در غياب علي کريمي؛ بايرن به سختي بروژ را مغلوب کرد
روز اول از هفته دوم مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا، شب گذشته با برگزاري هشت مسابقه به پايان رسيد.
در يکي از مهم ترين ديدارهاي شب گذشته تيم بايرن مونيخ در حضور شصت و شش هزار تماشاگر در ورزشگاه خانگي خود آليانس آره نا موفق شد با يک گل بروژ بلژيک را مغلوب کند.
تک گل بايرن را در اين مسابقه دميچليس در دقيقه سي و دوم به ثمر رساند.
در اين مسابقه علي کريمي هافبک ايراني بايرن مونيخ به علت سرماخوردگي شديد حضور نداشت تا پس از نيمکت نشيني در اولين مسابقه بايرن در ليگ قهرمانان اروپا، دومين ديدار را نيز از دست بدهد.
فيليکس ماگات در مسابقه شب گذشته از کان، سانيول، لوسيو، اسماعيل، ليزارازو (52- شول)، دميچليس، شوآن اشتايگر، بالاک (82- يرميس) رني روبرتو، ماکاي، گوئه ره رو (72- سانتا کروز) در مقابل تيم بلژيک استفاده کرد.
تيم بايرن مونيخ با اين پيروزي و کسب شش امتياز و به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به يوونتوس در جايگاه دوم گروه اول مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته است.
بهمن فروتن: گل نخوردن از پاس سخت و گل زدن به آن سخت تر است
شموشک در حالي در ورزشگاه شهداي نوشهر به مصاف پاس مي رود که در ديدار قبلي اش به سه امتياز شيرين مقابل پرسپوليس دست يافت.
بهمن فروتن سرمربي شموشک درخصوص بازي با پاس گفت: غيبت دو تن از مهره هاي اصلي تيم، ابوذر رحيمي و اسفنديار محسني تنها مشکلم در برابر پاس است .
ضمن اين که جبارپور نيز با مشکل مصدوميت مواجه است هرچند که پزشک تيم قول داده دو بازيکن مصدوممان را به بازي برسانيم.
وي در ادامه افزود: تمام تيم هاي اروپايي که از ليگ قهرمانان حذف مي شوند با دقت و تمرکزي بيشتر به ليگ کشور خود باز مي گردند که در اين بين تيم پرمهره پاس نيز بعد از حذف از جام باشگاه هاي آسيا از اين قاعده مستثني نيست.
سرمربي شموشک همچنين اظهار داشت: پاس تيم پرمهره اي است که گل نخوردن از اين تيم سخت و گل زدن به آن سخت تر است، اما درصدد آن هستيم که مقابل پاس همانند پرسپوليس منضبط و هدفمند ظاهر شويم تا نشان دهيم برد ما مقابل پرسپوليس اتفاقي نبوده است.
سرمربي شموشک در خاتمه خاطرنشان کرد: کمبودهايي در تيم خصوصا در خط حمله داريم به همين جهت شايد در بازي هاي آينده چند جوان جوياي نام را در اين منطقه به ميدان بفرستم .
ضمن اين که در بازي مقابل پاس براي محدود کردن بازيکنان کليدي حريف خصوصا جواد نکونام برنامه هاي ويژه اي خواهيم داشت.
براي مسابقه با تيم پاس؛ شموشک از سه بازيکن خود نمي تواند استفاده کند
تيم شموشک در اين ديدار خانگي دو بازيکن مصدوم و يک محروم را در ترکيب خود مي بيند.
ابوذر رحيمي هافبک چپ اين تيم و محمد جبارپور مهاجم شموشک با مشکل مصدوميت مواجه هستند هرچند که سرمربي اين تيم بر رساندن دو بازيکن فوق نسبت به پزشک اين تيم تاکيد خاصي داشته است.
از سوي ديگر اسفنديار محسني کاپيتان شموشک نيز در بازي با پرسپوليس با اخطاري که از داور دريافت داشت سه اخطاره شد و در بازي مقابل پاس تيم خود را همراهي نخواهد کرد
هواشناسي استان مازندران اعلام کرد: احتمال بارندگي در بازي شموشک - پاس
وضعيت جوي هواي استان مازندران طي دو روز آينده ناپايدار خواهد بود.
هواشناسي استان مازندران اعلام کرد: به دليل ناپايداري در هواي اين استان طي 48 ساعت آينده احتمال بارندگي در شهرهاي استان مازندران وجود دارد.
به همين جهت ممکن است در حين بازي شموشک و پاس نيز بارندگي در شهر نوشهر وجود داشته باشد.
اعضاي تيم فوتبال شموشک آخرين تمرين خود را فردا پنجشنبه در زمين اختصاصي خود چلک برگزار مي کنند و پس از آن به اردو مي روند.
ضمن اين که تيم پاس نيز پنجشنبه عازم نوشهر است تا خود را براي مقابله با شموشک آماده سازد.
مربي سپاهان اصفهان: برق شيراز حريف مشکل سازي نيست
سپاهان هفته گذشته در داربي اصفهان شکست خورد تا صدر جدول را از دست بدهد. آن ها در بازي خانگي مقابل برق شيراز قصد جبران اين نتيجه را دارند.
کريم قنبري مربي سپاهان اصفهان ابتدا درخصوص شرايط تيمش اظهار داشت: مقابل سپاهان بازي خوبي را از خود به نمايش نگذاشتيم و در نهايت نتيجه را واگذار کرديم، البته اين باخت در روند تيمي ما تاثير منفي نمي گذارد و در حال حاضر بازيکنان از لحاظ روحي در وضعيت مناسبي قرار دارند.
وي در ادامه گفت: برق شيراز با تلفيقي از بازيکنان جوان و با تجربه تيم يکدستي دارد ولي فکر نمي کنم آن ها حريف مشکل سازي براي ما باشند.
طي اين هفته با آناليز فيلم بازي هاي برق شيراز با نقاط ضعف و قوت اين تيم آشنا شده ايم و اگر مشکل خاصي پيش نيايد آن ها را در نقش جهان شکست خواهيم داد.
قنبري افزود: دوشنبه هفته آينده بازي سختي را مقابل صباباتري خواهيم داشت، به همين دليل در بازي با برق شيراز به چند بازيکن خود استراحت مي دهيم تا به آمادگي کامل به مصاف صباباتري برويم.
مربي سپاهان خاطرنشان کرد: هفته گذشته صدر جدول را از دست داديم ولي درصدد هستيم تا دوباره به جايگاه قبلي باز گرديم.
با توجه به بازي هاي بيرون از خانه ذوب آهن و پاس احتمال دارد که اين دو تيم نتيجه لازم را نگيرند، در اين شرايط با بردن برق مي توانيم وضعيت خود را در جدول رده بندي بهبود ببخشيم.
اکبر ميثاقيان: ملوان را دست کم نمي گيريم
اکبر ميثاقيان شرايط ابومسلم را مناسب توصيف کرد و گفت: متوقف کردن استقلال در تهران کار ساده اي نبود ولي بازيکنان ما با ارائه يک بازي محکم توانستند يک امتياز بگيرند. در حال حاضر از لحاظ روحي در وضعيت مناسبي قرار داريم و آماده رويارويي با ملوان هستيم.
وي در ادامه اظهار داشت: با توجه به هفته هاي ابتدايي ليگ تيم ها هنوز از لحاظ هماهنگي به مرز ايده آل نرسيدند. ما قبل از شروع فصل با از دست دادن چند بازيکن موثر خود دو سه مهره جديد را جذب کرديم و براي هماهنگ شدن آن ها با ديگر بازيکنان احتياج به زمان داريم.
ميثاقيان تاکيد کرد: من فکر مي کنم از دو سه هفته ديگر ابومسلم به شرايط آرماني خود خواهد رسيد و تمامي تيم ها در مقابل ما کار سختي را پيش رو خواهند داشت.
سرمربي ابومسلم با اشاره به بازي اين هفته تيمش مقابل ملوان گفت: آن ها تيم جوان و دونده اي هستند و شباهت زيادي به ابومسلم دارند. ملوان طي يکي دو هفته اخير نتايج خوبي نگرفته ولي ما اين تيم را دست کم نخواهيم گرفت.
با توجه به شکست مقابل استقلال و پاس، ملواني ها براي جبران مافات به مشهد مي آيند و بازيکنان ما بايد با هوشياري کامل به مصاف حريف خود بروند.
ناصر ابراهيمي: مسابقه با قندي، بازي سرنوشت است
کادر فني تيم پرسپوليس تهران به علت کسب نتايج ضعيف شديدا تحت فشار است.
ناصر ابراهيمي مربي پرسپوليس با اصرار ما فقط به گفتن اين چند جمله بسنده کرد:
سعي ندارم در چنين شرايطي با انجام مصاحبه اوضاع تيم را بر هم بزنم اما مطمئن باشيد با جان و دل، انگيزه مضاعف و علاقه وافر کارم را انجام مي دهم.
وي در ادامه افزود: به فعاليت خود در تيم ادامه مي دهم و در اين بين هيچ استرس و اضطرابي ندارم.
ابراهيمي با يک جلمه ديگر به صحبتش پايان مي دهد: بازي با شهيد قندي براي ما بسيار مهم و حائز اهميت محسوب مي شود و به نوعي شايد اين ديدار، بازي سرنوشت براي ما به شمار آيد
فرگوسن: از مردان خودم راضي هستم
سرآلکس فرگوسن سرمربي کهنه کار منچستر يونايتد پس از پيروزي درخشان مردانش مقابل بنفيکا گفت: از مردان خود کاملا راضي هستم.
فرگوسن گفت: "ما گل بدي از بنفيکا دريافت کرديم اما مردان من خيلي خوب آن را جبران کردند. ستارگان من خيلي خوب بازي کردند و تک تک فرامين مرا به زيبايي اجرا نمودند.
من از جوانگرايي در ترکيب تيم منچستريونايتد هرگز پشيمان نيستم و پاسخ منفي از اين مساله گرفته ام. رايان گيگز مثل هميشه ستاره اصلي تيم من بود و من براي شخصيت حرفه اي او احترام خاصي قابل هستم. رايان حتي در مورد 2 گل مسلم ما را نجات داد و اجازه نداد شب تلخي براي ما رقم بخورد.
فرگوسن افزود: "هواداران منچستريونايتد نسبت به ما اظهار لطف دارند و بايد بدانند که پيروزي منچستر انجام وظيفه اي کوچک مقابل آنها است. ما شب ارزشمندي رادر فوتبال اروپا به ثبت رسانده ايم."
امشب و در حساس ترين ديدار ليگ قهرمانان؛ آنفيلد پايتخت فوتبال اروپاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاديوم آنفيلد برگزار کننده حساس ترين ديدار ليگ قهرمانان بين دو تيم ليورپول و چلسي است.
امشب و در شب دوم رقابت هاي دور دوم بازي جذاب دو تيم ليورپول و چلسي به ميزباني سرخپوشان لندن برگزار خواهد شد.
هفته دوم مرحله گروهي ليگ قهرمانان با انجام 8ديدار از گروه هاي مختلف به پايان مي رسد.
برنامه کامل اين بازي ها به شرح زير است:
گروه E: فنرباغچه ترکيه- آيندهوون هلند
شالکه – ميلان
گروه F : رئال مادريد – المپياکوس يونان
روزنبورگ نروژ- ----
گروه G: اندرلشت – رئال بتيس
ليورپول – چلسي
گروه H: اينتر- گلاسگو رنجرز
پورتو- آرتمديا اسلوواکي
کلوديو ماکه له له: ايسين بهترين خريد اين فصل چلسي بود
کلوديو ماکه له له، هافبک مياني آبي پوشان چلسي از مهارت و استعداد بالاي مايکل ايسين تمجيد کرد.
ستاره 32 ساله فرانسوي با اشاره به هم تيمي خود گفت: "بودن ايسين در کنار هر بازيکني يک موهبت است. او توانايي هاي بسيار بالايي دارد و در يک زمان قادر به پوشش بخش مهمي از زمين است. او چشم انداز بسيار روشني در پيش رو دارد و مطمئنا مي تواند به فوق ستاره اي در ليگ برتر تبديل شود. ايسين در ميانه زمين بازي را در کنترل خود دارد و گهگاه نيز به امر حمله کمک مي کند."
ماکه له له در ادامه افزود: "هميشه دست او را براي چرخاندن توپ در ميانه زمين باز مي گذارم. او به خوبي به کارش در درون زمين تسلط دارد . چلسي دو بازي ساز بزرگ درميانه زمين دارد. مايکل در سمت راست و فرانک لمپارد در سمت چپ زمين . آبي پوشان بايد از اين دو به نحو احسن استفاده کنند.