به نظرتون الان وقت خرید dvd بازی هست یا هنوز زوده ؟نسخه های بهتری میاد یا فرق خاصی نداره؟
Printable View
به نظرتون الان وقت خرید dvd بازی هست یا هنوز زوده ؟نسخه های بهتری میاد یا فرق خاصی نداره؟
خب نکته همینجاس !نقل قول:
شما در خیلی از مسابقات هم اگه یه Review بزنی گل های میانه ی زمین زیاد میبینی ! اما داستان اینجاس که خیلی از بازی کنان ریسک این کارو نمیپذیرن که یه موقعیت حمله رو به خاطر یه شوت هدر بدن اما این به این معنی نیست که شدنی نباشه ! اما تو سری 12 تقریبا این مورد رو ناشدنی کرده بودن .
خوده من که تا حالا 3 ساعت بازی کردم هنوز حتی گل پشت 18 هم نداشتم با اینکه خیلی شوت میزنم
اخه یه چیزایی به کنترل ما ربط نداره. مثلا تو 12 هر وقت تو ضد حمله، دفاع حریف توپو میزد تو اوت و بازیکنت می خواست بره سری اوتو بندازه، بازی نمیزاشت توپو پرت کنه یا حتی ورش داره. چون اگه پرت میکرد موقعیت 100 درصد بوجود میومد. یا مثلا اگه اخر بازی یدفعه توپ دست یه بازیکنت میفتاد و همه جا میموندن و اونم کله رو مینداخت پایین عین جت میرفت سمت دروازه، بی شک یدفعه می دیدی بازیکن توپو ول کرده و داره شل میزنه.نقل قول:
برای من فیفا 13 خیلی راحت تر شده تا 12نقل قول:
12 جدا نمیتونستم سی پی یو رو ببرم مگه شانسی
اما 13 اصلا مشکل ندارم و به نظر ی پی یو خیلی معقولانه تر بازی میکنه
با کانتر اتک روی دفاعش فشار بیاری توپو لو میده گاهی اوقات
میشه تا حدودی مسیر پاسی که میخواد بده رو تشخیص داد و جلوی پاسشو گرفت
نه به اسلایدر ها دست نزدم
بازی سی پی یو در 13 خیلی بهتر شده و به مراتب آسونتر
آره ریسک نمیکنن اما من توی 12 این کارو خیلی تمرین میکردم که دستم بیاد اما اصلا نشد گل بزنم فقط 2 بار توی تمرین شدنقل قول:
حتی تنظیم این که فقط توپ توی چارچوب باشه هم سخت بود توی 12
اما اینجا خیلی فرق کرده
90 درصد شوت هایی که تو تمرین از وسط زمین میزنم توی چارچوب هست و مواردی هم گل میشه
تو قسمت Skill Games قسمت Advanced Shooting یک قسمتی هست که توپ یهو فرستاده میشه و تو با 2 تا مدافع و دروازه بان هستی و باید به نسبت کاری که انجام میدی پوینت بگیری یک قسمت داره که دروازه بان داره میدوه سمت دروازش و توپ هم دست بازیکن تو هست وسط زمین
من تقریبا هر دفعه دارم اون موقعیت رو مستقیم از وسط زمین گل میکنم
من که فعلا خراب این اسکیل گیم هستم
خیلی جالبه
قسمت دریبل و ضربه آزادشو تا انتهاش رفتم
بقیه قسمت ها هم تا گلد رفتم و چلنجش مونده
خیلی ایده خوبی بود
جالبش اینجاست مه تو اکثر قسمت هاش تنظیمات Manual هست و جدا سخت میشه کار
عجیبه من یک هفته است دارم بازی می کنم با تیمای قوی و ضعیف بازیم هم زیاد خوب نیست اما اینطوری گل نخوردم تا حالانقل قول:
از پشت هیجده هم سخته گل بزنی دفاع خوب توپ رو بلوک می کنه
فعلاً که یه vp ساختم و قرضی دادنم به دسته 2 انگلیس اینجوری خیلی لذت بخشه
بچه ها یه سوال
من بازی رو برای پی سی خریدم بدون کرک
رفت تو بازی :دی
من از دنیا عقبم یا همچنان کرک نشده؟
سلام
دوستان ببخشید من بازی رو امروز گرفتم و نصبش کردم وقتی میخاد بازی شروع بشه میزنه بیرون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
راه حلی نبود برای مشکل right stick!!؟
به یارگیری ها توجه کنید فوقالعاده شده
تو فیفا12 میشد به مهاجم پاس داد و مهاجم هم با یه چرخش و فریب مدافع توپو براحتی بندازه تو دروازه اما توی فیفا13 مدافع نمیزاره حتی بهترین مهاجم ها با اتک پوزیشن بالا جنب بخورند چه برسه به اینکه گل هم بزنند!
و اینکه چه زیبا تو هر بازی آبکش میشم امیدوارم لجند 13 همیشه برام قوی بمونه و مثل 12 ضعیف نشه برام