شما ويندوز xp رو اول روي درايو C نصب كن بعد ويستا رو رو D نصب كن مشكلت حل ميشه.نقل قول:
Printable View
شما ويندوز xp رو اول روي درايو C نصب كن بعد ويستا رو رو D نصب كن مشكلت حل ميشه.نقل قول:
سلام و خسته نباشید به همه سوالیه مدتها میخاستم بدونم
اینکه بعد از حذف ویندوز Xp ویستا هم از بین میره یعنی تو منو نیست وقتی 98 بود یه فای به اسم بوت بود اون رو دست کاری میکردی که ویندوز از تو منو پاک نشه ایا میشه این کارو در مورد ویستا کرد یعنی طوری که با حذف Xp مجبور نشی ویستا رو دوباره نسب کنی
با تشکر
من میخوام XP رو عوض کنم ولی ویستا بمونه راهی هست که بدون دست خوردن ویستا بشه Xp رو عوض کرد؟
احتمال نشه
چون درایو C درایو فعال وبا فرمت کردن اون تعدای از فایلهای ویستا هم پاک می شه
من ویستا رو نصب کردم وفعالش هم کردم
ولی بعد یه روز استفاده تعدادی از ایکونهای دسکتا پ و همچنین فایلهای داخل فلدرهای برنامه هادر استارت منو پاک می شه. عکسی علتشو می دونه
درضمن من رو درایو C ایکس پی هم دارم:41:
اگه اکس پی توی درایو D باشه و ویستا توی درایو C مشکلی پیش نمیاد ولی اگه برعکس باشه با فرمت درایو C فایل های بوت ویستا هم که توی C هست پاک میشه و ویستا با لا نمیاد البته میشه این مشکل رو حل کرد وفایل های بوت رو دو باره درست کرد ولی من بلد نیستم از حرفه ای ها بپرس احتمالا بلندند(ولی مطمئن باش راه داره)نقل قول:
من ويستا رو كامل نصب كردم ولي وقتي ميخواهم كه مادربرد و صدا و ... رو نصب كنم ارور ميده
من فقط کارت صداررو نصب میکنم
وبقیه رو خودش می شناسه
ولی در مورد ارور احتمالا مربوط به برنامه نصب درایورهاست
جدیدا برنامه نصب سخت افزار مخصوص ویستا تو بازار اومده
از اونها استفاده کن مشکلت حل میشه
ممکنه متن ارور رو بگی چیه یا اینکه عکس ازش بگذارینقل قول:
دوستانی می خواهند از چندین ویندوز روی سیستم خود استفاده کنند مخصوصا ویندوز ویستا به آنها پیشنهاد می کنم که از نرم افزار VMware.Workstation.5.5 استفاده کنند که می توان به کمک آن چندین سیستم عامل را نصب کرد اگر سوالی داشتید email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایید