فريدون مشيري : من مهر ميورزم پس هستم
Printable View
فريدون مشيري : من مهر ميورزم پس هستم
ناشناس : در این دنیا هیچ شادی و رضایتی به پای غلبه بر ترس نمی رسد اگر شما برای حرکتی رو به جلو به کمک قدرت فکر ایمان و دعا آماده باشید همه آنچه را که برای فتح شجاعت و غلبه بر ترس در ذهن وقلبتان نیاز دارید دارا هستید
ناشناس : اگر به راستی رسالت اصلی زندگی ما ، تحمل کردن زندگی باشد چشم انداز بسیار سیاه و غم افزای پیش روی ما خوا هد بود . عقیده و تصور بهتر این است که می توانیم بر موانع خود غلبه کنیم تفکر شجاعانه را عادت خود کنید آنگاه جراعت و شهامت به طرف شما جاری خواهد شد .
ناشناس : به کمک ایمان ترس را عقب برانید و برای شجاعت دعا کنید.
جبران خلیل جبران : تمام مردم جهان چيزي دارند كه به خاطر آن سزاوار ستايش باشند. ستايش ها نشانگر ادراك هستند. در خلوت خويش انسانهايي عالي هستيم، و هيچ كس از ديگري بهتر نيست. نگريستن به عظمت همسايه ات را بياموز و عظمت خودت را نيز بنگر.
ناشناس : انسانهای موفق خود پنداری خود را کنترل کرده واطلاعات رایانه خود را همان طور که می خواهند تغیییر می دهند
ناشناس : آنها دنیای خودرا وسعت می بخشند ومی دانند مه اضطراب وخشم، خصومت ،غم ، اندوه ، کینه ونفرت عوامل تخریب کننده تصورات خلاق و سازنده می باشند
ناشناس : شما مخلوق پروردگارتان هستید بس روند امور را به او بسپارید
ناشناس : گاهی زندگی از انسان روی بر می گرداند و تمام مشکلات با هم می ایند در یک لحظه شاد و خوشحالیم و در یک لحظه بعد چند خبر بد به گوشمان می رسد خود را به آخر خط رسیده می بینید در این هنگام است که خالق بزر گ تصمیم گرفته که ما را آزمایش کند کار ها را به او بسپارید و با اطمینا ن روند زندگی خود را ادامه دهید کم کم روزنه های امید پیدا می شوند فقط کاری را که از دست خودتان بر می آید انجام دهید بقیه امور با اوست
ناشناس : کلمه ها برای ساختن درست شده اند نه برای بابود کردن پس حرف های سازنده بگو نه حرف های تخریب کننده و نابود کننده .
ناشناس : اگر نمی توانی خورشید باشی ستاره باش بهتر آن است هر آنچه هستی باش
اگر نمی توانی شاه راه باشی کوره راه باش
اگر به تو دوستی کردند به خاطر بگذار واگر تو به کسی دوستی کردی فراموش کن
در هنگام مشکلات . نگویید که مشکل دارم بلکه بگویید : هی ... مشکل من خدای بزرگی دارم
کسی که کار نمی کند هرگز به موفقیت نمی رسد.
گوته : زيبايي ناپايدار است و فضيلت جاوداني .
ناشناس : عاشق واقعی کسیست که معشوق خود را آزاد می گذارد تا خودش باشد .
بودا : هيچ كس جز خود ما مسئول بدبختي ها و يا خوشبختي هاي ما نيست.
ناشناس : خدا به کسی کمک می کند که به خودش کمک کرده باشد.
ناشناس : به آنان که رازت را می گویی آزادیت را می فروشی .
ناشناس : اگر عشق بورزی به تو عشق می ورزند.
اگر همه مي توانستند از استعدادهاي خود درست بهره بگيرند، دنيا همان بهشت موعود مي شد که همه مي خواهند . زکرياي رازي
هرگز مردي ولو بسيار نادان را نديدم که از وي چيزي نتوانسته ام بياموزم . گاليله
الکساندر گراهام بل : تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید . پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند.
انسان در هر سني كه از كار بازماند بهتر است كه بعد بي درنگ بميرد . اديسون
نشان دوست نيکو آن است که خطاي تو بپوشد و رازت آشکار نکند. ابوعلي سينا
اگر توانایی عالمان ایران را از جهان علم گرفته شود چیزی جز سیاهی باقی نمی ماند . پور سینا
تجربه بالاتر از علم است . ابوعلی سينا
معلم نفس خود و شاگرد وجدان خویش باش. ابو علی سینا
تعصب چشم های بينا را نابينا و گوش های شنوا را ناشنوا می کند . ابوريحان ببِرونی
کسی که فکر نمی کند ، به ندرت دم فرو می بندد . نیوتن
ديل كارنگي : دري آهنين مقابل ديروز و فردا بكشيد و فقط براي امروز زندگي كنيد .
ناشناس : تا انجا که می توانید بخندید و همیشه پیش از انکه دیگران به شما بخندند به خودتان بخندید
مطمئن باشید که در هر کسی چیزهای مضحکی برای خندیدن وجود دارد.
ناشناس : هميشه لبخند به لب داشته باش حتي وقتي ناراحتي ==> شايد كسي عاشق لبخند تو باشد .
ناشناس : انسان تا متواضع نباشد نمي تواند به بزرگي برسد.
ناشناس : انسانها دو دسته اند: آنهایی که بیدارند در تاریکی و آنهایی که خوابند در روشنایی .
بالزاك : حسد نمايشگر آرزوهاي ناكام ، استعدادهاي به ثمر نرسيده و شكست ها و ادعاهاي واهي است .
نظام وفا كاشاني : زندگي درياي متلاطمي است كه قطب نماي آن محبت است
ناشناس : سكوت نشانگر پايان نيست! بلكه آغازِ يك موسيقي ست..
ناشناس : اگر کسی حقیقتی را نداند، نادان است؛ اما اگر کسی بداند و دانایی خود را انکار کند جنایتکار است .
فرانسوي : هر كس نگهبان شراف خويش است .
ويكتور هوگو : به كسي عشق بورز كه لايق عشق تو باشد نه تشنه عصق ... چون تشنه عشق روزي سيراب ميشود ...
والتر : انسان در همان لحظه كه تصميم ميگيرد آزاد باشد آزاد است .
ميوست : تنها با اشخاص موافق معاشرت كنيم,چرا كه كسي به مخالف احتياج ندارد.
موريس مترلينگ : خداوند آنقدر وسيع است كه هرچقدر از او دور شويم به او ملحق خواهيم شد.