آره همون دو نفر میگم خوب که درس میدن اصلا به برنامه نگاه کردی یا نه؟ نظرت چیه؟نقل قول:
Printable View
آره همون دو نفر میگم خوب که درس میدن اصلا به برنامه نگاه کردی یا نه؟ نظرت چیه؟نقل قول:
همون دو تا. یکیشون که سئوالات رو حل میکنه بعد از حل مسئله, هی این جمله رو تکرار میکنه: "نکته بعدی رو با هم ببینیم." دفعه بعد دقت کنید.نقل قول:
همونیو میگین که دو نفری درس میدن
یکیشون از بس تند حرف میزنه آدم نمیفهمه چی میگه
من تا همین امسال کلا ریاضی ام ضعیف بود و اصلا نمی فهمیدم امسال که به خاطر کنکور کمی ریاضی خوندم و آشنا شدم به صورت جزیی مثلا فهمیدم وقتی میگه ایکس در بازه I اینطوری هست یا نیست یعنی اینکه ایکس در بازه I در حال حرکت هست. همچین طرز فکری داشتم ولی هیچ کدوم از معلمهای دبیرستان و پیش به این نکته اشاره نکردن و من شک داشتم که نکنه اینطوری نباشه یا جور دیگه ای باشه ولی تو این برنامه دقیقا همین مطلب رو گفت. حتی تصویر متحرک هم نشون داد که یه تابع بود و یه خط که بین بازه ی تابع در حال حرکت بود.
در مورد این برنامه: کلا چون دانش آموز در محیط استادیو برنامه نیست و به خصوص دانش آموز شر, بار مفیدش زیاد هست. ولی خیلی تند از کنار مسئله رد میشن و سرعتشون زیاده به همین جهت به مقاومت احتیاج دارن به مقاومت 2 اهمی :دی اگر چهار تا دانش آموز در کار باشه سرعت تنظیم میشه.
اون سریال شناسنامه که توی سایت سازمان سنجش اشتباه بود الآن دوباره رفتم نگاه کردم درست شده.:20:
دوستان من یه بارم گفتم کسی جواب نداد
من از قطرم ایرانم نیستم جامع یک که دادم رتبه ام از 50 اومده 400
نا امید شدم دیگه حوصله درس خوندن ندارم
چش همه به منه همه دبیررام معتقدن رتبه ام تو سهمیه یه رقمی میشه
خودمم به این معتقدم ولی این چند روزه حالم خوب نیستتتتتتتتتتتتت
حوصله ندارم چیکار کنم؟؟
دوستان فاتحه مون خوندست به جای معدل امسال نمرات تک درس تو کنکور تاثیر میزاره بیچاره شدم رفت کارم تمومه!!!:18:
سوابق تحصیلی از سال 89 اعمال می شود و به جای معدل، تک دروس داوطلبان مدنظر قرار می گیرد
سرورالدین گفت: سالهای گذشته معدل به این دلیل اعمال می شد که اطلاعات تکمیلی از سوابق تحصیلی داوطلبان وجود نداشت اما بر اساس مصوبه کارگروه ماده 4 قانون حذف کنکور، سوابق تحصیلی از سال 89 اعمال می شود و به جای معدل، تک درس داوطلبان مدنظر قرار می گیرد.
وی یادآور شد: مقرر شده است که سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور سراسری به صورت نمرات تک درس تاثیر داده شود و از هم اکنون وزارت آموزش و پرورش برای داوطلبان دقت لازم را به خرج دهد تا این سوابق تحصیلی تکمیل شود.
منبع:gaj.ir
مال منم درست شد:5: ولی استرس جدید!!!نقل قول:
اون سریال شناسنامه که توی سایت سازمان سنجش اشتباه بود الآن دوباره رفتم نگاه کردم درست شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی بدتر از من هست:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چی کار کنم؟؟
شماره پرونده سال قبلمو ننوشته
پارسال هم که همینجوری بود:worried:نقل قول:
نه مهدی جان پارسال معدل بود خود طرف گفته پارسال معدل بوده و امسال میخوان نمرات تک درس حساب کنن تا سال 92 آخرین کنکور باشه !!!نقل قول:
مال منم نزده بجاش خط تیره داره! اون فکر کنم اصلا مهم نیست یکی از رفیقام که ثبت نام کرد اصلا اونو گم کرده بود واسه همین هیچی ننوشت در ضمن اون دو بند ستاره دار هم نیستن خیالت راحت :46:نقل قول:
من چی کار کنم؟؟
شماره پرونده سال قبلمو ننوشته
این یعنی اینکه هر درس به طور جداگانه 15% تاثیر تو نتیجه کنکور میزاره؟;):blink:
عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.نقل قول:
اینا نمره مستمر رو تاثیر ندادن؟ مال من نوشته هندسه 9 در حالیکه با مستمر شدم 10 ولی چیزی ننوشته.
دوستان این فایلی رو که پارسال آقای فولادی گذاشته بود رو کسی نداره؟:
من خودم دانلودش کرده بودم ، ولی الان نمیدونم کجاست ، لینک دانلودش هم خراب شده ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2414676&postcount=214
بال کشیدم معانی مختلفی می تونه داشته باشه...ممکنه بخوایی از 10 برسی به 50 و ممکن هست بخوایی از 60 برسی به 90 ؟؟؟من ادبیاتم زیاد بد نیست (حدود 60-70 می زنم سوالای استانداردو) اگه اینو تعریف کنی و مشخص کنی در حال حاضر رو کدوم مباحث بیشتر تسلط داری شاید بتونم کمکت کنمنقل قول:
بابا .ارد کردنن شماره پرونده سال قبل موقع ثبت نام هم مستحب بود!:31: من که همون اول هم وارد نکردم. مطمئن باش مشکلی نیست.نقل قول:
عزیزم الآن فهمیدی؟! اینو که اول سال اعلام کردن.:31:نقل قول:
اینم از عواقب عضو جدید بودنه! پست تکراری دادم!
آخه چرا باید تایید شدن پست هام اینقدر طول بکشه مدیران عزیز؟!!!
اخ جون! سریال شناسنامه منم درست شد:8:
فقط هنوز شماره داوطلبی کنکور 88 امو ننوشتن؟؟!
این مهمه یا نه؟ هرچی هم که به سازمان سنجش زنگ میزنیم اشغاله...:41:
اینم از شانس .... ماست:41: معدل بازم خیلی بهتر از تک درس بود ریاضیات من وضعش اینجوری خیلی خراب میشه!!!نقل قول:
این یعنی اینکه هر درس به طور جداگانه 15% تاثیر تو نتیجه کنکور میزاره؟;):blink:
آرش جون مسمر که تاثیر میدادن وضع من توپ بود معلمای ما خوب درس ندادن در عوض همه مستمرارو بالا 16 دادن!!!نقل قول:
عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.
اینا نمره مستمر رو تاثیر ندادن؟ مال من نوشته هندسه 9 در حالیکه با مستمر شدم 10 ولی چیزی ننوشته.
انشاءالله رتبمون اینجوری درخشان نباشه:27:
من که گفتم مال منم ننوشتن مال مسعود ننوشتن اصلا یکی از رفیقام موقع ثبت نام اینو نداشت بخاطر همین خالی گذاشت فکر نکنم مهم باشه چون ستاره دار نبود!نقل قول:
فقط هنوز شماره داوطلبی کنکور 88 امو ننوشتن؟؟!
این مهمه یا نه؟ هرچی هم که به سازمان سنجش زنگ میزنیم اشغاله... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمرات من:
فقط یه سوال! الان که نمرات رو درس به درس تاثیر میدن مثلا مال ریاضی رو چیکار میکنن؟ میانگین حسابان و جبر و هندسه رو تاثیر میدن؟
اونوقت که من بدبخت میشم....:31:
آرش نمرات تو که خیلی خوبه گرفتی مارو...
آرش تو به این میگی بدبختی؟نقل قول:
بیا نمرات منو ببین بفهمی بدبختی یعنی چی!
رسما درصدام نصف میشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه این نمرات چیه گذاشتین؟؟؟
باید چیکار کنیم؟
میانگین وزنی شونو تاثیر می دن که مسلما ضریب حسابان بیشتر از هندسه و جبر می شه من فکر می کنم الان مال شما حدود 16 می شهنقل قول:
ادبیات هم من امیدوارم ضریب ادبیات و زبان فارسی یکی نباشه چون نمره ی زبان فارسی همه نسبت به ادبیاتش پایین تره
نصف چیه؟ کل تاثیر نمره ها 15 درصده یعنی حتی اگه صفرم می شدی باز نمی شد نصف شه درصدات در ضمن اینا که رو درصد تاثیری ندارن نمرات جداگانه یه نمره ترازی بهشون اختصاص داده می شه و 15 درصد تو تراز کل اثر می ذارن یعنی نمرات کتبی مونم نسبت به بقیه داوطلبا حساب می شه نه همین طوری خالی خالینقل قول:
برو sanjesh.org اونجا هم چک کردن سوابق تحصیلی رو بزن و مشخصاتی که باهاشون برا کنکور 89 ثبت نام کردیو وارد کن و نمراتتو کلا شماره ها اینا رو چک کن اگه مشکلی داشت گزارش کن :دی :دی :دی
داش بهنام معارفت منو کشته:31:
بازم نمرات شما پیش نمرات من(:2:) خدایی نمرست!
وارد سایت سنجش میشید نمرات خودتون نگاه میکنید اگه درست بود تائید میکنید اگر هم درست نبود اعتراض میدید که خودش توضیح داده! اینم لینک مستقیم :نقل قول:
قضیه این نمرات چیه گذاشتین؟؟؟
باید چیکار کنیم؟
کد:http://srv1000.sanjesh.org/edregsar892
تو سایت سازمان سنجشهنقل قول:
تایید نمرات و اطلاعات ثبت نام
منم همینجوری گذاشتم بچه ها به زندگی امیدوار بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پارسالم بود... شما که باید تجربتون بالا باشه:31:
مرسی
تا کی مهلت داره ؟؟؟؟
تا 4ام اردیبهشت هم مهلتش هست :دی
این نمرات من تا حالا کلی قربانی داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا خودت که معارفتو اصلا نذاشتی!
نخواستم بچه هارو ناامید کنم!!!:27:نقل قول:
بابا تو هم دلت خوشه ! اینجا همه واسه قبولی جون می کنن تو میگه 400 بده !نقل قول:
:27: شوخی کردم ناراحت نشیا ! یه چیزی از من داشته باش تا خود کنکور هیچ امتحانی نمیتونه رتبتو مشخص کنه فقط کنکور پس به خدا توکل کن و تا کنکور تلاشتو انجام بده:10:
مرسي حسين
نه ناراحت نشدم
اينجا رو هم ديدم كلا خيليا نا اميدن نميدونم whyyy?????أخه كنكور اصلا سخت نيست فقط بايد خوند
ولي خب منم حرف تو رو قبول دارم ولي حسش نيست ديكه تلاش كنم اينو كجاي دلم بذارممممممممم؟؟؟؟؟:41:
دوستان عزيز من سال سوم تجربي هستم و شبانه درس ميخونم و ميخوام از سال آينده برم قلمچي .
الان از كجا ميتونم سوالات پارسال قلمچي يا گزينه رو به صورت كامل به همراه پاسخنامه بخرم ؟
فرصت برابر امروز رو دیدین؟ بررسی ادبیات بود و خیلی جالب!
این آقای احمدنیا دبیر کسی از شماها نیست؟!
قلم چی که فکر کنم خودش به صورت کتاب چاپ کردهنقل قول:
سلامنقل قول:
آره همون دو نفر میگم خوب که درس میدن اصلا به برنامه نگاه کردی یا نه؟ نظرت چیه؟
من راستش زیاد نگاه نکردم برای همین نمیتونم نظر بدم
یادمه پارسال که سوم بودم ، جوگیر شده بودم برنامه هاشون رو ضبط میکردم که امسال ببینم!
یه چندبار این کار رو کردم دیگه خسته شدم :31: آخرشم ندیدمشون:41:
کسی اینو نداشت:؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2414676&postcount=214
سلام
بچه ها امتحان نهایی پیش فعلا کنسل شده .... البته هیچ سایتی نگفته ها ، منم نباید خبردار میشدم ....:31:
شاید گفتنش تو نت درست نباشه ... ولی تصمیمی که فعلا گرفته شده بر هماهنگ بودن اون 4 درسه ، مثل ترم اول
راستی سوال های دوتا آزمون آخر جامع گزینه دو رو از کجا میشه جور کرد ؟
چی چی؟؟؟؟:18:نقل قول:
نه بابا ، دیگه اینقدر خر تو خر نیست که کمتر از یک ماه به امتحانا مونده ، برنامه ها رو هم که دادن بعد بیان تغییرش بدن؟ من که اینجوری فکر نمیکم!
البته خدا از دهنت بشنوه ، کاش اینجوری باشه:11::40:
حالا چقدر موثق هست این خبرت؟
اینجا ایرانه ، هرچیزی امکان داره....:31:نقل قول:
و منبع هم یه آدم خیلی کلفته ... تفریبا کاملا موثق (نمیشه بیشتر بگم...)
درهرصورت نهایی نباشه بهتره کی حال داره بره یه مدرسه دیگه امتحان؟!!
کلا چون سیسم آموزشی خر تو خرِ،در طی یک سال هزاران حرف و حدیث رد وبدل شد!نقل قول:
خودشون هم نمیدونن چی به چیه!
ولی معلم دینی ما ،یه برگه آورد،ابلاغیه بود که نمره میانترم رو واسه حوزه بفرستن!
من که نمیدونم چی به چیه،ولی شک ندارم شیر تو شیرِ!
خدا عاقبت ما رو بخیر کنه:41: