نقل قول:
این سرویس ها فقط سه ماه است یعنی سه ماه 6 گیگ یا 512 که میشه 5 گیگ :13:
Printable View
نقل قول:
این سرویس ها فقط سه ماه است یعنی سه ماه 6 گیگ یا 512 که میشه 5 گیگ :13:
نقل قول:
چقدر بايد پول بدم تا سرعت دانلود 512 برسه 400 تا 500 ؟
ضمناً مخابرات مگه مجوز ميده برا بيشتر از 128؟
اگه از مخابرات میخوای بگیری بیخیال.نقل قول:
بعدش 512 سرعت دانلودش اخر 180 ....
شما چطور میخوای به 400 برسونی؟؟؟؟
با ابن چیزی که شما میخوای باید اینترنت 4MB بگیری که پولش سر به فلک میزنه.:41:
تازه 1MB هم به زور به خونه میدن
این سرویس ها فقط برای مشترکین جدیده نه قدیمینقل قول:
[QUOTE=Navid.H;4992666]اگه از مخابرات میخوای بگیری بیخیال.
بعدش 512 سرعت دانلودش اخر 180 ....
شما چطور میخوای به 400 برسونی؟؟؟؟
با ابن چیزی که شما میخوای باید اینترنت 4MB بگیری که پولش سر به فلک میزنه.:41:
تازه 1MB هم به زور به خونه میدن
اگه شما به آخر ليست قيمتها مراجعه كنبد ميبينيد نوشته افزايش سرعت دانلود تا 1.5مگابايت!!!!!!:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يه سوال در مورد DNS Server ها
اينكه بايد DNS رو هم توي Local Area و هم Connection وارد كنم؟ براي لوكال اريا چي بايد وارد كنم ؟ براي كانكشن چي؟
بچه ها این مال من هستش!
از یه شرکت تقریبا خصوصی می گیرم از کرج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای این ماهی 25000 تومان می دهم! و 512 هستش
می خواستم ببینم ارزش داره که 128 مخابرات را بگیرم؟
تعرفه مخابرات را کی داره؟
نامحدود 25000 تومن؟اگر نامحدوده كه برو كلاتو بنداز هوا.همه از خداشونو 512 نامحدود داشته باشن تازه اونم با 25000 تومن.نقل قول:
نقل قول:
نتیجه تستت که خوبه.
به هیچ وجه ارزش نداره از مخابرات بگیری. اونم تو وضعیت فعلیت
همون کانکشن کافیه اگر با کانکشن وصل میشید. لن رو بزارید رو اتومات.نقل قول:
اگرم مودم رو اتوماته رو لوکال اریا نتورک دی ان اس ست کنید.
پیشنهاد میکنم تو تنظیمات مودم دی ان اس رو کلاً دیسیبل کنید. برای من که بهتر میشه.
دی ان اس سریع مخابرات ایران:
217.218.127.105
دی ان اس سریع جهانی:
4.2.2.4
فکر کنم همین دوتا برای اکثر سرویس دهنده ها کافی باشه.
نه عزیز
این تقریبا 4 گیگ هستش!
نقل قول:
سرعت دانلود از اولش اينطوري بود يا زيادش كردي؟:46:
سلام من سرویس اینترنت 256 دارم مودم من هم tp link هست حدود 2 هفته هست که حدود ساعت 12 تا 3 یا بیشتر قطع و وصل میشه یا سرعتش اینقدر پایین میاد که google رو هم باز نمی کنه مشکل از سیتم هست یا از جای دیگه وقتی دانلود میکنم حدود 90 درصد قطع میشه واین من و خیلی ناراحت میکنه.
سرعت دانلود مگه زیاد شدنیه؟؟نقل قول:
این یه سرعت معمولی 512 هست
25 تومن برای 512 با این محدودیت ، زیادهنقل قول:
شبانه رایگانم داره؟
همونی نیست که هزینه شبانش نصف میشه؟
از چه شرکتی داری؟نقل قول:
شبانه رایگان داره ؟؟
با uncap کردن مودم میشه سرعت رو تا حد دلخواه بالا برد ولی به درد ما نمیخوره چون:نقل قول:
1-محدودیت حجمی داریم
2-اگر بفهمن 500 تا 5 ملیون جریمه و نقدی و اگر بدشانس باشی 2 تا 6 ماه زندان
آخه ISP من اینجوریه که هر نفر میاد تو منطقه ی ما 5KB سرعت کم میشه ... حالا نمیشه همینجوری جواب بدی ؟ حال ندارم دوباره تست بگیرم ...نقل قول:
بچه ها يك سوال داشتم من اگر مودم به غير از مودم هايي كه آي اس پي من تعيين كرده بخرم آي اس پي اينترنتم را قطع مي كنه؟
سلام. دوستان لطفا میشه بگید آیا ساپورتری هست که پورت آزاد داشته باشه واسه منطقه 2؟ گیر آوردن adsl در تهران مانند پیدا کردنه چشمه آب حیاته.... اصلا گیر نمیاد... :41:
نقل قول:
عسل خورده که قطع کنه.
هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این بهونه دستشون میافته که هر وقت مشکل و اختلالی در اینترنتت داشتی، بگن به خاطر اینه که مودمت رو ساپورت نمیکنیم و کاری از دستمون بر نمیاد.
بچه ها من الات دارم ماهی 30 تومن برای 128 نامحدود داتک میدم
حجم دانلودش هم حدودا روزی 1.3 گیگ هست
مرکز مخابراتمون هم غیر از این فقط شاتل رو ساپورت میکنه
شاتل سرویس به درد بخور تری که به صرفه تر باشه با این رنج قمیت داره؟!
خیلی خوبه برو کلاتو بنداز هوا که با 27 تومن 256 نامحدود گرفتی همین رو نگه دار من خودم قبلا با 37 تومن 128 نامحدود گرفته بودمنقل قول:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
ART1 شاتل ماهی 28 تومن هست با سرعت 128 (که رو یک مگ بسته شده) و حجم 12 گیگ 5شنبه و جمعه ها و روز های دیگه 1 تا 7 شبانه رایگان داره که یکی از دوستان هم که همین سرویس رو داره 5 شنبه و جمعه روی هم تا 15~16 گیگ دانلود میکنهنقل قول:
البته تضمینی وجود نداره که حتما سرعت پنج شنبه جمعه هر هفته شاتل بالا باشهنقل قول:
جدی میشه؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ یا اینجا یا توی پیغام خصوصی؟
البته من پهنای باند به اندازه کافی دارم ولی برای اطلاعات عمومی بد نیست بدونم
من از پارس انلاین استفاده میکنم
با 128 سرعت دانلودم 150 کلیو بایت هستش
با 512 سرعت دانلودم 220 ...........
هر دو سرویس را تجربه کردم و در دعات قبلی اشتراک گرفتم
در مورد بازکردن صفحات سرعتشون هیچ فرقی نداره و یه صفحه وب را با سرعت یکسان باز میکنه
در واقع برای 512 فقط هزینه بیشتری پرداخت میکنیم و در بازکردن صفحات هیچ توفیری نداره
بنابراین به جای پرداخت هزینه بیشتر برای سرعت بالاتر ، این هزینه را برای گیگا بایت بالاتر پرداخت کنیم بهتره
بنابراین بنابر تجربه خودم تصمیم گرفتم 128 را با گیگا بایت بیشتری خریداری کنم
حالا اگر بستن گفتن كه ما توي قرار داد طي كرديم اونموقع چي كار كنم؟ اون كه نمي تونن هيچ غلطي بكنن يك چيز مسلمه من يك محكم تر مي خوام كه بهش تكيه كنمنقل قول:
ممنوننقل قول:
ART1 شاتل ماهی 28 تومن هست با سرعت 128 (که رو یک مگ بسته شده) و حجم 12 گیگ 5شنبه و جمعه ها و روز های دیگه 1 تا 7 شبانه رایگان داره که یکی از دوستان هم که همین سرویس رو داره 5 شنبه و جمعه روی هم تا 15~16 گیگ دانلود میکنه
اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه
سرعته متوسطش حدودا رو چه قدر هست؟ منظورم تو همین ساعات 1 تا 7 صبح
چون اینطوری من این سیستمم 24 ساعته روشنه و داره دانلود میکنه
اگر برق هم یارانش ورداشته بشه که دیگه هیچی!×!
مینیموم سرعتش چه قد هست؟نقل قول:
البته تضمینی وجود نداره که حتما سرعت پنج شنبه جمعه هر هفته شاتل بالا باشه
مثلا برای 128 باید طرفای 16 داشته باشه ولی از این قد هم پایین تر میاد؟
برادر سرعته صفحه باز کردن که تقریبا از سرعته 128 به بالا یکی میشهنقل قول:
من از پارس انلاین استفاده میکنم
با 128 سرعت دانلودم 150 کلیو بایت هستش
با 512 سرعت دانلودم 220 ...........
هر دو سرویس را تجربه کردم و در دعات قبلی اشتراک گرفتم
در مورد بازکردن صفحات سرعتشون هیچ فرقی نداره و یه صفحه وب را با سرعت یکسان باز میکنه
در واقع برای 512 فقط هزینه بیشتری پرداخت میکنیم و در بازکردن صفحات هیچ توفیری نداره
بنابراین به جای پرداخت هزینه بیشتر برای سرعت بالاتر ، این هزینه را برای گیگا بایت بالاتر پرداخت کنیم بهتره
بنابراین بنابر تجربه خودم تصمیم گرفتم 128 را با گیگا بایت بیشتری خریداری کنم
چون باید هم از طرفه گیرنده سرعت خوب باشه هم از سرفه سروری که سایت روش هست تا اطلاعات رو بده
تفاوت اینا خوب تو سرعتشون هست دیگه
برای کسانیک ه محدودیت زمانی دارن سرعتشون بالاتر باشه بهتره
آرت 1 از امروز رفته روی 288 !نقل قول:
سرعت هم احتمالا حداکثر 35
یه سر به تایپیک شاتل بزن!
نقل قول:
ممنون
اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه
سرعته متوسطش حدودا رو چه قدر هست؟ منظورم تو همین ساعات 1 تا 7 صبح
چون اینطوری من این سیستمم 24 ساعته روشنه و داره دانلود میکنه
اگر برق هم یارانش ورداشته بشه که دیگه هیچی!×!
آرت1 اومده روی 288کیلوبیت به وضعیت سابق که 128 واقعی بود برنگشته ولی با پشتیبان که صحبت کردم میگفت احتمالا برمیگرده رو 1مگ مثه قبل !!!! خدا میدونه چی میشه :دی
شاتل فعلا نیای بهتره فعلا صبر کن مشخص شه چه بلایی قراره سر آرت1 بیاد بعد اگه خوب شد کوچ کن به شاتل :دی
نقل قول:
اول به من بگو اون شرکت چه مودم هایی رو قبول داره؟
پارس آنلايننقل قول:
زايكسل ، سيمفوني(كه من مودل اي ام 602 از همين مارك را دارم و مي خوام بفروشم وايرلس بخرم) ، ايسوس
سلام
داستان رایگان بودن از ساعت 1 تا 7 چیه یوزر و پسورد جدید میخواد؟
من دیشب با همون یوزر و پسورد امتحان کردم ولی ازحجم کم کرد
منم یک گیگ شارز کردم دو روز قبل ولی از حسابم کم کرده شارز نشده
سلام.
تازگی ها یه مشکلی واسه من پیش اومده ، وقتی فایل های در حال دانلود رو stop می کنم با هر نرم افزاری مخصوصاً IDM کانکشن رو که نگاه می کنم با حداکثر سرعت هنوز داره به دانلود ادامه می ده ولی فایل ها stop هست و نرم افزار هیچ کاری نمیکنه. حتی کلاً نرم افزار رو می بندم هنوز کانکشن دریافت داره تا موقعی که کانکشن رو disable نکنم این دریافت با نهایت سرعت وجود داره و از B/W اینترنتم کم میکنه.
و بعضی وقت ها هم که IDM مثلا داره به 60 کیلوبایت در ثانیه می گیره کانکشن رو که نگاه می کنی داره با 115 میگیره.
مشکل به نظر شما چیه ؟ احتمال داره مشکل ویندوز 7 باشه؟ یا isp ؟ و ...
خوب چرا زاکسل وایرلس نمیخوای بخری؟نقل قول:
من خودم زاکسل وایرلس دارم که از شاتل سرویس گرفتم. از مودمم خیلی راضیم.
یه مدت از asus 602 استفاده کردم. حالا کاری به وایرلس بودن و نبودنش ندارم. به قدری زاکسل از اون بهتره که حد نداره.
سلام دوست عزیز من میخوام از شرکت شاتل اراک اشتراک ADSL بگیرم برای اولین بار . می خواستم pm بدم تعداد پستام کم بود توی امضات این نوشتیاز دوستان اگر كسي ميخواد براي اولين بار از اينترنت ADSL شاتل استفاده كنه، اگر مايل بود به من پيغام خصوصي بده تا بهش كارت طلايي شاتل (تخفيف 10 هزار تومن براي اولين ماه استفاده) رو بدم. ممنون میشمنقل قول:
اصلا توقع نداشتم اين را بشنوم يعني من ايسوس نگيرم زايكسل بگيرم؟نقل قول:
چون بحث مربوط به اينجا نيست بقيه اش را در تاپيك مربوطه در مورد بحث و برسي مودم و ... مي گذارم
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
میشه لطف کنید توضیح بدید burst چیه و به چه دردری می خوره و اینکه شاتل burst داره؟؟
BURST:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4719092&postcount=17777
یه سوال ساده فقط نخندین
این محدودیت حجمی مربوط به ترافیک اینترنته یعنی اینکه هر وقت مثلا به همین فروم مییام مثلا 10 مگابایت حجم اینترنتم کم میشه؟؟؟یا فقط مربوط به حجم دانلود هستش؟؟
هم دانلود هم آپلود هم سایت هم آهنگ هم فیلم همه چی!.
خوب اینجوری سایت رو دانلود کنم به صرفه تر نیست؟؟!!
این محدودیت دانلود هم همون محدودیت حجمی هست یا نه؟؟
نقل قول:
به صرفه نیست. مثلاً الان تو این تاپیک شما داری پست میزنی و مثلاً 50 کیلو بایت حجم این صفحه هست.
بعد حالا اگه شما کل این سایت رو دانلود کنی، میدونی چقدر حجمش میشه؟؟؟؟!!!!!
جواب سوال دوم: آره همونه
کلاً یادت باشه هر کاری چه با خواست تو باشه چه اتوماتیک باشه و با اینترنتت سر و کار داشته باشه، داره از همون حجم یا ترافیکت استفاده میکنه.
این طوری بهت بگم: تو اینترنت نفس بکشی برات کنتور میافته.
سلام !!!
از این شرکت هایی که نام بردین کدوم بهتره ؟؟؟ ( 1- سرعت دانلود و آپلود - 2 -سرویس های دیگه - 3 - هیچی )