اوکی این آزمون هم اول شهر نشدم ! آزمون بعدی ایشالا
راستی عمومیا که گذاشته برگه ی من نیست ! نمیدونم چجوری شده ولی هر کی که بوده من ادبیات 3 زدم این 2 . و من دینی پیش رو نزدم این زده
دیفش رو من 100 زدم . این آزمون به نظرم بهتر شده بود اما چند تا سوال واقعا سخت هم داشت . مثلا دنباله فیبوناچیه رو دیدم کفم برید !
گسسته اش خوب بود . فقظ من از رو فار خونده بودم نمیدونم فار ماتریس مجاورت نداره ؟ یا من ندیدم ؟! ولی وقتی رسیدم اصلا تستای ماتریسشو بلد نبودم 60 زدم
مثلثاتو نیز نیز 60 زدم . خیلی بد بود من حسابانو تابستون تموم کرده بودم الان فرمولاش یادم رفته بود فهمیدم باید به دور دیگه بخونم . ولی کو وقت ؟ :(
تحلیلی 90 . کاش همه درساش مث تحلیلیش آسون بود
فیزیک 3 رو 70 زدم . فیزیک پیش رو یدونه سوال جا به جا زدم همه اش غلط شده ! :دی ولی یدونه نزده داشتم فقط
شیمی ها رو هم واقعا بد دادم ! شیمی پیش 60 و شیمی 3 50 ! شیمی پیش انصافا ساده بود اما مجبور شدم وقتشو بزارم برا شیمی 3 استوکیومتریش پدرمو دراورد ! :( ظاهرا هیچکی تو این آزمون شیمی 3 نزده چون با اینکه رتبه ام تو کشور 190 شده اما ترازم 6900 شده که یعنی یا خیلی ساده بوده (عمرا ) یا خیلی خلوت . مملکته ؟
درصدای عمومی هم که خودم گرفتم و تو کارنامه نیستن : ادبیات پیش 70 ادبیات 3 30 دینی پیش سفید دینی3 80 انگلیسی 94 عربی 40 !
برا کسایی که حدود تراز و رتبه رو میخوان تراز حدود 7 هزار و رتبه زیر 500 .(تا ترازم نرسه 8 هزار ارزش کارنامه گذاشتن و پز دادن نداره ! :دی ) هرچند هدفم خیلی بالاتر ازین حرفاس ولی برای خودم قابل قبوله چون کار بیشتری نمیتونم بکنم برای قلمچی . برنامه ی مدرسه ی ما کامل فرق میکنه . فقط باید سعی کنم سوالایی که سوتی میدم رو کم کنم .
این آزمون هیچی هیچی نخونده بودم براش به جز فیزیک 3 !(باورتون نمیشه درصدای عمومی پیش رو نگا کنید !) بقیه درصدام از چیزاییه که یکی دو ماه پیش زدم (میگم که برنامه ی قلمچی یکم عقبه از من) واسه همین خیلی بی خیال بودم و تستا رو دونه دونه حل میکردم هیچ تکنیک مسخره ای هم نزدم . آخرش دقیقا 39 دقیقه وقت اضافه آوردم ! که خوب مسلما 15 مین صرف هندسه باید میشد که سفید زدم ولی بازم خیلی خوب بود ! کلی اعتماد به نفس گرفتم یهو ! که خوب به جای اینکه برم هندسه رو بزنم رفتم دوباره سراغ استوکیومتری که *** به روحیم دوباره :دی
آزمونای قبلی رو جوون که بودم جمعه استراحت میکردم این آزمون نمیکنم . شمام نکنید . خدافظ تا دو هفته دیگه