با اینکه پرسپولیسی نیستم ولی به نظرم ابراهیم زاده گزینه ی خوبی میتونه باشه به شرطی که بهش هواداران فرصت بدهند
تجربه ی خوب ابراهیم زاده با ذوب آهن که یادتونه
نایب قهرمانی آسیا
Printable View
با اینکه پرسپولیسی نیستم ولی به نظرم ابراهیم زاده گزینه ی خوبی میتونه باشه به شرطی که بهش هواداران فرصت بدهند
تجربه ی خوب ابراهیم زاده با ذوب آهن که یادتونه
نایب قهرمانی آسیا
دوستان در مورد این انتخاب نظر بدن
مربی خوب و با دانشی هست اما نگرانی من چگونگی برخوردش با بازیکنان میلیاردی هست.نمی دونم آیا اون جذبه لازم و قدرت برخورد کافی را داره یا نه؟
ویرایش:
مثل اینکه بچه ها از شنیدن این خبر بدجوری شوکه شدن که نظر نمی دن
دوباره پرسپولیس بی مربی شد!
دوستانی که پارسال با اومدن علی پروین مخالف بودن و می گفتن بار فنی نداره و نمیدونم مدرک نداره، به نظرتون اگه پروین بود پرسپولیس نتیجه بهتری نمی گرفت؟!!
امیدوارم ابراهیم زاده انتخاب بشه انصافا شعور فوتبالی واخلاقیش خیلی بالاست
وقتی هوادارها پشتش باشن بازیکن میلیاردی معنی نداره.که خدا را شکر همه هوادارها از اومدش راضی هستند و مشکلات دو فصل اخیر رو با مربی انشاالله این فصل نخواهیم داشت.نقل قول:
مربی کم تجربه ای نیست که بازیکنها بخوان براش بازی دربیارن و اگر اشتباه نکنم جز برترین مربی های آسیا بوده
شخصیتش هم فکر نکنم جوری باشه که کسی بخواد باهاش لج کنه.
ولی امیدوارم زودتر به طور رسمی قرارداد امضا کنن تا سردار بازار رو جارو کنه:n02:
امروز برای تعویض گواهینامه ام اقدادم کردم و دیدم تو گواهینامه اسم رویانیان هست :n02:
این چند وقت اصلا دقت نکرده بودم
تنها ركوردی كه برای مسی و رونالدو فقط در رویا قابل شكستن است
میگن یک پیج اسپانیایی این عکس رو گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدن ابراهیم زاده رو به فال نیک میگیرم.به هر حال ابراهیم زاده کارنامه درخشان تری نسبت به درخشان و مایلی کهن داره و با رسوندن ذوب آهن به فینال آسیا و نفت به پنجمی لیگ و از دست دادن آسیا در هفته آخر امتحان خودش رو پس داده و تو پرسپولیس با قراردادن مهره های قوی تر در اختیارش قطعا میشه به گرفتن نتایج درخشان امیدوار بود
گفته میشه حتی دستیاران و بدنساز خودش رو هم به باشگاه معرفی کرده و نهایی شدن قراردادش به روزهای آینده و برگشتنش از سفر موکول میشه
باشگاه هم در نبود مربی دست به کار شده و فعلا اومدن خلیل زاده،شاکری و حسین ابراهیمی یه جورایی قطعی شده و گفته میشه با یعقوب کریمی و پیام صادقیان هم به توافق اولیه رسیده.از سیاست خرید ستاره های جوان به شدت استقبال میشه،بخصوص بازیکنایی که پتانسیل بالای خودشون رو نشون دادن و میتونن در آینده فیکس تیم ملی هم باشن.یعقوب کریمی که امسال هم گلزن و هم پاسور خوبی نشون داد و پیام صادقیان هم کاپیتان تیم ملی نوجوانانه و با بازیهایی که ازش تو تیم ملی و ذوب آهن دیدم نوید یه هافبک آینده دار رو میده...
امیدوارم هر چه سریعتر اومدن ابراهیم زاده قطعی بشه تا باشگاه هم با اطمینان بیشتری پا به بازار نقل و انتقالات بزاره و بازیکنای مورد نیازش رو جذب کنه و صد البته ستاره های فعلی از جمله سید جلال،پولادی و نیلسون رو نگه داره...
امروز تو خبر شنیدم که دارن با ابراهیم زاده مذاکره میکنن
بهترین گزینس تو گزینه هاشون اگه بیاد بهتره تا اونای دیگه بیان ولی من که چشم آب نمیخوره به این زودی ها اعلام کنن
باید بمونن یه هفته مونده به لیگ مربی بیارن که بعد بهونه برای بد بازی کردن داشته باشن
من فکر میکنم به جای نیلسون یه دروازه بان خوب مثل لک بیاد بهتره.نیلسون با 37سال سن و با اون عکس العمل های عجیبش تو بازی فینال خیلی از امیدواریارو نسبت به خودش از دست داد:n03:
بعد از فینال اون قدر ناراحت بودم که اصلاً دست و دلم به پست دادن نمیرفت ...
هنوزم تو شوک اون بازی و وداع غریبانهی مهدیام ...
اما این بحث انتخاب سرمربی داره شورش در میاد ...
پیشکسوتا احترامشون سر جاش، ولی با این نظرات گهربارشون دارن پرسپولیس رو به قهقرا هدایت میکنن ...
یعنی چی که سرمربی باید پرسپولیسی باشه ؟!
مگه استیلی و گلمحمدی چه گلی به سر تیم زدن که منصور ابراهیم زاده نتونه ؟!
من خودم موافق صد در صد ابراهیم زاده نیستم، اما هر چی باشه از ممد مایلی و درخشان بهتره !
با این حال میدونم با این وضعیت اومدنش بدجوری با حاشیه همراه میشه و بهتره نیاد ...
وقتی باند قدیمیای پرسپولیس موافق نباشن، از فرداست که مصاحبهها شروع میشه و کمر به نابودی تیم میبندن ....
مواضع رویانیان بسیار معقولانه بود ...
تو ورزش و مردم حاضر نشد اسمی از ابراهیم زاده بیاره، چون باید فرداش از پروین اوکی میگرفت
حالا هم که پروین و دوستان گفتن اگه ابراهیم زاده بیاد باید دو تا دستیار پرسپولیسی داشته باشه، رویانیان زیر بار نرفته و به حق گفته که سرمربی باید اختیار داشته باشه و می تونه با کسی که راحته کار کنه ...
نمیدونم تیم قراره فصل بعد به کجا برسه، ولی با این وضعیت خیلی بعیده که امیدی وجود داشته باشه ...