نقل قول:
هر کی خودش قضاوت میکنه و کسی سعی در القای چیزی به کسی نداره.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
تیپ پست کل کله پس جواب ندارهنقل قول:
Printable View
نقل قول:
هر کی خودش قضاوت میکنه و کسی سعی در القای چیزی به کسی نداره.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
تیپ پست کل کله پس جواب ندارهنقل قول:
ما مخلص حامیان اندیشه سبز هم هستیم و بهشون احترام می ذاریم ، ما که نیومدیم به خاطر اینا بیوفتیم به جون هم ، می گیم می خندیم که سرگرم بشیم و حال کنیم ، دوستان دنیا اصلا ارزش هیچ چیز رو نداره فقط تا می تونین از زندگیتون لذت ببرین ، زیادم پشت PC نشینین ، برین صفر ، گردش ، بعدا بیاین اینجا بزنین تو سر این ISP ها :31:
:5:
مگه صفر هم رفتنیه؟:31:فکر کنم منظور شما سفر بود.:31:نقل قول:
همون آرمین جان که تو گفتی ، البته اگه بریم زیر زمین همین میشه ها :31: مثلا سفر به اعماق دریا :5:
نقل قول:
شما حالت خوبه رفیق ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سوالی میپرسیا. شما چی قکر میکنی؟نقل قول:
راستی از دوستانی که شاتل دارند و از صورت حساب و اینجور چیزاش سر در میارند .میخاستم یه موضوعیو برام روشن کنند ...
.
اونم این که من تازه 1 هفته شده که ازشون سرویس گرفتم (منظورم از وقتی که فعال شده) هستش . اما دیشب برام sms فرستاده که صورتحسابتون رو براتون تو حساب کاربریتون به سایت شاتل فرستادیم ... امروز که به my shatel سر زدم . دیدم که نوشته بدهکاری 13.600 ... مهلت پرداخت هم 89/07/10 هستش ... در صورتی که تاریخ اولین اتصالم 1389/06/13 هستش ... موضوع چیه ؟واسه شما هم اینطوره ؟ همیشه 1 هفته ای پیش فاکتور میاد ؟کیپرداخت کنم خوبه ؟ دمتون گرم . یکی بیاد برام توضیح بده . ممنون
واسه من که هنوز یک ماه نشده ولی زیاد خودتو ناراحت نکن فوقش زنگ میزنن بگو هنوز که 1 ماه نشدهنقل قول:
واسه منم اومده ، انگار می خوان راهنمائی کنن که چطوری پرداخت کنی ، راستی این my.shatel.ir خیلی جالبه اونجا هرکاری بخوای میتونی انجام بدی از خرید آنلاین ترافیک تا تمدید دوره واسه من که کارت شتاب دارم خوبه چون حوصله رفتن دفترشون رو ندارم تازه اونجا اگه سرویستون قطع شد می تونین 200 مگ مجانی بگیرینا
نقل قول:
یعنی واسه همه همینجوریه ؟ یا فقط شانسه منه ؟ راستی اگه 1 هفته از اخرین مهلت پرداخت بگذره چی میشه ؟ قطع میکنن ؟ اگه قطع کنند بد بختی زیاد داره تا دوباره وصل شه ؟ 1 سوال دیگه :31: 100 % خودشون زنگ میزنن واسه مراحل پول گیری ؟:31:به منه مبتدی کمک کنید :20:
.
چقدر زمان دیر میگذره .... منتظرم ساعت 1 شه برم تو خط دانلود ...:21:
خوب الان یکشنبست من از کجا بدونم قیمت های اندیشه پایین اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟
بابا دمت گرم چه حواست جمه ها:31::31:نقل قول:
تو هیچکدوم عزیزم ، من تو خونم کار می کنم ، چطور مگه مشکلی پیش اومده ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شانسی نیست که اگه واسه شما پیغام اومده حتماً واسه همه میادنقل قول:
حالا چرا میخوای بزاری 1 هفته از مهلت پرداخت بگذره؟ به این راحتیا قطع نمیکنن
اگه قطع کنن که آره بدبدختی زیاده واسه من فقط یه هفته راه اندازی طول کشید
پول گیری مراحل نداره میری شرکت یا میری بانک واریز میکنی
کافیه من یک کلمه حرف بزنم ، همه بچه های اندیشه جمع می شن هی می گن تو کارمند شاتلی ، یکی به اونایی که اعتراف کردن می خوان کارمند اونجا بشن هیچی نمی گه ، بعد منه بدبخت فلک زده تا یه چیزی می گم انگ کارمندی می چسبونن به من ای خدا از دست این جماعت آخه مگه من اومدم چی گفتم ، گفتم یه سایت داره مثل اندیشه که همه کاربراش با نام کاربری می رن اونجا و کارای مختلف انجام می دن آخه کجای این حرفم معنیش این بود که شما گفتین
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
دوستان اگه قطع شدین می تونین ترافیک هدیه بگیرینا ، 200 مگ می دن دوباره وصل می شین از طریق سایت شاتل می تونین بگیرین با نام و رمز کاربرتون مگه نمی دونستین شما ، تو سایتش هم نوشتهنقل قول:
کجا دارم تبلیغ می کنم دارم به دوستانی که شاتل دارن راهنمایی می کنم که چطور مشکلاتشون رو حل کنن یه نگاه به پستا بنداز خودت متوجه می شی دوست عزیز ، مگه دوستان اندیشه تبلیغ نمی کنن خدایی من دوست دارم بازم اونا تبلیغ کنن اینقدر که دیگه کسی از هیچ ISP ای بد نگه و همه به سلامتی سرویسای در حد ناسا بدن به ما
شما هم خسته نباشی
دانلود گذاشتم یه دفعه گفتم من اینقدر دانلود کردم دیشب رفتن یه تیم محاسباتی تشکیل دادن با کلی محاسبات پیچیده که ثابت کنن من نوسان دارم ، دیگه اینو نمی دونستن که من از hotfile دانلود می کنم و از چیز پی ان تو USA استفاده می کنم که اون باعث نوسان می شه ، خدایی انیشتین هم نمی تونست چنین محاسباتی انجام بده ، برو پست رو بخون از خنده روده بر می شی :31: بعد ازشون خواستم تو اون ساعت نوسان و پینگ خودشون رو نشون بدن یهو همشون غیب شدن
امروز هم چه روزیه امروز ، قیمتای جدید اندیشه داره میاد از الان همه بیدارن
چاکر همه آقایون با مرام و دوست داشتنی
یه چیزی می دین من امضا کنم ؟؟؟؟؟؟
کدوم قسمت باید بریم؟نقل قول:
قبلا شبا بهتر بود ... :13:واسه من نوسان پیدا کرده :41:تا نیم ساعت پیش خوب بودا :41:...راستی این تاپیک شبیه چت روم میمونه 15 دقیقه نبودم صفحه پر شد :31:
سلام به دوستان شهر بارانی عزیز عجب ههوایی ها نه..........
من از دست این پارس وی خسته شدم همش دیسکانکت میشه وشبها هم که دیگه هیچی ........
تهران هم تماس گرفتم گفتن مودمرومستقیم وصل کن کردم ونشد که نشد بازم دیسکانکت ............گفت اگه خوب نشد مودمتو ببر شاید خراب باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا خدایی کدوم سرویس بهتره من الان 256 3گیگ دارم و تو خط 5 هستم و هر ماه رو تو یه طرح فکر کنم ویژه سه ماهه دارم 14900 گرفتم ...........
خسته شدم چی پیشنهاد میکننین...؟20 روز دیگه دارم/////////
هر وقت قطع شدی برو تو سایت با نام و رمز کاربریت فکر کنم خودش راهنمایی می کنه چیکار کنی دوست عزیز
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
من هیچ پیشنهادی ندارم چون هر چی بگم سریع یه انگ بهم می چسبونن:31:
قطع شدم چه جوری تو سایت برم بعد از دیسکانکت مگید ..؟ یعنی تو سایت خود پارس آن لاین..........؟نقل قول:
هر وقت قطع شدی برو تو سایت با نام و رمز کاربریت فکر کنم خودش راهنمایی می کنه چیکار کنی دوست عزیز
اينو با شما نبود :)نقل قول:
قطع شدم چه جوری تو سایت برم بعد از دیسکانکت مگید ..؟ یعنی تو سایت خود پارس آن لاین..........؟
نظر شخصي من اينه :
شاتل = پينگ خوب ، سرعت دانلود كم ، قعطي نداره ، پشتيباني 24 ساعته ، سرعت شب با سرعت و پينگ روز يكي هست
انديشه = پينگ بد ، سرعت دانلود بالا ، قعطي هاش بستگي به منطقه ات داره ( من خودم زياد دي سي نميشدم اما خيلي پيش ميومد كه ديگه رسيو نميكرد و من دي سي ميكردم و دوباره كانكت ميشدم) ، پشتيباني هم 24 ساعته ، سرعت شب كم و پينگ داغون :)
اگه downloader man هستي برو انديشه ، اگه كيفيت ميخواي برو شاتل ، فعلا خوبه
اگه کم کردن2 تا عدد از هم و تقسیمش بر یک عدد برای شما محاسبات پیچیدست که در حد انیشتینه دیگه مشکل خودتونه.نقل قول:
در مورد فرمایشاتتون راجع به چیز پی ان و این حرفها چیزی نگفتم چون نه قابل اثبات و نه قابل رد. ولی هر کی خودش میتونه حدس بزنه که گوینده داره براشون داستان هزار و یک شب میگه یا توضیح یک اتفاق.
ولی چیزی که شما فراموش کردید اینه که اولا لزوما چیز پی ان سرعت رو پایین نمیاره. پس گردن اون نندازید
دوما اگه شما از hotfile دانلود میکنید با IDM یعنی اکانت premium دارید
اگه اکانت premium دارید چرا دانلودتون همزمان نیست؟ که بتونید از تمام سرعت چیز پی انتون استفاده کنید؟
نکنه بلد نیستید؟ یا اینکه اصلا داستان hotfile نبود!
قبلا هم گفتم من نمیخوام به پستهای کل کل جواب بدم . متاسفانه این تاپیک کم کم داره توسط شما تبدیل میشه به اسپم خونه .
این هم پست یک دوست دیگه که شاید به سهم خودش بتونه اون اعدادی که باعث خنده شما شد رو توضیح بده.
اگه حرفی دارید که ارزش نوشته شدن و خونده شدن داشته باشه ما در خدمت شما هستیم و گرنه توصیه هاتون برای سفر و تفریح و رفتن به اعماق زمین خارج از حوصله ماهاست.نقل قول:
دوستان
از قیمت های جدید اندیشه خبری نیست؟
مطمئنید قراره تغییر کنه؟
امروز که تغییر نکرد .:21:نقل قول:
شاید هفته دیگه شاید ماه دیگه وشاید سال دیگه تغییر کنه.............:8:
با تشکر.
هادی
نكته جلب اينه كه اگه 20 مگا بخواي دانلود كني ؛ ديگه عملا كاري نمي توني انجام بدي..!
تف به اندیشه آخه هر روز قطعی
دانلود دیشب 180 مگ !!!!!
من هم پرسیدم و گفتند از این هفته این اتفاق میوفته البته نگفت دقیقا یکشنبهنقل قول:
اندیشه خط 4 دانلود دیشب 700 مگ!!واقعا که نمیدونم این اندیشه چه خصومتی با خط 4داره 3 روزه پینک زده بالا دیشب هم سرعت رو 50 قفل شده بود(البته تا ساعت 3 بعدش پایین تر اومد وگرنه بیشتر دانلود میشد)
پشتیبانی که جواب نداد،آقای Mailer هم که یه خواهش ازتون کردم سوال کنید چرا سرعت روزانه زیاد کم نشده ولی پینک روزانه خراب شده نکردید
تاپیک داره به قهقرا میره دوستان خط های دیگه اندیشه و شاتل و پارس آمار خطتتون رو اینجا بگین !خدایی الان همه خط 4 اندیشه رو آمارشو دارن از من هم سرعت هم پینک و.. الان یکی بخواد تو یه مرکز مخابراتی سرویس بگیره بخواد این تاپیکو بخونه فقط کل کل میبینه ولی اگه همه هر چندر وز یکبار آمار بدن کاملا حساب دسته همه میاد که سرویس کدوم شرکت تو کدوم مرکز بهتره
راست می گی من تو 10 صفحه گذشته یه پست در میان اسم یه نفر می بینم به قول دوستان شده چت روم بعضی ها هم اگه تو هر صفحه 10 تا پست ندن اتفاق خاصی نمی یوفته لازم نیست هر کسی در مورد هر چیزی نظر بده حتی اگه کارمند جایی باشه اینجا بهتره مشترکا بیان و فقط سرویس هاشونو اعلام کنن تا بتونیم مقایسه کنیم.نقل قول:
محتوای مخفی: بی ربط در حد اسپم
شاتل الان دو شبه که وسطای شب قطع میشه پریشب حدود 3 قطع شد دیشب هم حدود 3:50 دانلود دیشب هم خیلی کم بود فقط 800 مگ دانلود کردم
نه عزیزنقل قول:
دیشب ظاهرا خط مشکلی داشت
همه مراکز مشکل کندی داشتن
اندیشه هم مشکل کندی داشت
شاتلیها هم مشکل کندی داشتن
من از پارسی ها هم پرسیدم اونا هم مشکل داشتن
راجع به پینگ قبلا توضیح دادم
فرض کنید میخوایید برید تهران
1 مسیر اینجوریه که برید قزوین بعد برید تهران
1 مسیر اینجوریه که برید چالوس بعد برید تهران
1 مسیر اینجوریه که برید اردبیل بعد برید اتوبان تبریز-تهران بعد زنجان بعد تهران
و ....
برای رسیدن به تهران بهترین مسیر برای کسی که تو رشته قزوینه اما برای کسی که تو رامسره مسیره چالوسه
حالا فرض کنید میخوایید برید تبریز
ایندفعه ممکنه برای کسی که تو رشته مسیر اردبیل-تبریز مسیر بهتری باشه ولی کسی که تو رامسره مسیر چالوس تهران اتوبان تهران-تبریز رو ترجیح بده
اینترنت هم همینطوریه
ایران از چند مسیر به اینترنت متصله
مثلا فیبر ترکیه
فیبر جاسک فجیره
و....
هر کدوم از فیبر ها از یک مسیر به بقیه جاهای دنیا وصلن. یک فیبر ممکنه از نظر شما برای رسیدن به بعضی سایتها خوب باشه و برای رسیدن به بعضی سایتها بد
ولی ممکنه همین فیبر از نظر یکی دیگه خیلی هم خوب باشه
حالا شرکت زیرساخت این وسط چیکارست؟
هر کدوم از این مسیرها یک ظرفیت ترانزیتی دارن اینجوری نیست که بشه همه مشترکها رو روی یک مسیر گذاشت.
فرضا کنید ترافیک 1/4 کشور رو میذارن رو هر کدوم از 4 مسیر خروجی کشور
حالا فرض کنید بیشتر کسایی که روی مسیر 1 هستن با هم شروع کنن به دانلود خب چی میشه مسیر پر میشه و خط کند میشه
اینجاست که شرکت زیرساخت مثل پلیس که ترافیک رو تنظیم میکنه میاد ترافیک رو جابجا میکنه
میگه مثل ip های این شرکت از این مسیر برن ip های اون شرکت از اون مسیر برن
حالا اگه یکی از فیبرهای کشور قطع شه بازم همین اتفاق تکرار میشه
حالا این چه ربطی به پینگ خوب یا بد داره؟
وقتی شما مثلا google رو پینگ میکنید اگه از مسیر ترکیه بهش مصل شید پینگ پایینه ولی اگه از مسیره ستگاپور بهش وصل شید میبینید پینگ بالاست اما
مساله اینه که هیچ شرکتی هیچ دخل و تصرفی در اینکه از کدوم مسیر ترافیکش به سمت google بره نداره
ممکنه امروز شرکت زیرساخت بخاطر شکل ترافیک بیاد مثلا اندیشه رو بزاره رو مسیر 1 و پارس رو بذاره رو 2
فردا ببینه نه ترافیک بالانس نیست یک خط پره یک خط خالی بیاد اندیشه رو بزاره رو 2 پارس رو بزاره رو 1
بقیه شرکتها هم همینطور
توزیع ترافیک و مدیریت پهنای باند موقتیه و دائمی نیست. یعنی اگه پینگت تا google خوبه معلوم نیست که 2 دقیقه دیگه هم خوب باشه چون ممکنه شرکت زیرساخت مسیر ترافیک سرویس دهنده شما رو عوض کنه
خب پس کی سرویس دهنده تقصیر داره؟
اگه سرویس دهنده شما ترانزیت داخل شرکتیش پر بشه و باعث بشه شما قبل از اینکه ترافیکت از شرکت بره بیرون پینگت بره بالا این عیب محسوب میشه
اما اگه خارج از شرکت اتفاقی برای ترافیکت میفته میتونی اعتراض کنی اما نه به سرویس دهندت بلکه به مخابرات و شرکت زیرساخت
توضیح دادن BGP و روتینگهای بین الملل برای غیر فنی ها واقعا سخته دیگه اینو همینجوری در همین حد ازم قبول کنید
شما سرعت اینترنتتون چند هست؟؟؟نقل قول:
کدوم منطقه؟ چه سرعتی؟نقل قول:
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
دوستانی که منطقه 4 اندیشه استفاده می کنن اوضاع چطوریاست؟
من که نوسان و افت سرعت دارم افتضاح میخوام از پارس بیام اندیشه اگه تا آخر ماه درست نشه.
نقل قول:
منطقه 727 سرویس 256
من دو ماه پیش پارس بودم سرعت دو برابر اندیشه بود دوباره بر میگردم پارس
سلام علیکم جمیعا من دیشب حدود 900 مگ دانلود کردم ، قطعی هم نداشتم نمی دونم ولی من مرکز 7 هستم مشکل خاصی هم نداشتم ولی فکر کنم کلا تو ایران یه چند روزه همه سرویس دهنده ها مشکل دارن این اتفاقات هم تو کشور ما با این زیرساخت کم و دربو داغون فکر نکنم در کل بد باشه ، بریم خدا رو شکر کنیم حداقل کیفیت سرویسامون نسبت به چند سال گذشته بهتر شده ، احتمالا تو چند سال آینده اتفاقات خوبی میوفته دوستان مطمئنم چون با این استفاده زیاد این تجهیزات کفاف اونارو نمی ده و مجبورن از تکنولوژی های جدید استفاده کنن
برای مثال الان زیرساخت super core دارن نصب میکنن که سرعت استان مارو در حد گیگ بالا می بره و این خیلی امید بخشه
نقل قول:یه جوری بگو ما هم بفهمیمنقل قول:
تست سرعتت که رو 1 مگ هست
یعنی پارس دو مگ بودی؟