از طریق ریکاوری کنسول دستور Chkdsk /r را انجام بدیدنقل قول:
به اینجا سر بزنید:
کد:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;297185&Product=winxp
Printable View
از طریق ریکاوری کنسول دستور Chkdsk /r را انجام بدیدنقل قول:
به اینجا سر بزنید:
کد:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;297185&Product=winxp
:18: سلام ... دوستان نمی دونم تا حالا واستون پیش اومده فایل ( ntdetect ) را پاک کنید یا نه ( اشتباه نشه ها این فایل یه فایل DOSیه نه اون ویروسی-EXE- که یه مدت پیش بحثش بود ) !
غرض از این پست اینکه ، گلاب به روتون من زدم این فایلو پاک کردم ! الان Laptop به بوت ویندوز XP نرسیده ، پشت سر هم ریست میشه ! بد بختانه SAfe mode هم کار نمیده :19:
از اونجایی که حوصله شو ندارم دوباره بشینم ویندوز نصب کنم - وقت هم که ابدا ...
می خواستم بدونم کسی راه حلی سراغ داره که بی درد سر و ترجیحا 3 سوته :31: سیستمو رو به راه کنم ؟ :40:
سلام. دوستان خسته نباشید
میخوام ویندوزمو هایبرنت کنم اما شیفت و میگیرم بازم همون استند بای میمونه.
مشکل کجاست. ممنون میشم کمکم کنید.
سلامنقل قول:
Right-click on your Desktop > Screen Saver tab > Power button > Hibernate tab > Check the Enable Hibernation
سلامنقل قول:
باید از طریق ریکاوری کنسول ویندوزتون رو اصلاح کنید.
برای این کار سی دی ویندوز رو بزارید تو سی دی رام تا سیستمتون با سی دی بوت بشه.
بعد صفحه آبی که میاد شما R روبزنید که گزینه REPAIR هستش.
صفحه بعد Recovery consule رو انتخاب کنید.
بعد اگه پسورد واسه ادمین گذاشته باشین اونو باید وارد کنید اگه که ندارید enter بزنید.
تو صفحه بعدی که یه صفحه سیاه براتون میاره(مثل صفحه cmd)
این دستورها رو وارد کنید و enter بزنید.
\:COPY X:\i386\NTLDR C
\:COPY X:\i386\NTDETECT.COM C
(البته اگه ویندوز شما تو درایوی غیر c باشه به جای :c درایو خودتون رو بزارید.)
حالا بعد این کار بنویسید exit و enter بزنید,بعد سی دی رو در بیارید.
هايبرنت ويندوز از كدام قسمت فعال ميشود
سلام.
سرعت ویندوزم خیلی پایینه. با اینکه رمم 2 گیگه. اگه ویندوزمو عوض کنم خیلی از فایلامو از دست میدم.
راهی هست که بدون تعویض ویندوز سرعتش بهتر بشه؟ ممنونم
همین دو تا پست بالاتر از پست خودتون رو ببینید, با تصویر هم توضیح دادن...نقل قول:
دراولین حرکت با آآنتی ویروس چکش کن Start up رابا Msconfig درRun خلوت کننقل قول:
رایانه ات را یک بار دفرگ کن
سلام .دوستان من یه سوال چند روز پیش در مورد ایمیل توی یکی از تایپیک ها پرسیدم .الان نمیدونم چطور جوابشو بگیرم؟!!!! لطفا راهنمایی کنید از چطور باید تون تایپیک رو پیدا کنم؟؟؟ اگر میتونید پیغام خصوصی هم بفرستید ممنون میشم
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
چطور باید اون تایپیک رو پیدا کنم؟؟؟
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
چطور باید اون تایپیک رو پیدا کنم؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
من وقتی می خوام درایور مودم رو نصب کنم ویندوز ارور میده
مودم من D-link Dsl200هست
ویندوزم Xp Sp3
متن ارور هم به صورت زیر هست:
Error loading Newdev.dll
بعدش هم یک ارور دیگه می ده
کسی نمی دونه باید چیکار کنم لطفا اگه بلدید هر چه زودتر کمکم کنید
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم هر چند جاي سوالتون اينجا نيست
شما داخل پروفايل خودتون بشيد
و بعد از اونجا به قسمت آمار و ارقام بريد و سپس در اون قسمت روي پيدا كن تاپيك ها يا پيدا كردن پست ها رو انتخاب كنيد و پيداش كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز اين dll رو از سايت زير دانلود كنيد تا جايگزين قبلي شه و فيكسش كنه
موفق باشيد.کد:http://www.nodevice.com/dll/newdev_dll/item392.html
اون فایلو دانلود کردم وجایگزین کردم اول خطا داد ولی بعدش نصب شد ولی مشکلی که دارم اینه که چراغ مودم سبز هست ولی به اینترنت وصل نمی شه!؟
با سلامنقل قول:
خوب اين مشكل ديگه از مودم و آي اس پي هست
در انجمن زير مطرح كنيد
اینترنت و شبکه
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=20
Local Area Connection وصل میشه ؟نقل قول:
معمولا توی سرویس پک 3 آی پی رو باید دستی وارد کنید تا Local Area Connection وصل بشه .
با پشتیبانی آی اس پی تماس بگیرین راهنماییتون میکنن .
نه مشکل از مودم وآی اس پی نیست چون من روی سیستمم دوتاویندوز دارم هر2تاشون هم اکس پی سرویس پک 3هست ولی یکی وصل میشه اون یکی نهنقل قول:
اون فایلی که شما گفتید دانلود کنم با فایل روی ویندوز فرق داره هم حجمش و هم ورژنشنقل قول:
فایل شما حجمش111کیلوبایته ولی مال خود ویندوز242کیلوبایته
در ضمن ورژن فایل شما 5.0.2146.1ولی مال ویندوز5.1.2600.5512
با هم همخوانی ندارندووقتی ویندوز بالا اومد دفعه ای اول یک اروری داد
نقل قول:سلام
با تشکر از _Sharifdorsa ی عزیز .
پست تکمیلی :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3418658&postcount=7
موفق باشید :40:
این دستور یعنی به انتهای نام فایلی که پیدا کردید عبارت old اضافه بشه؛ مثلا اگر نام فایلی که در MSinfo پیدا کردید name.inf بود، شما باید تو مسیر C:\Windows\inf اون فایل رو ببینید به علاوه فایل Name.pnf که به انتهای هر دوشون عبارت old رو اضافه می کنید: Name.inf.old, Name.pnf.oldنقل قول:
شما می تونید این کار رو بدون استفاده از دستور انجام بدین، دستور برای راحت تر کردن توضیح و سریع تر انجام شدن کاره.
ممنون از شمانقل قول:
ولي مشكل من همينه كه وندوز را نميشناسه كه بخام اين دستورا وارد كنم
:11:
windows cannot modify the drive letter of your system volume or boot volume
میخام اسم درایومو عوش کنم از قسمت disk management که این ارور رو میده چیکار کنم؟
windows cannot modify the drive letter of your system volume or boot volume
برای رفع این ارور چیکار کنم؟
سلام اگه میخوای اسم درایو عوض کنی نیازی نیس بری تو DEVICE MANAGMENT همونجا اسمش عوض میشهنقل قول:
اما اگه میخوای حرفش رو تغییر بدی مثلا D را بذاری Z این مشکل شاید از همون SECURITY(OWNER)A باشه
شما اگه از طریق ADMNINSTRATOR وارد نشدین
از طریق ADMINISTRATOR وارد ویندوز بشین نه یوزر خودتون یک بار LOGON OF میکنی
ALT+CRTL+DEL رومیزنی
بعد تو NAME مینویسی ADMINISTRATOR
سلام دوستان.ویندوز من ایکس پی است.که الان چند روز است وقتی ویندوز را در حالت هایبرنت ویا stand byمیگذارم دیگه صدایی نمیدهد چون قبلا کامپیوتر را که در حالت هایبرنت ویا stand byمیگذاشتم بعداز چند ساعت که سیستم را روشن میکردم که قبلا در حالت هایبرنت بود یک صدایی میداد اما فعلا صدا نمیده وایا میشه صدا را دوباره برگرداند یا نه.مشکل صدا ندادن ویندوز در حالت هایبرنت یا stand by ایا مشکل ویندوز است یا سخت افزاری.تورا خدا کمک کنید.باتشکر فراوان
از cd ویندوز قدیمیتر واسه ویندوز جدید مثلا sp2 برای sp3 استفاده نکنید همچنین مدیاسنتر.نقل قول:
شناسایی در کدوم مرحله منظورتونه در همون بخش قبل از ورود به ریکاوری کنسول یا در بخش انتخاب سیستم عامل و در ریکاوری کنسول
نقل قول:درودنقل قول:
من متاسفانه موفق به حذف اینترنت اکسپلورر نشدم! (تازه امروز رسیدم برم سروقتش)
ببینید دو بار هم امتحان کردم، اون دایالوگ که اومد، تیکش رو برداشتم و نکسیت...اما بعد ریستارت هنوز سرجاش بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نه ديگه سر جاش نيست دوست عزيزم - حجمش رو نوشته ديگه 0 مگابايت هست
اون رو واسه زماني گذاشته اونجا كه شما دوباره خواستي نصبش كني بياي همينجا و سي دي ويندوز رو داخل دستگاه بذاري و اين گزينه رو تيك بزني و خودش نصب كنه باز
موفق باشيد.
هیچکس نمی خواد جواب سوال من را بدهد.بابا دمتون گرم.پس یکی پیداشد جواب من رابدهد
نقل قول:سلام
دوستان 2 صفحه ی قبل جوابتون رو دادند.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5489722&postcount=6485
دوست من .بلدم هایبرنت را بیارم.اما صدایی که در حالت هایبرنت است که ویندوز میخواد بیاد بالا صدا نمیده ولی تا چند روز پیش صدا میداد میخوام بدونم عیب از چی است که صداش غیر فعال شده.باتشکر از شمانقل قول:
خب الان من چجوری این اینترنت اکسپلورر رو حذفش کنم !؟نقل قول:
سلام دوست من.2صفحه قبل را دیدم ولی در مورد فعال کردن هایبرنت بود ولی من هایبرنتم فعال است ولی صدایی که قبلا بود قبل از وارد شدن به ویندوز الان صدا نمیدهد ومن بدون صدا وارد ویندوز میشم میخواستم بدونم اگر میشه کمک کنید و آیا صدا ندادن ویندوز درحالت هایبرنت که می خواهی سیستم را روشن کنی و دیگر صدا ندارد عیب از ویندوز است یا سخت افزاری است یکی دراین مورد کمکم کندنقل قول:
سلامنقل قول:
مگه شما قبلاً صدا داشتید؟چون ویندوزتون رو خاموش نمی کنید که موقع بالا اومدن
هم صدا داشته باشه.در واقع به حالت خواب میره و دوباره بر میگرده.فکر نمی کنم تو این مورد
صدایی داشته باشه.
سلام اون صدایی راکه شما منظورتون است رانمیگم چون اون صدا که شما میگید یا روشن کردن یاخاموش کردن و یادر موقع ریستارت است.من منظورم این است که وقتی سیستم را به حالت هایبرنت میگذارم صدا نمیده که درست است نباید صدابده ولی وقتی میخواهم وارد ویندوز شوم زمانی که صفحه ابی میاد بعد از ریزام resume شدن ویندوز در حالت هایبرنت یک صدا میداد ولی حالا نمیده میشه صدا را دوباره برگرداند یا نه و آیا عیب از ویندوز است یا سخت افزار.باتشکر فراواننقل قول:
سلامنقل قول:
مسیر زیر رو طی کنید :
Control Panel > Sounds and Audio Devices
در پنجره ی تنطیمات که باز میشه به سربرگ Sounds رفته و از لغزنده ای که پایین عبارت Sound scheme وحود داره ، Windows Default رو برگزینید . اگر پیغامی مشاهده کردید روی Yes کلیک کنید و تأییدش کنید.
سپس پنجره رو OK کرده و سیستم رو Restart کنید.
بعد امتحان کنید ببینید صدا رو میشنوید یا نه.
سلام وخسته نباشید.من این مراحل را رفتم ولی فایده ای نکرد میگم ایا راه دیگر ندارد من انجام بدم.اما باز هم از شما تشکر میکنم.امید وارم شاد و خوش باشیدنقل قول:
سلامنقل قول:
در سربرگ Sounds از لیست پایینش روی Windows Logon کلیک کن و روی علامت Play کلیک کن ببین صدا اصلا" پخش میشه یا نه.
سلام رفیق.بله صدا میده.اما وقتی دوباره روی هایبرنت گذاشتم.نه صدا نداشت.نقل قول:
یکی از درایو های من مشکل پیدا کرده ! مشکلشم اینه که وفتی درایو رو باز می کنم
بعد از چند ثانیه یه صفحه ارور باز میشه و هنگ میکنه مجبورم با task manager ببندمش وقتی هم
که اینجوری می بندمش پنجره ها بسته میشه و ویندوز انگار که تازه بالا اومده به حالت اولیه درمیاد
با نرم افزار ریجیستری ماشین سعی کردم درتش کنم اما نشد ویندوز رو دوباره ریختم بازم فایده نداشت
چیکار کنم ؟؟؟
اروری که میده رو بذاریننقل قول: