بهترین بازی استراتژیک چیه الان؟
Printable View
بهترین بازی استراتژیک چیه الان؟
الان کامپیوتر بازی کشتی کج 2014 چیاومده بهترینش
اگه کسی راه حل مشکل منو میدونه لطفا سریع تر راهنمایی کنید.
دیگه حامد مدیر هست ولی وظیفه نداره که شب و روز آنلاین باشه تا جواب شما ها رو بده....یکم صبر کنید میاد....لازم نیس اینهمه پست بدید باو....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اساتید گرامی میشه لینک دانلود بازی onmusha 1,2,3,4 رو برا دانلود بزارین من 3 نسخه دوبلشو داشتم گم کردم لطفا کمکم کنید please خدا قوت!
نسخه 1:
نسخه 2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] س
نسخه 3(که بهترین بازی سال شد!!!)
اینم نسخه 4:
اینم نسخه فارسی سری سوم:
:n12:
خیلی ممنون میشم حداقل نسه 3 و 4 رو بزارین!!!
:n12:
دوستان یه بازی کامپیتری میخوام مثل رومیا توتال وار
دوستانی که بازی کردن می دونن شما یه لشکر داری بعد به کشورگشایی میپردازی و نقش شما فرماده ارتشه
حالا من با همین سبک ولی لسلحه ای میخوام
تنها بازی استراتژیک که من بازی کردم و ازش خوشم اومد world in conflict بود بازی خیلی خوبیه من یک ورژن بازی رو بازی کردم که همون ورژن اولش بود ورژنهای بعدیش رو هنوز بازی نکردمنقل قول:
جناب یه کم توضیح میدی چطوریه؟نقل قول:
مثله رومیا توتال واره؟
جناب یکم از سبکش بگید؟نقل قول:
مثله رومیا توتال واره؟
یک بازی واسه حول و حوش 10 سال پیشه
موضوش در مورد یک زامبی سبز رنگ که آدمای دور و ورش رو زامبی میکنه
گاهی اوقات هم دستش رو میکنه و دستش میره رو سر آدما و اونا رو کنترل میکنه
بعضی مواقع هم سرش رو میکنه و رو زمین قل میده و منفجر میشه
تو یک قسمت های بازی هم با ادرار سبز رنگش یک جاهایی رو خراب میکنه
سوار تراکتور هم میشد و آدم میکشت
بازی واسه کامپیوتر بود و 3 سی دی بود بازیش
عکسی ازش تو اینترنت پیدا نکردم و هرچی میگردم نیست
لطفا اگه کسی اسم بازی رو میدونه راهنماییم کنه
با توجه به مشخصاتی که دادی سرچ کردم فکر میکنم این باشه.
stubbs the zombie
چون هم سوار تراکتور میشه هم دستش کنده میشه و هم سبز رنگه هم ساخت 2005 هست یعنی حدود 10 سال پیش
اگه نبود بگو بیشتر بگردم ببینم میتونم پیدا کنم یا نه
خیلی ممنون خودشه
من خیلی دنبالش این ور اون ور گشتم اما کسی این بازی رو نداره
لینک های دانلودش هم بدرد نمیخوره
کسی از دوستان هست که بتونه لینک دانلود stubbs the zombie رو بذاره
خیلی این بازی رو دوست دارم منتظرم
اینم عکسشه
بازی تو سبک mirror edge میخوام
و یه بازی تو سبک بکش بکش مخفی کاری میخوام که بی سر و صدا بکشم مثل اسپلینتر سل های قدیم
اکشن نمیخوام باشه
Mirror Edge رو نمیدونم ولی در سبک مخفی کاری Dishonored بدردتون میخوره.هم میتونین بکش بکش برین جلو هم مخفی کارینقل قول:
نقل قول:
وبسایتهای دانلود این بازی رو برای دانلود دارن. این لینکو بررسی کنید
یه بازی تو سبک Eternity Warriors 3 برای PC ( ویندوز ) میخوام گیم پلیش شبیه اون باشه
ممنون میشم چند تا بازی مثل همین معرفی کنید یا اگه این بازی برای ویندوز هم هست لینکش رو بدین :n16:
چقدر تو میکرو کمبت میچسبید برسلی بابا برقی یخ:دی
واسه ویندوز چندین بار دانلود کردم ولی هیچکدوم اونی که میخواستم نشد : (
اصلا این بازی خاطره انگیز نسخه با کیفیتش واسه ویندوز موجوده؟
+++
یه بازی استراتژی تو هم میخوام قبلا استرانگلد بازی میکردم خیلی خوب بود
تو همون مایه ها آنلاین هم بازی نمیکنم
دم گیمرای گل پی30 گرم:n12:
بازی شبیه dark cloud 2 و grandia 3 سراغ داری ؟؟؟
یه بازی مثل بازی کال و بتلفید سراغ داری بازی میخوام که تو نیروی پلیس ویژه باشه نه توی ارتش مثل بازی بلک
سلام یه بازی تو سبک مخفی کاری معرفی کنید که عالی باشه مثل هیتمن
دوستان یه بازی میخوام که اینجوری باشه
من فرمانده باشم بعد کشورگشایی کنم برا ارتشم صلاح و نیرو بخرم
دقیقا مثل رومیا توتال وار
فقط ماله الان باشه یعنی اسلحه گرم داشته باشی
رومیا توتال وار هر قلعه مه میگرفتی میتونستی اسب شمشیر نیرو بخری
میخوام اینطوری باشه
میخوام اینطوری باشه
با سلام
دوستان بازی خوب که با کمرای ps4 بشه بازی کرد چیزی سراغ دارید معرفی کنید؟
با سلام
دوستان بازی خوب که با کمرای ps4 بشه بازی کرد چیزی سراغ دارید معرفی کنید؟
سلام .دوستان دنبال بازی میگردم تومایه هایه DMC3 .البته بیشتر ازنظر موزیک احساسی داستان پردازی خوب.راهنمایی کنید
میخوام اینطوری باشه
دوستان اگه میشه یه بازی استراتژی بهم معرفی کنین که از دوران گذشته شروع بشه و همینطور پیشرفت داشته باشه تا عصر حاضر. یه چیزی مث rise of nation . هم جنگ داشته باشه و هم شهر سازی و ...
civilisation 5نقل قول:
از عصر حجر بازی رو شروع می کنید و تا ساخت بمب اتمی و شاتل فضایی...پیش می رید:n02:
Empire: Total Warنقل قول:
یا
Napoleon: Total War
به نظر من Napoleon: Total War رو انتخاب کنید حالش بیشتر :n02:
dmc 4 , dmc5نقل قول:
:n09:
سلام
من به غیر از PES و Fifa و GTA بازی دیگه ای نکردم. میشه بهترین بازی ها در هر استایل و موضوع رو برام بگید؟ ممنون میشم
بازی ها برای سبکای مختلف زیاده. ما بیشمار سبک بازی داریم که هر کدوم از سبکا بیشمار بازی استثنایی دارند. شما باید بگید که چه سبکی دوست دارید تا ما بتونیم راهنمایی کنییم.نقل قول:
ولی من بهت پیشنهاد میکنم که از همون اول سراغ بهترین های هر سبک نری چون بازی های دیگه اون وقت برات مسخره میشن و دیگه با بازی های معمولی حال نمیکنی از من میشنوی از بازی های معمولی شروع کن بعد برو سراغ بازی های استثنایی.
حالا اگه میخوای از بازی های باحال شروع کنی یه بازی هست به اسم the elder of scrolls :skyrim من بهت پیشنهاد میکنم که حتمن آزمایش کنی چون که پشیمون نمیشی.بهترین بازی سبک نقش آفرینی هست که خود سبک نقش آفرینی هم به نوعی بهترین سبک بازی هست. به نظر من که بهترین بازی کامپیوتری هست که در طول تاریخ ساخته شده.راحت تا یک سال تو رو سرگرم نگه میداره. این بازی خیلی شاخه.
ببخشید از این بازی دو نسخه هست. کدومش رو پیشنهاد میکنید؟؟نقل قول:
The Elder Scroll V Skyrim
The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition
هردو یکی هستن . شرکت سازنده ی بازی اول خود بازی رو داد بیرون که همون skyrim معمولیه اما بعد مثل خیلی از بازی های rpg دیگه براش دی ال سی هم داد بیرون که نسخه ی معمولی بازی به همراه دی ال سی هاش میشه نسخه ی skyrim legendary edition من بهتون پیش نهاد میکنم که اول نسخه ی معمولی رو بازی کنید و هر موقع که احساس کردید بازی داره کسل کننده میشه یکی از این سه دی ال سی ای رو که اومده بیرون رو به بازی اضافه کنید. دی ال سی ها رو میشه به صورت جداگانه دانلود کرد و به بازی اضافه کرد.چون اسکایریم در حالت عادی به قدری وسیعه که اگه یک سال تموم هم وقت بزاری و بازی کنی بازم چیزای مخفی زیادی تو بازی وجود داره حالا اگه بخوای از همون اول با دی ال سی ها هم شروع کنی تو دنیای وسیع بازی گم میشی و نمیتونی لذت ببری.نقل قول:
سلام بچه ها من دنبال یه بازی قدیمی میگردم اما اسمش رو نمیدونم.یه مقدارش رو توضیح میدم ببینید میشناسینش یا نه. یه بازی قدیمی به سبک کیل سویچ بود که حرکات اون رو انجام میداد و دو تا کارکتر داشت یعنی شما دو نفر رو در بازی کنترل میکردید که یکیشون همیشه مخفیانه بود و دیگری اکشن میجنگید. حتی در بعضی از مراحل بازی اونی که مخفیانه میجنگید مو قع پرش از هواپیما تو آسمون با یه عده کاماندو درگیر میشد و باید اونها رو تو هوا با صلاحش میزد.اگه اسمش رو میدونید بهم بگید لطفا.
سلام بچه ها من دنبال یه بازی قدیمی میگردم اما اسمش رو نمیدونم.یه مقدارش رو توضیح میدم ببینید میشناسینش یا نه. یه بازی قدیمی به سبک کیل سویچ بود که حرکات اون رو انجام میداد و دو تا کارکتر داشت یعنی شما دو نفر رو در بازی کنترل میکردید که یکیشون همیشه مخفیانه بود و دیگری اکشن میجنگید. حتی در بعضی از مراحل بازی اونی که مخفیانه میجنگید مو قع پرش از هواپیما تو آسمون با یه عده کاماندو درگیر میشد و باید اونها رو تو هوا با صلاحش میزد.اگه اسمش رو میدونید بهم بگید لطفا.
شما رو به خدا یکی جواب ما رو بده.
بیرحمانه ترین، خشن ترین، طبیعی ترین و حال بهم زن ترین خین و خین ریزی مال کدوم بازی بوده که تا حالا دیدین؟
سلام بچه ها من دنبال یه بازی قدیمی میگردم اما اسمش رو نمیدونم.یه مقدارش رو توضیح میدم ببینید میشناسینش یا نه. یه بازی قدیمی به سبک کیل سویچ بود که حرکات اون رو انجام میداد و دو تا کارکتر داشت یعنی شما دو نفر رو در بازی کنترل میکردید که یکیشون همیشه مخفیانه بود و دیگری اکشن میجنگید. حتی در بعضی از مراحل بازی اونی که مخفیانه میجنگید مو قع پرش از هواپیما تو آسمون با یه عده کاماندو درگیر میشد و باید اونها رو تو هوا با صلاحش میزد.اگه اسمش رو میدونید بهم بگید لطفا. تو رو به خدا فقط اسمش رو بهم یگید لطفا.