درودنقل قول:
کسپرسکی رو با اویرا مقایسه نکنید
زمین تا اسمون فرقشه
کسپرسکی پیور بهترین انتخاب برای شماست
درودنقل قول:
کسپرسکی رو با اویرا مقایسه نکنید
زمین تا اسمون فرقشه
کسپرسکی پیور بهترین انتخاب برای شماست
کاسپر بهتره.نقل قول:
بولگارد هم مد نظر داشته باش.
خیلی ممنون
کاسپراسکای بهتره یا بلگارد؟
از کاسپراسکا ی بهتر چیزی هست؟ اگر هست به من بگید اون رو بخرم؟
بلگارد نه بولگارد. بین کاسپر و بولگارد سلیقه هست شما میتونی بری سایت اصلی بولگارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 2 ماه با نسخه تریال کار کنی اگه خوشت امد بولگارد بگیرنقل قول:
اگه نیامد کاسپر بگیر . کلا انتی ویروس های معروف امنیت شمارو براورده میکنند. اگه اینترنت سیکروبتی نمیخواین فقط انتی ویروس میخوایین من ام سی سافت رو پیشنهاد میکنم
بعد هیچ انتی ویروس معروفی از دیگری بهتر نسیت . ینی نمیتونی بگی کاسپر بهتر از بیت دفندره و برعکسش مگر کسی که روی محصولی تعصب داشته باشه.
همه عالی هستن و وقتی یک ویروس جدید بیاد نهایتا تا 3 روز به دیتابیس اضافه میشه. مثلا یک جاسوس افزار میاد کاسپر 6 ساعته به دیتابیسش اضافه میکنه و بیت 2 روزه نمیتونی بگی کاسپر بهتره چون میبینی یک ویروس خطرناک جدید میاد بیت 5 ساعته به ذیتابیس اضافه میکنه اما کاسپر 3 روزه
واسه خرید عجله دارید؟نقل قول:
تا تست نکردید نخرید
همه ی اینا نسخه های ازمایشی سی روزه دارن
اول تست کنید
بیت دیفندر کسپر نورتون سه غول امنیتی دنیا
عجله ندارم تحقیق و مشورت میکنم
بیت دفندر داشتم خیلی نمایندگیش گیره فایده نداره
نورتن نمایندگی داره؟
بولگارد از موتور و دیتابیس کسپرسکی استفاده میکنه دوست عزیز....نقل قول:
سلامنقل قول:
از دیتابیس بیت دیفندر استفاده میکند
هر کدام از آنتی هایی که دوستان در بالا پیشنهاد دادن رو از سایت اصلی نسخه اینترنت سکوریتی رو دانلود و به مدت 30 روز تست کنید هرکدام را دوست داشتین بخریدنقل قول:
خیر نمایندگی نداره
از نظر نمایندگی فعلا بهترین پیشتیبانی رو محصولات زیر داره
Emsisoft
bitdefender
kaspersky
Emsisoft بخرم خوبه؟
قویه؟
قیمتش چنده؟
سلام عباس جان :n02::n16:نقل قول:
سلام
از دیتابیس بیت دیفندر استفاده میکند
.درست میگی با زون آلارم اشتب گرفتم.فایروالشم گمونم از بیس اوت پوست استفاده میکنه...
سلام.امسی سافت عالیه.از دیتابیس دو موتوره برخورداره و کارایی بالایی داره.تو تاپیک خودش بپرس بهتر راهنماییت میکنن...:n01:نقل قول:
Emsisoft بخرم خوبه؟
قویه؟
قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]