بله باالاخره با برنامه x360 تنظیمات دسته رو درستش کردم . حالا هم شوک دسته ها کار میکنه هم هر دو آنالوگشنقل قول:
Printable View
بله باالاخره با برنامه x360 تنظیمات دسته رو درستش کردم . حالا هم شوک دسته ها کار میکنه هم هر دو آنالوگشنقل قول:
سلام خدمت دوستان FIFA باز.
من می خوام تازه این بازی محبوب را بگیرم و در اوقات فراغت تابستان بازی کنم ولی باتوجه به فصل نقل و انتقالات که هم اکنون درش هستیم،می خوام جدیدترین ترکیب همه تیم ها را داشته باشم و آموزش نحوه آپدیت نقل و انتقالات را هم در یک سایتی خوندم ولی اونجا نوشته بود بازی باید حتما اورجینال باشه و کرک شده نباشه وگرنه نمی شه آنلاین آپدیت کرد:n03:
من می خوام بازی را از همین مغازه های فروش بازی و به اصطلاح ویدئو کلوپ ها تهیه کنم که به احتمال زیاد یه شرکت ایرانی کپی و کرک کرده و اورجینال نیست:n03:
حالا می خواستم راهنمایی کنید از چه شرکتی بازی را بخرم که مطمئن باشم اورجینال هست و راحت می شه نقل و انتقالات را آپدیت کرد؟
برای PC می خوام.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
دیگه ارزش نداره تا ماه دیگه فیفا 16 میاد اما اگه مشکل مالی داری الان قیمت فیفا 15 پایین هست چون دیگه قدیمی شده و میتونی از سایت هایی مثل پردیس گیم یا سایت هایی که key code های بازی رو میفروشن تهیه کنینقل قول:
ولی اگه وضع مالیت خوبه صبر کن فیفا 16 رو با key code اصلی بخر که همیشه بتونی آپ=دیتش هم بکنی
ممنون بابت راهنمایی.ولی فیفا ها همیشه مهر و آبان به بازار ایران میاد شما چطوری می گی 16 یک ماه دیگه میاد؟؟؟نقل قول:
من از سایت های اینترنتی سی دی خرید نمی کنم.می خوام از همین ویدئوکلوپ ها تهیه کنم ولی مثلا اگه بخوام بازی را بخرم و key codeش را جدا از یه سایت اینترنتی مثل همین پردیس گیم بخرم می شه؟؟؟؟؟؟که بتونم جدیدترین آپدیت هایی را هم که واسه 15 منتشر می شه داشته باشم؟؟؟؟
دوستان یک سوال دارم تو رو خدا جواب بدین .
آیا تیم ملی ایران و در کل تیم های ملی آسیا در فیفا 2015 و 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟
درود بر شما تیم ملی ایران در فیفا ۱۵ و ۱۶ وجود ندارد و نخواهد داشت... تمیم ملی عربستان و باشگاه های این کشور وجود داردنقل قول:
اواخر سپتامبر میاد الان اول جولای هستش بعدش آگوست و بعدش سپتامبر یعنی کمی بیشتر از دوماه دیگه میاد یعنی همون مهر من تاریخو اشتباه نوشتم بودم ببخشیدنقل قول:
کد اگه خواستی بخری نباید اشتراکی باشه و به کسی هم نباید داده بشه اگه اینارو رعایت کنی هم بازی سریعتره هم باگ ها کمتره هم قابلیت آنلاین داری هم آپدیت بازی و بازیکنارو میتونی انجام بدی
اگه میخوای فیفار 15 رو با تمام قابلیت هاش داشته باشی باید cd key بخری که اشتراکی هم نباشه
cd key هم جداگانه میشه خرید
من فیفا 15 بازی کردم تیم ملی ایران رو داشت که!!نقل قول:
البته هیچ کدومو نساخته بودن فقط اسماشون درست بود با ترکیبش
فیفا ۱۵ تیم ملی ایران !!!!!!نقل قول:
صد درصد شما نسخه اصلی را بازی نکردید نسخه دستکاری شده بوده...
نه رفیق جان نسخه اصلی بود اگه دستکاری شده بود که قدرتاشونو زیاد میکردن اما بازیکنا اینقدر ضعیف بودن که حتی به زور حریف تیمی مثل هند عربستان میشدم و سبک بازیشونم دفاع مطلق بود مثل بازیشون داخل جاتم جهانینقل قول:
من بعد از نصب آپدیت هم دیدم تکنولوژی ورود توپ به دروازه اضافه شده هم تیم ملی ایران:n39: