نقل قول:
سلام عزیز
این یه چنتا عکس از cpu -z
ببینید اگه ممکنه نظرتون رو بگید.....بصورت استاندارد بردم بالا یا اشتباه!
رم رو هم نمیدونم شاید این وسط ها یه بلایی سرش آوردم!رم اور میشه چیش بالا میره ...باسش؟باس رم من روش نوشته بود
800
up to
1066
دور فن رو چجوری میتونم کم و زیاد کنم؟الان هم فکر نمیکنم خیلی کم باشه! 3125
دمای سی پی یو تا چند باشه خوبه؟
یعنی بالاتر از اون خطر داره
بعد اگه سی پی یو با یه دمای بالایی(البته نه خیلی بالا) برای مدت زیادی کار کنه امکان سوختنش هست؟
چون من خیلی کم سیستم رو خاموش میکنم!شاید بیکار بوده ولی معمولا خاموش نمیکنم
سلام
اولین ولتاژی که پایداری ایجاد کنه رو باید به صورت سعی و خطا (تجربی) پیدا کنی و بیشتر از اون ولتاژ ندی که دما بیخودی نره بالا.
(The Intel recommended voltage is 1.3675 at most.)
م هم بله با پردازنده های اینتل میشه اور بشه میشه نشه یعنی اگه draf رو اتومات کنید روی همون 800 کار می کنه اگه نه بسته به مقدار اور پردازنده اونم زیاد میشه که باید منوال (بسته به برند و مدل رمتون و اینکه تو چه فرکانسی بدون مشکل کار می کنه) تنظیمش کنید مثلا 800 به 900 بهد باید یکم هم ولتاژ رو براش بالا ببرید اونم فقط در حد پایداری که با مم تست (بوتیبل) تست بگیری مشخص میشه دور فن رو می تونی اتومات خود ایسوز (AI>>>Q-FAN)تنظیم کنه سه حالت داره performance-optimal-silent یا با همون پی سی پروب تنظیمش کنی نرم افزار زیاده!
الانم که کم زیاد نیست!اگه از صداش مشکلی نداری بیشترش کن!فقط مواظب باش کیس به پرواز در نیاد(اون تاپیک رو هم خوندم بیخیال خنک کننده آبی شو یه ایر کولینگ خوش قیمت مثل همون تونیک تاور بخر)
یه فاصله 20تا حداکثر10 درجه با دمای tj max باید داشته باشی
...کف کردم!
Q9400-O.C:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوختنم که دوستمون گفت اکثرا نه چون سیستم ریست میشه یا با یه نرم افزاری چیزی بهت هشدار میده ولی رم ممکنه اصلا سیستم بالا نیاد یا با یه پروسس کوچیک فاتحه!کلا اور رم کم اثر و پر خطره!
نقل قول:
سی پی یو اگه یه مقدار بالاتر بود تو بازی ها بهتر بود.
برای اکثر بازی ها همون 3-3.2 کاملا جوابگو هست!
کلا بسته به نیازت اور کن
نقل قول:
سلام
سیستم من اینه
Mother : MSI P31 Neo V2
CPU : E7300
RAM : 2 GIG King
VGA : 3650 DDR3
می خواستم بدونم که واسه اور کردن خوب هست یا نه؟
اگه می شه اورش کرد کسی از دوستان حرفه ای می تونه کمکم کنه؟
سلام برادر مینت یکم ناجوره!پاورت چیه؟بدون مشکل باید تا 3.5 بری(با فن استوک) ولتاژش هم1.15-1.2 رم هم 860-900 با 1.84-1.86
بیشترش به شدت خطرناکه!برند /مدل جالبی نیست!
گرافیک رو هم یه مختصر اور کن در کل یه تاثیر محسوس خواهی داشت
نقل قول:
سلام
یک سیستم قدیمی با این مشخصات داریم / برای اور کردن چه باید بکنیم / لطفا در صورت امکان راهنمایید کنید.
بورد: ایسوس P4B533-X
رم: 256 - باس 266
CPU هم: Intel Celeron 2 GHz
ممکنه راهنمایی کنید.
متشکرم
سلام
دوست من زیاد رو اور این سیستم و تغییر پرفرمنس بعدش حساب نکنید مخصوصا رم که اصلا اور نشه بهتره اما پردازنده رو بتونی 2.8 -3 برسونی پایدار خوبه آموزش کلی اور کلاک هم تو هم تاپیک موجوده سرچ کنید(چون برای هر مدل مین و پردازنده و رم و ...تفاوتهایی وجود داره دوستان یه نسخه کلی پیچیدن!)