دوست عزیزنقل قول:
کد عمومی all share چهار صفر می باشد ( 0000) برای استفاده کاربردی تر از تلویزیونتان لطفا منوال تان را مطالعه کنید از روی کنترول دکمه Manuel را بزنید و بعد این مسیر را دنبال کنید . پشتیبانی -----> e-manuel
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
کد عمومی all share چهار صفر می باشد ( 0000) برای استفاده کاربردی تر از تلویزیونتان لطفا منوال تان را مطالعه کنید از روی کنترول دکمه Manuel را بزنید و بعد این مسیر را دنبال کنید . پشتیبانی -----> e-manuel
دوست عزیزنقل قول:
شما اگر بطور کامل صفحه تان را در قسمت sub option باز کنید خواهید دید که info link country را خواهید یافت ( منظورم با کنترول مخصوص )
یا از این روش استفاده کنید
-براي فعال كردن hotelmode زمانيكه tv تون روشن هست بايد كليد هاي گفته شده رو پشت سر هم بزنيد :
mute119ok
وبعد hotel mode رو on كنيد
-بعد تلويزيون رو خاموش كنيد وارد منوي مخفي بشين و local set رو براي ----t روي ed-iran بگزارين
-براي فعال شدن منوهاي بيشتر نيازي به فلش هم نيست
بدون اون هم وقتي روي گزينه clone to usb رو ok بزنيد فعال ميشه
-فقط در پايان يادتون باشه دوباره hotel mode رو off كنيد تا منو هاي tv فعال باشند
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اينجا بريد
control>sub option>info link country
و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
دوست عزیزنقل قول:
من فکر میکنم شما نمی توانید لوگو استارت را تغییر بدهید چون اون مثل امضا برا ی شرکت سامسونگ می ماند. فقط شما متوانید آن را خاموش کنید . که از این مسیر بروید دکمه منو روی کنترول را بزنید سیستم -----> عمومی ------> آرم شروع مجدد ------> خاموش
و اگر لوگوی زیاد می خواهید ممکن است بشود از طریق اینترنت تلویزیون تان آنها را دانلود کنید به این سایت بروید. روی هر لگوگوی که میخواهید کلیک کرده و آن را دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یک led ue40es5700 دارم توی سرویس منو type و front colour عوض شده اگه کسی از این مدل داره توی منوی مخفی نگاه کنه و اینجا بزاره خیلی ممنون میشم.:n12:
رو مودم چه طور باید این کار رو کردنقل قول:
در ضمن برایه حله مشکلم باز زدن یکبار به بازیابی کارخانه کیفیتش برگشت و درست شد اما یه مشکله جدید پیدا کردم اونم اینه که بعد از چند ساعت استفاده از اون دوربین تصویرش راه راه میشه و متعاقبا دستور حرکتی رو تشخیص نمیده؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
طبق مدل سیستمتان type 40A1AFOE و FRONT COLOUR U-T-CG-M61 باید باشد. بررسی کنید و اگر درست نشد و مشگل داشتید می توانید از روشهای مختلف ریست استفاده کنید که اون بعدا توضییح می دهم
يعني شما مي فرماييد با آپديت شدن کيفيت تصوير مي ياد پايين!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اين که خيلي غيرمنطقي هستش
اتفاقا بايد بهتر بشه اگر اينطور باشه که هيچکس آپديت نمي کنه من فقط بخاطر کيفيت بهتر تصوير 800 هزارتومن پول بيشتر دادم
سلام بر همه دوستان
ي سوال اگر راهنمايي کنيد ممنون مي شم
تلويزون مدل es7770 سامسونگ 40 اينچ گرفتم که وقتي روي گزينه browes کليک مي کنم فقط پيغام "در حال بروز رساني" مي دهد و هيچ اتفاقي نمي افته؟
انگري برد رو هم دانلود کردم اما وفتي
روي گزينه انگري برد کليک مي کنم فقط پيغام خطا مي ده و درخواست فريومور مي خواد
کسي مي تونه کمک کنه؟
توي سايت سامسونگ هم اين مدل رو نداره
البته باید بشه لوگو حذف بشه چون خیلی ها حذفش کردننقل قول:
خب فک کنم نشه ها چون بروزرش قابلیت دان نداره فک کنم باید دان کنم از مموری فلش با ویجت سمی نصب کنما؟!
درست میگم؟!
دوست عزیزنقل قول:
مثلا تلویزیون شما که مدلش es7770 است در واقع es7500S که حتی فریمور آن هم در سایت هندوستان البته مشابه آن نه در سایت ایران و اینکه حتی گاهان فریمور سایز تلویزیون خودتان را هم نمی توانید پیدا کنید مگر از تعمییر گاهای مجاز سامسونگ و به این دلیل گاهی با نصب فریمور جدید نوع type سیستم شما و عناصر نور و تصویر تلویزیون تان بر اساس همان فریمور تغییر می کند پس در نتیجه آبدیت نکنید یا اگر این کار را می کنید حتما از درست بودن فریمورتان اطمینان حاصل کنید