كا 850 كسي نميدونه صداش زياده يا نه مثل كا800 صداش كم هستش و همينطور كا 810 ؟؟؟ قيمتش كا 850 كسي نداره ؟؟؟
Printable View
كا 850 كسي نميدونه صداش زياده يا نه مثل كا800 صداش كم هستش و همينطور كا 810 ؟؟؟ قيمتش كا 850 كسي نداره ؟؟؟
1.قیمتش حدود 500 .نقل قول:
2.این شوال یکم خیلی کلیه n93i به جز کیفیت صدای اسپیکر چیزی از n73 کم نداره و تازه از نظر فیلمبرداری عالیه و کلا کلاس خاصی داره...
3.آره چون سیستم عامل سیمبین داره روش بازی و برنامه های سیس رو هم میتونی بریزی...
4.p990 گوشی خوبیه دلیل اینکه قیمتش پایینه هم کاملا مشخص نیست... ولی یک دلیلش میتونه این باشه که این گوشی بر خلاف n73 دارای سلیقه همه پسند نیست...و یکجورایی کار کردن باهاش طرفدارای خاص خودش رو داره که البته ازش لذت هم میبرند.
ولی برای شما میتونه e65 و n76 هم گوشیهای خوبی باشند...
[quote=mrmostafa;1542559]تقریبا همه اینها در یک سطحند با کمی تفاوت ببین کدوم یکیش امکانات بهتری داره و مهمترین چیز اینه که از تجربه کسانی که از اونها استفاده کردن بهره ببری....نقل قول:
من خودم یک n95 چینی دیدم که دوربینش 3 بود از نظر کیفیت صدا و lcd هم خیلی خوب بود ولی معلوم نیست که تا کی دوام میاره...
بچه ها گوشی نوکلا n95 چینی کاری کرده که به دلم بشینه به این دلایل
صدای بسیار بلند
صفحه نمایش بزرگ و بسیار با کیفیت
قلم نوری
دو سیم کارت خور
دارای --- که کانال تلویزیون میگیره
مموری میکرو اس و دی بلوتوث
و خیلی چیزای دیگه....
حالا بعضی ها میگن که این گوشی اصلا به درد نمیخوره و ارزش خریدن نداره
این گوشی قیمتش 200 هزار تومنه
حالا من میخواستم ببینم که چه گوشی تو این قیمت میتونه کاری بکنه که من از این گوشی دل بکنم و به اون گوشی روی بیارم؟!
خودم که یه جورایی 6300 رو مد نظر دارم ولی نمیدونم چی کار کنم
خواهش میکنم کمک کنید!!!
همینو بگیرم یا گوشی به خصوصی پیشنهاد میکنید؟!
سلام سلام یه سوال
n95 چطوره؟
منظورم اینه که یه گوشی هست که تا چند سال عوضش نکنم آخه هر 4 ماه به 4 ماه دارم گوشی عوض میکنم
با تشکر بای
اينا همش صداي طبل تو خاليهنقل قول:
... نشي يه وقت اينو بگيي چون ريسكش خيلي بالاست و احتمال ضرر كردنت بر طبق تجربه ها خيلي بيشتر از بردت هست
من همون 6300 رو ترجيح ميدم
از لحاظ امكاناتي كه مطمئن باش حالا حالا ها راضيت ميكنهنقل قول:
ولي ممكنه تا چند وقت ديگه خز شه كه مطمئنا اگه قيمتش يه خورده پايين بياد ميشه
اگه خز شدن واست مهم نيست واست خوبه
فقط اگه از گوشيت خيلي استفاده ميكني بايد هميشه دست به شارژر باشي چون باتريش واقعا افتضاحه يه روز با استفاده معمولي به زور دووم مياره
يه مقدارم شعورش تو برگشتن از حالت لند اسكيپ به معمولي پايينه
اينايي كه گفتم همشون تجربه هاي يك دوست هست
حالا من باید چی کار کنمنقل قول:
لطفا بیشتر راهنمایی کنید:19:
سلام.
cpu گوشی n81 چقدره؟
دلمو برده بدجور.
احتمال اینکه صداش مثل 800 , 810 باشه خیلی زیاده چون در واقع اصلا این گوشی برای عکاسی ساخته شده...نقل قول:
نوکلا رو نمیدونم ولی یک گوشی هست به نام نوکیا n95 که دوربینش هم 3 هست و همه اینهایی که میگی رو هم داره ولی خریدش یک ریسکه که به نظر من به ریسکش میارزه...!!!نقل قول:
ولی اگه میخوای از نوکیا بخری به جای 6300 یک 6120 بخر که از همه لحاظ سرتره...
البته اینکه یک گوشی رو چند سال نگه داری یکم بعیده...نقل قول:
ولی تا مدت زیادی انتظاراتت رو براورده میکنه فقط اگه صبر کنی 8گیگش رو بگیری خیلی بهتره...
هم lcd بزرگتری داره . هم مشکل باتریش حل شده و هم ظاهر جذاب تری داره...
Single CPUنقل قول:
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 369 MHz
عزيز شما بايد قيد اين گوشي هاي خوف چيني رو بزنينقل قول:
بعدشم بين اين گوشي ها يكي رو انتخاب كني :
6300
6120
v3x
w700
:31: