نقل قول:
سلام دوست من
اگر امکان دارد یه خورده ساده تر اینو توضیح بدبد تا ما هم متوجه بشیم.
در ضمن این و هم یه تو ضیح بدید
حال بر روی cmd.exe راست کلیک کنید و گزینه run as administrator را انتخاب نمایید (این کار را بایستی حتماً انجام دهید).
متشکرم
Printable View
نقل قول:
سلام دوست من
اگر امکان دارد یه خورده ساده تر اینو توضیح بدبد تا ما هم متوجه بشیم.
در ضمن این و هم یه تو ضیح بدید
حال بر روی cmd.exe راست کلیک کنید و گزینه run as administrator را انتخاب نمایید (این کار را بایستی حتماً انجام دهید).
متشکرم
بحث های مربوط به ایمیل یاهو کجاس ؟ یا همین جا مطرح کنم ؟
این که مثلا از facebook ایمیل که میاد به من بره تو فولدری که به اسم facebook باز کردم !
هر کاری می کنم نمیره ! نه اینکه move کنم ها ! این که ایمیل خواست بیاد مستقیم بره تو فولدر facebook
!
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو
این مشکل به خاطر وجود یک بد افزار به وجود میاد که با آنتی ویروس های موجود در بیشتر موارد که دیدم قابل شناسایی نیست و تنها راه حل این مشکل دانلود و نصب نرم افزار Malware Bytes می باشد
دانلود
بعد از دانلود و نصب حتماً آپدیتش کنید و بعد با این برنامه سیستم خودتون رو quick scan کنید و بعد از پایان اسکن، حتماً سیستم رو ریستارت کنیدکد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
بعد از انجام این کارها می بینید که دیگه مشکلی به نام سفید بودن صفحه چت وجود نخواهد داشت!
*نکته: برنامه malware bytes به مدت 30 روز به صورت Trial (تمام امکاناتش توی ورژن Trial وجود داره) هست و تا 30 روز برای کار با این نرم افزار نیاز به کرک و ... ندارین و میتونین با همین لینکی که برای دانلود گذاشتم از شر این مشکل لعنتی راحت بشین.
لطفاً اگر جایی کپی می کنید منبع یادتون نره و دوستانی که مشکلشون با این روش رفع میشه همین جا اعلام کنن.
با سلام
من تازه کارم و هر چی هم دنبال برنامه yahoo messenger aarchive decoder گشتم نتونستم نسخه ی کرک شدشو پیدا کنم:41:
میدونم تو این تاپیک هست ولی پیداش نکردم
کسی هست که بتونه لینک دانلود با کرکشو بگه؟
یا حداقل ادرس فروم رو بده برم پیداش کنم
ممنون
چرا توی نسخه جدید آرشیو چت ها تیکه تیکه هست..یعنی وقتی با یکی چت میکنی همه رو توی یه صفحه نشون نمیده..نصفه اش یه قسمته..نصفش یه قسمت دیگه..راهی هست که کامل بشه
نقل قول:
اینجا بپرسین زودتر جواب میگیرین
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=318
سلام من چند روزه که وقتی میخوام sign in شم یاهو ارور میده که
(there was a problem signing into yahoo messenger. please try again a little bit later)
باید چی کار کنم ؟ لطفا کمک کنید
سلام.نقل قول:
شما به مرورگر Internet Explorer برو.
از منوی Tools برو به Internet Options و تب Connections. اونجا توی تنظیمات کانکشنت چک کن که تیک P*r*o*x*y برداشته باشه.
موفق باشی.
نقل قول:
آقا این روش جواب داد مرسیییییییییییییییییییییی یییییی
نرم افزار یا ترفند خاصی هست که بشه ip طرف مقابل که داریم باهاش چت می کنیم پیدا کنیم؟
یا کلا هر کس که در یاهو آنلاین بود یا کسی که تو اد لیستمونه و ...
نرم افزار Nod32 تنظمیاتی داره تو قسمت فایروالش که وقتی روی حساسیت بالا قرار میدی به محض اینکه شخصی براتون پی ام بفرسته اول IP اون رو اعلام میکنه در صورتی که شما تایید کنید پی ام رو نشون میدهنقل قول:
توشصحات تکمیلی رو میتونید تو انجمن آنتی ویروس پیگیر بشید
ممنوننقل قول:
غیر از این راهی نداره؟
فکر کنم یه سری نرم افزارهای کم حجم هم قبلا بود که این کار رو انجام میداد نمی دونم هنوزم کار می کنه یا نه؟
نقل قول:
یک لینک از سایت تبیان:
لینک سایت آشیانه در این زمینه + نرم افزار معرفی شدهکد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=934&articleID=14851
کد:http://www.ashiyane.org/forums/showthread.php?t=27992
من وقتی می خوام واردchat room بشم ارور میده که this request was refused میدونم احتمالا برای سنم اگه دلیل دیگه ای داره دلیلش چیه؟ اگه برای سنم چه جوری سنم رو عوض کنم؟
نقل قول:
شما از یاهو مسنجر وارد منوی Messenger و سپس My Acount Info و در این بخش پسورد خودتون رو وارد کنید و Enter بزنید و در صفحه ای که باز میشه روی Edit profile details بزنید تا وارد بخش ویرایش مشخصات خود بشید, در اولین بخش این صفحه روی دکمه Edit کلیک کنید و مشخصات رو تغییر بدید .
موفق باشید
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
نقل قول:نقل قول:
تاریخ تولد رو میشه تغییر داد
حتی security question هایی که برای زمانی که پسورد رو فراموش کردیم کاربرد داره رو هم میتونید ببینید و تغییرش بدید
دوستان من نسخه 11 رو نصب کردم اما اشتباها آیکونش روی دسکتاپ پاک شد . مجبور شدم آیکونش رو از قسمت منوی استارت بیارم روی صفحه ولی وقتی این کارو کردم آیکون برنامه مثل برنامه ای هست که پاک شده ولی آیکونش مونده . براحتی هم اجرا میشه . پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد . چی کار کنم ؟
سرویس voice و webcamera یاهو بصورت عادی بعد از گذشت حدود 18 ماه دوباره فعال شده و برای voice و webcam دیگه نیازی به مراجعه به محیط Confrance نیست
البته در حال حاضر اینطوره و اگه دوباره مشکلی براش پیش نیاد
بررسی کنید ببینید برای همگی همینطوره
ممنون اما تاریخ تولد عوض نمیشه فقط ماه و روز قابل تغییره
نقل قول:
هم سال و هم ماه و هم روز قابل تغییره مسیر رو بدرستی طی کنید چون توسط خود من امتحان شده و قابل تغییر بوده
من بازم امتحان کردم نشد که نشد پس باید 2 سال صبر کنم 18 سالم شه:41:
اما به هر حال مرسی
سلام
همین امشب یهو یاهوم خراب شد!!
آن میشم ولی وقتی صفحه ی چت رو باز می کنم پی ام هارو نشون نمیده
نه پی ام های خودم نه پی ام های طرف رو
فقط صفحه ی سفید نشون میده
مشکلش چیه؟؟!
فوریه!
مرسی
عکس هم گرفتم از محیط تغییر سن و سال تو یاهو که شکی تو این قضیه نباشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو
باز دوباره سیستم ویکم و ویس تو یاهو در حالت عادی خارج از دسترس شده و متاسفانه باز باید به کنفرانس مراجعه کرد برای این موضوع
بنام خدا
سلام
یک سوالی دارم .
چطور میشه لینکی که تو یاهو مسنجر می یاد وقتی روش کلیک می کنیم IE باز نشه و fire fox باز بشه ؟
ممنون
آقا من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
بنام خدا
سلام
یک سوالی دارم .
چطور میشه لینکی که تو یاهو مسنجر می یاد وقتی روش کلیک می کنیم IE باز نشه و fire fox باز بشه ؟
ممنون
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه رو تیک بزن و ok کن
فایر فاکس رو ببند و دوباره باز کن و YES رو انتخاب کن.
بنام خدا
سلام
دوستان وقتی لاگین می کنم یاهو مسنجر سفیده و هیچی تو لیستم دیده نمیشه . چرا اینطوری شده ؟
اینجا رو ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
عجب ویروس خفنگی بودااا.
ملت سفید شدن.:27:
سلام.نقل قول:
باید Firefox رو Default Browser سیستمت قرار بدی.
برای این کار برو توی تنظیمات Firefox و این قسمت رو چک کن:
موفق باشی.
بنام خدا
سلام
من malware byte رو دانلود کردم آپدیتش هم کردم و Quick scan هم کردم مشکلم ( سفیدی یاهو مسنجر ) نشد .
malware چیزی تشخیص نداد به جز 3 تا چیزی که مربوط به security center ویندوز بودن و disabale می کردشون .
شما باید کارهایی که گفتم ، دقیقاً انجام بدی تا این مشکل رفع بشه (بعد از اسکن ، پاک سازی باید به صورت دستی انجام بشه و بعدش باید سیستم ریستارت بشه)نقل قول:
malware bytes که استفاده کردی همونی هست که من لینکشو گذاشتم؟
مواردی رو که گفتم حتماً چک کن
بنام خدا
سلام
بله همون کارهایی که گفتی رو انجام دادم و از لینکی که معرفی کردین دانلود کردم . مشکل حل نشد ( چیزی تشخیص نداد )و مجبور شدم دوباره یاهو مسنجر رو نصب کنم . حتی با malware byte کل پارتیشن ها رو هم اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرد .
با عرض سلام
یک مشکلی برای یاهو مسنجر من پیش امده که وقتی میخوام برم به روم برم Error میده و نمیزاره وارد روم بشم اینم error
chat error
this request was refused
سلام.نقل قول:
جواب سوال شما اینجاست:
کد:http://www.lightningtools.com/blog/archive/2009/12/01/the-user-code-execution-request-was-refused-because-the-user.aspx
یاهو من هم ار امروز هینجوری شده. چرا؟نقل قول:
برای حل مشکل ابتدا چک کنید که برنامهMicrosoft SharePoint Foundation User Code Service روشن باشهنقل قول:
حالا اسکریپ های زیر رو بویسیله این سرویس اجرا کنید :
نقل قول:
$acl = Get-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\ComputerNam e
$person = [System.Security.Principal.NTAccount]"Users"
$access = [System.Security.AccessControl.RegistryRights]::FullControl
$inheritance = [System.Security.AccessControl.InheritanceFlags]"ContainerInherit, ObjectInherit"
$propagation = [System.Security.AccessControl.PropagationFlags]::None
$type = [System.Security.AccessControl.AccessControlType]::Allow
$rule = New-Object System.Security.AccessControl.RegistryAccessRule($ person, $access, $inheritance, $propagation, $type)
$acl.AddAccessRule($rule)
Set-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\ComputerNam e $acl