اگه از اینترنت موبایل استفاده می کنی درایور مودم موبایل و درایور کارت شبکه کامپیوترت رو آپدیت کن .نقل قول:
اگه از اینترنت موبایل استفاده می کنی درایور مودم موبایل و درایور کارت شبکه کامپیوترت رو آپدیت کن .نقل قول:
1-تمام کارهایی که گفتید را کردم اما باز امروز همین ارور را دادنقل قول:
2-جلب اینجاست که من با تورنت دیگه نمی تونم دانلود کنم سرعتم خیلی پایین هست در حد 5 یا 6 --قبلا بین 150 تا 400 بود
3- با ccleaner هم تمام کارهایی که گفتید انجام دادم
پس بزار وقتی چندتا ارور صفحه آبی دیگه ظاهر شد باز فایلهای دامپ رو آپلود کن . شاید یکی دیگه از درایورهات هم مشکل دارن .نقل قول:
در ضمن مشکلات نت مربوط به نوع آنتی ویروس هم میشن . مثلا کسپر یا بیت دیفندر یا مک آفی هم می تونند توی شبکه اختلال ایجاد کنند . توصیه می کنم اگه این آنتی ویروسها رو داری پاکشون کنی و از آوست یا آویرا استفاده کنی چون این آنتی ویروسا با ویندوز سازگاری بیشتری دارن و خیلی کم پیش میاد که توی ارتباطات شبکه ایی و اینترنتی اختلال ایجاد کنند .
اگه هم میتونی و نقطه بازگردانی داری سیستم رو به قبل از تاریخی که تورنت رو نصب کردی برگردون .
ویرایش: من دیشب و امروز که سرچ زدم شاید بیشتر از بیست مورد ارورهای صفحه آبی مربوط به فایل NETIO.SYS مربوط به تورنت بود و یه چندتایی هم گفته بودن که مربوط به مک آفی میشه . من احتمال 90 درصد میدم مشکل شما هم مربوط به تورنت باشه .
ممنون داداش ! خودم فریگیت رو داشتم با اون یه عصر یخبندان طول میکشه تا 221 مگ رو دان کنی ! بهعد از چند دقیقه هم از کار میفته !نقل قول:
از کجا باید بفهمم اپدیت رسمیه ؟ اگه از خود انویدیا دان بشه یعنی رسمی ؟ اون whql که مینویسه چیه ؟
خیلی ممنون از پیگیریتوننقل قول:
1-من از اویرا استفاده میکنم
2-نقطه باز گردانی هم ندارم چون غیر فعالش کردم از اول
3-خوب من تورنت را ازدیشب که فرمودید پاک کردم اما باز امروز صبح شد
4-فایل دامپ هم با این که امروز صفحه ابیاومده بود همون یک دونه بود و اضافه نشده بود
ورژن و تاریخ درایوری رو که توی انویدیا نوشته با اونی که از هر سایت دیگه ایی میخوای دانلود کنی چک کن اگه مچ بودن رسمیه .نقل قول:
WHQL هم مخفف Windows Hardware Quality Labs یعنی سخت افزار و درایور به تأیید مایکروسافت رسیدن. بعنوان مثال :
این ورژن از درایور که در این تاریخ عرضه شده توسط مایکروسافت تست شده و به تأیید رسیده و هیچ مشکلی بوجود نمیاره . واسه این گفتم از سایت رسمی دانلود کنی. ولی اگه میخوای از سایت دیگه ایی هم دانلود کنی حتما چک کن که ورژن و تاریخ با اونی که توی سایت رسمی نوشته یکی باشه .
Version: 320.18 WHQL Release Date: 2013.05.23 Operating System: Windows 8, Windows Vista, Windows 7 Language: English (U.S.) File Size: 127 MB
اگه با فری گیت مشکل داری میتونی از VPN هم استفاده کنی یا فوقش دیگه به یه کافی نت بسپاری واست دانلود کنه .
احتمالاً یکی از فایلای تورنت توی رجیستری یا درایور NETIO.SYS یه تغییری داده که موجب BSOD شده . بهرحال یکی دو روز دیگه هم صبر کن و باز فایلای دامپ رو آپلود کن .نقل قول:
اگه درست نشد دیگه باید ویندوز رو عوض کنی .
ویرایش: یه جایی نوشته شده بود مشکل از VPN و استفاده از نرم افزارهایی همچون Hotspot Shield هم میتونه باشه:
Alright, ever since I removed Hot Spot Shield (HSS), I have not experienced any BSoD. I even updated the WoT version without any trouble. I don't know if it's a fluke, but it does feel good not to have the system going into BSoD so often.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ریاد مزاحم میشمنقل قول:
1-فایل دامپ دومی که جدید هست
2-اروری هم خوده ویندوز داد که اونم براتون گداشتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
3-فقط یک فایل دیگه به نام memory.dmp هم هست اما با زیپ حجمش 110 مگا بایت هست که اونو نتونستم بگذارم
4-ممکنه از over باشه ؟
چون در حالت over خودش برای رم 1900 و سی پی یو 3900 می بره -- خوده مادر برد میکنه
اما وقتی روی حالت نرمال میگذارم خوده مادر برد رم را روی 1066 قرار میده و سی پی یو را 3600 قرار میدیه --وقتی رم روی 1066 میاد سرعت کم میشه
1-ممکنه دلیلش یه خاطر نداشتن کولر باشه ؟
نقل قول:
بازم مشکل مربوط به همون فایل NETIO.SYS میشه
ببین توی همه این سایتها از جمله سایت رسمی خود تورنت این مشکل مطرح شده . همه هم گفتن مشکل از torrent هست و البته در کمال تأسف هیچ کس هم راه حل خاصی ارائه نداده!
در ضمن بعنوان آخرین راه حل قبل از نصب مجدد ویندوز اگه برنامه ی فیلتر شکن یا وی پی ان یا HOT spot Shield رو داری حذف یا غیر فعالشون کن شاید مشکل حل شد.
نقل قول:
بله OVER هم باعث BSOD میشه.
اور کارت گرافیک و سی پی یو بخصوص.البته در این صورت هم بلواسکرین درایور NETIO.SYS ربطی به اورکلاک نخواهد داشت.
در مورد خنک کننده هم بعید می دونم در مورد شما باعث بلواسکرین شده باشه.