خیلی ممنون
hamidR15
میشه یکم بیشتر توضیح بدید:23: اخه مدیر انجمن :42: اقای driver گفتند میشه میخاستن مشخسات ساب و سینما رو بدونن که گذاشتم و الان منتظر جواب ایشونم بلاخره هرچی باشه ایشون دو تا ستاره بیشتر از شما ترکوندن :27:ولی منتظر جواب شما هم هستم:46:نقل قول:
خير به هيچ عنوان . :18::18::18:اصلا اين نوع ساب ووفرها براي استفاده خانگي طراحي نشده اند.اصلا اصلا ....:41::41::41:
یه ظبط خوب که امکاناتش اوتوماتیک باشه تا 420هزار تومان چی پبشنهاد می کنید وکدوم مارک بهتره که ظاهرش برام مهم نیست؟
سلامنقل قول:
شارژری که بتونه باطری ماشینو شارژ کنه از کجا گیر میاد؟؟؟؟
فک کنم یه ترانس 60 70 آمپر می خواد:31:
یکی لطف کنه جواب بدهنقل قول:
کلاریون اصل که ساخت امریکا یا انگلیس باشه تو ایــــــــران گیر نمیاد، یک سالی پی گیرش بودم ولی چیزی حاصل نشد:41:نقل قول:
کلاریون ساخت ایتالیا موجوده(که تو همون کمپانی سازنده محصولات هرتز تولید میشه) ولی کیفیتش اصلا با جنس اصلی قابل مقایسه نیست.
ساخت سنگاپور و مالزی هم تو بازار موجوده ولی هیچکدومشون جای جنس اصلی رو نمی تونه بگیره.
(داخل پرانتز بگم، کلاریون خیلی وقته که ایرن رو تحریم کرده! از سال 2004 تا الان وارداتی از ژاپن به اسم کلاریون(addzest) نداشتیمو نداریم)
پس یعنی اگه گیرم هم بیاد به درد نمیخوره
اخه فکر کنم همبن نمونه های ساخت کشور های دیگش هم از کنوود و پایونر الان بهتر باشه ؟
اگه کلاریون اصل(مهم نیست ساخت کدوم یکی از کشورها باشه ولی اصل باشه) گیر بیاری، 100% کیفیتش از بقیه مارک ها بهتره.نقل قول:
سلام
یه سوالی در مورده این باند داشتم.
DCS812
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش که خیلی خفنه!!!!
کسی از این باند استفاده کرده؟
با وجود این باند نیازی به ساب هست یا نه؟
نقل قول از سایت irancaraudio.comنقل قول:
این روزا که بازار کواکسیال داغه و خیلی ها میل به داشتن ساب بدلیل اشغال شدن صندق بوسیله باکس ندارند. تصمیم گرفتم این مدل کواکسیال از برند کدنس رو بررسی کنم . این کواکسیال را برای یکی از دوستان که سایپا 111 داشت به قیمت 350 هزار تومان از نمایندگی در سورنا خریدم و با آمپ PRS-2200T درایو کردم. هدیونیت هم پایونیرمدل DEH-6050UB بود. وقت تست کردن فرا رسید ولوم تا 35 بردم بیس نرمی داشت ، بعد تا 48 بردم کاملا مثل ساب عمل کرد ولی صدای خواننده بنظرم کمتر شد از ماشین پیاده شدم ، صدا از بیرون مثل یک ساب در باکس سیلید 20 لیتری شبیه بود..
سلام
معمولا کدنس بدلیل چینی بودنش کیفیت اولیش خوبه بعد از یه مدت افت صدا پیدا میکنه چند درصدی هم میسوزن
چون کدنس بعضی از مدلهاشو از روی برند ساند استریم تقلب کرده نتونسته با اون کیفیت تولید کنه در هر صورت الانم دیگه سانداستریمم فایده نداره چون تقلبیش زیاد شده من یه جفت کامپانتشو دارم عالین هنوز دارم بعد چند سال استفاده میکنم با یه امپ چهار کانال دیجیتال دیزاین بستم با هدیونیت الپاین 117e
الانم میخام یه جفت کامپانتی که از دیجیتال دیزاین دارم رو روی در ماینم ببندم ماشینمم پراید 132 هستش میخام تست کنم ببینم صدام چطوری میشه جواب میده یا نه اگه بستم عکساشو حتما میزارم تا دوستان استفاده کنن برای بستن کامپانت روی در پراید 132
اگه کسی پیشنهادی برای بستنش داره مطرح کنه تا امتحان کنم
ممنون از دوستان و اساتید سایت
با سلام.نقل قول:
من اين باندسابو نداشتم ولي صداشو شنيدم... صداش خيلي زياده ... ولي به 2 دليل نخريدمش! يعني ارزش خريدن نداره...
دليل اول دليل اقتصاديه : اين اسپيكرچند منظوره 150 واتي فوق گرون قيمته. نياز به آمپ گرون قيمت تري از خودشم داره. خريدش كلاً مقرون به صرفه نيست .
دليل دوم دليل فنيه: الان همه سيستمهاي صوتي دارن ميرن دنبال جداسازي پخش كننده هاي فركانس هاي متفاوت . براي همينه كه ساب جدا و كواكسيال و يا حتي كامپوننت ميسازن...
به نظر من خريدن وسيله اي كه بخواد همه فركانسها رو جواب بده خلاف جريان آب شنا كردنه... يعني كنترل اين بلندگو يه مقدار مشكله... مشكله بيس لرزشي و طنين گوش نواز صدا رو از يه جا بيرون آورد.
ضمناً من يك ساله دارم از محصولات كدنس استفاده ميكنم و نه افت صدا داشتن، نه كاهش كيفيت ... . واقعاً راضيم
سلامنقل قول:
میگم شما که صداشو شنیدی میشه یکم بشتر توضیح بدین؟
توی حرفاتون گفتین که صدای زیادی داره.این صدای زیاد کیفیت قابل توجه داره یا فقط بلندی صدا و بدون کیفبت؟
منظورتون از کنترل این بلند گو چیه ؟
مشکل بیس لرزشی.... ؟؟؟؟؟؟
داداش مت گرم راهنماییم کن.
ممنون
صداش بیس خیلی قوی داره .کیفتیتش هم قابل قبوله. من ایرادی ندیدم.ولی اصلاً به پای ساب 12 به همراه یه جفت باند نمیرسه تیوترش هم قدرتمنده اصلاً هم آزار دهنده نیست... فارغ از قیمتش خیلی خوبه!!!نقل قول:
بیسش هم لرزشی نیست ... خیلی هم نرم و دلنشینه ... انگار یه ساب کوچولوی 8 اینچی توی باکس گذاشته باشی...آره دقیقاً صدای ساب 8 اینچی میده
اسپیکر باید از جیغ سازهای الکتریکی تا بیس وحشتناک موزیکهای ترنس رو توی یه باند با یه کراس اور rlc پخش کنه. قطعاً نمیتونه تفکیکشون رو در سطح مطلوب انجام بده... شما میخوای بیس یا فرکانس بالا رو کم و زیاد کنی , کلاً صدات کم و زیاد میشه.
نمیگم حتماً کامپوننت استفاده کن اما سطح بوتیل رابر برای فرکانسهای 50 هرتز تا چندکیلوهرتز مناسب نیست... حداقل 50 هرتز تا 250 هرتزت رو به ساب ووفر بسپار بقیه رو به یه جفت کواکسیال!
در یک جمله : 150 وات قدرت و 350.000 پول .
میشه ساب 250 واتی خوب + یه جفت کواکسیال 125 واتی خرید. 2 برابر اون صدا میده!!!
کلا دوستان سعی کنید الان دیگه نزدیکه کدنس نشید سری های قدیم خوب بودن الان بدجوری گند زده!!! + تقلبی هم که مثله چی ریخته:13:
من هم با رفیقم دنبال کدنس بودیم ولی این چیزارو دیدیم بی خیال شدیم
کلا تو سیستم صوتی باید برندو بندازی کنار و قضاوت کنی....نقل قول:
حساسیت رو برند خاص خیلی آدمو محدود میکنه....
نقل قول:
خير به هيچ عنوان . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا اين نوع ساب ووفرها براي استفاده خانگي طراحي نشده اند.اصلا اصلا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون من هنوز منتظر جوابتون هستم:jealous:اخه کارم خیلی گیره:37:نقل قول:
حمید جان درست میگه این ساب ها واسه خونه طراحی نشدن آر15 هم که ساب قوی و ویبره داریه و یه باکسه 80 لیتری میخاد تا صداش درآد و راه انداختنش تو خونه مکافاته (منبع تغزیه و آمپشو...)نقل قول:
دوستانی هم که سیستمه ماشینو تو خونه راه انداختن زیاد از صداش راضی نبودن(صدا خیلی تو فضا گم میشد)
ولی کار نشد نداره اگه واقعا علاقه مندی میتونی بری دنبالش فقط یهو دیدی از یه سیستم خانگی خوب زد بالا تر:31:
موفق و موید
باید ببینی با چی مچ میشهنقل قول:
خب همینه دیگه:20: باید با چیزی که مچ میشه بگیری نه ست یه برندو بچینی کناره هم:8:نقل قول:
دوستان عزیز، من فعلاً به دلیل کمبود بودجه قصد دارم یک FM Player تهیه کنم برای L90 . شما چی پیشنهاد میکنید ؟
حداکثر بودجه نهایتاً 35 تومن.
من خودم رفتم یک مغازه گفتم گرون ترین مدلش چنده ؟ گفت Marshal داریم 18 تومن که LCD بزرگتری داشت و هم اینکه کنترل روی فرمون نصب میشد.
لطفاً بهم بگید که کیفیتش چطوره ؟ من فقط از 2 باند جلو استفاده میکنم.
مرسی.
سلام به همه دوستای گلم
خیلی خوشحال می شم اگه کمکم کنین چون فروشندها هر کدوم یه چیزی میگن منم شدیدن گیج شدم
پخشم 9350 pionner
باندمم 6975 اصل که صداشو دیگه دوست ندارم و دیگه نمی خوام ازش استفاده کنم
من یه جفت باند می خوام که کیفیت و وضوحش خیلی بالا باشه . قدرت بیس و بقیه صداهاش زیادمهم نیست وهزینه تا سقف 200000 که فروشنده ها jbl limited & infinity kapa پیشنهاد میکنن منم زیاد اطلا عات در این موارد ندارم
یه امپ تا سقف 200000 که بعدا بشه یه جفت باند با یه ساب بهش اضفه کرد که اونم فروشنده ها میگن 4 کانال 12000 pioneer
لطفا کمکم کنین . ممنون از همتون
زیاد فرقی تو کیفیت ندارن همون مارشالو بگیر که یکم پدر مادر داره و ریموت فرمونم داره . ضبط فابریکه ال90 خوبه که .البته اگه usb نخوای.نقل قول:
من L90 فول ندارم و متاسفانه فقط Audio CD پلای میکنه که زجر آوره !نقل قول:
میخوام ببینم که FM Player کیفیتش در چه حده ؟ میشه صدا رو در حدی بلند کرد که قابل قبول باشه و به آدم حس بده ؟ :31:
آهان.نقل قول:
والا بستگی به خودت داره بعضیا با گوشی هم تو ماشین موزیک میذارن حس میگیرن:27:
اف ام پلیر گاهی اوقات پارازیتم میافته روش . مارشالوو نمیدونم اینجوریه یا نه . بگیر اونو حالا یه مدت داشته باش چوت راه حلت فعلا فقط اونه:8:
سلام. خسته نباشید.
برای پخش کنوود 7016 و باند 718ex یه آمپ میخواستم.
بعدا هم قصد ندارم ساب ببندم و فوقش شاید یه کامپوننت بستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستان 206 اتوماتیک دارم
امروز متوجه شدم این کنترل پنل ظبط که روی فرمان هست .دکه sri که میزدم بره رو حالت usb و AUX و RADIO و خاموش بشه ...دیگه کار نمیکنه و فقط از روی پنل که میزنم و مثلا میرم رو usb تا بخونه ..وقتی اون دکمه رو فرمان رو میزنم att میکنه و صدا رو میاره رو پایین مثل حالتی که میخوام موبایل حرف بزنم...
چیکارکنم بره رو حالت قبلیش ؟؟
jbl و من دارم بیخیالش شونقل قول:
اینم یه جورشه :27:نقل قول:
اگه می تونی کنوود بگیر اگه نشد پایونیرنقل قول:
پخش ماشینو عوض کردین؟نقل قول:
دوست من شما سقف هزینه رو مشخص کن و بگو چه انتظاری از سیستمت داری؟نقل قول:
سلام. خسته نباشید.
برای پخش کنوود 7016 و باند 718ex یه آمپ میخواستم.
بعدا هم قصد ندارم ساب ببندم و فوقش شاید یه کامپوننت بستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
چون قصده اضافه کردنه سابو نداری 1 آمپ 4 کانال میخوای که کامپم ببندی رو همون.:8:
موفق و موید
حالا کامپ رو هم گفتم شاید.نقل قول:
شما بی زحمت یه آمپ 2 و یه 4 کانال معرفی کنین که ایشالا رفتم ببندم هرکدوم رو تونستم ببندم. :11:
سقف هزینه هم برای 2 کانال تا 100 تومن و برای 4 کانال تا 130 تومن در نظر دارم. :11:
در مورد انتظار از سیستم هم اهل سیستم بازی و اینجور چیزا نیستم فقط میخوام سیستم خوبی داشته باشم که برای هر آهنگی بتونم یه ذره ولوم رو ببرم بالا و به باندا آسیبی نرسه. تا همین حد کافیه برام.
خیلی ممنون.
با تشکر از ایران پنل اگه چند مدل از امپیلی سوند استریم در حدود 130 تومن معرفی کنین ممنون میشم.
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
در مورد کامپوننت توضیح بدین که چیه کاراییش چیه
الان اینو که گفتی از دور که نگاش کنی 8401 میبینی:31:نقل قول:
بهترین آمپی که میشه تو این قیمت بست کنوود 8401 البته من زیاد با آمپای کنوود حال نمیکنم ولی این نظره شخصیه .
برای شما خیلی مناسبه 4 کانال هست. قیمتشم 120-30 تومنه
[HTML]http://www.sonicelectronix.com/item_430_Kenwood-KAC-8401.html[/HTML]
پیشنهاد میکنم 2 کانال نگیرید چون مطمئنا پشیمون میشید.
سلام 8401 کنوود بگیر من دارم 718 روشه با 1 کامپ صداش خوبهنقل قول:
خیلی ممنون. پس این از آمپ.
نظرتون در مورد کامپ چیه؟
راستی یه سوال مبتدی هم داشتم.
تاثیر دقیق کامپ تو کیفیت پخش چیه؟ یعنی دقیقا چیکار میکنه؟
صدا رو تیز میکنه یا چی؟
این امپ خوبه رفیقم دارهنقل قول:
کامپ هم تفکیک صدا و وضوح صدا که صدا رو با کیفیت عالی بهت میده حال کنی
کامپ هم 1720 پایونیر من دارم عالیه
کامپوننت کار اصلیش ترکیب و تفکیک بهتر صداست به نظرم کامپوننت هرتز بنداز به نظر من البته نظر دوستان هم مهمه به سایت 1 سر بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تاثیر کیفیت و وضوح بالاست :8: چون همه رنج فرکانسی رو داری و صدا پر از دیتیل هست ولی شما رنجت به دلیله کمبوده ساب ناقصه که اونم اگه با موزیک باکیفیت واقعا حال میکنی بعد از یه مدت طالبش میشی عجیب(امان از تجربه:27:)نقل قول:
صدای تیز هم بستگی به مدلش داره بیشتر از تیوترها بیرون میاد.
باز کامپم بستگی داره چه جور صدای بخوای....
دوستان یه ضبط خوب تا 130 تومن میخوام ،
usb حتما بخوره و قدرتش خوب باشه
من این چند تا رو پیدا کردم ولی دوستان یه نظری بدن
Pioneer 4050
pioneer 3050UB
pioneer 9850
pioneer 4050
kenwoord KDC-MP5043U