ممکنه جواب من رو هم بدید؟نقل قول:
Printable View
ممکنه جواب من رو هم بدید؟نقل قول:
الان تو اداره ام برم خونه لینک ها رو میگذارمنقل قول:
برای مشکل شما هم راهه حلشو دارم که باز هم باید برم خونه از کامپیوتر یک لینک رو در بیارم !نقل قول:
نقل قول:
ممنون میشم اگه لینک همونو با کرکش بهم بدید
خیلی ممنون:n01: منتظرمنقل قول:
نقل قول:
مرسی از لطفتون. منم از اداره رسیدم. خونه
دوست عزیز ZahraBorhan :
فایل زیر برای آپدیت بازی sims 3 از هر نسخه ای به آخرین نسخه یعنی 1.50.56 هست ، بعد از اینکه با این فایل بازی رو آپدیت کردید به راحتی و بدون هیچ دردسری می تونید پکیج های بازی رو روش نصب کنید.
بعد از نصب فایل بالا بازی رو اجرا نکنید چون باید قبل از اجرا بازی کرک بشه ! برای کرک فایل زیر رو بگیرید ، توی این فایل کلی شاخه و فایل هست ، شما بدون در نظر گرفتنه اینکه چه پکیج هایی نصب کردید مستقیما برید به شاخه ی Crack و فایل های داخل شاخه رو در مسیری که بازی sims 3 نصب شده کپی کنید ، یادتون نره که داهل شاخه خود بازی ، نه پکیج هاش !!! بعد هم آیکن های پکیج هایی که نصب کردید رو پاک کنید و بازی رو از طریق همون آیکون خود sims 3 اجرا کنید ترجیحا دسترسی بازی رو به اینترنت ببندید بهتره .کد:http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.50.56.0210xx_update.exe
اگر بالایی جواب نداد اینو بگیرید :کد:http://goo.gl/CT5E8
این دو تا یکیشو بگیرید کافیه !کد:http://goo.gl/XUquV
دوست عزیز ase :
شما هم فقط فایل دوم رو بگیری و کارهایی که گفتم رو انجام بدی مشکل حله ، اگر یک در یک هزار حل نشد ( چون نمیدونم چیا ریختی رو بازیت ) فایل اول رو نصب کن و بعد دوباره فایل دوم
هر سه لینک بالا رو همین الان تست کردم و درست هستند ، ترجیحا برای دانلود دو تا لینک آخر از مرورگر گوگل کروم نسخه ی آخر استفاده کنید بهتره !
خیلی ممنون ولی لینکی گذاشتید دقیقا هم اسم و هم اندازه ی اون پچیه که دانلود کردم احتمالا خودشه:n03:نقل قول:
سلام
یکی به من کمک کنه سیمزم رو تا پک 70&80 &90 دارم نصب هم میکنم اما ارور the sims3 has stopped working میپره بیرون چه کارش کنم یکی یه کمکی به من بیچاره بکنه :n14: کارم شده شب و روز غصه خوردن کمکم کنید بازیم درست بشه همه پک ها رو هم از قدیم به جدید نصب میکنم به ترتیب زمان انتشارشون فکر کنم مشکلم توی کرک کردنشونه هر کسی که همه پک ها رو نصب کرده و توی اجرا مشکلی نداره یعنی ارور نمی ده بپره بیرون تو رو خدا راهنماییم کنه. چجوری مشکلم رو حل کنم؟
از لینکی که توی پست 6485 دو تا ، پست بالاتر ( یکی از دو تا لینک دوم ) کرک رو دانلود کن و به همون روشی که گفتم پیش برو احتمالا مشکل شما باید حل بشهنقل قول:
اون پچ رو هم دانلود کردم همونطور که حدس میزدم همونی بود که داشتمشو بازم همون ارورو دادو نصب نشد:n28:
دوستان لطفا راهنمایی کنید:n14:
دوستان من sims 3season دارم ولی هر چند دقیقه یکبار هنگ می کنه به نظرتون چی کار کنم؟باید تو تنظیمات برم ؟یا...
من همه پک ها رو نصب کردم ولی مشکلم توی بازی بود یعنی میرفتم موقع بازی شدت میشد بیرون بعد یادم اومد گرافیکش رو بردم بالا دیفالت کردم حل شد
میگم روش سیمز بازی کردن چجوریه ؟ ایا باید همه پک ها رو گرفت و نصب کرد؟ من خودم ادمیم که همیشه یه بازی رو به صورت کامل باید نصب کنم . یعنی با تمام Exp pack ها یا پچ ها و اپدیتها رو واسه یه بازی نصب میکنم و بعد شروع میکنم .نقل قول:
حالا واسه سیمز نمیدونم چجوریه . مثلا توی بازی نمیخوام پت داشته باشم یا علاقه ای به بودن پت تو بازی ندارم . ایا بازم sims 3 pets رو نصبش کنم بهتره . چون بالاخره کلی وسایل جدید ، مکان های جدید ، وسایل جدید و تریت های جدید اضافه میشه به بازی .
یا مثلا من نمیخوام توی بازی جهانگردی کنم . بازم بیام WA رو نصب کنم ؟
پکهای مختلف با هم رابطه هم دارن ؟ مثلا late night و showtime با هم رابطه ندارن ؟
تمامی پک ها رو نصب کنی یه خاصیت داره اونم اینکه همون جور که گفتی وسایل جدید اضافه میشهنقل قول:
مثلا پتز باحالیش به اینکه تو شهرت میبینی سگ و کلا کبوتر اینا میچرخن
جهان گردی هم منم نصب کردم ولی چند بار رفتم دیدم خیلی طولانی بی خیالش شدم !!!:n19:
ولی سود دیگه ای که داره نصب همه پک ها اینجور که من شنیدم یه سری کار ها رو موقعی که 2 تا پک رو با هم نصب کنی فقط میاد مثلا پک سوپر نچرال با امبیشن رو با هم نصب کنی اون موقع میتونی یه معجون جاودانگی فکنم درست کنی:n13:
سلام من سیمز 3 رو نصب کردم ول یوقتی از توی لانچر می خوام برم تو بازی ازم cd میخواد چی کار کنم؟
سلام. کرک رو ریختید توی فایل سیمز 3 اصلی؟ این مشکل بیشتر مربوط به کرکه.نقل قول:
سلام میشه لطفا کرکsims medieval v2.0.113.00001 به من بدین؟درخواست کردم ولی کسی جوابمو نداد :n03:
امروز تو یه تاپیک دیگه
چطوری میشه vacation Homes خرید ؟ یا یه خونه دیگه داشت ؟ :n13:
شرمنده من مدیوال رو ندارم ولی پک دیگه نبود خیلی بی خوده این کلا یه بازی جداست برایه خودش یه پک هم برای خودش داره !نقل قول:
اگه بازی نکردی بی خیالش شو خوشت نمیات !!!
به نسبت خود سمیز یه جورایی محدوده :n15:
منظورت چیه ؟؟ اینی که گفتی چیه ؟نقل قول:
یعنی من دوتا خونه میخوام داشته باشم. توی real state قسمت سومی نوشته vacation homes که معنی داشتن یک محلی یا خونه ای برای تعطیلات هست! چطوری میتونم یکی از اونا رو بخرم؟ درواقع یه زمین خصوصی غیر از زمین خونه سیمم.نقل قول:
نقل قول:
شرمنده من سمت این کار نرفتم !!!
:n13:
من تا حالا ندیدم بشه دو تا خونه خرید!نقل قول:
یعنی من دوتا خونه میخوام داشته باشم. توی real state قسمت سومی نوشته vacation homes که معنی داشتن یک محلی یا خونه ای برای تعطیلات هست! چطوری میتونم یکی از اونا رو بخرم؟ درواقع یه زمین خصوصی غیر از زمین خونه سیمم.
خونه ی تعطیلات باید تویه کشور دیگه باشه مگه نه؟
من انقد سیمز بازی کردم ازش خسته شدم دیگه.کلی گشتم ولی کرک پیدا نکردم :n28:
نمیدونم! یعنی نمیشه یک زمین خصوصی خرید که تبدیلش کرد به باغ یا استخر یا هر چیزه دیگه؟ یه زمین دیگه میخوام که فقط ماله خودم باشه و کسی هم واردش نشه.نقل قول:
سلام به همه من الان نسخه اصلی سیمزم 1.42.130 هستش! میخوام چندتا پک دانلود کنم که گفتن باید حداقل آپدیت 1.50 رو داشته باشین برای نصبش،میخواستم ببینم آپدیتی هست که کلی(مثلا از 1.30 به بالا یکدفعه به 1.50 ) ورژن بازی رو ارتقا بده یا نه؟ اگه نه ممنون میشم اگه کسی بتونه آپدیتهای تک تک رو برام بذاره...پیشاپیش ممنون.
شما میتونین توی پک Late Night یکی از این کلاب ها یا هر ساختمونی خواستین بخرین! یا حتی آپارتمان خودتونو! بعدش با یک کد تقلب که میزنین میتونی ویرایش کنین توش عین خونه خودتون(چون در حالت پیش فرض روی ساختمونای شهر نمیتونین کاری انجام بدین)نقل قول:
سلام دوستان،من کل عمرم رو سیمز بازی کردم.از 1 تا 3 اکثر کالکشن ها رو هم داشتم.ولی این سیمز 3 رو کالکشنش رو از همین پی سی ورد چند سال پیش خریدم که بعضی پک ها رو موفق به نصب نشدم و چون فاصله خریدم تا نصب کردنم زیاد بود زیاد نتونستم از پشتیبانی کمک بگیرم.اگه جایی رو میشناسید که کالکشن جدید با پکهای جدید و قدیمی رو بفروشه یا کسی بین خودتون میفروشه خریدارم.تو سیمز 3 اکثر رمز و رموز بازی رو میدونم سوال دارین بپرسین
به اون دوستمون پیشنهاد میکنم بی خیالsims medieval شه چون خیلی مزخرفه! کلا یک روز هم حوصله ش رو نداشتم ریختمش دور آچغال بودااااا!!!!
سلام کسی هست که اینجا سیمز3 نسخه اندروید رو داشته باشه؟:n28:
سلام من یه سری فایل که واسه آپدیت کردن بود دانلود و نصب کردم سیمزم آپدیت نشد که هیچ زبان بازی هم عوض شد :n04::n04:نمیدونم اسپانیاییه یا هرچی حالا آپدیت نخاستم ولی کسی می دونه چطوری زبان بازیمو به انگلیسی برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
خیلیم تو بازیم پیش رفته بودم نمیخوام دوباره نصبش کنم که همه چی بپره..:n28::n28::n28:
زبان رو كمكي ازم بر نمياد ولي ميتوني بازيت رو پاك كني منتها موقع پاك كردن يه جا ازت سوال ميكنه كه كامل پاك كنم يا يه همچين چيزي يا سيو ها رو پاك كنم اونجا اگه بگي پاك نكن سيو هات رو پاك نمي كنه:n13:نقل قول:
يه سر برو تو اد ريمو پروگرم شايد اونجا اون آپديتي كه نصب كردي برنامه آن اينستال ش باشه
سلام مرسی باشه امتحانش می کنم امیدوارم عمل کنه:n10:ولی به هرحال اعصابمو خورد کرد(شکلک عصبانی نداره چرا؟):n01:نقل قول:
بچه ها بیاین یکمی از راز های سیمز بگیم که بلد هستین از سیمز یونیورسیتی و از این حرف ها خسته شدم از بس امدم دیدم اینجا همه از سریال و اپدیت حرف میزنن خیلی تکراری شده دیگه ....
منم موافقم
ای بابا این آپدیت خراب فقط می خواست زبون بازیمو خراب کنه دوباره هم که نصب می کنم زبونش انگلیسی نمی شه ؟ آخه چرا همچین فایلی رو که نمی دونید همچین ایرادی داره رو میزارید که ما هم اطمینان کنیم و نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا ؟؟؟؟؟:n13::n28::n28::n30::n30::n30:
هه هه مرسی زحمت نکشید خودم فهمیدم چطوری درستش کنم از طریق run از start
:n10::n10:
بچه ها یک سوال :
وقتی میخواین یه بازی جدید شروع کنین اخرین شهری که توی بازی نصب شده رو انتخاب کنیم بهتره ؟ مثلا اگه میخوایم خواننده یا بازیگر بشیم بریم همون شهر اول بازی (سانست ولی) رو انتخاب کنیم مشکل بوجود میاد ؟
تو Game Luncer من نوشته *the sims4 is coming in 2014*
بیاید یه فروم sims 4
درست کنیم : دی
نقل قول:
سنست ولی والا بقیه شهر ها
زوده هنوز . تا هنوز خبری و تریلری و تصویری منتشر نشده زوده هنوز . خود سیمز 3 هم هنوز داره پکهاش میاد . هر وقت پکها هم تموم شد موقع تاپیک زدنه .نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته حرف شما متین :)
فعلا نه ولی تا چن وق دیگه تریلرو پوستر میاد به بازار .....
می گن ارتقاش دادن...
پک جدید سیمز 3 دیگه چی زدن؟؟؟
سوپر نچنالو کی بازی کرده خیلی سخته....