بابا بدل...............بابا شبیه ........بابا جلل خالق................بابا به من بگین ااین کجاش شبیهِ؟:31:
Printable View
بابا بدل...............بابا شبیه ........بابا جلل خالق................بابا به من بگین ااین کجاش شبیهِ؟:31:
مورینیو :" دوران درخشان این تیم باقی مانده است ، می خواهم بمانم "
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، در مصاحبه ای با وبسایت باشگاه ، در مورد صحبت هایش در هفته گذشته با بی بی سی صحبت کرد که گفته بود آینده اش در انگلیس است :" بهترین ها برای این تیم در راه هستند و نمی خواهم که آنها را از دست بدهم . خیلی خوشحال هستم . واقعا باعث افتخارم است که مربی رئال مادرید هستم و منتظر این نیستم که از تیم جدا شوم ."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آن مصاحبه گفت :" آن برنامه در مورد بازیهای المپیک بود و در مورد دانش بحث می شد و تاثیری که روی ورزش دارد ... آن یک مکالمه 25 ، 30 و 35 دقیقه ای بود که یک دقیقه بحث به شوخی کشید که سباستین از من پرسید که آیا به فوتبال انگلیس بر می گردم یا نه که من حرف همیشگی خود را زدم . از حضور در رئال مادرید خوشحالم که بهترین باشگاه جهان است . هر کسی می داند که واقعا حضور در انگلیس برایم خوشایند بوده است و همه می دانند که انگلیس ، روزی یک مقصد طبیعی برای من خواهد بود چرا که نقطه عطفی در دوران فوتبالم است . دوست دارم که روزی یک دوره 20 ساله یا بیشتر در آن جا مربی باشم . دوست دارم که به دنبال مقصدم بگردم ."
یک سوء تفاهم
وی افزود :" در حال حاضر به رفتن از رئال مادرید فکر نمی کنم ... آن مصاحبه در مورد یک داستان پایان ناپذیر بود که برخی فکر کردند که می خواهم بروم ، آماده رفتن هستم و ... خیلی ناراحت شدم چرا که کاملا سوء تفاهم شد و مردم از حرفهایم ، برداشت اشتباهی داشتند ."
مورینیو سپس در مورد منظورش از کلمه "دو سال دیگر " گفت :" این اصطلاح در زبان انگلیسی برای این استفاده می شود که مثلا چند سال دیگر ، نه دقیقا" دو سال . شاید ، دو سه ، چهار یا بیست سال باشد . افرادی که من را می شناسند می دانند که من به سادگی چیزهای خوب دنیا را از دست می دهم و رئال مادرید بهترین است . بهترین سالهای این نسل در راه است . کاری که صورت گرفته فقط برای امروز نبوده ، بلکه فردا هم در نظر گرفته شده است . برای این پروژه ، سالهای زیادی در پیش است . خیلی غیر هوشمندانه است که قلبم را به این پروژه بدهم و در میانه راه ، ترکش کنم "
"خیلی راحت هستم "
"من در جایی هستم که دوستش دارم و می خواهم ادامه دهم . غیرممکن است که بتوان سالهایی که خواهم ماند را نام برد اما اعداد و ارقام مهم نیستند . هدفم این است که تا سالها بمانم ، چرا که با مدیر خیلی راحت هستم و با توجه به این آسایشی که میان ما وجود دارد ، سالهایی که از قراردادم مانده اصلا مفهومی ندارند . چیزی که مهم است این است که با کمال افتخار نسبت به این قضیه فکر می کنم که مربی رئال مادرید هستم و این طور نیست که منتظر رفتن باشم و بخواهم بروم . "
مکالمه با بازیکنان پیش از بازی با سویا
مورینیو ، فاش کرد که پیش از بازی لالیگا با سویا با بازیکنان صحبت کرده است :" ایکر گفت :" شما در ایتالیا ، انگلیس بودید و حالا مادرید هستید ، بعد از آن چه می کنید ؟" آلبیول گفت که به تیم ملی پرتغال می روم ، آربلوا و آلونسو گفتند که انگلیس را دوست دارم و ... من گفتم :" مطمئنا ، مطمئنا ، مطمئنا ، هیچ کس نمی تواند در این دو سال مرا بیرون کند ، مگر این که نتیجه بدی بگیرم . اما اعتقاد دارم که به احتمال صد در صد ، به قراردادم با رئال مادرید ، پایبند می مانم . سپس شوخی سر گرفت چرا که همه خوشحال شدند که قرار است بمانم . "
بابای اوزیل
در این باره که اوزیل گفته او مثل پدرش است هم صحبت کرد :" حالا در موردش شوخی می کنیم . مثلا وقتی با هم جمع می شویم ، بچه ها یا به او می گویند :" نگاه کن ، بابایت دارد می آید " یا به من می گویند "بچه ات آن جاست " یکی دیگر می گفت :" مربی ، پسرت خیلی خوشگل تر از اوزیل است ، هیچ وقت به زشتی مسعود نمی شود " این حرفها دوست داشتنی هستند و نشان می دهند که روابط خیلی خوبی در تیم حاکم است ."
کریستیانو و بازی تیمی
در مورد گلهای کریستیانو گفت :" آنها آمار فوق العاده ای دارند و او بازیکنی است که حد و مرزی ندارد . در رئال مادرید فوق العاده کار می کند اما باید این را هم در نظر گرفت که تیمش خوب بازی می کند و خیلی تهاجمی است . نکته خوب می تواند این باشد که این قضیه به عناوین تیمی هم منتقل شود چرا که بی تردید ، آنها خیلی مهمتر هستند تا توپ یا کفش طلا. کریستیانو هم این را می داند . "
بدون خرید
مورینیو اعلام کرد که به دنبال خرید بازیکن در زمستان نیست :" به دنبالش نیستیم . فصل نقل و انتقالات ، یک زمین بازی برای خیلی از افراد است . به خصوص برای مطبوعات که بازیکنان را می فروشند و مردم هم باور می کنند . فصل نقل و انتقالات ، برای تیمهایی است که به آن نیاز دارند اما ما خوشبختانه نیازی به آن نداریم . برای ما ، فصل نقل و انتقالات بسته شده است . هیچ بازیکنی را نمی خواهیم . من درخواستی نکرده ام و نخواهم کرد ."
آمار خوب
مورینیو در مورد پیشرفت تیمی گفت :" تیم تا کنون به اهدافش در طول فصل رسیده است . در لالیگا خوب کار می کنیم و همان طور که قبلا گفتم ، در هر تورنمنت دیگری ، فاصله ما با تیم دوم می توانست بیشتر هم باشد . در چمپیونزلیگ ، مهمترین نکته ، صعود کردن بود اما صدرنشین شدن هم مهم بود چرا که ما روند فوق العاده ای داشتیم . در کوپا نیز طلسم ناکامی برابر تیمهای دسته چندمی ، به نظر می رسد که تمام شده است ."
ترکیب کاملا پخته
مورینیو از پختگی تیم راضی به نظر می رسید :" یک حس درونی به من می گوید که ترکیب فعلی ، قدرتمند ار سال گذشته است . پس از شکست به بارسلونا این مشخص شد . تیم با وجود این شکست هم اعتماد و جاه طلبی خود را حفظ کرد . هیچ چیز خاص تر از آن نیست که یک برد ، بتواند که به ما انگیزه کامل بدهد ."
نتیجه گرا نیستیم
در مورد سبک تیم گفت :" رئال مادرید خیلی خوب بازی می کند . اگر یک نفر بگوید که خوب بازی نمی کند و نتیجه گراست ، دروغ گفته است چرا که خیلی سرحال هستیم و مردم از دیدن ما لذت می بردند . می بینیم که سانتیاگو برنابئو در همه بازیها پر است و وقتی که بیرون خانه بازی می کنیم هم انگیزه ها مشخص است . هر تیمی ، سبک خاص خود را دارد اما ما هم همین طور . رئال مادرید فوتبال فوق العاده ای ارائه می دهد ."
تعطیلات
مربی پرتغالی گفت :"مثل همیشه خوب بود و آسوده بودم . کمی در پرتغال بودم و کمی در پاریس ، همیشه در کنار خانواده ام . یک بار دیگر ، با آمادگی کامل به سر کار برگشتم ."
حالا این مصاحبه از مورینیو هست اما ۲ روز دیگه یکی از روزنامه های کاتالان خبر میده که مورینیو میخواد بره.:31:
چیزی که فعلا معمه اینه که مورینیو انگاری میخواد رسم همیشگیش رو فعلا کنار بزاره و توی رئال بمونه.
موندن خوزه تو رئال قابل پیش بینی بود و به نظر من یه جورایی تصورات به قلم اومده گروهی از خبرگزاری های وطنی و غیر وطنی بود. نمونه وطنیش با سطح تصویر شناسی بالاش :31::
چیزی که واضحه مو تا زمانی که در رقابت با پپ باشه و به طور کامل نتونه اونو مغلوب کنه، ما خوزه رو تو لالیگا و رئال خواهیم دید... هر چند مشخصا خوزه هیچ وقت نمیتونه مثل سر الکس عطش قهرمانی خودش رو در یک تیم به مدت 25 سال حفظ کنه./کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900925000245
آنخل دی ماریا، بازیکن آرژانتینی تیم رئال مادرید در حین آخرین تمرین سال این تیم از ناحیه ماهیچه ران پا دچار مصدومیت شد.
رئال مشخص نکرد که این بازیکن 23 ساله چه مدت از میادین دور خواهد بود یا به بازی روز سه شنبه این تیم مقابل مالاگا از سری مسابقات Copa de rey میرسد یا نه.
در ماریا یکی از کلیدی ترین بازیکنان مورینیو بوده است. وی در این فصل موفق به زدن 4 گل در لیگ و یک گل در لیگ قهرمانان شده، همچنین رکورد خیره کننده 12 پاس گل را دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان فن پیج رئال مادرید در Facebook یک نظر سنجی راه انداخته که به نظر شما بهترین بازیکن رئال در سال 2011 کی بود....
اگر بشه اینجا هم دوستان بیان با دلیل نظرشون رو بیان کنند خوب میشه و تاپیک جون میگیره....
به نظر بهترین بازیکن سال 2011 تیم رئال Angel Di Maria بود...!
به علت پاس گل های متعددی که داد و پیشرفت هایی که داشت و با رکورد پاس گل فوق العادش ....گل زنی های بی نقصش....
البته در جاهای دیگه بیشتر به رونالدو و ایکر رای دادند ولی به نظر من ایکر و رونالدو همیشه عالی هستند و شکی نیست در این ما باید به بازی کن هایی رای بدیم که نسبت به قبل عالی شدند مثل دی ماریا یا هیگواین یا مثلا بنزما که واقعا به بهترین بازیکن ها دنیا تبدیل شدند....!
5 بازیکن برتر سال 2011 از نظر من:
- رونالدو
- دی ماریا
- ایکر کاسیاس
- بنزما
- راموس
واسه خودت بریدی و دوختی :31:
آنخل دیماریا (فرشته ی نجات) رو انتخاب کردی رفت؟:19:
خب نظر سنجی بزار ببینیم بقیه چی میگن:11:
1.کریس: من فکر نمیکنم نیاز به توضیح باشه..یه بازی الکلاسیکو رو بذاریم کنار، کریس یه سال شاهکار مانند رقم زد..این همه گل در حالیکه مهاجم نوک هم نیست!
2.دی ماریا: دی ماریا در چند بازی در حد یکی از بهترین های تاریخ بازی کرد! اما خب چندتا بازی ضعیف هم داشت..در کل پیشرفتش خیره کننده بوده و بدون شک اگه نیم فصل دوم رو همینطور ادامه بده، خیــلی کمکمون میکنه..
3.ایکر: خب بدون شک قهرمانی کوپا رو بیش از اونکه مدیون کریس باشیم، مدیون ایکر هستیم..جز اون بازی هم بارها نجاتمون داد که نمونه بارزش، همون بازی بارسا بود..بدون شک حضور کاپیتان یه نعمته برامون..امیدوارم از این شوخی ها که "به زودی از فوتبال میرم" رو نگه دیگه..
4.ژابی: یعنی حتی دوست ندارم تصور کنم که رئال بدون ژابی چطور میشه؟! یه شاهکاره به تمام معناست این بازیکن! وقتی ژابی باشه و فرصت خودنمایی داشته باشه، رئال هم کارش رو عالی پیش میبره!
5...
این رتبه 5 رو چند نفر میتونن داشته باشن..مارسلو..راموس..حتی کایخون! اما بیشتر از همه، کریم با پیشرفت خیره کنندش شایستست اما خب ترجیح میدم ننویسم این یکی رو..
در مجموع سال بسیار خوبی بود هرچند فقط 1 جام داشت اما فکر میکنم همه قبول داشته باشیم که این تیم شایسته بیشتر از 1 جام بود..
ايگواين مادريد را ترک نمي کند
مديربرنامه هاي گونسالو ايگواين در صحبتهايي اعلام کرده که اين ستاره آرژانتيني تا زماني که سران رئال او را بخواهنددر اين تيم مي مانند.
خورخه ایگواین، پدر و مدیر برنامه های گونسالو ایگواین در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیم پسرش این است که تا اتمام زمان قراردادش با رئال دراین تیم بماند و البته ابراز تمایل تیمهایی مثل چلسی و یوونتوس برای خرید پسرش در بازار زمستانی را هم رد نکرد شنیده می شد که سران این دو تیم برای خریداری ایگواین آرژانتینی که تا سال 2016 با رئال قرارداد دارد، دست به کار شده اند. طبق صحبتهای خورخه که در گفت و گو با لاستامپا مطرح کرد، اولویت اول ایگواین ماندن در مادرید و به پایان بردن قرارداد کنونی اش است پدر و مدیربرنامه های ایگواین در مورد پسرش گفت:« در رئال مادرید کسی درمورد فروش ایگواین صحبت نمی کند و خود او هم تصمیمی برای ترک رئال ندارد. راستش، هدف این است که او تا پایان قراردادش که تا ژوئن سال 2016 اعتبار دارد در این تیم بماند.اگر کسی به ما بگوید که دیگر ایگواین را در رئال نمی خواهند، مطمئنم که ما پیشنهادات بدی دریافت نخواهیم کرد.» پدر ایگواین درمورد ابراز تمایل چلسی و یوونتوس به جذب پسرش گفت:« این دو تیم تیمهای بزرگی هستند و در هر صورت این دو فرصت خوب و بزرگ برای پسر من خواهد بود ولی کسی دراین باره با من صحبت نکرده.»
شبکه ورزش