیگه از مخابرات دارم سرعت شبانه اون موقع امتحان کردم دیدم عالیه بنابراین فکر کردم هزینه کمتری بدم چون تو آسیاتک باید حتما بالای 10 گیگ در ماه بخری تا رایگان بشه و حجم باقی مانده هم ذخیره نمیشه و این خیلی بده برای من
ایشان منظورشون مخابرات استان قم هستش که اونجا هستننقل قول:
مخابرات خراسان همون یک 150مگ رو داده البته درعوضش 100ها گیگ این چند روزه به جیب زد
قیمت سرویس رو نگفتین سه ماهش جقدر هست ؟نقل قول:
اره راست میگی 1گیگ منو حتمن دادن به شما از این میگیرن میدن به اون یکی دنیا محل داد وستد هست دیگه:n08:نقل قول:
الان که سرعت عالیه .
چی میشه همیشه همین طوری باشه .!
پینگ هم خوبه . طوری که یوتوب رو راحت میشه استریم کرد.
یکی دیگه از گنده کاریهاشون
من در تاریخ هفت آبان با اضافه کردن 1 ماه رایگان و 150 مگ شدم. تاریخ انقضا اعتبار: 16/9/92 و حجم 354
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سر برج من، که بشه هفتم به هفتم باید 1 ماه و 4 گیگ اضافه میکردن
(در طرح کمپین یکساله قرارداد یکساله است اما زمان و حجمو برج به برج میدن و حجم قابل انتقال هست به ماههای بعدی،طبق گفته مخابرات)
که بشه 16/10/92 و حجم 4450
ولی شده تاریخ 7/9/92 و حجم 3890
یعنی 40 روز کم و 560 مگ کم.
به نظرم بهترین کاری که آقای ملک جعفریان میتونه بکنه اینه که یه تجدید نظر در بخش کارمندهاش بکنه .نقل قول:
خیلی هاشون اصلا سواد خواندن نوشتن ندارند و شدند کارشناس و یه مسئولیت گرفتند اونجا .
صبح میان اونجا و ظهر هم میرند . نه دلسوزی ایی در کار است و نه تعهد کاری. بلانسبت عین یک انیمال .
این همه متخصص جوان و باسواد و با تجربه داریم ما ولی شما ترجیح میدید از افراد مسن و بی سواد استفاده کنید ؟
الان وقتشه که خیلی ها دیگه از پاشون از مخابرات بکشند بیرون و افراد لایق تر وارد شوند .
خطاب به مسئول تنظیمات اینترنت مخابرات
آقا همین خوبه! دستش نزن که از این بهتر نمیشه.
لطفا پروژه جدید هم روش امتحان نکنین بزارین همین بمونه. والا!
ولی چه فایده که زدن شبانه رو نابود کردننقل قول:
منظور من این بود که سر شب باز تنظیماتو عوض نکنن بزارن همین بمونه. :n02:نقل قول:
آقای ملک جعفریان، من هم مشکل آقا امید رو دارم! 10 گیگ شارژ داشتم، ناگهان بعد از 2 روز شد 2 گیگ!:n04: الآن چطوری مشکل رو حل میکنید؟ ما باید چیکار کنیم؟
امید جان مشکلت حل شد؟
اخه بازم فرق نمی کنه شما هیچ گونه افت سرعتی هم نداشته باشی نهایت با 80 دانلود می کنی
اینا باید جواب بدن به چه حقی سرعت شبانه همه طرح ها رو یکسان محدود کردن پس این همه طرحی که اومدن ردیف کردن فرق شون چیه اگه فقط توروزانه هست که بخوره تو فرق سرشون روزانه به چه دردی می خوره منم می رفتم همون 65 رو می گرفتم با همین طلایی بکی بود
نه حانه ازپای بست ویران است
این اتفاق برای منم افتاده و حدود 7.5 گیگ از شارژم پریده.نقل قول:
منظورم این بود که شب هم دقیقا با همین شرایط همین لحظه ای که دارم باشه! سرعت دانلود روی 250 باشه نه اینکه مثل قبل کمش کنن.نقل قول:
مگه دارن دیش تنظیم میکنن میگی همین خوبه شما به خوب چی میگید اینو میگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به این میگم خوب اینا میتونن سرویس خوب بدن اما نمیخوان این سرعتو تو عید غدیر داشتم وتا3روز ادامه داشت وشب و روز ثابت بود ویک ذره کاهش نداشت یه فیلم چند ثانیه هم ازش دارم اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو حل نکردند که هیچ میخوان شبانه رو هم حذف کنند (در حقیقت حذف کردند) یعنی به بجای حل مساله صورت اون رو پاک کردند!نقل قول:
آقای مسئول مخابرات اگر شبانه رایگانی در کار نباشه مردم مگه دیوانه اند بیان این همه هزینه کنند که فقط یک وبگردی کنند؟!
نه فدات شم فقط اگه طرح اشنای خانواده که یکی دو هفته می فروختن رو داری هنوز می تونی با 250دانلود کنی بقیه کلهم اجمعین یک هفته است رو 770kbps محدود شدن یعنی حتی یک مگ هم نه دو سوم یک مگنقل قول:
به این می گن مدیریت ازنوع مخابرات خراسان رضوی صدتا طرح تعریف کرده هیچکدوم با هم فرق نداره
اینترنت مخابرات به صورت قلقی تنظیم میشه! کار فنی که نمی کنن. هی با دکمه های اونجا بازی می کنن وقتی صدای مردم در اومد میگن خوب دیگه زیاده روی شد و چند روز دیگه باز دوباره! (شده قضیه خلبان های کور و سر و صدای مردم!)نقل قول:
والا منم از اون سرعت بدم نمی یاد ولی توی همین روزهایی که شما این سرعت رو داشتید بنده کلا از اینترنت محروم بودم. نه فقط من بلکه کلی افراد دیگه هم بودن.
ولی چیزی که مطمئنم اینه که سیستم های مخابرات هم تواناییشو داره و هم پهنای باند کافی رو، به عنوان نمونه بوده مدت هایی که سرعت همه خیلی خوب بوده ولی چند روز بعدش دلیل مشکلات رو عدم پهنای باند کافی و فشار دانلود شبانه اعلام کردن.
کاملا مشخص هست که امکانات هست ولی داره دریغ میشه. :n15:
آقای ملک جعفریان مدیر عامل مخابرات مشهد اگر شما هم هم سن ما بودی و یک فایل آموزشی از شرکت لیندا،یوتوب می خواستی دانلود کنی میامدی بازم از مخابرات (هر چی دوستان صلاح می دونند می توانند اینجا بزارند) سرویس بگیری.اونم چه سرویس هایی که پول باباشون رو از شما می گرفتن و یک اینترنت زپرتی آن هم بعد از دو روز تغییر ترح میدانند بدون آن که بهتون بگن و بعد ازتون شرژ کش میرفتن و ریز کارکرد ها هم که مانند طرح توسعه خود اینترنت در ایران می بود که فقط هزینه کسر میکنه در حالی که ما اصلا استفاده نکردیم.تازه 2 هفته قطع هیچی هم بهت نمی گن.غیر از این که گو خوردی از مخابرات اینترنت گرفتی می خواستی نگیری حالا بکش.
بهد تازه چند تا مدیر گردن کلف مردم را به مرگ بگیرند تا به این اینترنت های الکی رازی شوند و صداشون هم در نیاد.
البته تمام ISP های دیگه سرعت دانلود از سرور های ایرانی بالای 500 ولی مخابرات چون شما را دوست دارد از 32 بالا تر نمب گذارد بروید.
بله از حرام خوری های دیگر که شارژ که رفته دست شما هم هیچی نیست و چون شما ایرانی هستی بببن فکو تا همین رو ازت نگرفتن.
البته بعد از 20 روز بهت میگن شبانه همین طرح هم می خوان بردارند.تازه یادت می یوفته که چرا می گفتن مودم رایگان و قرار داد یک ساله بدون کنسلی.یعنی بخوای نخوای باید به مخابرات بدی.آن هم از طریق قانونی وشرعی.
بله آقای جعفریان این اوضاعی است که در دوران شما به وجود آمده
هی میخوام فوحش ندم نمی تونم.میگم سید
ماکه واگذار کردیم به خدا البته با رگ و پیشه پیامبر وامام کسی اگر گناه کنه اون دنیا چندید برابر باید جواب بده
اگر دنبالم بودین(از یکی از بچه ها شنیدم که می خواستین طرف رو پیدا کنین) و میخواستین بدونین که کدوم کاربر هستم.یک ایمیل بزنید خودم میام مخابرات مرکزی نمی خواد به اون کارمندای بی سواد بگید یکی رو شانسی بگیرید تا مردم فکر نکنند ما نمی تونیم.pranc14@gmail.com
در توبه بازه،هر چه زود تر بهتر.
طلایی کمپین موقع خرید گفتن حجم میره ماه بعدی الان با کما پررویی میگه نمیره و حجم میسوزه و درست بشو هم نیست. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااا! حتی من با تاکید موقع خرید پرسیدم چند بارم پرسیدم چون طرح post-paid بود. الان میزنن زیرش. اماه هدیه ام میگه بدردت نمیخوره چون طرحت 1 ساله است. میگم اضافه کن بشه 13 ماه میگه نه. حق فسخم ندارم. یک سال رفت تو پاچم. بد دل پری از این مخابرات دارم. دزد، دروغگو.........
آقاي ملك جعفريان همين جوري الكي روزي 50 تا 60 مگ داره از حجم من خورده ميشه
تو ريزكاركرد هم نيس مرتب زنگ ميزنم پشتيباني ميگه بررسي ميشه فردا تماس بگيرين
درحالي كه هيچي هرگز بررسي نميشه تا حالا شده حدود 900 مگ كه تازه من خبر دارم
اونايي كه خبرشو ندارم كه هيچي چون ماشالله دانلود شبانه و روزانه رو يه جا مينويسه
كه نفهمي چي به چيه ولي از روزاي قبل عكس دارم كه دانلود شبانه منو ازم حجم كم كردين
گفتين برميگرده ولي برنگشت
سرعت دانلود هم كه شبها با طرح طلايي شده 90
من يكي كه يه قرون از پولم رو حلال نميكنم اون دنيايي هم هست
ضمنا اينم بهتون بگم اگه دانلود شبانه رو بردارين با وجوديكه اينترنت رو خطوط فيبر انحصاري كردين
بازم ملت شده خونشون رو عوض ميكنن و فقط براي وب گردي اين همه پولشون رو دور نميريزن
و هي بيان حرص بخورن ببينن امروز چه قدر ازشون دزديده شده
جالبه من 14 ترابابت حجم داشتم پس حجمم کجا رفته؟:n24:
این طوری ترول کردن قضیه خوب نیست. خیلی ها از جمله خودم حجم از دست دادیم. این شوخی شما مث این میمونه که همه دارن شوخی میکنن اینجا!نقل قول:
اینایی که همش میان میگن 5-6 گیگ از ما کم کرده اینا همونان که اون روزا که فکر میکردن حجم کم نمیکنه همینقدر یا خیلی بیشتر دانلود کردن حالام کلی شاکین که چرا کم شده!
آره داداش ما خودمون دستمون تو کاسه هست میدونیم چه خبره!
اون روزا هم مخابرات حجم حساب میکرده ماییم که فکر کردیم داریم از مخابرات میکنیم.
همه اون دانلودارو یه جوری کم میکنه این خط و این نشون.
نه عزیز من . من این چند روز اصلا نبودم که بخوام دانلود کنم اما الان تو سایت از 22 واسم شبانه ها رو حساب کرده و 8 گیگم پریده . الانم که شبانه کلا محاسبه میشه . ربطی یه اون چند روز ندارهنقل قول:
عزیزم از خودمم 8.4 گیگ دزدیدن!نقل قول:
جالبه !
من 800 مگ داشتم دیروز کلاً 791 مگ دانلود کردم الان 600 مگ دارم !
الان قضیه چطوریه ؟! :دی
دستت تو کاسه هست ولی مواظب باش مار تو کاسه نباشه.پس منم ک یک ماه اعتبار روزانه به سرویسم افزایش دادم (حجم نه اعتبار روزانه) و همچنان نتم قطعه به نظرت من اعتبار روزانمو دانلود کردم؟یا زمان وایستاد یا روزها دوتا دوتا حساب شد؟ نه عزیز من مخابرات همچنان دزدهنقل قول:
اره داداش اینا میخواستن منوپیداکنندچرا؟چون برای پرسیدن یه سوال ازاین سامانشون گفتم نفر60صف انتظارم این اقا بهش برخورده ورنگش رفته.:n04:نقل قول:
اگه دانلود کرده بودم که نمیومدم اینجا اعتراض کنم! اون چند روز هم اصلا بنده مشهد نبودم.نقل قول:
من نمی دونم دوستانی که تو خونشون نشستن چجوری از کارکرد ماها با اینترنت اطلاع دارن؟
به دوستان پیشنهاد میکنم الان که مدیر عامل خودشون اومدن تو تاپیک یه سری چیزارو رعایت کنند
1. یه مقدار لحن بیان رو عوض کنیم چون قاعدتا وقتی ایشون ببینه که احترامی براش قائل نیستیم ، کاری هم انجام نخواهد داد (البته لزوما در صورت رعایت هم نباید منتظر انجام کاره خاصی باشیم ! )
2. خیلی چیزا گفتنش جالب نیست ، اون قضایایه آخره هفته قبل و هفته قبل ترش هم لطف کنید زیاد باز نکنید، حالا هر کی هر عملی انجام داده نوش جونش اونایه دیگه هم به قصد تخریب این
افراد وارد نشند ، چون این کارشون باعث خراب شدن وجهه کل افراد تاپیک میشه (دیگه از این سربسته تر نمیشد بگم )
3. یه چند روزی شوخی و مزاح اونم ازنوع سنگین رو بیخیال شید ، چون اگه %1 قرار باشه مدیر عامل مشکلاتو رفع کنه ( که زیادم خوش بین نباشیم ) ، با این پستا و حرفا بحث منحرف میشه
4. دوستانی که تو این یکی دوروز پستی دادن که ته دلشون فک میکنن زیاد مناسب نیست یا شامل موارد بالا میشه ،بهتره پستاشونو ویرایش کنند (هرچند مدیر عامل محترم اونقد منطقی هستن که با دیدن برخی
صحبت ها ناراحت نشند ، چون اینقد مشکلاتو دردسرها واسه ما این چند وقته ایجاد شده و با روحو روان ما بازی شده که، همینکه نیومدیم به قصد پایین آوردن ساختمان مخابرات مرکزی، کلی هنر کردیم ! :25: )
اینم بگم که طی مکاتبه ای که با ایشون داشتم ، خبر ثبت نامشون توی فروم رو تایید کردن ، و شعارشون هم این هست ، از شما پیشنهاد از من اجرا ( جناب مدیرعامل اگه جمله ای رو بالا پایین گفتم بیاید تذکر بدید )
خلاصه اینکه ، هممون اعصابامون از این وضع نابسامان مخابرات داغون هست ، اما بیایمو مشکلاتو به شکل معترضانه اما با رعایت چهارچوپ احترام بیان کنیم بلکه مدیر عامل محترم هم این وضع مارو دیدند و دلشون به
رحم اومدو دست از تحریم های ظالمانه و ... برداشتند !
مثل اینکه امشب از جناب مدیرعامل خبری نیست !
یکی از دوستان یه تماس باهاشون بگیره بگه ما منتظریم اینجا .
دوستان از پست هایی که مشابه مشکل شماست تشکر بکنید. لازم نیست دوباره اون رو نقل قول کنید .
اینجوری محتوای صفحه راحت تر خونده میشه .
گفتن امشب گرفتارمو نمیتونم بیام ، اعلام کردن فرداشب ساعت 23 میاننقل قول:
ایشان واقعا اگه خودشان هستن احتیاج نیست زیاد اینجا بیان واقعا درعمل نشون بدن اولین قدم هم اینه که این محدودیتی که یک هقته است دارن رو شبانه اجرا می کنند بردارن ویا حداقل به نسبت هرطرح جداگانه تعریف کنن نه اینکه پایین طرحشون که 64 هستش اونم شبانه حداکثر85 شده طلایی که ماهی 21 تومان می گیرن اونم همون قدراونم تازه دربهترین حالت پس چه فرقی مابین ایناست؟؟؟؟؟؟
جالب اینجاست اون طرح اشناتی خانواده که فکرکنم برای کل یکسال 25 تومان بود دقیقا شبانه اش سه برابر طرخ طلایی شده
البته حقشونه روزاول قرارداد بستن وباید هم بگیرن ولی همه چیز به انصاف منی هم که یکسال به اینا اعتماد کردم وطرح کمپین یکساله برداشتم انتظار اجرای همون چیزی دارم که تو قراردادم اومده نه بیشتر اما هنوزیکماه نشده زدن زیرهمه چیز
حالا این گوی اینم میدان امیدوارم جناب مدیرعمل ببیند وترتیب اثر بدن
من نمیدونم این سایت 2020 برای چیه؟وقتی نمیان اطلاعیه بدن که سرور خراب.30 روز رایگان.
در ضمن من طرح 1 ماه کمپین طلایی 8 گیگ دارم که قرارداد یک ساله بستم.خیر سرم با مودم رایگان ولی از این 30 روز رایگان برای ما خبری نبود.زنگ میزنم پشتیبانی نمیدونه.تازه میگم برای من همون ساعت اول 8192 مگ ریختن.تازه تمدید شده.حالا 150 مگ هم برای من نیومده.
نقل قول:
بابک جان منم مشکل شما رو دارم. در ضمن جای ما که حدود دو هفته س اینجوری شده. ببینیم چی میشه.
سلام دوستان
بنده هم مثل شما جزو کاربران معترض هستم...(طرح یکساله کمپین..)
یه پیشنهادی داشتم...بهتر نیست با آقای جعفریان داخل یک روم(گروپ) صحبت کنیم؟؟؟(البته اگه ایشون همکاری کنند!!)
(داخل انجمن نمیشه بحث کرد...هی باید صفحه رو ریفرش کنیم و ...)
پیشنهادم استفاده از نرم افزار زیر هست(حجمش حدود 6 مگ هست...)
اگه موافقید اعلام کنید تا یک گروپ داخل این نرم افزار بسازم اسمش رو بزارم بیاید عضو شید..
اینم یه عکس از محیطش
رئیس مرکز بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات منصوب شد
http://www.khabaronline.ir/detail/319830