کاملا اشتباهه روز 14 زمستان دخترها میان و بهتون شکلات میدن ولی باید قلبشون رنگی باشه گرفتین چی شد؟نقل قول:
Printable View
کاملا اشتباهه روز 14 زمستان دخترها میان و بهتون شکلات میدن ولی باید قلبشون رنگی باشه گرفتین چی شد؟نقل قول:
ما با این بازی زندگی کردیم
دورانی داشتیم
لینک بازی رو به صورت سالم بدین
ممنون
سلام بجه ها
من 4تا ماهي پرينت شده گرفتم 2 تاي ديگه رو دقيقن بگين از كجا بگيرم؟
من 2 تاشو از اقيانوس (يكيش همونجا كه greg واي ميسته يكيشم بين كشتي و خونه zack )
يكيم از غار زمستوني يكيم از ابشار گرفتم
دوستان عزیز کسی کد گیم شارک چشب زخم رو نداره؟
اگه کسی داره لطفا بده ممنون میشم
سلام دوستان...
من این بازی رو امروز شروع کردم، بد جور حس نوستالژیک داره...!
فقط یه سوال، زیر عکس کاراکتر بازی وقتی که استارت رو می زنیم یه شکل مستطیل سبز رنگ هست، زیرشم نوشته 0P ...
این مربوط به چیه؟
تو صفحات قبل نحوه بدست اوردن همه کاغذها رو نوشتم ولی هیچکس یه تشکر خشک و خالیم ازم نکردنقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا چه رنگی؟نقل قول:
یعنی باهاش میشه کیک شکلاتی بدست آورد؟
مربوط به تعداد غذاهایی که پختی میشه!هر یک غذا یک عدد اضافه میکنه!نقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
کدوم صفحه؟نقل قول:
خودت بدست آوردی یا از روی کتاب نوشتی؟
sanka كدوم صفحه ؟
من خیلی دوس دارم این بازی رو دوباره بازی کنم ، اما وقتی میشنوم که کل بازی 3 یا 4 ساله و بعد از این مدت از دهکده میرین ، ناامید و افسرده مشم !!! :41:
ولی ما بالاخره آخرش نفهمیدیم ، واقعا میره شهر یا نه ؟؟؟
سلام...
نخیر شهری در کار نیست...
راستی دوستان این دمو رو دیدید؟
اول پاییز سال اول حدودا ساعت 7 به داخل خونتون برید و بیاید بیرون,هریس پلیس می یاد و میگه که عاشق دختر دوک شده و می خواد براش نامه بفرسته...
slmنقل قول:
عزیزم بازی خیلی طولانی تر از این حرفاست و بسیا عمیقه و شاید برای دیدن دمو پایانی باید 18سال بازی کنی!
شهر نمیره.من مطمئنم
ولی من 2 نفر رو میشناسم که میگن بعضی جاهای دهکده عوض میشه!
مثل وجود 3 سطل آشغال در میدان و اینکه یک فرد سیاه به دهکده اضافه میشه و چیزهای دیگر میفروشه!
من دیدمنقل قول:
بعدش باید بری با مادر آجا حرف بزنی!
پلیس ازت قلم میخواد که برای آجا نامه بنویسه
من اين بازيو دانلود كردم مال دلفين خودش تبديل شد ست ججوري كدهاي بازي رو توش وارد كنم؟؟؟
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
یگين تورو خدا
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
یگين تورو خدا
پس من بازی کنم اگه شهری در کار نیست ؟نقل قول:
خوب پس اگه اینجوریه آخر بازی چی میشه ؟؟؟ بخوای نخوای بعد سه چهار سال باید از دهکده بری ؟:13:
نه, بعد از سه سال در صورت موفقیت به بازی در دهکده ادامه می دید...
خوب این موفقیت شامل چی میشه ؟؟؟ باید هرچیز پنهانی که تو بازی هست رو پیدا کنیم ؟؟؟ خوب اینجوری که حوصله آدم سر میره !!! :13:نقل قول:
من سه سال راهنمایی که بودم فول بازی کردم نتونستم تمومش کنم. سال چهارم بودم. همه چیز تکمیل. زدم سیوم رو پاک کردم اشتباهی:31:نقل قول:
اگه داشتم الان سال هشتم بودم(اگر داشته باشه):31:
موفقیت هم همه چیز 99 و کلا همه چیز رو باید داشته باشی(کاغذ پرینت ماهی،...)
میخوام روی یه Walkthrough واسه این بازی ( back to nature ) کار کنم از امروز . دعام کنید :20:
فقط اگه بعضی چیزا رو ندونم میام اینجا ازتون میپرسم . یا علی :46:
سلام باور کنین بچه ها خودمم یادم نیست صفحه ی چند بود اخه خیلی وقت پیش بود در مورد شکلاتم باید بگم در روز 14 زمستان که مسابقه ی تشکر و هدیه دادنه هر دختری که قلبش قرمز یا نارنجی باشه به جای شکلات به شما کیک شکلاتی میده که زیاد به دردتون نمیخوره و نمیتونین باهاش غذایی درست کنین و درصد مزرعتونو بالا ببرین شاید اگه تو یخچال خونتون نگه دارینش بتونین ازش در مسابقه ی اشپزی استفاده کنین ولی کیک شکلاتی همیشه تو مسابقه برنده نمیشه اگه میخواین برنده شین باید چای درست کنین که چای رو هم میتونین در فصل بهار از کوتوله ها بگیرین که باید با هفتا هدیه به کلبه ی هفت کوتوله برین و فکر میکنم ساعت 2:30 بعدظهر بود که مهمانیه چای خوریشون تشکیل میشد و به هر کدومشون یک هدیه بدین حالا این هدیه میتونه یک بسته ی ارد باشه یا کلم یا گل و...که در مهمانیشون شرکت کنین طریقه ی درست کردن چای هم تو کتاب نوشته من هر چیزی که راجبه این بازی میگم ازشون مطمئنم و میدونم که درسته و همه ی نوشتهای کتاب رو قبول ندارم من قبلا چای رو از کوتوله ها گرفتم و باهاش چای نیروزا درست کردم و در مسابقه ی اشپزی برنده هم شدم وانگهی اگه یادم بود که تو کدم صفحه نوشته بودمش حتما همون لحظه شماره ی صفحه رو براتون مینوشتم که تو پیدا کردنش به زحمت نیفتین.اگه میخواین کیک شکلاتی نگیرین و شکلات بگیرین باید قلب دختری که به شما اون روز هدیه میده سبز یا ابی باشه بطور کلی هر چی قلبش بیشتر باشه احتمال اینکه به شما به جای شکلات کیک شکلاتی بده بیشتر میشه.در مورد شهرم زود قضاوت نکنین.امیدوارم تونسته باشم به شما عزیزان تا حدودی کمک کرده باشم اگه سوالی دارین مطرح کنین اگه جوابشو بدونم مطمئن باشین ازتون دریق نمیکنم.نقل قول:
منظورت چیه در مورد شهر زود قضاوت نکنیم؟نقل قول:
راستی میشه به این شرکت سازنده بازی ایمیل زد و راهنمای کامل بازی رو گرفت که همه چیزو توش نوشته باشه؟
دوستان فقط من یه سوال داشتم ازتون . من قبلا دو سال و نیم از این بازی رو گذروندم . این ماه های پرینت شده که میگین چیه ؟ کجا پیدا میشه ؟ من که فقط اون توت فرنگی های انرژی یادمه :13:
خب من نمیخواستم نظرمو راجبه شهر بگم و بعضیارو عصبی کنم ولی شهر به احتمال 99% تو این بازی وجود داره دوستانی که با من مخالفن ببخشن من فقط نظر شخصیمو گفتم همین.نقل قول:
نظر شما برای همه ما محترمهنقل قول:
ولی من یک آدم منطقی هستم و تا الان از هیچ فردی نشنیدم که به شهر برسه.
ولی اینکه ما به شهر نمیرسیم دلیل این نیست که وجود نداره
من به خیلی چیزهای بازی اعتقاد دارم.مثل قلاب سوم.الهه سوم(محبت)توپ زرد و مرد دوره گرد که شکلات و کاکائو میفروشه و ... اما به شهر امیدی ندارم.البته به هیچ کدوم از اینا دست نیافتم:31:
کاغذ پرینت شده همون عکس انواع ماهی هاست که وقتی start رو بزنی پایین صفحه سمت راست جایگاه اوناست.نقل قول:
همشون با ماهیگیری بدست میان
در اسکله و دریاچه و حوزچه معدن مخفی و شاید از آبشار
اقلب با قلاب دوم
بیشتر مواقع در زمستان
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
عزیزان لطفا به سوالات من هم ج بدید؟
من نمیتونم توتفرنگی قدرتی رو از اسکله بگیرم.
زمان خاص باید ماهیگیری کنم یا با قلاب دوم؟
چه جوری بگیرم؟
توی راهنمایی که من دارم تهیه میکنم و ایشالا تا یکی دو هفته بصورت فایل PDF اینجا میذارم و فکر کنم کامل ترین راهنمای فارسی این بازی باشه و چیزی رو از قلم ننداختم ، نوشته که گرفتن توت فرنگی انرژی از اسکله ، بصورت تصادفی هست ( زمان خاصی نداره ) و با قلا ب معمولی هم گرفته میشه . :46: :10:نقل قول:
من زمستان سال سوم تونستم بگیرم.نقل قول:
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
صفحه شمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2575367&postcount=2619
مگه از اسكله هم توت فرنگي قدرتي مي گيره؟؟
منظورت همونه كه وقتي تو مسابقه شنا برنده ميشه ميگيره؟؟
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
اون ليست ماهي هاي sanka صفحه 262 هستش
نه توت فرنگی مسابقه شنا از توت فرنگی اسکله جداس .نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یک میوه قدرتی رو از برنده شدن در مسابقه شنا میگیری و یکیشم با کمان ماهیگیری fishing pole از اسکله.اگه برای دومین بار در مسابقه شنا برنده شی500 قطعه چوب lumber هدیه میگیرینقل قول:
ممنون دوست عزیز که پیداشون کردی گفتم که خیلی وقت پیش نوشتمش ولی همشونو خودم گرفته بودم و جاشونو یاداشت کرده بودم مطمئن باشین همشون درستن.وقتی همشونو بدست اوردین ماهیگیره به مزرعتون میاد و به شما لقب پادشاه ماهیگیریرو میده.نقل قول:
بالاخره بعد از 5 روز تلاش پشت سر هم و کار کردن حتی تا 2:30 شب (!!!) تونستم راهنمای این بازی رو به فارسی ترجمه کنم . راهنمای 168 صفحه ای !!! بزرگترین راهنمایی هست که فکر کنم به زبان فارسی واسه این بازی بشه پیدا کرد !!! تعریف از خود نباشه ، حتی ارزش گذاشتن تو پست اول رو هم داره !!! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بالاخره عرضه شد !!!
بزرگترین مجموعه راهنمای فارسی بازی Harvest Moon : Back To Nature در 168 صفحه و فقط در یک فایل 4 مگابایتی !!!
محتویات :
♦ شامل تمامی نکات ریز و درشت درباره تخم ها و دانه ها
♦ تمامی نکات مهم و حرفه ای درباره حیوانات
♦ تمامی نکات درباره معدن ها و ماهیگیری ( و ماهی های پرینت شده ) ...
♦ تمامی نکات درباره ابزار های شما
♦ تمامی نکات راجع به دختر مورد علاقه شما و بچه شما
♦ تمامی نکات راجع به تک تک شخصیت های بازی و چیزهایی که دوست دارند و برنامه 24 ساعته آنها طی یک هفته !!!
♦ تمامی نکات و توضیح تمامی جشن ها و مراسم ها
♦ توضیح جای همه 10 تا توت فرنگی انرژی
♦ تعریف و تشریح دونه دونه مغازه ها و مکان ها
♦ تمامی نکات راجع به آشپزی + فرمول تمامی 64 نوع غذا !!!
♦ راز ها و شایعه هایی که باید درباره بازی بدانید !
♦ و غیره
باور کنید اگه دانلود نکنین به نظر من 100% از دستتون پریده !!! من که خودم حین ترجمه کردن چیزهایی فهمیدم که تا حالا اصلا نمی دونستم !!! پر از نکات ریز و جالبه . امیدوارم که خوشتون بیاد . برای راحتی کار شما هم توی 2 جا آپلود کردم :
لینک ها :
امیدوارم که خوشتون بیاد . موفق باشین . :11:
نقل قول:
سلام.من فقط عضو شدم تا ازت تشکر کنم.:11:
تشکر از تو،تو کلمه نمی گنجه چون کاری رو که کردی در مقابلش هیچ مزدی نمی گیری.هیچ زبانی نمیتونه اون طور که لایقشی،احساس قدردانی رو بیان کنه.
ممنون ازت به خاطر وقتی که گذاشتی و زحمتی که کشیدی:40:
خواهش میکنم دوست عزیز قابلی نداشت . عشق به این بازی و عشق به این انجمن باعث شد تا این کار رو بکنم . اگه بتونم و تواناییش رو داشته باشم ایشالا کارای دیگه هم میخوام بکنم .نقل قول:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
راستی به انجمن هم خوش اومدی ! :20:
دوست عزیز کارت حرف نداره...
فقط با دکمه تشکر نمیشه توصیفش کرد...
مرسی...
خواهش میکنم عزیز . فقط الان داشتم خودم میخوندم ( دیشب تمومش کردم وقت نشده بود یه بار بخونمش ) بنظر میرسه بعضی جاها اشتباه املایی شده مثل " نیشت" بجای "نیست" یا "اتاق پستی" بجای "اتاق پشتی" ... امیدوارم اینا زیاد مشکل واستون ایجاد نکنه . اگه دیدین زیاد مشکله ، هنوز فایل WORD این فایل تو هاردم هست بگین درستشون کنم و دوباره نسخه اصلاح شده رو واستون بذارم . :46:نقل قول:
با تشکر از AC_POP ...:40:
واقعا عالیه ...میدونم سر ترجمش خیلی کار کاردین ...مرسی:11:
من این بازیو چن سال پیش پلی کردم ولی اون موقع یادمه هرکاری کردم از 86 درصد بالاتر نرفت...
کسی تونسته 100 درصد کنه؟
با تشکر از AC_POP ...:40:
واقعا عالیه ...میدونم سر ترجمش خیلی کار کاردین ...مرسی:11:
من این بازیو چن سال پیش پلی کردم ولی اون موقع یادمه هرکاری کردم از 86 درصد بالاتر نرفت...
کسی تونسته 100 درصد کنه؟
خواهش میکنم عزیزم :20:نقل قول:
100 % طبق این آموزشی که من ترجمه کردم اصلا وجود نداره !!!
درصد ها به شکل زیر هستن :
به ازای هر توت فرنگی 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر قلب سگ شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر قلب اسب شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر ارتقا ساختمان 2% ( جمعا 10% )
به ازای هر مرغی که دارید 1% (جمعا 10% )
به ازای هر گاو یا گوسفندی که دارید 1% (جمعا 20%)
به ازای هر قلب زن شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر قلب بچه شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر 8 تا غذای مختلفی که می پزین 1% ( جمعا 8% )
که اینا جمعا میشه 98% و توی یه ورژن ( ورژن آمریکای شمالی ) این بازی ، توت فرنگی های مخفی (انرژی) درصد حساب نمیشن و نهایت درصد ، 88% هست .
شايد غذا 10% باشه؟؟
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
AC_POP جان دستت درد نكنه :40: