دو سه هفته پيش رفتيم به دوستم بگيريم از يه فروشگاه معتبر همه هندزفري ها با گرانتي قيمتشون بين 50 تا 55 بود...:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
دو سه هفته پيش رفتيم به دوستم بگيريم از يه فروشگاه معتبر همه هندزفري ها با گرانتي قيمتشون بين 50 تا 55 بود...:11:نقل قول:
سلام
من زیر Lcd گوشیم ( W810 ) یه ذره خاک گرفته . آیا می تونم کاریش که این خاک هاش را بگیرم ؟
يه w810 دارم كه سريال نامبرش عوض شده بود چند روز پيش از اينترنت آپديتش كردم پيغام Inactive Sim داد بردمش تا سريال نامبرشو دوباره عوض كنن . ميگن كه با چنج كردن سريال نامبر درست نميشه و بايد لايك بشه و هزينه اش هم تقريبا بيست هزار تومنه. اين لايك يعني چي و چرا اينطوري شده. لطفا كمكم كنيد. در ضمن شماره سريال اصليش تو سايت مخابرات رجيستر شده هست.
سلام
اگه W810 را با مموری 2 گیگ ( آبی ) 150 تومن بفروشم خوبه ؟؟یا نه؟؟؟؟
ابل رو وصل میکنم به گوشی ... ولی فایل ها رو نشون نمیده فقط این فایل ها رو نشون میده
- WMPInfo
- Traceability
- MemStickInfo
- MEMSTICK.IND
- MSTK_PRO.IND
مشکل چیست ؟
w700
سلام
اگه W810 را با مموری 2 گیگ ( آبی ) 150 تومن بفروشم خوبه ؟؟یا نه؟؟؟؟
معلومه که خوبه ک800 آکبندش 190 هزار تومنهنقل قول:
خلی ممنون H.VIKE جان شما قیمت hge-100 را هم پرسیدین آخهgps hge-100 دارهنقل قول:
دوست عزيز با اچار ال گوشي بازش كن پاك كن من تا حالا 5 تا قاب عوض كردم با همين كار:18:نقل قول:
خوب داري ميفروشي...دست دومه ديگه چه قدر كار كرده:20:نقل قول:
كامپيوترت ويروسي نيست دوست عزيز!!!نقل قول:
اگه ويروسي نيست تو گوشيت ريست كلي كن بعد كابل رو بزن:11:
نقل قول:حرف مهدي عزيز درسته:46:نقل قول:
لايك فكر كنم به روز اول در اوردن گوشي حالا چرا اينجوري شده يا اپديت خوب نشده يا فريمور جديد اين مشكل رو داره:8:نقل قول:
مهدي جون نگاه ماركاش نكرديم فقط گفت بيشترشون با گارانتي ميشن بين 50 تا 55...:13:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز اگه ممکنه یه زحمتی براتون دارم من می خواستم هندزفری سونی اریکسون
hge-100 بخرم اما تو شهر ما یعنی مرند هرجا سر زدم نتونستم پیدا کنم:41: از دوستان که تهران یا سایر شهرها هستند خواهشی داشتم که اگه تو شهر شما این مدلو پیدا کردین قیمتشو بپرسید و به من بگین خیلی ممنونم از زحمتی که برام میکشید:46: دوستون دارم:10: