6 قطعه عکسنقل قول:
اصل گواهی + کپی لازم هستش
و اگر موقت هست بله باید سفته بزاری برای اینکه اصل رو بیارید....
ثبت نام تا31 هستش
Printable View
6 قطعه عکسنقل قول:
اصل گواهی + کپی لازم هستش
و اگر موقت هست بله باید سفته بزاری برای اینکه اصل رو بیارید....
ثبت نام تا31 هستش
نقل قول:
درسها مرتبط ان به شرح زیر هستند.
استاتیک و مقاومت مصالح روشهای تولید ۱و۲ طراحی و ایجاد واحدهای صنعتی آزمایشگاه اندازهگیری دقیق تحقیق در عملیات ۱ تئوری احتمال و کاربردهای آن آمار مهندسی ارزیابی کار و زمان و زمان سنجی برنامهریزی و کنترل موجودی ۱و۲ برنامهریزی تولید برنامهریزی و کنترل پروژه اقتصاد خرد اقتصاد کلان اقتصاد مهندسی اقتصادسنجی و برنامه ريزي اقتصادي اصول شبیهسازی کنترل کیفیت كنترل كيفيت آماري طرح سیستمهای اطلاعاتی و كنترل مديريت مدیریت کیفیت تحليل سیستمها مدیریت استراتژیک مدیریت طرحهای توسعه مدیریت تکنولوژی طراحی قالب و جیگ و فیکسچر برنامه ریزی CNC برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات برنامه ریزی حمل و نقل تكنولوژي (علم) مواد اصول حسابداري و هزينه يابي نقشه كشي صنعتي1و2 مباني مهندسي برق آزمايشگاه مباني مهندسي برق زبان تخصصي كاربرد كامپيوتر در مهندسي صنايع مديريت مالي تحليل و طراحي سيستم هاي ايمني ايمني و بهداشت صنعتي پيش بيني و آناليز سري هاي زماني سيستم هاي كنترل اصول مديريت و تئوري سازمان كارگاه تراشكاري-فرزكاري-جوشكاري-ريختگري درسهای مشترک دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد: تحقیق در عملیات ۲ برنامهریزی وکنترل تولید۲ روشهای تولید پیشرفته رگرسیون تئوری صف درسهای دورهٔ کارشناسی ارشد( این درسها و درسهای مشترک در دانشگاههای مختلف در سطح ایران به صورتهای گوناگونی ممکن است ارائه شوند.): مجموعههای فازی طراحی آزمایشها تحلیل تصمیم گیری پایایی مدیریت پروژه طراحی برای ساخت برنامهریزی زنجیره عرضه برنامهریزی پویا برنامهریزی حطی پیشرفته برنامهریزی عدد صحیح الگوریتمهای فرا-ابتکاری برنامهریزی غیرخطی سیستمهای صف سمینار کارشناسی ارشد پروژه کارشناسی ارشد اقتصاد مهندسی پیشرفته آمار مهندسی پیشرفته طراحی سیستمهای صنعتی بهینهسازی ترکیبی مباحث منتخب کامپیوتر و مدیریت دادهها تئوری فازی مهندسی کیفیت
توروخدا جوابمو بدین
برای ازاد تهران جنوب از کجا باید ثبت نام اینترنتی بکنم ؟
دوستان كسي در مورد رشته مهندسي متالورژي ومواد اطلاعات داره؟رشته بدردبخوري هست؟
نقل قول:
از طریق سایتش .....
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
نقل قول:
ببینید اگر مدرک پیش رو تحویل ندهید ازتون سفته 500 تومنی میگیرند برای ضمانت که تا 2 سال دیگه اصلش رو بیارید.
در مورد اینکه درس باقی مونده دارید منهم شنیدم که ثبت نام میکنند.برای کسب اطلاع دقیق تر به دانشگاه مربوط مراجعه کنید .........
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
نقل قول:
در مورد رشته میتونید توی اینترنت معرفی رشته اش رو بخونید.
ولی مهمترین عامل در موفقیتتون علاقه هستش .....
این حرف کاملا اشتباههنقل قول:
متولدین نیمه دوم 70 ، چه دفترچه پست کرده و چه نکرده باشن ... میتونن در سال تحصیلی 91 - 90 برن دانشگاه ، مشروط به اینکه تا 31 شهریور 90 پیش دانشگاهی رو اخد کرده باشن
شما میتونید ثبت نام کنید ، مشکلی نیست ... فقط حواستون باشه که شما رو ترم دوم ( بهمن ) نندازن ( به دلیل ازدیاد دانشجو) بگید که مشمول هستین و حتما باید مهر برید سر کلاسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفانه باید خودتون رو به نظام وظیفه معرفی کنید ! مهلت ارسال دفترچه شما تا 89/10/18 بوده وطبق قانون نظام وظیفه شما الان غیبت خوردید و حق ثبت نام ندارید!
لازم به ارسال دفترچه نیست! میتونن ثبت نام کنن
خدا خیرت بده :دینقل قول:
من از پنج شنبه که این قضیه رو شنیدم اعصابم خرده امروز صبح میخواستم برم پلیس +10 داداشم گفت خودم میرم دیروز که یکی از دوستام دیدم سراسری قبول شده پارسال ، بهش گفتم گفت همچین چیزی نیست اصلا برو ثبت نام میکننت حتما
واقعا ممنون عزیز
من خیلی میترسم من مریض بودم نتونستم
امتحانای پیشمو بدم
توروخدا یعنی تهران مرکز قبول میکنه؟
کسی تهران مرکز نمیخونه مهندسی؟
خیلی استرس دارم
دروغ نه ولی خوب اینقدر با اطمینان صحبت میکنی اخرش یه ذره امیدواری به طرف بده عزیزجان اقلا بگو حالا شاید اینطور نباشه از پنج شنبه دلمون هری ریختی پایین :دینقل قول:
-------------------
تو سایتشون هم زدن :
ضوابط ثبت نام در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي اعلام شد
بر اساس ضوابط ثبت نام فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي در دانشگاه ها متولدين سال 72 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري و يا غيرحضوري، متولدين سال 71 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري، متولدين نيمه دوم سال 71 در صورت اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري يا غيرحضوري و متولدين نيمه دوم سال 1370 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري مجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
------کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=28d99374-cab5-43cb-b06c-1964e7c9c344&LayoutID=5e903e9e-115d-4ee0-8370-95815f52a9d4&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
بازم ممنون از babak_gww عزیز
نقل قول:
خواهش میکنم ، امیدوارم موفق باشی
اگه شهریور امتحان دادین که هیچ ... اما اگه شهریور رو هم از دست دادین ، تشریف میبرین دانشگاه و موضوع رو میگین ... و دانشگاه هم 1 ترم به شما مرخصی میده تا بتونین درسهای پیش تون رو پاس کنین ... و بهمن میرین سر کلاسنقل قول:
در مورد این 1 ترم مرخصی هم بگم که ... بعضی واحدها شهریه ثابت میگیرن ( حدودا 460 تومن ) ، و بعضی واحدها نه
امیدوارم موفق باشین
وای خدا نمیخوام به بهمن بکشه
میخوام همین مهر برم دانشگاه
چرا بعضی واحدا قبول میکنن اگه تجدیدی داشته باشی بعضیا نه
اخه چرا اینجوریههههه
نقل قول:
دانشگاه ازاد برای هر نوع مرخصی هزینه شهریه ثابت اون رو رو میگیرد .....
ودانشگاهی نیست که شهریه ثابت رو نگیرد ....
سلام.
شهریه ثابت مهندسی نرم افزار تو سال 89 چقدر بوده دقیقا؟؟
من امروز رفتم دانشکده فنی تهران جنوب برا ثبت نام. یک پوشه دادن توش یک تعدادی فرم و ایناس یک برگه هم روش دادن نوشته زمان مراجعه 28 ام. بعد گفتن برو همون 28 ام بیا! زده بودن امروزه که برنامه چیه؟ رشتم هم سخت افزار
دوستان کسی میدونه تکمیل ظرفیت ازاد کی هست؟واسه یکی از دوستام که نگرانه میپرسم.
اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت برای هنر جدا از نتیجه ی کنکور تجربی میاد؟ (سراسری دولتی)
چون من هم تجربی دادم و هم هنر وکارنامه، قبولی ای برای هنر نداشتم
اینجا تاپیک مربوط به دانشگاه آزاد هست؛ سؤالتون رو در این تاپیک مطرح کنید به جواب میرسید:نقل قول:
◄◄ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه های سراسری►►
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=500748
نقل قول:
من واحدی رو ندیدم که با تجدیدی کنار بیاد ،
اگه تا 31 شهریور از مقط پیش دانشگاهی فارغ التحصیل نشین امکان نداره برای ترم مهر ثبت نامتون کنن ( دقت کنید که تاریخ صدور مدرک اهمیتی نداره، چیزی که مهمه اینه که تا 31 شهریور واحد افتاده باقی نمونده باشه )
در هر حال ، یه سر به واحد خودتون بزنید ، اونا بهتر راهنمائیتون میکنن
نقل قول:
در صورتی که بخوان نمیگیرن! و من بارها شاهد این جریان بودم... بستگی به مسئول مالی مربوطه داره
اما 90 درصد میگیرن...
دقیقنشو نمیدونم... حدودا 410 تومننقل قول:
خب دیگه هر واحد دانشگاهی و هر رشته ای قوانین خودشو داره ... شما همون 28 برونقل قول:
سلام.
میخواستم بدونم برای ثبت نام توی دانشگاه چه مدارکی لازمه ؟؟؟
مهندسی شیمی علوم و تحقیقات فارس.
از چیا باید کپی بگیرم ؟؟
چه کارایی باید بکنم ؟
ممنون میشم کمک کنید .
12 قطعه عکس ( در صورت معافیت ، 6 قطعه)نقل قول:
3 برگ فتوکپی از شناسنامه ( تمام صفحات ، 3 سری ) + اصل
3 برگ فتوکپی از کارت ملی + اصل
3 برگ فتوکپی از مدرک دیپلم و ریز نمرات + اصل مدارک
3 برگ فتوکپی از مدرک موقت پیش دانشگاهی + اصل مدارک ( اگه اصل مدرک رو دارین ، اصل مدرک و تصویرش را ببرید)
فرمهایی که بهتون میدن رو تکمیل میکنید و تحویل میدین
چک یا سفته ، در صورت نداشتن اصل مدرک پیش
سلام.یه سوال
من دارم میذرم پرند ثبت ام کنم.اما چون اصل پیش دانشگاهیمو ندلرم باید سفته بدم
کی میتونم اصل مدرک پیشو بگیرم؟
اگه خاستم سال دیگه بیام تهران درس بخونم (تعویض دانشگاه به هر دلیلی)و اصل مدرک پیشو نداشتم.میدن اون سفته هررو؟یا باید اون پولم بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه یکی از دوستام میگفت که طرف تجدیدی داشته ولی دانشگاه ثبتنامش کرده
مرسی
امیدوارم فردا مشکلم حل بشه با پول
نقل قول:
من مدارک قسمتی که قرمز کردم رو ندارم
چون تو راهنما نوشته یا گواهی دیپلم یا گواهی پیش.
فردا برم مشکلی پیش نمیاد؟
من سال قبل قبول شدم دو ترم رفتم بعد کنکور دادم آزاد قبول شدم ولی موقعی که انصراف دادم پرونده رو دستم ندادن گفتن ما خودمون دانشگاه جدید میفرستیم حالا میخوام بدونم اگه عکس نبرم (چون توی پرونده دانشگاه قبلیم 12 قطعه عکس دارم) منو ثبت نام میکنن؟
با تشکر
اقا ما که از خیر دانشگاه ازاد گذشتیم!امروزم ثبت نام نرفتم فردا میرم پیام نور
نقل قول:
شاید برای اینکه سرشون شلوغ بوده خواست از ترافیک کم بشه وگرنه باید از امروز اسم نویسی کنن. !!!!!
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
نقل قول:
حدود 10 مهر
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
نقل قول:
بجز دانشگاه روزانه انصراف برای شرکت در رشته دیگه لازم نیست.
ولی شما باید ابتدا ثبت نام کنید و تا ارسال پرونده شما کمی زمان میبره تا به دست دانشگاه مقصد برسد ....
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
نقل قول:
اصل مدرک رو اگر نداشته باشید سفته میگیرند.
برای اینکه تا دو سال اینده تحویل بدید اصل رو ....
نه مشکلی پیش نمیاد ....
دوستان من امروز دانشگاه پرند ثبت نام کردم،هزینه رو باید اینترنتی پرداخت کنم ولی شماره دانشجویی و شماره شناسنامه رو می زنم وارد قسمت کاربری نمی شه،الان چی کار کنم؟:11:
نقل قول:
حداکثر سال وقت داری مدرکت رو بگیری ، بستگی به آموزش و پرورش منطقت داره
مورد دوم رو دقیق اطلاع ندارم ، اما اونطوری که شنیدم ، مثل اینکه پول رو میگیرن
مگه اینکه انصراف بدی
اگه قبول کردن ، همینجا اطلاع بدیننقل قول:
اخه یکی از دوستام میگفت که طرف تجدیدی داشته ولی دانشگاه ثبتنامش کرده
مرسی
امیدوارم فردا مشکلم حل بشه با پول
اگر شهریه اش مثل بقیه ی مهندسی ها بوده باشه (که چون در دفترچه امسال اینطور هست قاعدتاً پارسال هم باید اینطور بوده باشه) 4216850 ریال بوده.نقل قول:
داداشی شما 4 تا برگه باید بگیری از دبیرستانتنقل قول:
1- کارنامه 3 سال دبیرستان
2- کارنامه پیش دانشگاهی
3- گواهی 3 سال دبیرستان
4- گواهی موقت پیش دانشگاهی
باید از هر کدوم 3 تا فتو بگیری و ببری ... حله؟
دوست عزیز ، عکس رو که برای قشنگی نمیگیرن ازت!!!!!!!!نقل قول:
اون عکسهارو که دادی میخوای بمونه؟
یسری رفته وظیفه عمومی ، یکی اش رو پروندت ، یکیش رو برای کارت دانشجوئی و خیلی چیزای دیگه
باید عکس ببری
یعنی اینکه مجاز به ثبت نام نیستی و باید بری سربازی :دی ( ای بگم خدا چیکارت کنه دو روز ما رو از کار و زندگی انداختی :دی )نقل قول:
از شوخی بگذریم
احتمالا یکی دو روز طول میکشه تا بتونی لاگین کنی میخوای مطمئن شی یه زنگ بزن دانشگات اینم شمارش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کار نمیکنهنقل قول:
بعد از بردن مدارک و ثبت نام و.... شماره دانشجوئی بهت میدن + پسورد
بعد برمیگردی خونه ، وارد سایت میشی ، و یه فرم اینترنتی هستش ، که تکمیل میکنی و تمام ( بعضی واحدها خودشون تکمیل میکنن بعضیا نه! )
ای بابا :31: به دل گرفتی داداش چرا؟:10::31: آخه باید شهریه رو پرداخت کنم 48 ساعت هم زمان داره:41:نقل قول:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
ثبت نام کردم ،همه اینا رو هم دارم ولی نمیره ... :13:نقل قول:
فقط حضوری باید 60 تومن بدیم؟
شهریه ثابت و اینا همش اینترنتیه؟
شهریه ثابت ما 394 تومنه
آقا یک جوونمردی به من بگه این فیش رسید پستی تاییدیه ارزش تحصیلی چیه! من چیو باید پست کنم یعنی؟
دوست عزیز اولا که مبارکه ...:5: دوما شما تشریف میبرین اداره پست و یه نامه به آدرس آموزش و پرورش منطقه ای که اونجا مدرک پیش دانشگاهی گرفتین با این محتوا که از شون تقاضای تاییدیه ی ارزش تحصیلی دارید پست می کنید... فیش یا برگه ی رسیدی که پست به شما میده به واحد دانشگاهی مربوطه ارائه می کنید. البته ممکن هم هست که خود اداره ی پست فرم مخصوصی واسه تاییدیه داشته باشه که پر کنید و پست کنید.نقل قول:
موفق باشد:11:
دوستان لطفا بگن اگه ترم پائیز دانشگاه نریم
ترم بهمن خودمون میتونیم انتخاب رشته کنیم؟ چه جوریه
میشه یه کاری کرد از بقیه عقب نیوفتاد
البته من رو تابستونم حساب کردم با توجه به اینکه دانشگاه ما تابستونا اختصاصی واحد میده
همه جا تایید تحصیلی میخواد؟
از هرجا که بخوای میشه میشه مدارک رو ارسال کرد یا باید شهر خودمون باشیم
مرسی رفتم انجام دادم همینجوری بود (خود پست فرم داشت) :11:نقل قول:
از همه جا میشه فکر کنم. من دبیرستانم کرج بوده امروز از تهران انجام دادمنقل قول: