ممنون دوست عزيز به نظر سبك و كوچيك هم ميادنقل قول:
يه دليل گرفتن ايرانسل هم همينه چون مبين نت خود نمايندش ميگفت usb زياد قوي نيست
و بايد حتما تو جائي باشه كه انتن قويه
Printable View
ممنون دوست عزيز به نظر سبك و كوچيك هم ميادنقل قول:
يه دليل گرفتن ايرانسل هم همينه چون مبين نت خود نمايندش ميگفت usb زياد قوي نيست
و بايد حتما تو جائي باشه كه انتن قويه
میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
دوستان کسی میدونه با سرویس 1 مگ ماهی چه اندازه میشه دانلود کرد بدون این که گیر بدن؟؟
دوستان در رابطه با نامه ایی که تاییدیه یه شرکت باشه میتونن راهنماییم کنن؟؟ میخوام بدونم متن نامه رو چه جوری باید بنویسم.
ممنون
روزی راحت میتونی تا 5 گیگ دانلود کنینقل قول:
برا نامه باید از طرف اون شرکت ، ارگان ، نهاد یا . . . به شرکت ایرانسل باشه که بگه شما به سرعت 1مگ نیاز داری سرعت رو باید بگه همین
کلا سرعت داغونه بخصوص پینگ و باز شدن صفحه.خیلی وقتها هم قطع میشه:41:نقل قول:
برا من مثل اینکه تازه خوب شده و سرعت و پینگش رفته بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1 مگ. حیف پول
سلام دوستان . چطوري ميتونم پسورد واي فاي رو تغيير بدم؟
من از همه دوستان معذرت میخوام ، ولی باید بدون تعارف بگم وایمکس ایرانسل یک دزد به تمام معناست . از سرعت میدزده از قیمت میدزده از حجم ماهیانه می دزده ، هر کلکی بگید و نگید و بدونید و ندونید سوار میکنه تا از شما پول بگیره
100% موافقمنقل قول:
دفترچه راهنمای مودمو بخون :20:نقل قول:
اینترنت اکسپلوررو باز کن بزن 192.168.1.1 بعد اینتر بزن اگه رفت که حله یوزر پسوردش admin
اگه نرفت میری کنترپنل بعد نتورک و شرینگ اگه با لن بودی local area connection اگه وایرلس بودی مثلا نوت بوک رو وایرلست که اسم مودمتو زده کلیک راست میکنی properties بعد internet protcol ver 4 دبل کلیک میکنی ip وارد میکنی 192.168.1.2 خودش بقیه اشو میزنه ok میکنی بعد میری قسمت اول که گفتمو انجام میدی
حالا قسمت basic بعد wlan بقیه اش مشخصه دیگه اخرم apply بعدم exit:20: موفق باشی
کاملا موافقمممممممممنقل قول:
سلام. من سرويس 128 گرفتم. سرعت رو 100.0 ميزنه درسته يا كم ميزنه؟ ممنونم. براي تست سرعت بايد كجا برم؟
همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم:11:نقل قول:
کسی اینو نمیدونه چطوریه
ممنون میشم اگه یه کمکی بکنید
شما برو اینجانقل قول:
speedtest.net
سلام
كسي ٥١٢ نامحدود داره چقدر ميشه تو ٢٤ ساعت دانلود كرد؟
سلام
كسي ٥١٢ نامحدود داره چقدر ميشه تو ٢٤ ساعت دانلود كرد؟
من ندارم ولی با یه حساب کتاب ساده تقریبا میشه گفت در طول 24 ساعت به شرطی که افت سرعت نداشته باشی یه چیزی نزدیک 4-5 گیگ میتونی دانلود کنی!نقل قول:
نقل قول:
فکر نمیکنم همچین تنظیماتی داشته باشه
مگه میشه که نهداشته باشهنقل قول:
اگه به عکسی که گذاشتم دقت کنید میبیند که شدنیه
فقط باید بدونی چی رو ست کنی
بازهم اگه کسی بود کمک کنه ممنون میشم:11:
من دارم.اما 24 ساعته دانلود نکردم.نقل قول:
ولی در دی ماه کلا 86 گیگ دانلود کردم.
دوستانی که 2مگ دارن یا اطلاع دارن اگه میشه راهنمایی کنن.نقل قول:
با 2 مگ میشه حداکثر روزی حدود 21 گیگ و ماهی حدود 632 گیگ دانلود کرد. میخواستم بدونم حالا چقدر میشه دانلود کرد که دردسری واسه سرعت و .... ایجاد نشه.
مشکلی نیست هرچقدر دوست داشتی دانلود کننقل قول:
آخه پس این چی ؟
یعنی اگه من ماهی 300 تا 400 تا دانلود کنم مشکلی اصلا پیش نمیاد ؟نقل قول:
- به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
قبلا هم گفتم این قانون رو گذاشتن برای روز مبادا(زمانی که تعداد مشترکینشون زیادتر شد....ولی فعلا هیچ محدودیتی نداره!!نقل قول:
از دوستان خواهش می کنم برای راهنمایی سایر دوستانی که می خواهند به تازگی مشترک ایرانسل شوند اطلاعات درست و کامل ارائه دهند.
بنده به دلیل مشکلات فراوانی که وایمکس ایرانسل دارد و قطعی و افت سرعت شدید به همه توصیه می کنم از شرکتهای دیگر اشتراک بگیرند( البته بجز شاتل)
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
زیاد هیجان زده نشو اونقدر افت سرعت و قطعی داری که زیاد نمی تونی دانلود کنینقل قول:
دوست عزیز این ماه هشتمین ماهی هست که دارم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم و تا به حال افت سرعت زیاد به جز چند روز پیش به خاطر بالا گرفتن اینترنت ملی و این جور چیزا نداشتم الان هم سرعتم ثابت هست و روزی با 1 مگ تا 5 گیگ رو دانلود کردم(شبانه کلا استفاده نمیکنم)نقل قول:
دوستان توجه داشته باشید که وایمکس مثل ADSL میمونه وایمکس بستگی به دکل های بی تی اس که در منطقه هست و قدرتشون و فاصله شون با مودم بستگی داره ADSL به مرکز مخابراتی محل ، فاصله تا مرکز مخابراتی که هستید و . . . بستگی داره یعنی هر کدوم رو که بگیری مثل شانسی میمونه و ممکنه هر جا فرق کنه یه جا سرعت عالی یه جا سرعت پایین
تنها راهش اینه که پرس و جو کنید که کدوم در منطقه تون بهتر هست
نقل قول:
با سلام :
دوست من اگر بیش از حد دانلود کنی میری تو بلک لیست من چند ماه پیش با 256 نامحدود این کارو کردم یعنی 24 ساعت شبانه روز دانلود منیجر پشت سر هم داشت دانلود میکرد ماه بعدش که دوباره تمدیدش کردم سرعت بین 15 تا 17 متغیر بود پیج رو هم مثل اینترنت هایی که بین 500 نفر شبر شدن و بریده بریده پیج باز میکنن شده بود.تماس که گرفتم گفت دانلود غیر مجاز داشتی برام فرم پر کرد که درست بشه سرعت دانلودش دوباره شد مثل اول یعنی 32 ولی پیج باز کردنش همونطوری کند موند.بهتون پیشنهاد میکنم پشت سر هم دانلود نکنید که پشیمون میشید.
سلامنقل قول:
مودم های این تیپی! توانایی اعمال محدودیت برای پهنای باند ندارند.
اون بخشی هم که شما رفتین مربوط می شه به virtualLAN که برای یک شبکه کردن ِ چند شبکه ست! و به کار شما نمی آد.
همیشه خوش باشین :11:
©م.م.©
من هم دقیقا حرف شما رو تایید می کنمنقل قول:
اون هایی که ناراضی هستند از وایمکس به خاطر اینه که تو منطقه ای هستند که آنتن دهی بسیار ضعیفی داره .
اتفاقا منطقه ای که من هم هستم آنتن دهی ضعیفی داره ولی به ندرت و خیلی کم قطع بوده و اگر هم بعضی وقت ها افت سرعت یا قطعی داشته سراسری بود و هیچ ارتباطی به ایرانسل نداشته و ندارد .
البته من وکیل و وصی ایرانسل نیستم که بخوام ازش تعریف و تمجید کنم ولی برای اون کسی که در منطقه خودش هیچ شرکتی adsl ارائه نمی ده و دسترسی به اینترنت پرسرعت نداره ، و منطقه اش تحت پوشش وایمکس ایرانسل هست دریغ نکنه بره بگیره.
شماره پشتیبانی وایمکس ایرانسل چنده؟؟ من الان مدتیه که هر بار که به شماره 09377070000 زنگ میزنم جواب نمیدن، وصل میشه به تلفن گویا که اول که میگه برای انتخاب فارسی شماره 1 رو بزنید و بعد در مورد خطوط ایرانسل و کارت تلفن صحبت می کنه و بعد قطع میشه، دیگه به اپراتور وصل نمیشه!! این چجور پشتیبانیه؟؟؟؟
الان چند روزیه که wifi گوشیم مودمو نمیتونه شناسایی کنه یعنی با گوشی میزنیم search wireless lan ، هیچ گوشی نمیتونه اسم وایفای مودممو پیدا کنه حتی وقتی گوشی رو تو فاصله نزدیک به مودم بذارم، مشکلش چیه؟
من هم موافقم، من خودم از خردادماه امسال وايمكس ايرانسل دارم و در كل بايد بگم ازش راضيم. البته به نسبت اي دي اس ال كمي گرونتره ولي من اعتقاد دارم كه به كيفيت خدماتش ميارزه. (اينرنت كه كلا تو ايران گرونه) اي دي اس ال كه ميگيري حالا اگه فرض كنيم خود شركتش خدمات خوب ارائه ميده، اما خود مخابرات هم خيلي سنگ پيش پاي شركتهاي آي اس پي خصوصي ميندازه. يه وقت ميبيني مخابرات چند روز ميزنه اي دي اس ال رو قطع ميكنه، كي چي؟ دارن نميدونم چي چي رو تعمير ميكنن، فلان پورت رو نميدونم دارن چه كار ميكنن و اينها. وايمكس حداقل از مخابرات مستقله.نقل قول:
بهترين پيشنهاد من به كساني كه ميخوان وايمكس ايرانسل بگيرن اينه كه اول برن از يه كسي كه وايمكس ايرانسل داره مودمش رو براي حداقل 24 ساعت قرض بگيرن و در مكاني كه ميخوان از وايمكس استفاده كنن اونو امتحان كنن. در اين صورت به قول دوستمون ميبينن كه آيا شانس دارن توي منطقهشون كيفيت وايمكس خوب باشه يا نه. در صورتي كه ديدن سرعتش واقعيه اون وقت وايمكس بگيرن.
با خط ایرانسل به 707 زنگ بزن این چند وقته سریع جواب میدن کمتر از 5 دقیقهنقل قول:
ممنوننقل قول:
میخواستم ببینم برنامه ای هست که بشه باهاش این کارو کرد
اگر امکان داره لینک و آموزشش رو هم بذارید
بازهم ممنون
من خط ایرانسل ندارم، باید فکر اینو بکنن که همه خط ایرانسل ندارننقل قول:
برای منم اینجوری میشه ... مودمو از برق بکش دوباره وصل کننقل قول:
سلام
دوستان من یک مودم وایمکس ایرانسل با قابلیت وایرلس دارم و یک مودم قدیمی که فقط لن داره
حالا این 2 تارو دقیقا کنار هم قرار دادم. آخه فقط همون قسمت از خونه آنتن فول میشه. بقیه جاها میذلرم 2 تا از آنتن کم میشه.
حالا سوالم اینه که این 2 تا دقیقا بغل به بغل همن ضرر نداره؟؟؟ یا اختلال ایجاد نمیکنه؟؟؟ یا... ؟؟؟
آقا امکانش هست من از مودم ایرانسل برای مبین نت استفاده کنم؟ اگه آره چجــور؟
دوستان من وایمکس ایرانسل خریدم، اگه از وی پی ان استفاده کنم مشکلی نداره که؟
قطعش نمی کنند؟