سلام دوستان یه تلویزیون 50 اینچ که 3d هم باشه میخواستم نمیدونم چه مارکو مدلو انتخاب کنم.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوستان یه تلویزیون 50 اینچ که 3d هم باشه میخواستم نمیدونم چه مارکو مدلو انتخاب کنم.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست عزیز 9705 بسیار عالیه البته اگه سایزش راضیت میکنه نسبت به 46 کنتراس بسیار بالایی دارهنقل قول:
1به100000000 در کل کاراییهای بالایی داره . من خودم خیلی مقایسه کردم نسبت به سونی یا پاناسونیک
رفتم 46-8605 فیلیپس گرفتم خیلی راضیم .ولی 9705 خیلی سر تره نسبت به 8605 ولی قیمتشم بهتره
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام تاچه قیمتی می خواید هزینه کنید مبلغو نگفتید ....نقل قول:
سلام ، بعد از کلی پرس و جو و تحقیقات گسترده میدانی تو نمایندگی های LG - Samsung - Panasonic دانستم که هیچ نمیدانم یا بازار اینقدر منو گیج کرده که انگار هیچ نمیدانم ...
مشخصاً من با اصرار میخوام Plasma بگیرم ... چون همین الان LCD سامسونگ دارم و قراره اگه پلاسما بگیرم اینو با قیمت خوب بدم یکی از اقوام ...
اول از همه باید بگم که لعنت بر این بازار شیر تو شیر و احمقانه ایران ... واقعاً وضعیت احمقانه ایه ... کلی میری تو سایت های مختلف تحقیق میکنی ، Review میخونی ، نمودار های کیفیت سنجی لابراتوار های معتبر رو نگاه میکنی ... آخر سر مدلی که انتخاب میکنی یا تو ایران وجود خارجی نداره یا خریدش هزاران دردسر و تردید و نگرانی داره یا با قیمت های تحمیلی نامعقول به نام ضمانت و گارانتی به آدم تحمیل میشه که حال آدمو از هرچی خرید کردن به هم میزنه ...
منم قبلاً میخواستم یه 50 یا 40 اینچ ST30 پاناسونیک بگیرم ... البته اوایل امیدوار بودم که بتونم یه VT30 بگیرم اما از قرار معلوم حالا حالاها مونده تا بانیان نیت کنه این مدلارو روانه بازار کنه ... اون از عرضه قطره شکونی فناوری توسط پاناسونیک اینم از بسط همون سیاست این بار تو زمینه عرضه به بازار توسط بانیان ... البته بازم تو خرید این دو مدل تردید داشتم ، چرا که احساس میکردم برای 3D و Internet@TV دارم پول الکی میدم چون این دوتا آپشن رو نمیخوام ، ولی مجبورم بخاطر کیفیت تصویر به صورت تحمیلی قبولش کنم ... حالا بماند که شاید همین کیفیت تصویر یا نزدیک به اون رو یه برند دیگه با قیمت معقول تر و بدون این دوتا آپشن اضافی عرضه میکنه که من ازش بی خبرم ...
حالا میخوام از شما دوستان عزیز سوال کنم که اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم ...
از بین سه برند پاناسونیک ، الجی و سامسونگ یا هر چیز دیگه که تو ایران با اطمینان قابل خرید باشه یه پلاسما 50 اینچ Full HD با کیفیت تصویر مطلوب ، بدون امکان 3D و Internet و تا حدود قیمت 2000000 (یه خورده بالا - پایین) شما چی پیشنهاد میکنید که تو ایران قابل خرید باشه ... فاکتور قیمت به سایر متغیر ها برام ارجح تره ...
مثلاً فکر میکنم همه در مورد کیفیت تصویر سری ST30 یا VT30 پاناسونیک اتفاق نظر داشته باشن و البته قیمت های ناعادلانه بانیان ... حالا مدل دیگه ای با کیفیت قریب به این مدلها پیدا میشه که تنوع آپشن داشته باشه نه آپشن تحمیلی و قیمت معقول (نزدیک تر به قیمت جهانی) ؟
البته کنتراست و کیفیت Black و Brightness و ... هم مهم هستن ... ولی واقعاً کیفیت تصویر نهایی خیلی مهم تره ... مثلاً بعضی مواقع پیش میاد که دو مدل TV مثلآً یکی از پاناسونیک و یکی از الجی با اینچ برابر و هر دو Full HD ، ولی با هم یه اختلاف قیمت 500 هزار تومنی دارن ... که البته قیمت جهانیشون تقریباً برابره ... حالا مثلاً یکی کنتراستش 3000 یکی 5000 ... ولی کیفیت نهایی تصویرشون اونقدرها هم اختلاف عجیبی با هم ندارن که حالا قراره من 1/4 قیمت کل TV رو بدم برای این اختلاف جزئی که غالب مواقع هم اصلاً محسوس نیست و فقط رو کاغذ اختلاف عددی دارن ...
حالا بماند که این موارد رو هم تقریباً نمیشه تو نمایشگاه تشخیص داد ، چرا که اولاً این مدلا معمولاً کنار هم نیستن و از طرفی بعضی فروشنده ها ترفند هایی رو برای کالیبره کردن موقت تصویر به کار میبرن که روی یه تصویر خاص کیفیت عجیبی میگیرن ولی یه فروشنده دیگه با همون تصاویر و عدم تنظیم TV یه تصویر معمولی ، که باعث میشه این اختلاف ، چشم مشتری رو به خودش خیره کنه و مجابش کنه به خرید آنی ...
ممنون .
تا 3 تومن حالا یه کم بالا پایین.نقل قول:
سلام تاچه قیمتی می خواید هزینه کنید مبلغو نگفتید ....
D6920 فرمت avi رو نميشناسه اما وقتي پسوند رو دستي تغيير ميديم به mkv پخش ميكندنقل قول:
فرمت *.m2st رو هم پشتيباني ميكنه
نقل قول:
ببین دوست عزیز اگه قطعا میخوای Plasma بگیری روو برندای دیگه خط بکش ... از خود مغازه های جمهوری هم که برندای دیگه داشته باشن بپرسی ، خودشونم اعتراف میکنن که بهترین پلاسما ها برای Pioneer , Panasonic ه ، پس دور برندای دیگه رو خط بکش .
حالا این دیگه برمیگرده به بودجه شما که اگه حله برو یه Kuro بگیر و خیالتو راحت کن . اگر هم که نه باید پانی بگیری ... بازم میگم اگه وقت داری و میتونی که بودجتو تقویت کنی یه VT30 بگیری و بازم پایینتر یه ST30 بگیر ...
در مورد 3D هم باید بگم اگه 3D رو با یه TV ی خوب ببینی اصلا این حرفو نمیزنی که 3D برات مهم نیست .
میتونی دنبال V20 هم باشی اگه پیدا کنی 2D ه و از لحاظ کیفیت تصویر عالیه .
دوست عزیز بابت راهنمایی واقعاً ممنون ...نقل قول:
ببین دوست عزیز اگه قطعا میخوای Plasma بگیری روو برندای دیگه خط بکش ... از خود مغازه های جمهوری هم که برندای دیگه داشته باشن بپرسی ، خودشونم اعتراف میکنن که بهترین پلاسما ها برای Pioneer , Panasonic ه ، پس دور برندای دیگه رو خط بکش .
حالا این دیگه برمیگرده به بودجه شما که اگه حله برو یه Kuro بگیر و خیالتو راحت کن . اگر هم که نه باید پانی بگیری ... بازم میگم اگه وقت داری و میتونی که بودجتو تقویت کنی یه VT30 بگیری و بازم پایینتر یه ST30 بگیر ...
در مورد 3D هم باید بگم اگه 3D رو با یه TV ی خوب ببینی اصلا این حرفو نمیزنی که 3D برات مهم نیست .
میتونی دنبال V20 هم باشی اگه پیدا کنی 2D ه و از لحاظ کیفیت تصویر عالیه .
دیروز هم که با خانواده مشورت میکردم اصرار داشتن که اگه قراره تفاوت آنچنانی در کار نباشه همین LCD سامسونگ رو حفظ کنیم و فعلاً سراغ خرید مدل دیگه نریم ... منم اصرار دارم که حتماً یا VT30 50 بگیریم یا بی خیال بشیم ... راستی مگه پایونیر تو ایران خدمات پس از فروش داره ؟
در نهایت تصمیم گرفتیم برای استفاده برادرم و البته خودم (بعضی اوقات) و بیشتر برای اتصال X360 و Kinect یه پلاسما 42 دیگه بگیریم که آنچنانی هم نباشه ... حالا با توجه به این موضوع انتخابمون محدود میشه به مدل های سطح پایین تر برندهای مختلف و مخصوصاً پاناسونیک ...
مثلاً از پاناسونیک سری U یا X و از الجی سری PW3500 و PK760 ...
سوال من اینه که حتی در این محدوده هم باز پاناسونیک بهتره یا سایر برندها بهتر عمل کردن ؟
یکی از دوستان عزیز تو همین فروم گفتن که تو محدوده ارزون قیمت ها سامسونگ موارد بهتری رو ارایه میکنه ...
یا مثلاً کنتراست دو سری U و X پاناسونیک 2000 هست در حالی که الجی 3000 و البته از لحاظ قیمتی ارزون تر ...
از طرفی اگه قرار باشه ما فقط به این TV ورودی مثل DVD و X360 وصل کنیم در اکثر مواقع کیفیت 480P و حداکثر 720P رو خواهیم داشت ... آیا باز در این شرایط خرید یه Full HD TV معقوله و دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه ؟
مثلاً از یکی از نمایندگی های پاناسونیک شنیدم که پردازش تصویر Full HD ها چون 1080 هست ، روی کیفیت SD و HD هم تاثیر داره و از تصویر همونا روی یه HD TV بهتره ... که البته این حرف بیش از اندازه بازاری به نظر میاد !!!
از طرف دیگه غیر از کیفیت بهتر تصویر نهایی پلاسما ها نسبت به LCD ها ... قیمت پلاسما ها تو اینچ های بالاتر از 32 هم نسبت به LCD های معقول تر به نظر میاد ... اینطور نیست ؟
خلاصه اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ، ممنون میشم ...
برخی مدلهای پلاسما مثل ST30 و VT30 تو تصاویر اکشن 1080 Line انتقال میدن که باعث وضوح موشن بیشتر میشه.نقل قول:
اما این مقدار برای LED LCD ها حداکثر 900 Line هست.
ببین عزیز جان شما الان خودت خیلی چیزا دستت اومده کنتراست مهمترین مسئله تو کیفیت تصویره این صد در صد وقتی بیای توی خونه متوجه میشی چون کنتراست توی نور کم خودشو بیشتر نشون میده کنتراست ال ای دیها زیر نور زیاد بالاس ولی توی محیط خونه بیشتر ایرانیا که بعد از ظهر یا شب تو اتاقای نه چندان روشن فیلم و سیرال نگا میکنن خیلی تاثیر داره تاثیرشم به مرور بیشتر میشه مثلا شما با یه تی وی کنتراست 2000 به 1 یه ماه فیلم ببین بعد برو با یه تی وی کنتراست 1000 به 1 تی وی تماشا کن تصویر بهت اصلا حال نمیده یه حالت کم عمق پیدا میکنه واسه همین کنتراست خیلی مهمه.نقل قول:
کلا الان که ال سی دی داری ببین چه تصویرایی بیشتر نگا میکنی اگه تصویرای روشن مثل اخبار و شو و .... نگا میکنی خیلی فرقی بین پلاسما و ال ای دی نمیبینی ولی اگه فیلمای سینمایی و سریال و برنامه های ورزشی نگا میکنی متوجه تفاوت میشی مخصوصا روی بازیای کامپیوتری من هر وقت روی ال ای دی xbox بازی میکنم تصویر over sharp هست یعنی خیلی تیزه بیشار از حد واقعی همه چی خیلی کارتونیو اتو کشیده و کاغذی و غیر واقعی به نظر میاد عمق تصویرم کمه ولی روی پلاسما 50 درصد واقعی تر میشه روی فیلم hd همینطوره روی مسابقه های ورزشی توی بعضی جاها همین تفاوت حس میشه ولی روی مثلا اخبار یا بعضی ویدئو کیلیپا مثل شوهای م ا ه و ا ر ه تفاوت زیاد نیست تازه شاید به خاطر جیغ بودن ال ای دی تصویر عمومی پسندترم باشه هر چند این پلاسماهای جدید مثل v20 و st30 توی این قسمتم خیلی روشون کار شده یعنی تصویرای براقم تا حد ممکن جیغ نشون میدن ولی به پای ال ای دی تو جیغ بازی نمیرسن!!
در مورد سه بعدی به قول این دوستمون اگه شما یه فیلم hd سه بعدی اصل گیر بیاری دیگه این حرفو نمیزنی که سه بعدی جالب نیست اینم در نظر بگیر که شما میخوای این تی ویو 5-6 سال داشته باشی تا دو سه سال دیگه سه بعدی قشنگ جا میوفته همین الان گوشه خیابون دارن فیلمای دی وی دی میفروشن که تا 4-5 سال پیش کمتر کسی میدونست دی وی دی چی هست الان به کسی که از پشت کوه اومده باشه هم بگی فیلم چی میخوای میگه دی وی دی باشه که کیفیت داشته باشه سه بعدیم تا حداکثر چند سال دیگه همینجوری میشه گوشه خیابون فیلم hd سه بعدی میفروشن اونوقت خیلی مهمتر از حالا میشه.
دوستان گلم
من قصد خريد led smart دارم ولي بين سامسونگ و LG موندم !
سامسونگ مدل 6960 رو پسنديدم و LG هم يه مدلي تو همون رده سايز 40
سامسونگ يه چيزاي وسوسه كننده داره مثل سينماي خانگي كه از اكرو به جاي blue ray گذاشتن و وايمكس و 6 تا فيلم 3d و ...
البته LG هم يه چيزائي داره مثل كارت هديه 500 هزار تومني و ...
ضمنا يه تفاوت عمده اي كه ديدم در عينكهاشونه در LG سبكه و به شارژ و باطري نياز نداره ولي سامسونگ عينكهاش سنگين تره و بايد شارژ به
از نظر فني از هر فروشنده اي مي پرسي ميگه جنس ما چنين و چنانه اينه كه نميشه تصميم گرفت
حالا به نظرتون از نظر جميع شرايط شما خودتون كدوم مدل رو پيشنهاد ميكنين
ممنون ميشم من رو از نظرات فني تون بي نصيب نگذارين
دوستان سلام
عزیزان قیمت KDL-40EX520 رو در خاطر دارین؟
تو این رنج قیمت tv بهتری هست؟ 3D یا lcd یا پلاسما بودن مهم نیست فقط کنتراست و کیفیت مهمه
ممنون
سلام
از دوستان کسی sony 46nx720 داره؟
میخواستم بدونم کیفیت تصویر 3d این مدل به چه صورته؟
آیا تصویر 3d این مدل کیفیت خوبی داره و قابل قبوله؟
دوستان اگه ممکنه هر چی زودتر در این زمینه (کیفیت 3d) اگه اطلاعاتی دارید بفرمایید چون اگه پخش 3d این مدل خوب باشه میخوام چند روز دیگه یکی بگیرم
با تشکر
سلام تو این مبلغ روی پلاسماهای پاناسونیک فوکوس کن دوست عزیز البته مشخصات فیلیپس یه چکی بکننقل قول:
از لحاظ کیفیت به هیچ مارکی باج نمیده .:20:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
سلام اگه ex500گیرت بیاد خیلی تصویرش بهتره تا اون مدل که شما گفتی حتی خود فروشندها هم اینو قبول دارننقل قول:
دوستان از بین دو مدل(samsung 46d6960 و sony 46nx720)کیفیت تصویر 3d کدوم بهتره؟
چون تو بانه از لحاظ قیمت تقریبا نزدیک به هم هستن
با تشکر
سلام؛
دوستان تو رنج 500-700 تومن ، به نظرتون بهترین مدل تلویزیونی که میشه گرفت چیه؟ ( برای قشر مستضعف :31: )
در واقع دنبال چیزیم که امتحانشو پس داده باشه ( 24 ساعته روشن باشه ، چیزیش نشه :8: )
برندش هم : سونی | پاناسونیک | سامسونگ .
بین 30 تا 40 اینچ
ممنون
بابت راهنمایی ممنون ... والا بعد از همه این صحبت ها و تحقیقات به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز به غیر از VT30 اونم 50 ارزش هزینه کردن نداره و اگه قراره این LCD سامسونگ رو بذارم کنار ، بهترین و تنها گزینه که میشه مدت طولانی تری بهش دل خوش کرد که تو بازار با قابلیت هاش دوام بیاره ، همین VT30 هست ...نقل قول:
ببین عزیز جان شما الان خودت خیلی چیزا دستت اومده کنتراست مهمترین مسئله تو کیفیت تصویره این صد در صد وقتی بیای توی خونه متوجه میشی چون کنتراست توی نور کم خودشو بیشتر نشون میده کنتراست ال ای دیها زیر نور زیاد بالاس ولی توی محیط خونه بیشتر ایرانیا که بعد از ظهر یا شب تو اتاقای نه چندان روشن فیلم و سیرال نگا میکنن خیلی تاثیر داره تاثیرشم به مرور بیشتر میشه مثلا شما با یه تی وی کنتراست 2000 به 1 یه ماه فیلم ببین بعد برو با یه تی وی کنتراست 1000 به 1 تی وی تماشا کن تصویر بهت اصلا حال نمیده یه حالت کم عمق پیدا میکنه واسه همین کنتراست خیلی مهمه.
کلا الان که ال سی دی داری ببین چه تصویرایی بیشتر نگا میکنی اگه تصویرای روشن مثل اخبار و شو و .... نگا میکنی خیلی فرقی بین پلاسما و ال ای دی نمیبینی ولی اگه فیلمای سینمایی و سریال و برنامه های ورزشی نگا میکنی متوجه تفاوت میشی مخصوصا روی بازیای کامپیوتری من هر وقت روی ال ای دی xbox بازی میکنم تصویر over sharp هست یعنی خیلی تیزه بیشار از حد واقعی همه چی خیلی کارتونیو اتو کشیده و کاغذی و غیر واقعی به نظر میاد عمق تصویرم کمه ولی روی پلاسما 50 درصد واقعی تر میشه روی فیلم hd همینطوره روی مسابقه های ورزشی توی بعضی جاها همین تفاوت حس میشه ولی روی مثلا اخبار یا بعضی ویدئو کیلیپا مثل شوهای م ا ه و ا ر ه تفاوت زیاد نیست تازه شاید به خاطر جیغ بودن ال ای دی تصویر عمومی پسندترم باشه هر چند این پلاسماهای جدید مثل v20 و st30 توی این قسمتم خیلی روشون کار شده یعنی تصویرای براقم تا حد ممکن جیغ نشون میدن ولی به پای ال ای دی تو جیغ بازی نمیرسن!!
در مورد سه بعدی به قول این دوستمون اگه شما یه فیلم hd سه بعدی اصل گیر بیاری دیگه این حرفو نمیزنی که سه بعدی جالب نیست اینم در نظر بگیر که شما میخوای این تی ویو 5-6 سال داشته باشی تا دو سه سال دیگه سه بعدی قشنگ جا میوفته همین الان گوشه خیابون دارن فیلمای دی وی دی میفروشن که تا 4-5 سال پیش کمتر کسی میدونست دی وی دی چی هست الان به کسی که از پشت کوه اومده باشه هم بگی فیلم چی میخوای میگه دی وی دی باشه که کیفیت داشته باشه سه بعدیم تا حداکثر چند سال دیگه همینجوری میشه گوشه خیابون فیلم hd سه بعدی میفروشن اونوقت خیلی مهمتر از حالا میشه.
از طرفی یه تصمیم جدید هم گرفتیم با خانواده که برای X360 که قرار Kinect هم براش بگیریم و بیشتر و اکثر مواقع تحت سلطه برادر کوچیکمه (و البته بعضی موارد خاص خودم) یه پلاسما 42 جداگانه و مستقل بگیریم ... ترجیحاً ارزون قیمت و پاسخ گوی نیاز های معمول و با کیفیت تصویر مطلوب و معقول ...
از اونجایی که X360 قالباً خروجی 480P میده و در بعضی موارد 720P (یادم نمیاد عنوانی 1080 عرضه شده باشه) ... گفتم بهتره انتخاب هارو محدود کنیم به این رنج ، البته اگه یه مدل هم باشه که 1080 باشه ولی با اختلاف قیمت کم ، خریدش معقوله ...
خلاصه یه پلاسما برای اتاق خواب ، 42 اینچ ، مخصوص اتصال به X360 و شاید در آینده ای نزدیک PS3 چی پیشنهاد میکنید ؟
مثلاً سری U یا X پاناسونیک خوبه ؟ یا مثلاً LG PW3500 که کنتراستش بیشتره (3000 در مقابل 2000) بهتره ؟ چون ارزون تر هم هست ... یکی از دوستان عزیز چند وقت پیش تو همین فروم فرموده بودن تو این محدوده سامسونگ بهتره ، درسته ؟
یا نه کلاً پاناسونیک اصلاض قایل مقایسه با اینا نیست حتی تو پلاسما هیا سطح پایین که اسماً اون یکی ها کنتراست بالاتری داشته باشن ؟!؟!؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اون اینکه این مشکل IR برای یه پلاسما مخصوص بازی دردسر ساز نمیشه ؟ مثلاً HUD بازی روی صفحه نمیمونه ؟ خلاصه تو این زمینه رو اعصابمون قراره رژه بره موقع بازی یا نه ...
یک دنیا ممنون ...
xbox 360 همه بازیاش 720p هست خود کنسول به 1080p آپ اسکیل میکنه بعضی بازیاشم 1080p هست مثل vitua tennis پلاسماهای سری x و u به نظر من ارزش خرید نداره
ممنون ... پس اگه خودتون بخواین برای این جور استفاده مدلی رو انتخاب کنید ... چیو انتخاب میکنید ؟ البته در همین حدود قیمت .نقل قول:
xbox 360 همه بازیاش 720p هست خود کنسول به 1080p آپ اسکیل میکنه بعضی بازیاشم 1080p هست مثل vitua tennis پلاسماهای سری x و u به نظر من ارزش خرید نداره
ميبشه خواهشا به اين موضوع هم جواب بديننقل قول:
سلام
اگه كسي تلويزيون v20 سايز 50 داره و قصد فروش به قيمت عادلانه داره يه پخ بزنه
ممنون
سلام.نقل قول:
نمایندگیه Pioneer در راستای قطر پاساژ علاالدینه یعنی ضلع شمالشرقی ، حالا خدمات پس از فروششو نمیدونم .
بازم میگم پانی ولی اگر برند دیگه ای هم خواستی نظرم اینه که سامسونگ بگیری و البته با ال جی هم زیاد فرقی نمیکنن ، در کل توو یه سطحن و برایتنسشون نسبت به پانی ضعیفتره . و باز البته این نظره منه که خودم یا چیزی نمیگیرم یا اگه بگیرم سعی میکنم خوبشو بگیرم ، در نتیجه بازم پیشنهاد میکنم صبر کنی و بودجتو تقویت کنی که اینجوری کاملا یه سودته .
وقتی که داری پول خرج میکنی یه Full بگیر که بعدا هم که اگه خواستی فیلم فول باهاش ببینی ضرر نکنی .وحتی خوده Xbox رو با 1080P ازش تصویر بگیر و یا یه HD media player هم بگیر 130 تومن که همه کاری برات میکنه و Full HD هم نشونت میده . این حرفه نمایندگیها چرتو پرته وبهشون گوش نده ، کلا اوونا همشون بیسوادن فقط منتظرن تا یه مشتریه ناوارد هم به پستشون بخوره و جنساشونو بندازن .
یک نکته هم قابل توجه دوستایی که منتظر پائین اومدن قیمت تی وی هستند دلار امروز تو بازار آزاد 1340 تومان بود و در حال افزایش قیمت... تا 1500 تومن که مثل آب خوردن میرسه منتظر انفجار قیمتها باشید.
طبق اون چیزایی که تو روزنامه ها خوندمه خیلی از کالاهای خارجی بخصوص کره ای با دلار خریداری نمیشه.نقل قول:
بخاطر تحریم هایی که رو ایران هست و ممنوعیت تجارت بالای 20 میلیون دلار با ایران، بطور مثال شرکت های کره ای فعال تو ایران کالاهاشون رو به پول خودشون به ما می فروشن تا تحریم ها رو دور بزنند.
این قضیه هم ابداع خودشونه، نه ما.
چون فروش تو بازار ایران برای کره ای ها خیلی پرسود بوده این روش رو ابداع کرده اند.
این نوع معامله رو در مورد کالاهای ژاپنی مطمئن نیستم اما در مورد کره ایها مطمئن باشید همینه که عرض کردم.
سلام درسته ولی من دلار رو به ریال به عنوان شاخص عرض کردم این مسئله گرون شدن ارز سرچشمش ضعیف شدن ارزش ریال به خاطر تورم افسار گسیخته سالی 30 تا 40 درصدی هست و در مورد بقیه ارزها هم همینطوره الان درهم گرون شده پوند گرون شده یورو گرون شده (با اینکه ارزش جهانیش سقوط کرده) دنبال اون ین گرون میشه و ....
تحلیل خیلی جالبی بود ... این نکته واقعاً خیلی ناامید کنندس که با وجود بحران اقتصادی مبنایی که علت اساسیش بی اعتباری پشتوانه پولی دلار و کمی غیر مستقیم تر یوروئه ... و دلار و یورو دارن بیشترین ضربه رو از بازار میخورن ... روند رفتاری بازار و ارض تو ایران معکوسه ... این شرایط باید بهترین فرصت رو برای ایران فراهم میکرد اما با این تورم تحریمی دولت بر اقتصاد اونم فقط برای خوش کردن دل بعضی از مردم برای دوره بعدی انتخابات،یواش یواش داره چنان بلایی سر ارزش پول ملی میاد که تو چنین وضعیتی حتی با روند نزولی ارزش دلار ، تو ایران روند سعودی رو شاهدیم که نه بخاطر افزایش ارزش دلار بلکه بخاطر کاهش ارزش پولیه که قراره بهش تبدیل بشه ... تا جایی که بانک مرکزی غیر از انکار و تثبیت مجازی قیمت با استراتژی فرمایشی کار دیگه ای از پسش برنمیاد ...نقل قول:
سلام درسته ولی من دلار رو به ریال به عنوان شاخص عرض کردم این مسئله گرون شدن ارز سرچشمش ضعیف شدن ارزش ریال به خاطر تورم افسار گسیخته سالی 30 تا 40 درصدی هست و در مورد بقیه ارزها هم همینطوره الان درهم گرون شده پوند گرون شده یورو گرون شده (با اینکه ارزش جهانیش سقوط کرده) دنبال اون ین گرون میشه و ....
سلام.
دوست عزیز ، مسلماً حق با شماست ... منم به هیچ وجه راضی نمیشم به بهای کمتر جنس بدتر بخرم ... اصلاً من یه جورایی تو فامیل معروفم به وسواس بیمارگونه موقع خرید ... منظورم این بود که دیگه با توضیحاتی که من از شما اساتید گرفتم و بررسی های آماتوری ای که خودم کردم دیگه نمیتونم راضی بشم برای غیر از VT30 اونم 50 اینچ هزینه کنم ... با مشورتی هم که با خانواده کردیم قرار شد کمی بیشتر برای عرضه شرن VT30 به بازار صبر کنیم و همونو تهیه کنیم ... از طرفی قول همین LCD سامسونگ رو به یکی از اقوام دادیم و قرار اون جای گزین TV اصلی خونه کنیم ...نقل قول:
نمایندگیه Pioneer در راستای قطر پاساژ علاالدینه یعنی ضلع شمالشرقی ، حالا خدمات پس از فروششو نمیدونم .
بازم میگم پانی ولی اگر برند دیگه ای هم خواستی نظرم اینه که سامسونگ بگیری و البته با ال جی هم زیاد فرقی نمیکنن ، در کل توو یه سطحن و برایتنسشون نسبت به پانی ضعیفتره . و باز البته این نظره منه که خودم یا چیزی نمیگیرم یا اگه بگیرم سعی میکنم خوبشو بگیرم ، در نتیجه بازم پیشنهاد میکنم صبر کنی و بودجتو تقویت کنی که اینجوری کاملا یه سودته .
وقتی که داری پول خرج میکنی یه Full بگیر که بعدا هم که اگه خواستی فیلم فول باهاش ببینی ضرر نکنی .وحتی خوده Xbox رو با 1080P ازش تصویر بگیر و یا یه HD media player هم بگیر 130 تومن که همه کاری برات میکنه و Full HD هم نشونت میده . این حرفه نمایندگیها چرتو پرته وبهشون گوش نده ، کلا اوونا همشون بیسوادن فقط منتظرن تا یه مشتریه ناوارد هم به پستشون بخوره و جنساشونو بندازن .
حالا قرار شد یه TV ارزون قیمت و البته خوب ولی سایز پایین که همون 42 باشه به عنوان TV دوم بگیرم که میره تو اتاق خواب برادرم و معمولاً X360 و البته به زودی PS3 بهش وصل میشه ... این تصمیم هم بخاطر این گرفتیم که معمولاً TV اصلی خونه تحت تسلط تمام وقت برادرمه و یه جورایی تصمیم گرفتیم مستقل باشه تا دیگران هم بتونن از TV استفاده کنن ... البته قرار بود مانیتور PC خودم رو که AOC 21 هست بدم بهش و برای خودم یه َAsus (متعلق به یکی از دوستان گرمابه و گلستان) رو بگیرم که نشد ...
حالا با نگاهی که خودم به سایت های فروش داخلی و نمایندگی ها انداختم این مدلارو رو انتخاب کردم که اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که کدوم میتونه بهتر باشه ، ممنون میشم ...
سری 400 سامسونگ مثل D455 که HDـه و اونطور که معلومه از مدلهای سال 2009ـه !!! و البته سه بعدی هم نیست ... قیمتشم 850 تومنه ... البته هر کجارو نگاه کردم خبری از کنتراستش نبود و کلاً مجهوله ... برایتنس هم که از اون بدتر ...
سری PW3500 ال جی که اونم HD و مثلاً 3D ! قیمتشم 900 تومنه تقریباً ... کنتراستشو زده 3000 و برایتنس 1500 ...
بعدشم پاناسونیک خودمونه سری X که کنتراستشو 2000 زده و برایتنسو نگفته بود ... قیمتشم 995 تومن !
بین همه اینا فقط سامسونگه که رزولوشنش 1365 در 720 بود اگه اشتباه نکنم ... دوتای دیگه 1024 در 768 که میشه نسبت 4 در 3 مربعی !
یه مدل دیگه هم هست که خیلی پیشنهاد میشه ولی انگار چیز خاصیه نسبت به قیمتش اونم PK760 ال جیه که الان اگه پیدا بشه 50 اینچش هست ... خوبیشم فقط اینه که Full HDـه ... ولی فکر کنم برای اتاق خواب زیادی بزرگ بشه ...
راستی این برایتنس پنل های پاناسونیک نسبت به برند های دیگه خیلی مشهوده ؟ ... مثلاً همین سری X خیلی با بقیه فرق دارن چون پاناسونیکه ؟ یا نه ، تو این محدوده مثلاً سامسونگ بهتره ؟! چون همه تقریباً هم قیمتن ... مگه مدلهای خاصی مثل اون LG فول اچدیه که آخر از همه لیست کردم ...
ممنون میشم برای این خرید هم راهنمایی کنید ... بگیریم اینو دیگه فعلاً خلاص بشیم ، تکلیف VT30 هم که مشخصه ، اومد میگیرمش ، البته هنوز سر با ضمانت و بی ضمانتش مرددم ، از فکر St30 هم اومدم بیرون ... قبلاً میخواستم 42ـشو بگیرم ...
باید ببینیم موقع عرضه تو ایران میخوان با چه قیمتی مردومو مجاب کنن ... البته فکر کنم تا اون زمان اخبار سری 2012 های پاناسونیک برسه که اگه خیلی انقلابی باشن بازم خرید سخت میشه و البته انتظار برای اونا سخت تر ...
به نظرم برای اتاق خواب برادرتون 42u30 مناسبه :
بانه بدون گارانتی 850 تومنه.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=43813
با سلام
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایی از بین مدلهای زیر کدوم رو بگیرم
ال سی دی سونی cx520
ال سی دی سونی ex500
ال ای دی سونی ex 520
پلاسما پاناسونیک u30
پلاسما پاناسونیک v20
پلاسما پاناسونیک st30
ممنونم
سلام. در مورد مدلای سونی نمی دونم اما در مورد پاناسونیک u30 باید بگم upscaling خوبی داره اما تصاویر خیلی کدر و کثیف نمایش داده می شه و اصلا شفاف نیست.رنگ های سفید که کلا بیشتر خاکستری هست تا سفید.نمی دونم v20 و st30 هم همینطور هست یا نه . اما نظر من اینه که u30 اصلا نگیر.البته نظر من هست.نقل قول:
سلام دوستان یکی از آشناهامون بین led d7770 ساموسنگ و vt30 پاناسونیک مونده منم واقعآ از نظر خودم پانا بهتره اما خوب بخاطر مشکل ir می ترسم بهش بگم 100% خوبه و بره بگیره حالا نظر شما چی هستش؟!
نقل قول:
در هر صورت دوست عزیز توو پلاسما ها اگر پوله خوب بدی پلاسمای خیلی خوب گیرت میاد ولی پلاسماهای ارزون قیمت کلا اوونجوری که باید به دل نمیشینن ، برایتنسشون خیلی کمه چون Neo PDP نیستن .
در مورد Lg PK760 هم شنیدم که TVی خوبیه
در هر صورت نهایتا خودت باید تصمیم بگیری و با بودجت تنظیمش کنی .
سلام من میخوام سامسونگ 3d بخرم آیا 6920 خوبه یا سری 6000؟ کدوم جدید ترن؟ مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG LED TV 2011
مدل D455 برای سال 2011 هست و قیمتش هم 787000 تومان نه 850 فکر کنم برای وصل کردن به کنسول بازی چیز بدی نباشه نسبت به قیمتی که داره ایرادش رفلکس نورش که اگر تو جای خیلی روشن نباشه زیاد مهم نیست اگر خواستید می تونم آدرس فروشگاهی بدم که خودتون مثلا اگر دموی بازی خاصی رو دارید روی TV سامسونگ و سری u و x پاناسونیک تست کنید.نقل قول:
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سلامنقل قول:
6920 مدل خوبی و با توجه به قیمتش معقوله در ضمن 6920 خودش سری 6 یا همان 6000 کلا به مدل های مثل 6920 - 6940 و 6960 سری 6 گفته میشه .
برای 3d اصلا سراغ سری های پایین سامسونگ نرید . در بین سامسونگها d7770 و d8880 خیلی بهترن.نقل قول:
ولی پیشنهاد من پاناسونیک st30 هستش که قیمت کمتر و کیفیت بیشتری داره .
بابت راهنمایی ممنونم ...
امروز رفتم بازار و تونستم سری D4 سامسونگ و PW ال جی ور ببینم ... در یک کلام میتونم بگم نسبت به تمام سری های 30 پاناسونیک اصلاً قابل مقایسه نیستن و حرفی برای گفتن ندارن ... نه از نظر کیفیت تصویر و نه روشنایی و نه کنتراست تصویر ...
PW3500 و PW2500 و D455 و D495 رو با یه فایل تریلر Full HD امتحان کردم و با سری X30 و U30 پاناسونیک مقایسه کردم که همون سری X30 خیلی خیلی سرتر و واقعاً بهتر بود ...
سری U هم به نظر من اگه با یه فایل تصویری Full HD با سری X30 مقایسه بشه ، تفاوت کیفیت داره ولی باید کمی دقت کرد ، کمی البته ...
کیفیت تصویر ST30 هم در مقایسه با X30 و U30 با فایلی که من تست کردم اصلاً قابل تشخیص نبود مگر در عمق رنگ مشکی و کنتراست که حقیقتاً مشهود و شدیداً مشخصه ... خلاصه هیچ تفاوت دیگه ای تو تصویر نتونستم تشخیص بدم غیر از همین تفاوت عمق مشکی ...
یه نظر شخصی هم بدم که کاملاً سلیقه ایه ... تصویر اون تریلر Full HD روی U30 کمی دلنشین تر از ST30 بود برای من :27: ... توی تصاویر رنگی ، مثلاً حرکت قایق روی آب یا ترکیب افق و درختا توی غروب یا فضای سبز که تماماً رنگی هستن و رنگ مطلق سیاه توشون وجود نداره ، کیفیت تصویر U30 برای من دلنشین تر بود ... البته درسته که کنتراستش 2000 هست در مقابل 5000 اس تی 30 ولی به نظرم دلنشین تر بود ... اما با تریلر های استاندارد نمایشگاه توی تصاویری که رنگ مطلق سیاه دارن ، مثلاً تصویر مرکز شهر نیویورک تو شب که فقط چراغ ساختمونا باید روشن باشن تو تاریکی مطلق و انعکاس نور روی بدنه شیشه ای ساختمونا معلوم باشه مسلماً ST30 بی همتا عمل میکرد و تصویر فوق العاده بود ، در مقابل رنگ سیاه کدر و توسی مانند روی U30 و X30 که کمی هم روی تفکیک پذیری نهایی رنگ ها تاثیر بدی میزارن ... تا جایی که یه U30 کنار یه ST30 نا امید کننده بود
در ضمن من نتونستم بفهمم این اختلاف کیفیت رنگ مشکی در مورد تصاویر SD و HD هم صادق هست یا نه ...
احتمالاً فردا اگر تونستم یه LG 50PK760 هم گیر بیارم که میگن کم یاب شده ، چکش میکنم ... اطلاع میدم
شدیدا موافقمنقل قول:
برای سه بعدی یکی از مدل های St30 پاناسونیک، VT20 پاناسونیک و یا شارپ le8300 را انتخاب کنید . کیفیت اینا چیز دیگری است
سلام
بنده قصد دارم یه تلویزیون 40 یا 46 اینچ بگیرم.
انتخاب اولم 7606 فیلیپس هست که هنوز به ایران به صورت رسمی وارد نشده.
هفته ی پیش در هایپر استار مدل 8300 شارپ رو دیدم که خیلی خوشم اومد.
بنده دسترسی به کانالهای HD رو دارم.
به نظر دوستان کدام مدل رو انتخاب کنم که از لحاظ کیفیت و نداشتن صفحه ی براق بهترین انتخاب باشه.
ضمنا به نظر شما 40 اینچ مناسبه و یا 46 اینچ .مشکل فضا ندارم.
درمورد اینچ به راحتی با چندبار دیدن درفروشگاه خودتون میتونید تشخیص بدید که با توجه به نشیمنگاهتون کدوم بهتره. پیشنهاد من به شما اینه که تلویزیونی بگیرید که جواب پس داده باشه. یکی از دوستان ماکه پلاسما داشت بدلیل آب رفتن در پنل مجبور به خرید tvجدید شد و رفت LED 3D گرفت وحالاپشیمونه!نقل قول:
سلام
من الان یه مدت میخوام یه tv بگیرم ولی هنوز نتونستم انتخاب کنم
بین led هایه سامسونگ و پلاسما هایه پاناسونیک دو دل موندم
یه جا که دو تا تلوزیون سامسونک یکی led و اون یکی پلاسما رو کنار هم گذاشته بودن , تصویر پلاسما ی سامسونگ (نمیدونم کدوم مدل ولی با چیزی که من دیدم شاید قدیمی بوده) تصویرش واقعا افتضاح بود و در مقایسه با led سامسونگ که کنارش بود واقعا گند زده بود که این مشاهده منو در خریده پلاسما های پانا مثل st30 یا vt30 دو دل کرد و مردد شدم
شما فک کن هر دوشون یه فیلمو پخش کنن ولی led قرمز رو شفاف و با کیفیت پخش کنه ولی همون قرمز رو پلاسماش به صورت یه چیزی مثل پارچه مخمل و خیلی بدونه شفافیت نشون بده
با توجه به تعاریفی که از st30 و vt30 شده و برتری هایی که نسبت به led هایه سامسونگ گفته شده داره طرف داره پلاسما هایه پانا سونیکم ولی اون چیزی که دیدم یه جوریم کرد
نمیدونم آیا برایتنس یا همون شفافیت رو کیفیت تصاور تاثیر داره یا نه ولی تصویر led هایه سامسونگ مثل d8880 از vt30 برام سر تر به نظر اومد و چون led ها برایتنس بیشتری دارن به طبع تصاویرشون هم برام با کیفیت تر بودن
تو هر مغازه ای میرم و میپرسم پلاسما بهنر یا led میگه led خیلی بهتره و پلاسما اصلا قابل مقایسه با led نیستن(حالا این فروشنده ها از کجا میگن نمیدونم ولی اکثرا معلومات ندارن)
برای من کیفیت خیلی مهمه , وقتی میخام این همه پول بدم دلم میخواد یه چی بگیرم که وقتی میشینم جلوش فیلم نگاه میکنم واقعا بهترین کیفیت رو بهم بده و لذت ببرم
آیا پلاسما ها کیفیت تصاویر بهتری نسبت به led در نگاه کردن فیلم و .. دارن؟
از نظر امکانات و قابلیت ها مثلا پخش فرمت های مختلف از روی فلش و ... کدوم بهتره سامسونگ یا پانا؟ چون شاید سینماشو نگیرم دلم میخواد لاقل از فلش فیلمایه full hd رو باز کنه
یا پخش مدیا از رو دستگاه هایه مختلف مثل دوربین و ...
لطفا اگه تونستید به این دو سوال که پرسیدم جواب بدید
و اگه لطف کنید معایب و محاسن led و پلاسما و این که خودتون با توجه به تجربهتون و معلوماتتون و با توجه به چیزایی که من از یک tv میخوام چی رو بهتر میدونید
از همه خیلی ممنون:11:
یک سوال داشتم تلویزیون هایسنس در ایران هست منظورم 3D جدیدش که آندروید هم دارد.