این قضیش چی شد اخرش کسی نمره زیر 10 بگیره نمره ده میده یا همون صفر تا 20 شد.نقل قول:
Printable View
این قضیش چی شد اخرش کسی نمره زیر 10 بگیره نمره ده میده یا همون صفر تا 20 شد.نقل قول:
بلهنقل قول:
اولویت های بعدی رو هم باید حدود یک ششم درو رو پاس کنید
تقریبا همون 25 واحد
بعد انتقالب به رشته های بعدی قبولی
چون شرایط دانشگاهها متفاوت هست از دانشگاهتون برای راهنمایی سوال کنید
موفق باشید
امروز رفتم کتاب های دروس عمومی رو گرفتم تا بخونم.
من کلا یک رشته انتخاب کردم اونم شهرسازی هستش تو شهر خودم کرج که کلا30 نفر پذیرش داره. امیدی هست قبول بشم؟
کتاب های تخصصی هم غیر از ریاضی 1 بقیه رو میخوام بگیرم.
ریاضی یک رو چه کنم؟
راستی سوال های کنکور فراگیر مثل ازاد هر سال تو یک مدل هست یا فرق داره؟
دوستان یه سوال خیلی مهم دارم.من پیش دانشگاهی رو گذروندم.الان یه درسی برداشتم به نام زبان انگلیسی مقدماتی که جلوش زده مهارتی.میخوام بدونم این درسو باید حذف کنم یا بردارم؟چون ظاهرا دروس ارزشی و مهارتی برای افرادی هست که مال نظام سنتی هستن منم ورودی 91 هستم.فقط اگه یکی سریع جواب بده ممنون میشم چون میخوام اگه لازمه حذفش کنم و جایگزین براش پیدا کنم
چیز مزخرفیه!!!!!!!!!!!:dنقل قول:
شما برنامه 9ترمه رشته خودت دانلود کن ببین داخلش همچین درسی داری یا نه ؟نقل قول:
ولی وقتی تو لیست درسای که ارائه میشه برات میاد یعنی باید پاس کنی حذف کردنی نیست بلاخره باید پاس کنی
با سلاممن دو ترم در پیام نور در مقطع ارشد درس خوندم حالا رفتم آزاد ثبت نام کردمآیا اون واحهایی که پیام نور پاس کردم ، دانشگاه آزاد تطبیق میزنه ؟و برای اینکار باید چه مدرکی ببرم دانشگاه آزاد؟
سلام دوست مننقل قول:
شرط تطبیق واحد ها
1- مطابقت 80 درصد عنوانین دروس
2-نمرات بالای 12
به واحد دانشگاههی تون مراجعه کنید.
خودشون اقدام میکنند
موفق باشید
باتوجه به اینکه بعضی از رشته های فنی ومهندسی را بعضی از استانها فعلا ارایه می دن ایا می شه از استان های دیگه و همجوار ان در فراگیر رشته های انها شرکت کرد . و انجا تحصیل کرد؟
آره میشه :sq_25:
دیگه کسی زیر 10 بگیره مثلا 8 بشه بهش ده میدننقل قول:
این قضیش چی شد اخرش کسی نمره زیر 10 بگیره نمره ده میده یا همون صفر تا 20 شد.
یعنی نمرات میشه از 10 تا 20
سلام. از دوستان آيا كسي هست كه رشته هاي فني مهندسي ارشد گرفته تو پيام نور يا داره ميگيره...
چند تا سوال داشتم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول 92-912 دانشگاه پیام نور در سیستم جامع گلستان مجددا فعال شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : حذف و اضافه نیمسال اول ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور که احتمالا به دلیل انتخاب واحد دانشجویان پذیرفته شده آزمون سراسری (دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی) که ثبت نام آنها از ۳ آبان لغایت ۷ آبان ماه می باشد ، فعال شده است و تا تاریخ ۷ آبان ماه نیز فعال می باشد.
حذف کردن و اضافه کردن دروس در حذف و اضافه بدون محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت می باشد
دانشجویان بدهکار و کسانی که شهریه خود را واریز نکرده اید نیر قادر به حذف و اضافه می باشند.دانشجویانی که انتخاب واحد نکرده اند در حذف و اضافه قادر به انتخاب واحد خواهند بود
دقت داشته باشید – مابه التفاوت شهریه پرداختی شما در حذف و اضافه (در صورت واریز شهریه) :۱- اگر شهریه شما در حذف و اضافه بیشتر از شهریه در هنگام انتخاب واحد شده است باید ما به التفاوت آن را در بانک صادارت از طریق ف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ش بانکی موجود در سایت انتخاب واحد گلستان پرداخت نمایید.۲- اگر شهریه شما در حذف و اضافه کمتر از شهریه در هنگام انتخاب واحد شده است مابه التفاوت آن درحساب شما ذخیره می شود و از شهریه ترم بعد شما کسر می شود.
از طریق منوی زیر در سایت گلستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به حذف و اضافه نمایید:
ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی
حذف و اضافه از طریق سایت گلستان به آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکانپذیر می باشد. (سایت گلستان فقط از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر قابل دسترس است)
الف – مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته:حداقل تعداد مجاز ۵ واحد و حداکثر با توجه به معدل معیار به شرح ذیل می باشد.
معدل ترمی حداکثر واحد قابل انتخاب
(کارشناسی ناپیوسته – کارشناسی)زیر ۱۲ حداکثر ۱۲ واحد بین ۱۲ تا ۱۷ حداک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر ۲۰ واحد بالاتر از ۱۷ حداکثر ۲۴ واحد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دانشجویان ترم آخرکارشناسی به شرط دانش آموختگی (مطابق سرفصل فقط ۲۴واحد درسی باقیمانده داشته باشند) با معدل کل ۱۲ به بالا مجاز به ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاب حداکثر ۲۴ واحد درسی می باشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دانشجویان ترم آخر کارشناسی ناپیوسته به شرط دانش آموختگی (مطابق سرفصل فقط ۲۴واحد درسی باقیمانده داشته باشند) با معدل کل ۱۲ به بالا مجاز به انتخاب حداکثر ۲۴ واحد درسی می باشند.
ب- مقطع کارشناسی ارشد۱-دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد اعم ازدروس تخصصی و جبرانی ، اضافی… ، حداقل ۵ و حداکثر ۱۴ واحد مجاز به انتخاب می باشند .
معدل ترمی حداکثر واحد قابل انتخاب
(کارشناسی ارشد)زیر ۱۴ حداکثر ۱۲ واحد بالاتر از ۱۴
حداک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر ۱۴ واحد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دانشجویان فقط مجاز به انتخاب یک عنوان درس با پایان نامه می باشند وگرفتن درس روش تحقیق با پایان نامه ممنوع می باشد .
- دانشجویان شیوه آموزش محور می توانند کل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه دروس را تاسقف ۱۴واحد انتخاب نمایند .شایان ذکر است معدل معیار : براساس آخرین معدل نیمسالی که وضعیت مشغول به تحصیلی (عادی ) و دارای حداقل تعداد واحد مجاز با احتساب دروس مردودی محاسبه می شود.قابل توجه ورودی های سال ۹۱ : حداکثر تعداد واحد انتخابی دانشجویان کارشناسی ۱۷ واحد و کارشناسی ارشد ۱۴ واحد و حداقل واحد انتخابی ۵ واحد می باشدضمنا لازم است دانشجویان انتخاب واحد خود را مطابق تذکرات فوق اصلاح نمایند.
توجه : ممکن از در زمان ورود به قسمت انتخاب واحد با خطای زیر مواجه شوید:حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعایت نشده استدلیل این خطا این است که باید حداقل ۵ واحد انتخاب کنید. در هر صورت به خطای نمایش داده شده توجهی نکنید و در همان حال چند دقیقه صبر کنید تا لیست دروس انتخاب واحد برایتان نمایش داده شود و انتخاب واحد خود را انجام دهید.
ویا ممکن است با خطای ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر مواجه شوید :سر ترم شما در ترم جاری تولید نشده استاین خطا نیز به دلیل ثبت نکردن سرترم رشته شما در سایت گلستان توسط مرکز می باشد که برای رفع این مشکل باید با مرکز خود تماس و یا به انجا مراجعه کنید تا مشکل شما را رفع نمایند.
می خواستم بدانم تاریخ تصحیح ثبت نام فراگیر کارشناسی 91 تمام شده ؟
اگه کسی بخواد رشته انتخابیش در زمان ثبت نام را عوض کنه باشد چکار کنه ؟
رییس دانشگاه پیام نور اعلام كرد:
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : رییس دانشگاه پیام نور از ایجاد تحول در آزمونهای دانشگاه پیام نور با حذف کاغذ امتحانی در فرآیند برگزاری امتحانات خبر داد و گفت: بر اساس این طرح لپتاپ جایگزین برگههای امتحانی دانشجویان میشود.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : دکتر حسن زیاری ، رییس دانشگاه پیام نور ، افزود: در نظر داریم به جای توزیع کاغذ امتحان در بین دانشجویان، لپتاپهای کوچک به هر دانشجو ارائه شود، تا دانشجویان از این طریق سوالات خود را پاسخ دهند.
به گفته وی، برگزاری آزمون از طریق لپتاپ در قدم اول به صورت پایلوت اجرا میشود و امتحان نیز به صورت تستی است.
به گفته رییس دانشگاه پیام نور، در کل کشور حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار دانشجوی پیامنور به صورت همزمان در یک روز و یک ساعت بر سر ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حان دانشگاه حاضر میشوند که بر این اساس تهیه همین تعداد لپتاپ جوابگو خواهد بود.
زیاری با بیان اینکه برخی از شرکتها در این طرح با دانشگاه همکاری خواه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د داشت، گفت: طرح برگزاری آزمون با کمک لپتاپ میتواند در دانشگاههای دیگر نیز اجرایی شود.
رییس دانشگاه پیام نور در خاتمه با اشاره به احتمال بروز مشکلاتی در روند اجرای این طرح، گفت: کلیه تمهیدات پشتیبانی و امنیتی برای اجرای موفق این طرح اندیشیده و فراهم شده است.
این جدی بود ؟ :)نقل قول:
از کی اجرا میشه ؟
کسی اطلاعی نداره ؟نقل قول:
اگه رشته ای را در استان همجوارت انتخاب کنی می شه قبول شد و خواند؟
تاریخ امتحانات ترم اول کی هست؟
یه سوال دیگه این بند تو دریافت وام یعنی چی ؟
۶ ) سپردن سند تعهد با ضامن معتبر پس از اطمینان از اختصاص وام( ارائه یک بار سند تعهد محضری برای تمام دوران تحصیلو دریافت وام های مختلف کفایت می کند.)
رشته انتخابی رو نمیشه عوض کردنقل قول:
از 16 دی شروع و تا 9 بهمن ادامه دارهنقل قول:
یعنی تعهدنامه رو باید ببری محضر و ثبت کنی با امضای ضامن معتبر که همین یه تعهدنامه واسه کل ترمهایی که میخوای وام بگیری کافیهنقل قول:
.
ممنون ولی برنامه شو ندارید ؟نقل قول:
من قبلن داشتم ولی گم کردم
بلهنقل قول:
بفرمایید ::
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/P30Forum/taghvim91-92.zip
می شه در رشته ای در دانشگاه استان همجواری که زندگی می کنی امتحان فراگیر بدی و در صورت قبولی رشته رو بخوانی ؟
دوستان اگه ترم اول درسی رو قبول نشی باز باید ترم بعد همون درس رو برداری؟
بعد نمره قبولی بالای 12 هست یا معدل قبولی؟؟
بلهنقل قول:
مشکلش چیه؟
بله باید بردارینقل قول:
در مقطع کارشناسی نمره قبولی 10 و معدل قبولی 12
در مقطع ارشد نمره قبولی 12 و معدل قبولی 14
.
دوستان درس هایی که پیش نیاز ، هم نیاز هستند ... مثل فیزیک و آزمایشگار فیزیک ... اگه مثلا ترم 1 فیزیک رو بگیری . بعد ترم 2 ازمایشگاه رو نگیری بندازی ترم سه ... مشکلی پیش میاد ؟ ... رعایت قوانین میشه ؟ ... یه ترم بینشون فاصله افتاد ...
سلامنقل قول:
نه مشكلي پيش نمياد...
من خودم اول هر دو فيزيك 1 و2 رو پاس كردم بعدش از مايشگاه هاشون رو برداشتم...
ولي بهتره به چارتتون نگاه كنيد و ببينيد ازمايشگاه براي درسهاي ديگه پيش نياز نباشه.
سلام
امروز متوجه شدم که دفترچه مرحله 12 کارشناسی ارشد تغییراتی داشته .
تو دفترچه برای بهمن 91 ومهر 92 پذیرش کرده که قبلا فقط برای یک مرحله ثبت نام میکردن. متاسفانه من به دلیل خدمت سربازی نمیتونستم بهمن ثبت نام کنم و از اونجا که برای مهر 92 ثبت نامش الان بوده ازاونم مثل اینکه جاموندم.
خبری نیست برای مهر 92 یک بار دیگه ثبت نام داشته باشن؟
شرایط تغییر رشته چی هستش ؟
من در دانشگاهم می خوام از یه رشته به یه رشته دیگه که هر دو در یک گروه و دریک دانشگاه هستش می خوام تغییر رشته بدم . ایا اگر شرایطش را براورده کنم موافقت می کنند یا اینکه می دانن بازی در بیارن ؟
نقل قول:
سلام.
فكر كنم شما جا مونيد.
ثبت نام فراگير يكبار در سال انجام ميشه...براي پذيرش سال بعد مهر ماه احتمالا دفتچه مياد كه اونم مثل امسال ورودي ها بهمن ماه وارد دانشگاه ميشن.
نقل قول:
بايد 24 واحد گذرونده باشيد و معدلتون بالاي 12 باشه بعد واسه ازمون تغيير رشته ثبت نام ميكنيد و در صورت قبولي در ازمون رشته تون تغيير ميكنه.
اگه ازمون رو قبول بشيد چه بازي مي تونن براتون دربيارن؟
میشه برای ترم های بعدی به یک استان دیگه انتقالی گرفت؟؟ منظورم بدون تغییر رشته ست. مثلاً با همین رشته ام از ترم دوم از تهران برم پیام نور یک استان دیگه؟
بچه ها ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي
چه زمان هايي برگذار ميشه؟
اگه كسي خبر جامع داره يه توضيح مختصر بده
ممنون
اگر اشنا داشته باشيد ميتونيد انتقالي بگيريد ولي گرفتنش خيلي سخته اونم براي اقايون.نقل قول:
البت چون داريد از مركز استان درخواست انتقالي مي ديد راحت تر براتون بررسي مي كنن.
مي تونيد يكي دو ترم مهمان بگيريد بعد واسه انتقالي اقدام كنيد.
ثبت نام ازمون هاي فراگير كارداني و كارشناسي و ارشد همين چند هفته پيش بود(مهر ماه)نقل قول:
پذيرش فراگير سالي يك بار انجام ميشه.
معمولا ازمونش در اذر برگزار و قبولي ها از ترم بهمن وارد دانشگاه ميشن.
ثبت نام بعدي ان شاء ا... سال اينده هست.
سلام اگه نمره ی الف بیاری تو پیام نور ترم بعد شهریه نمیدی؟
تا اونجایی که خبر دارم اینه که اگه نفر اول و دوم و سوم رشتت بشی تو دانشگاه شهریه ترم بعدیت تخفیف میگیره ......نقل قول:
دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی برگزار میکند :
سومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور
PNUOpen2013
9 الی 11 اسفند 1391
مشهد مقدس، نمایشگاه بینالمللی
لیگهای واقعی:
مین یاب اتوماتیک
مین یاب دستی
رباتهای امدادگر
میکروماوس
لیگهای شبیه سازی:
شبیه سازی سه بعدی فوتبال
شبیه سازی دو بعدی فوتبال
شبیه ساز جنگ
شبیه ساز امداد
لیگهای مخصوص دانشجویان پیام نور:
ACM ICPC
تعقیب خط
رباتهای نمایشی
دوستان من برای کارشناسی رشته مهندسي مديريت اجرايي ثبت نام کردم
جایی هس نسخه PDF یا ... این کتابار رو واسه دانلود گذاشته باشه؟
فيزيك پايه 1 (مكانيك) (آزمايشي) // مؤلف: هريس بنسون // ترجمه و تدوين: محمدرضا بهاري // ناشر:پيام نور-چاپ اول 87
مديريت مهندسي // مؤلف:ابراهيم حيدري // ناشر:خواجه رشيد
رياضي عمومي 1(درسنامه) // مؤلف:احمدپور، مهمياني // ناشر:پيام نور
خواهش میکنم زودتر منو راهنمایی کنین،وقت زیادی نمونده
راستی شرایط قبولی تو این رشته چطوره؟پذیرش مثه رشته ای مثل حسابداری سخته؟