[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام مشکل منم مشابح دوست مون هست و پیغام detected covert channel exploit in icmp packet میده ولی از لینکی که گداشتین هم درست نشد
دوست عزیز، برای رفع پیغام خطای Detected covert channel exploit in ICMP packet در نود32 می بایست مطابق آموزش مقاله ی فارسی زیر عمل نمایید:
اینم روش خود سایت نود32
نقل قول:
شما دوتا سیستم دارید که شبکه کرده باشید ؟؟
یا موقع استفاده از یاهو یا گارنا
انتی ویروس رو به اخرین ورژن آپدیت آنلاین کنید
Why did i get a “detected covert channel exploit in icmp packet” message in the firewall logs?
Fragmented icmp packets may be used to enable rapid detection of a client connection to the domain controller. Versions of the eset personal firewall module below version 1047 may identify these packets as a threat and block the communication. The problem will be resolved in personal firewall modules that are version 1048 or newer.
To resolve this issue if your personal firewall module is an older version, add the ip address of the domain controller to the trusted zone
ترجمه
چرا "شناسایی و بهره برداری از کانال های مخفی در بسته icmp" ارسال پیام خصوصی به فایروال سیاهه های مربوط را دریافت میکنم؟
تکه تکه بسته های icmp ممکن است مورد استفاده قرار گیرد به فعال کردن تشخیص سریع از اتصال مشتری به کنترل کننده دامنه است. نسخه از ماژول eset فایروال های شخصی در زیر نسخه 1047 این بسته ها را به عنوان یک تهدید شناسایی و مسدود کردن ارتباطات است.مشکل در ماژول های دیوار آتش شخصی است که نسخه 1048 یا جدیدتر حل و فصل خواهد شد.
برای حل این مشکل اگر ماژول فایروال شخصی شما یک نسخه قدیمی تر، اضافه کنید آدرس آی پی کنترل کننده دامنه به منطقه مورد اعتماد
و در آخر
ممکنه رو سیستم شما روتکیت یا چیز دیگه ای نصب شده باشه
اگه برنامه ای چیزی نصب کردین چک کنید کدوم برنامه داره این اررو رو پیش میاره
سیستم رو فول اسکن کنید توسط آنتی ویروس و اسپای ور اسکنر
سلام
دوستان کمک
آنتی ویروسم اسکن رو توی یک ثانیه تموم میکنه ، اصلا اسکن نمی کنه
چیکار کنم؟
نسخه 6
امروز آپدیت کردم ولی نشد
ویندوز 8 - 64 بیت
با این برنامه ناد32 رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ببنید باز هم این مشکل پابرجاست.نقل قول:
درود بر دوستان همیشه همراه:
من به یه کرک عالی و با استفاده ی فوق العاده آسان برای ESET Smart Security 6.0.316 نیاز دارم که قابلیت آپدیت نیز از خود سرور های ESET را داشته باشد.
ممنون میشم کمکم کنید...
اصن حذفش کردم کسپر نصب کردم ، خیلیم بهتره :27:نقل قول:
در ورژن 6 چجوری یک آدرس خاص بلوک شده رو کاری کنیم که براش notification نیاد؟
تو بعضی سایتها که میرم بعضی لینک هاشون رو نود بلاک می کنه برای همین 10 - 15 تا نوتیفیکیش پشت هم میاد و مجبورم دونه دونه کنسلش کنم.