چه بد!!!نقل قول:
نه. من معمولا بالای4کانکشن زیاد اختلاف سرعت نداره و زیر4کانکشن یه کمی سرعت نوسانی میشه.
نویز خط رو چک کردی؟؟؟
Printable View
چه بد!!!نقل قول:
نه. من معمولا بالای4کانکشن زیاد اختلاف سرعت نداره و زیر4کانکشن یه کمی سرعت نوسانی میشه.
نویز خط رو چک کردی؟؟؟
وضعیت نویز خطم خوبه upstream و downstream روی رنج 22 تا 25 هستن. مشکل ظاهرا از جای دیگس . و به نظرم از سمت خودشونه
من بیشتر میخواستم بدونم این شرکت به همه یوزراش داره اینجوری سرویس میده یا نه مارو گیر آورده برای حرص دادن.
پشتیبانیم فقط وعده الکی میده برای حل این مشکل و فقط دنبال اینن یجوری بپیچونن.
منم احتمالا با ادامه این روند خودمو از دستشون راحت میکنم وهم یه خدمتی میکنم به بقیه یوزرا پورتای خالی بیشتر میشه.
شب خوش
نقل قول:
کدوم شرکتها این مشکل رو نداشتند بگو ما هم بریم انجا؟
من یه بار یه تستس زدم، وقتی دانلود ر میزاشتم، نویزم شدیدا میرفت بالا. پیگیر شدم. و درست شد.نقل قول:
والا عزیزم، این شرکت وقتی یه وعده ای میده یا میگه داریم روی این موضوع کار میکنیم، بدون که اصلا
اون کار شدنی نیست یا اینکه لااقل 6ماهی طول میکشه!!!
سلام سرویس بنده از نوین نت 128-512 کیلو محدود از ارومیه هست. کانکشنهای اپرا رو روی 16-64 و اینترنت اکسپلورر رو روی 8-8 تنظیم کردم. روزها سرعت فلش و دانلود عادی بدون وی پی ان و ... به صورت زیر هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه مشکل دارم با باز کردن بعضی سایتها، زنگ زدم به این پشتیبانی نادون
هر راه ابتدایی و به قول خودش پیشرفته که بلد بود انجام دادیم ولی مشکل رفع نشد
من یک هفته هست که همین سایت و سایت mul.ir و چندتا سایت مشابه رو نمی تونم بدون شکن باز کنم
کسی می تونه کمک کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت که برای من فوری لود میشه
البته اینو هم بگم کهاین نوین از این شگفتی ها زیاد داره
منم همین مشکل دارم. بعضی از سایت باز نمیکنهنقل قول:
سلام حامد جان من این طرح رو یه نگاهی انداختم جالبه که سرویس من پهنای باند 8.5 گیگ 256 هستش و من ماهی 12 تومن براش میدم الان چند سالی هم هست این سرویس رو دارم طرح جشنواره هم دقیقا همین سرویسه!نقل قول:
حالا من یه حدسی می زنم نمی دونم درسته یا نهنقل قول:
من تو ساعات رایگان با همین سایت دانلود می کنم، همچنین با رپیدباز
بعلاوه سایت دانلودها و یه سایت دیگه
جالب اینه که چند مدته همین سایتها تو باز کردن به مشکل بر می خورن و البته پی سی ورلد
اینها عمدی نیست؟