بله ارزش خرید داره.نقل قول:
اگر اینطور که میگی تمیز و سالم باشه و فنیش عالی باشه ارزش داره
بله ارزش خرید داره.نقل قول:
اگر اینطور که میگی تمیز و سالم باشه و فنیش عالی باشه ارزش داره
پارس سال با پارس معمولی چه فرقی داره؟؟نقل قول:
نقل قول:
پارس سال موارد زیر رو داره:
طراحی داخلی کاملا تغییر کرده و تریم کرم هست
آینه های جانبی جدید با راهنما
سنسور دنده عقب
رینگ اسپرت
چراغ خطر های عقب عوض شدن ( مثل پارس ELX شدن )
پارس معمولی الان دیگه فقط دوگانه سوز عرضه میشه
برعکس پارس سال دوگانه سوز عرضه نمیشه
پارس سال با موتورهای XU7 و TU5 عرضه میشه
پارس سال 88 هم این چیزا رو داره؟نقل قول:
نقل قول:
بله دوست من.
پارس سال از اولین روزی که اومد با همین موارد بود و تغییری نکرده.
فقط ایربگ اضافه شد که این مورد روی تمام محصولات اعمال شد.
سلام
پیکان پژو مدل 70 کرم رنگ
با 500 لیتر بنزین و 5 سال تخفیف بیمه
2گانه سوز = LPG
ماشین سرحال مشکل فنی نداره یه مقدار خرج های جزئی داره
چقدر میارزه >؟
نقل قول:
قیمتش فکر کنم حدود 3 تا 3.5 میلیون تومان باشه اونم به خاظر گاز LPG
فروش تندر 90 ایران خودرو به صورت محدود
E2 LP دوگانه سوز و پخش MP3-كلاس51 16600
E1 CP با ABS و پخش MP3 و ايربگ كمك راننده - E1+2A/B قیمت 13500
E2 LP با پخشMP3-كلاس50 15100
تحویل 30 روزه
سلام
ميخواستم بدونم آيا تجهيزات سفارشي ايران خودرو كه توي سايتش هست رو ميشه هنگام سفارش خودرو سفارش داد يا نه؟
ممنون
سلام من میخواهم یه ماشین نو بگیرم بین 206 تیپ2 و405 با موتور tu5شک دارم به نظر شما کدام بهتره میگن گیربکس 405 مشکل داره و 405 ازاین نوع در داخل بازار فروش داره
سلام
خواستم تاپیک جدا نزنم
پراید تا 4.5 چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان 3 سوال داشتم.خریدن پاترول مدل 81( دوگانه سوز CNG با كپسول 25 كيلويي بدون تصادف و فنی سالم)با قیمت 10 میلیون خوبه؟
من اطلاعات فنی خودرو زیاد نمیدونم .به نظر شما با وجود دوگانه سوز بودن باز هزینه سوخت پاترول زیاد میشه یا ..؟
و سوال آخر بین فولکس گل 86 و پاترولی که گفتم شما کدوم رو می پسندید ؟؟
ملاک های استفاده از ماشین رو بگید بهتره .نقل قول:
اگر خانوادگی می خواهید استفاده کنید 405 برتر هست. مخصوصا با این موتور که از هر نظر به 206 تیپ 2 سرتره به جز جمع و جوریش . گیربکس این ماشین هم تا به حال مشکلی نداشته . از نظر فروش هم مثل هر ماشین با قدمت به فروش میره و همه جوره خریدار داره .
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
از مدل 82 با 4.500نقل قول:
و مدل 83 با 4.800
تمیز میتونی خریداری کنی
ملاک استفاده شما اگر فردی و شهری گل .نقل قول:
البته از مزای آف رودی پاترول نمیشه گذشت . اگر برای شهر میخوای و اهل آفرود نیستی به نظرم ارزش نداره .
با 5 سال کار کرد کمتر و البته شاید در بعضی از قطعات یدکی به مشکل بخوری بازم گل رو برای شهر و استفاده روزانگی توصیه میشه .
از نظر سوختی قیمت سوخت رو کاهش میدهید نه مصرف رو پس فرقی در مصرف پاترول نمیکند و البته کاهش قدرت و شتاب این خودرو هم هست .
5 سال کارکرد کمتر منضورتون پاترول مدل 86 هست؟؟؟؟نقل قول:
کلا به طور میانگین مصرف پاترول صدی چنده؟ایا استفاده از cng در پاترول هزینه سوخت به ازای 100km رو با گل در همینم مصافت برابر میکنه یا خیر؟
در مورد استفاده باید بگم یه جورایی 50 50 است.هم آفرود و هم شهری . خودم به شدت به پاترول علاقه دارم این موردی هم که در موردش گفتم ماشین تمیز و سالمی بود بیشتر نگرانیم هزینه سوخت و قطعاتش هست.
5 سال کارکرد کمتر منضورتون پاترول مدل 86 هست؟؟؟؟نقل قول:
کلا به طور میانگین مصرف پاترول صدی چنده؟ایا استفاده از cng در پاترول هزینه سوخت به ازای 100km رو با گل در همینم مصافت برابر میکنه یا خیر؟
در مورد استفاده باید بگم یه جورایی 50 50 است.هم آفرود و هم شهری . خودم به شدت به پاترول علاقه دارم این موردی هم که در موردش گفتم ماشین تمیز و سالمی بود بیشتر نگرانیم هزینه سوخت و قطعاتش هست.
نقل قول:
بله میشه.
اما باید به شرکت آپکو سفارش بدین.
به لینک زیر مراجعه کنید.
کد:http://opco.co.ir/?part=menu&inc=menu&id=35
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
نقل قول:
شما در مورد 405 TU5 شک نکن که بهتر از تیپ 2 هست.
گیربکسش هم هیچ مشکلی نداره.شایعات زیاده.
اتفاقا خیلی هم از عملکرد خوبی برخوردار هست.
منظورم گل بود با 5 سال کارکرد کمتر بهتره .نقل قول:
از نظر قطعات یدکی خیالت راحت همه چیزش هست .
در بین شهری 100 کیلومتری 12 لیتر و در شهرم هم که به 18 میرسه .(موتور 4 سیلندر )
در مورد گاز باید کپسول بزرگ بزاری که 200 کیلومتری راه بره که کل فضا عقب رو میگیره .قیمت گاز رو نمی دونم شرمنده .
تقریبا مصرف گاز پاترول با بنزین گل یکی در میاد .مصرف گل هم در جاده 8 و در شهر 10 می سوزونه.
اگر واقعا آفرود دوست داری و استفاده میکنی ارزشش رو داره هزینه سوخت رو بپردازی .
سلام دوستان شنیدم سایپا 2 میلیون پیش میگیره 5 تومن وام میده برای خرید پراید هاچ بک درست شنیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد موقع تحویلم بقیه پولو میگیره ؟؟؟؟
فقط بگید خبر درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست من بین 2 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان وام پیش پرداخت میگیره.نقل قول:
لینک زیر رو ببینید متوجه میشید.
کد:http://www.saipacorp.com/portal/File/ShowFile.aspx?ID=f96e3da3-96b3-4d67-bacb-5a591b537ad1
سلام؛ سوناتا 2007 زرشکی اتومات با این شرایط چند می ارزه؟
گلگیر عقب رنگ،
چند تا خط و خش روی در صندوق عقب ،
سانروف
مانیتور
کارکرد 100 هزار
هر چند شنیدم خودروی محکم و با کیفیتیه ولی آیا به نظر شما ممکنه این مدل اذیت نمی کنه؟ حوصله مکانیک و در به دری پی قطعات رو ندارم!
سلام.
با 90 میلیون بهترین ماشین 4WD که میشه خرید چی هست؟!
Toyota FJ Cruiser ماشین خوبیه!؟
سلام اره ماشین خوبیه ولی فکر میکنم ساده ترین مدلش 98 میلیون بودنقل قول:
پرادو هم ماشین خوبیه شنیدم من پشتش نشستم بد نبود خوشم اومد با اینکه من شاسی بلند زیاد دوست ندارم
FJ ماشین خوبی هست اما موتور بسیار ضعیفی داره و در سربالایی که کار حرفه ایی این ماشین هست به راحتی کم میاره و به قیمتش اصلا نمیارزه . پرادو اصلا با این ماشین قابل قیاس نیست و قطعا پرادو یکی از بهترین SUV های حال حاظر دنیاست .نقل قول:
نقل قول:
سلام.با بودجه 90 میلیون تومان SUV کارکرده:
1.تویوتا پرادو 4 درب VX مدل 2009 قیمت 90000000 تومان
2.تویوتا لندکروز GX مدل 2008 قیمت 93000000 تومان
3.BMW X3 با موتور 3000 CC مدل 2009 قیمت 90000000 تومان
خودروهای صفر کیلومتر:
1.تویوتا RAV 4 مدل 2011 قیمت 85000000 تومان
2.هیوندای IX55 مدل 2011 قیمت 84000000 تومان
3.کیا موهاوی مدل 2011 قیمت 82000000 تومان
4.هیوندای سانتافه مدل 2011 قیمت 67000000 تومان
مواردی که گفتن به ترتیب هستن.
ملاک هاتون رو مشخص کنید و خودروتون رو انتخاب کنید.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
پایین ترین مدل پرادو 2011 قیمتش 125 میلیون تومان هستنقل قول:
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
نقل قول:
هیوندای سوناتا مدل 2007 قیمت 36500000 تومان البته با مشخصاتی که گفتین
اذیتت هم نمیکنه نگران نباش
اینی که من سراغ دارم گلگیر عقب راست رنگ داره، 32 میده!!! مشکوک نیست؟!!نقل قول:
امروز بعضی روزنامه ها زده بودن خودرو ها 500 تومان ارزان شدند! جریان چیه؟
منظورش قیمت تو بازار هست! به دلیل افزایش تولید توسط خودرو سازها.نقل قول:
وگرنه هفته قبل بعضی خودروها حسابی بالا رفتن. از جمله تندر 90 که 500 تومن رفت بالا
آزرا کار کرده 2009 یا 2008 اتوماتیک قیمت کسی داره؟! بین آزرا و سوناتا کدوم بهتره؟! من خودم آزرا رو می پسندم:31:
سلام ،
آقا بین 206 اتومات ، تیپ 5 و 207 اتومات کودوم رو پیشنهاد می کنید؟
برا من فقط کم دردسر بودنش مهمه و اینکه راحت باشه.( از قیافه قورباغه 207 زیاد خوشم نمیاد! )
در ضمن اینکه میگن 207 اتومات قطعاتش فرانوسویه ولی 206 اتومات ایرانی شده بیشترش درسته؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم موتوری هر دو دقیقا یکی هست . گیرباکس اتوماتیک TU5 کمی برای ایرانخودرویی ها پیچیدست و کلا به صورت Compelet از فرانسه وارد میشه . موتور هم 80 درصد فرانسه هست و قطعات معمولی و مشترک مثل دینام و رادیات و فن و کولر رو ایران خودرو تولید و نصب میکنه که باز همون هم قطعاتش آلمانی و ژاپنی و فرانسوی هستن .
مثلا کمپرسور کولر 207 و 206 رو شرکت هیتاشی ژاپن تولید میکنه .
در کل اگر با ظاهر 207 میتونید کنار بیاید من 207 رو توصیه میکنم چون داشبورد واقعا زیبا و به روزی داره .
اگر هم نه 206 تیپ 6 اتو رو پیشنهاد میدم . هر دو خودرو کاملا یکی هستن و فقط تغییرات کوچک ظاهری دارن .
درضمن این خودروی 207 که ایران خودرو میده دست مردم 207 نیست و 206+ هست . 207 کاملا بدنه متفاوت و خطوط روی بدنه و چراغ های عقب و صندلی ها و چند تغییر دیگر دارد .
خیلی کامل و عالی ،سپاسگزارمنقل قول:
با توجه به فرمایشتون که از نظر فنی این دو یکسانند (207 اتومات و 206 اتومات)، به نظر شما 1.220.000 ت اضافه تر برای تغییر ظاهری چراغ جلو و داشبور ارزش دارد؟
خواهش میکنم دوست من . درمورد هزینه بیشتر و انتخاب 207 کاملا سلیقه ایی هست . اگر از ظاهر 207 خوشتون میاد خب ارزش داره . داشبورد جدید و زیبا اما چراغ های نچندان جالب 207 .نقل قول:
من شخصا 207 رو میخریدم . این رو هم در نظر بگیرید عموم مردم 207 رو خودرویی جدید میدونن اما 206 اینطور نیست ( به لحاظ افکار عمومی گفتم )
با سلام
دوستان خودرو لیفان مدل 87 با چه قیمتی معامله میشه و از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
در مقام مقایسه با گل کدوم برتر هست؟
نقل قول:
خودروی لیفان اون طور که من خبر دارم برای مدل 87 بین 10 تا 12 خرید و فروش میشه!
باز به نظر بنده گل برتری داره نسبت به لیفان!
از كجا بفهميم يه خودروي مگان 2000 مونتاژ ايرانه يا نه. واينكه مال چه سالي هست (2002،2005...) و اين كه كيفيت مونتاژ داخل با خارج چقدر فرق داره؟
سلام من هنوز بین 206 تیپ 5 و 405 با موتورtu5 نمیتونم درست تصمیم بگیرم از طرفی همه میگن 206 خیلی خوبه ولی جادار نیست من هم درشت هیکل هستم به کوه نوردی و وبیابان رفتن هم علاقه دارم وفکر کن در این مورد 405 بهتر باشد ام چون جوان هستم هم همیگن 206 بگیر ام میترسم هم ظریف باشه وهم برای مسافرت طولانی به درد نخوره
405 هم با این موتور هنوز ازمایش پس ندادهایا گیربکسش هم مال هست ومشکل نداره .206 میترسم بگیرم پشیمان بشم می خواهم ماشین نو هم بگیرم لطفا راهنمایی کنید من تا دو هفته دیگه باید یکی را انتخاب کنم
اگه درشت هیکل هستی به نظرم 405 رو برداری بهتره
پسر عموی من هیکل درشتی داره هر وقت می خواد بیاد جلو بشین یا جای راننده حتما باید صندلی رو تا ته بده عقب! یعنی عملا دیگه کسی نمی تونه پشتش بشینه.(206)
اگر هم اهل سفر به صورت خانوادگی هستی بازم 405 بخاطر جادار بودنش بهتره.صندوقش هم بزرگتره.
ولی به نظرم سمند بهتره از نظر جا داری و اینا. من خودم سمند دارم و هیکلمم درشته! پشت 206 به زور جا میشم. پشت 405 باید صندلی رو تا ته بدم عقب. ولی تو سمند نه! صندلی رو تا ته عقب نمی دم . یه کم میارم جلوتر! صندوقشم که ماشالا فبل هم بزاری جا میشه. سمند از نظر جاداری حرف اول رو می زنه.نقل قول: