قاسم آباد - چهارراه جهاد - فروشگاه سعدی 2نقل قول:
Printable View
قاسم آباد - چهارراه جهاد - فروشگاه سعدی 2نقل قول:
من بازی رو الان تمام کردم بازی عالی بود ولی فقط خیلی زود تمام شد .
دوستانی که بازی رو ندارن پیشنهاد میکنم حتما بازی رو گیر بیارین
دوستان اگه امکان داره به جای رد و بدر کردن آدرس یه کمکی به من بکنید که به جوابم برسم.
به نظر شما واسه چی نسخه ps3 این بازی 10gb اما ماله xbox 360 و pc 14gb هست؟؟؟؟
خب منم بالاخره بازی رو برا 360 تهیه کردم . امروز صبح زیر بارون رفتم ولیعصر و بعد از گشتن 4-5تا مغازه یکی جرات کرد بگه دارم . با جلد و چاپ رو دیسک گرفتم 8 تومن !
بعد از نصب هر دو دیسک روی هارد وارد بازی شدم . داخل بازی پیغام داد که یه نصب 1.5گیگی داره برا HD Content . وارد بخش تک نفره شدم . گرافیک بازی فوق العاده اس. نسبت به pc خیلی کم و قابل چشم پوشی پایین تره.
اصلا هیچ افت فریمی نداشتم . هیچ تکستچری دیر لود نمی شد. و واقعا روان و عالی بود .
توی کردستان عراق, بعضی تابلوها فارسیه و پلاک ماشینا هم ایرانیه که جای تعجب داره . درضمن افرادی که تو عراق فارسی حرف میزنن, اشتباه سازندگان نیست . چون اگه به دیالوگای شخصیت های بازی دقت کنید، تعجب میکنه و میگه که اونا عربی حرف نمیزنن! طراحی تهران عالیه و برج میلاد مو نمیزنه با واقعیت . اما داخل تهران علاوه بر پرچم ایران، تابلوهای عربی و پرچم عراق هم میبینیم! صداهای دشمنان واقعا جالبه . نارنجک !!! برو پایین ، برگرد ! یه صدایی شنیدم ! و یه سری فحش رکیک !!! اما تو پاریس هم یه جاهایی فارسی حرف زده میشه که اینجا دیگه توضیحی نداره ! صحنه های احساسی بازی هم خیره کننده است . فقط یکمی زیاده ! ابتدای مرحله ی night shift یه نمای بزرگ از تهران رو می بینید که واقعا شبیه و زیبا هست ! در کل بازی معرکه اس.
نمره ی من به بازی هم 9 .
درضمن برای ورود به لایو بازی , یه آپدیت 167 مگابایتی لازمه ! Online Pass هم که میخواد . 800 پوینت - 10 دلار .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
اگه موردی نداره فحش های فارسی رو پ.خ کن برام :13::31: نمیخوام موقع بازی ابروو ریزی بشه تو خونه !
راستی بازی چند ساعته ؟(تقریبی)
یه بار پرسیدیم به لطف مدیران پاک شد !
من با بازیهایی که با یه روز یا دو روز تموم میشن اصلاً حال نمیکنم
ولی میگیرمش ببینم چی بوده ملت تعریفش میکردن
دلیل نمیشه . من که مثلا در عرض 7-8 ساعت تمومش کردم، (رو normal . یه 20 باری هم مردم !) یه کله داشتم بازی میکردم . حتی ناهار نخوردم !!! شما میتونی با خونسردیه تمام هر روز 2 ساعت بازی کنی . اونوقت یه هفته طول میکشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما کلا دو جور بازی داریم . یه بازی که هرچقدر تایمش باشه، از بازیش لذت میبری و وقتی تموم میشه ناراحت میشی . مثل Battlefield 3 . این بازی هر چقدر هم کوتا باشه از cod طولانی تره . دقیقا یادمه که black ops رو تو 4 ساعت تموم کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه جور بازی هم داریم که گیمر میگه، اه چرا تموم نمیشه پس . حالا ممکنه 20 ساعت هم طول بکشه . اما شخص میشینه بازی می کنه که فقط تموم بشه و از دستش راحت بشه . مثل خیلی بازیا از جمله Battlefield Bad Company 2 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین که خط داستان بازی نسبت به نسخه قبل واقعا بهتر شده، خودش احسنت داره !
درضمن اصل این بازی در واقع بخش مولتی پلیرش هست . خیلی ها رو میشناسم که cod باز بودن و وقتی مولتیه battle رو بازی کردن ، عاشقش شدن . حتی مولتیه bad co2 که داستانش واقعا نا امید کننده بود. شما تا ابد میتونی مولتی پلیر این بازی رو انجام بدی بدون اینکه خسته بشی .
موفق باشید.
نقل قول:
منظورتون از مولتی پلایر همون لایو بازی کردنه ؟؟
پــه نــه پـــه !نقل قول:
سلام !
من واسه بار دوم که بازی رو دارم تموم می کنم یه چند تا نکته به ذهنم رسید که بیام بگم !!!! :31::31::31:
چون بار اول فقط مثل .... بازی رو تموم کردم !! :31::31:
1 . در اولین مرحله ای که تهران را می بینیم و وارد شهر می شیم ، انصافا هیچ شباهتی به تهران نداره ( غیر از میلاد !) مگر اینکه تهران جنگ زده را فرض کنیم که اون وقت .... :31::31:
البته وقتی جلوتر می ریم یه مواردی مثل صندوق صدقات ( کپ خودشه !!!!!! ) یا شماره ماشین ها ( در بعضی موارد تهران-11 هم دیدم !!!!!!:31::31: ) دیده می شه که احساس کنید تو تهرانید !!
2 . بیشتر از 80 درصد بازی در خاک ایران و حدود 40 تا 50 درصد اون در تهرانه !!!
ما فقط یه مرحله تو پاریس و یه نیمچه مرحله تو نیویورک داریم !!
3.دشمن ها ( البته برادر های وطنی خودمون رو می گم !!!!!!!!!!!!:31::31::31: ) واقعا قشنگ فارسی حرف می زنند !!
تو اوایل بازی در عراق این صداها را می شنویم ! ولی بعد از اون حتی در مرحله اول خود تهران هم من فارسی نشنیدم که جای تعجب داره !!!!!:31::31::31:
ولی تعجب برانگیزتر از اون اینه که در مرحله بعدش ( یعنی پاریس ) دشمن ها فارسی بلغور می کنند !!!:31:
3 تا تفسیر داره ::::
I. هدف بازی ساز ها اینه که بگن ایرانی ها می خوان همه جا رو بگیرن ( یا گرفتن !!:31:)
II. بازی سازها سوتی دادن !! :31:
III. گوش من سوتی داده !!:31::31:
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه !!!
یاحق.