Hero جدید من طراحی کردم چطوره امیدوارم خوشتون بیاد
با تشکر بنده ی حقیر بنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Hero جدید من طراحی کردم چطوره امیدوارم خوشتون بیاد
با تشکر بنده ی حقیر بنی
تیریپش که باحاله ، ایول....نقل قول:
راست میگه این بنده خدا.... :n02:نقل قول:
این احیانا Swain نیست که کلاغشو انداخته دور یه کلت گرفته دستش؟جدا از شوخی از لحاظ بصری ، نور پردازی و در ابهام بودن چهره فرد ، زیبایی چشمگیری به تصویر دادهنقل قول:
آره ، تو این جدیدا خیلی بهتر از بقیس...نقل قول:
اقا Lol اپدیت داره ؟؟؟ چجور باید ubdate بشه ؟؟؟ چون فکر کنم من بعضی از skin هارو ندارم ... !:n28:
شاید با repair حل بشه...نقل قول:
repair ؟؟؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟؟؟:n13:
دوست عزیز بعضی از skinها مثله پروفسور رایز بسته هست و فقط در زمان خاصی باز میشهنقل قول:
بابا این هیرو جدیده که قراره بیاد این یارو یه چیزی گفت شما چرا زود...میشین؟؟:n15:نقل قول:
خنجرش چقدر شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02: مطمئنی کاره خودت هست :n02:نقل قول:
هه هه ما هم به جمع روبان سبزا پیوستیم :n10:
در کمال احترام ،مدرک داری؟ حالا گیریم شما درست میگی اصلا حال میده آدم خودشو میزنه به ----:n10: ... من توی چند پست قبلی هم در پاسخ به ناله و زاری یکی از دوستان در مورد واقعیات گفتم --- باش تا خوش باشی:n02:نقل قول:
من مدرک دادم دیگه اینم از چمپیون adc جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تا حالا 10 تا از اینا در انواع مختلف گرفتم ، همشون دوباره رفتن :n02:نقل قول:
رفیق من که نخواستم نارحتت کنم شرمنده:n10:نقل قول:
این که خنجر نیست ! تفنگه!نقل قول:
چرا اتفاقا منم تو توضیحاتش خوندم نوشته بود gun ولی خوب شکلش شبیه خنجره :n02: در واقع خنجری هست که کاره تفنگ رو می کنه ینی باهاش میشه شلیک کردنقل قول:
نوشابه است بابانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم تاحالا همچین بازیه رنکی داشتین که هر 2 تیم مساوی باشن و تو درگیری 5به5 هر 10 نفر بمیرن ولی بازیه بالانس بدجوری حال میده پدر آدم در میاد تا کسی رو بکشه :n02:با گیر انداختن adc تونستیم تو یه پوش به زور ببریم
نقل قول:
یعنی امروز کلا رنکو گذاشتم کنار دیگه بسمه!
ری.....د...م به این Logic و سیستم مسخره LoL
از این به بعد میرم نرمال با رفقا بازی میکنم یکمی هم میخندیم :)
ایولا... :thumbsup:نقل قول:
آره داشتیم :n02: ماشا الله full built:n02:نقل قول:
تو کدومی؟ بعدش گفتین اینو از کدوم سایت میشه پیدا کرد؟ سایتشو یادم رفت:n13:نقل قول:
میشه بگید چجوری از توی بازی عکس میگیرید ؟ من که میگیرم سیاه میوفته .نقل قول:
من با f12 میگیرم:n02:نقل قول:
اون بازی هایی که من می تونم یه رکورد خوب بزنم همیشه تیم حریف ووت می زنن! :n21::n22:
دوستان
لینک مستقیم نیس واسه دانلود؟
اولین لینکی که اینجا گذاشته با حجم 2 مگابایت، خودش شروع می کنه به دانلود، هیچ قابلیت stop و resume هم نداره گویا!
درصد هم نزده
روش بهتر و مناسب تر ندارین؟
jayce هستمنقل قول:
سایت lolteam.net
چرا هست برو سایت خوده بازیه League of Legend اونجا لینک دانلود هستنقل قول:
ببخشید، آدرس سایت رو لطف میکنید؟نقل قول:
هیچ فرقی نکرد
این بار بجای یه فایل 2 مگابایتی، یه فایل 32 مگابایتی رو گذاشت واسه دانلود :n28:
بهترین روش دانلودش همینه.از سایتهای دیگه دانلود کنی ممکنه کار نکنن و دوباره باید بری از سایت خودش دانلود کنی.قابلیت رزیوم هم داره اگه کلاینت رو ببندی دفعه بعد از ادامش دانلود میکنه.نقل قول:
پست 4937 رو بخوننقل قول:
ممنون از همه دوستانی که کمک کردند
دیشب دانلود نمودم و الان نصب
آموزش بازی کجا هست؟
یه آموزش مقدماتی و خوب که نوب وارد بازی نشیم دیگه
یه اطلاعاتی در موردش داشته باشیم
من بازی دوباره دریافت کردم
از قبل راحت تر این فایل 32 مگابایتی 800 مگ اول سریع میگره ولی فایل 2 گیگ 200 مگی کمی سرعت پایین تر میاد ... بعد یک فایل 400 یا 500 مگی
تنظیم کن بزار شب دو شب گرفتی اون پچ اخر رسید صبح بزار چون کمتر راحت تر بگیری اگر اینترنت حجمی ...
کلا 3.66 گیگ بیشتر نیست حجم نمیدونم چرا حجم پوشه قبلی من 6.5 گیگ بود !
جانم؟ چیزی که من دانلود کردم کلن 1 گیگ بود !نقل قول:
client رو باز می کنی play هم نارنجی و روشنه؟اگر بود که درسته ولی من بعید میدونم 1 گیگ باشه الان پوشه من 7.8 گیگ هستش.ریوت حجم رو کم کرده قبلا 9 گیگ هم شده بود ولی 1 گیگ فکر کنم بازیه دیگه دانلود کردی:n02:نقل قول:
حجم مهم نیست,مهم اینه که بازی اجرا بشه,چنتا پچ که بیاد حجم فولدر لول تغییر می کنه,معمولا بین 3 تا 5 گیگ متغیره
اول از همه باید بگم که به جمع League بازان خوش آمدی... در مرحله اول شما یه برنامه 2 یا 3 مگابایتی دانلود میکنید (به اسم pando media booster) که این نرم افزار با قابلیت Resume(بازگشت دانلود) برنامه نصب بازی (یا همون Installer) رو برای شما دانلود میکنه بعد از اینکه دانلود Installer به پایان رسید و آنرا را اجرا کردید بازی روی هارد دیسک شما نصب میشه اما هنوز آماده نیست و پس از اجرای بازی پنجره ای باز میشه که شروع به دریافت update ها و patchهای بازی میکنه.installer بازی حجمش 2.6 گیگ است و آپدیت ها هم حدود 1 گیگ یا بیشتر هستند که به طور تقریبی 3.6 گیگ میشه.نقل قول: