آنتن شمالی احتمالا فرکانس 1800 هست با کاربر بیشتر طبیعتا به خاطر رنج بیشتر و آنتن جنوبی 2600 هست با کاربر کمتر به خاطر رنج کمترنقل قول:
پینگ از چی نمیده ایرانسل ؟نقل قول:
Printable View
آنتن شمالی احتمالا فرکانس 1800 هست با کاربر بیشتر طبیعتا به خاطر رنج بیشتر و آنتن جنوبی 2600 هست با کاربر کمتر به خاطر رنج کمترنقل قول:
پینگ از چی نمیده ایرانسل ؟نقل قول:
سلام دوستان می خواستم ببینم این بدرد گیمینگ اکس باکس می خوره؟
به دلیل NAT بسته خیرنقل قول:
خوب من با نت بازم هم مشکل دارم! شما داری؟نقل قول:
آقایون از امروز اون علامت خطر ، کنار علامت وای فای من رفته
امکان داره nat باز شده باشه ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
NAT شما اگر باز باشه و شما هنوز مشکلی داری مشکل از جای دیگه هست یا اون سرور یا جای دیگه ای از ISPنقل قول:
وقتی مودم رو مستقیم وصل می کنی به کنسول می گه نت بازه.وقتی از طریق لبتاپ وصل کنی می گه بسته.کلا نت تاثیر گذار در پینگ نیست.شایدم یکم ولی بازم نت باز لزوما عالی نیست بر خلاف تصورها.نقل قول:
کسی هم نگفت روی پینگ تاثیر گذاره من یک پست گذاشتم صفحه قبل توضیح در مورد نت اون رو بخونید متوجه میشید تاپیک هم زدم برای توضیحات کامل ترنقل قول:
چرا برای من برعکسه.البته من با های وبم.ولی زمانی که مودم مستقیم وصل هست نت بازه ولی وقتی از طریق لبتاپ و وی پی ان می زنم بسته می شه؟نقل قول:
من اینترنت ایرانسل دارم میخوام به سیستم خودم که این اینترنت روشه، وصل بشم اما نمیشه. مثلا نمیشه ریموت دسکتاپ زد. اصلا عای پی ایرانسل رو نمیشه پینگ گرفت. شما عای پی خودتو پینگ بگیر ببین میشه.نقل قول:
همون قضیه nat هست احتمالا.