اقایون تو 2013 تو ستینگ میشد مثلا بگی 30 فریم یا 60 فریم بگیره
تو این نمیشه؟
فریم بین 75 و 60 میره که باعث کند شدن بازی میشه
یه چیزی هر که خیلی اذیت میکنه این پاس های تو عمق هست که خدایی خیلی سخت شده:n05:
Printable View
اقایون تو 2013 تو ستینگ میشد مثلا بگی 30 فریم یا 60 فریم بگیره
تو این نمیشه؟
یه چیزی هر که خیلی اذیت میکنه این پاس های تو عمق هست که خدایی خیلی سخت شده:n05:
?Are You kiding meنقل قول:
اصلا همچین چیزی وجود نداره که امکان داشته باشه! بالاترین فریمی که بتونیم با این کارت گرافیک های معمولی بگیریم 60 هست! بعد چطور بین 75-60 هست واسه شما؟ حالا گیریم که باشه، چطوری باعث کندشدن بازی میشه؟:n04:
تو 2013 هم همچین چیزی نبود :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین سیستمت هم خودت گفتی بالا نیست سیستمت هم عین سیستم برادر زادم هست ولی تو اون pes2013 هم لگ زیاد داشت
در مورد پاس تو عمق هم بهتر که سخت تر شده مثلا تو pes2013 یه رفیق داشتم این نمیتونست هی باهام بازی کنی کل بازی دستش رو l1+مثلث یا مثلث بود به جز این تاکتیکی نداشت
مثلا این چند تا عکس از یک ویدیو که قبلا دانلود کردم میذارم :
حتی شوت زدن هم متفاوت هست
من نمیگم نرم افزار fraps میگه از 75 شروع میشه تا 60 میاد باور ندارید عکس بگیرمنقل قول:
:n02:نقل قول:
نه آخه همچین چیزی وجود نداره! حالا اگرم وجود داشته باشه، تا 60 هم که بیاد نباید افت فریم داشته باشید! 60 فریم که دیگه خیلی خوبه!:n13:
اینم یه آموزش ویدیویی که تهیه کردم برای نصب و اجرای بازی
پست چهارم
مستر لیگ تیم میشه عوض کرد یا نه ؟؟؟
خب بعد از حدود 15 تا بازی تو سطح آماتور و پروفشنال نظر من اینه:
نکات مثبت:
طراحی چهره ها و حرکات بدن بازیکنها به زیبایی انجام شده
شوت ها بغل پا و چیپ شات ها خیلی خوب کار شدهاند و کاملا قابل کنترلند.
یک و دو کردن خیلی خوب و زیبا انجام میگیره
پاس تو عمق که همیشه از نقاط قوت پس بوده مخصوصا پاسهای تو عمق هوایی
طراحی چمن هم خوبه
نکات منفی
کنترل بازیکنان به شدت خشکه، به صورتی که در درجه سختی بالا بازی رو تقریبا غیر قابل تحمل میکنه
بیشتر تریک ها و special moves ها از قاعده خاصی پیروی نمی کنن، فقط باید استیک راستو اینور اونور کنی و با استیک چپ هم ور بری
در نسخه اکس باکس که اصلا Button Configuration بد کار شده، ینی اون موقع هایی که می خوای با رایت ساتیک به اصطلاح تنه بزنی این انگشتت به اون انگشتت می گه گ* نخور
آب هوا فقط و فقط یک نوع هست اونم هوای صاف، واقعا از یه فوتبال نسل بعد خیلی از این بیشتر انتظار می رفت
ساعت بازی فقط روز و شبه، از هوای دم غروب و عصر و سر ظهر خبری نیست
برای تعویض ها انیمیشنی در نظر کرفته نشده، هر وقت تعویض میشه صفحه واسه چند ثانیه تاریک میمونه و میزنه loading البته من بعد از 40 تا تعویض من به بار یه انیمیشن ساده دیدم که اگه اونم نمیذاشتن سنگین تر بودن.
صفحه لودینگ در زمان های مختلفی در طول بازی جلو چش میاد مثلا بغضی وقتا قبل از اوت و یا برای ضربه دروازه و کرنر که واقعا رو اعصابه و جریان بازی رو مختل میکنه.
در کل بازی PES 2014 به نظر من برای سرگرمی و دور همی در حد معمولی و من امتیاز 7 از 10 رو بهش میدم.
چیکارکنم بحثای تاپیک به ایمیلم نیاد غلط کردم پستی گذاشتم؟:n27:
میشه برادرنقل قول:
نقل قول:
:دی
تو اختیارات تاپیک بزن عدم اشتراک بعد دوباره اشتراک بزن بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل تو تنظیمات هم میتونی تغییر بدی