شما میتونید تحقیق کنید ببینید rio collection این عطر اومده تو بازار یا نه...نقل قول:
هیچ تقلبی درکار نی...فقط سری های عطر ریو کالکشن ماندگاری کمتری نسبت به عطر
اصلی دارن..
مثلا همین هالووین رنانه یا دیودف ,ریوکالکشنشون هم تو بازارهَ.
Printable View
شما میتونید تحقیق کنید ببینید rio collection این عطر اومده تو بازار یا نه...نقل قول:
هیچ تقلبی درکار نی...فقط سری های عطر ریو کالکشن ماندگاری کمتری نسبت به عطر
اصلی دارن..
مثلا همین هالووین رنانه یا دیودف ,ریوکالکشنشون هم تو بازارهَ.
راستش باید بری خودت تست کنی. ولی ادکلن ملایم و کلاسیک old spice رو بهت پیشنهاد میدم. خیلی ملایمه و ارزان هم هست. منتها اینجا کمیابه. افترشیوش اینجا زیاده که ماندگاری کمتری داره نسبت به ادکلن. اینکه کدامها بهت سردرد نمیدن سوال سختیه. شاید ادکلنش بنجل بوده (ریو ایا؟) یا خیلی زیاد طرف استفاده کرده.نقل قول:
قانونی وجود نداره که چه عطری رو چه فصلی بزنید. هر عطری رو دوست داری بزن. من تو اوج گرما داویدوف zino رو میزدم. کافیه که افراط نشه. منتها یکسری تو فصلهای خنک استفاده از آنها راحتتره و لذت بیشتری داره. میتونی tere d hermes رو امتحان کنی.نقل قول:
سلام سوالي داشتم
آيا كسي هست كه فرمولاسيون عطرها را بلد باشه يعني اينكه خودش بطور حرفه اي و شيميايي آنها را بسازه؟
بله . سری ریو کالکشن این ادکلن تولید شده و توی بازار هم موجوده . البته من تست نکردم ولی میدونم که موجوده :46:نقل قول:
ویرایش : شرمندم ... فکر کردم the one رو گفتید . مدل جنتلمنش رو از سری ریو ندیدم ولی the one هست .
عطری که از نظر من شاهکار هنریه ممکنه از نظر دیگری کار خوبی نباشه. سلیقه است . پرفروش بودن دلیل کافی برای دوست داشتن یک عطر نیست. جایزه فیفی هم دلیل نمیشه که یک عطر رو باید حتما دوست داشت. نمونه اش A*MEn جزو 10 کار پرفروش آمریکا است . بحدی که چشم بسته میخواستم بخرم. ولی بعد از تست فقط گفتم اوف پیف این چیه اخه؟!نقل قول:
بعد طوری راجع به پرتغال حرف میزنید که انگار استفاده اش در عطرها خیلی کم پیش میاد یا Note بنجلیه. فراموش کردید که خیلی از عطرها تاپ نوتشون با مرکبات شروع میشه؟ همین 1 میلیون تاپ نتش میگن گرپ فروته ( اینم احتمالا بر پایه حدس و گمانه معمولا چون شرکت سازنده کم پیش بیاد نتهای عطر رو اعلام کنه) حالا ممکنه به مشام یکی دیگه پرتغال بیاد. یا یکی اصلا مرکبات رو حس نکنه. عادیه.
همین 4711 که 220 ساله داره تولید میشه فقط مرکباته.
تو همین بزرگترین فروم عطر دنیا از 107 رویو که برای 1 میلیون نوشتن حدود نصفشون گفتن که کار چرندیه یا کار خیلی معمولی
درضمن 2 کار ریو رو تست کردم بدون اینکه بدونم کپی چکاریه یا از فروشنده سوال کنم. کار بی ارزشی بودن بنظرم.
من ریو ها رو دیدم ولی the one gentelman توش نبود.شما خودتون دیدید؟بعد دیگه چه راهی هست؟ شرکت های دیگه ای هم هستند که بزنند؟ با کیفیت بالاتر؟
اوه ، من شرمندم ... فکر کردم the one رو گفتیدنقل قول:
مدل جنتلمنش رو از سری ریو ندیدم ولی the one هست .
با کیفیت ترین و مشابه ترین ادکلنهای مشابه اصل همین مارک ریو هست . البته یه مارک دیگه هم گویا هست که شبیه همین ریو هست و بعضی از محصولاتش کیفیت بالاتری هم دارند . به جز اینها دیگه فقط مارک اصلی میمونه ...نقل قول:
الان خیلی ادکلنها هست که ظاهرشون دقیقا شبیه اصل هست ولی نه تنها تقلبی هستند بلکه کیفیتشون اصلا در حد محصولات ریو هم نیست . این جور ادکلنها رو هر جایی و با هر موادی ممکنه پر کنند و هیچ اطمینانی بهشون نیست ... لااقل ریو رو یه شرکت حقیقی تولید میکنه .
سلام یه اسپره خوشبوی باحال معرفی کنین! بیشتر برای باشگاه ولی بشه برای بیرون هم زدش! اخه بعضیاشون خاصه
axe, adidas, rexona , malizia حالا هرکدوم بوش رو خوشت بیادنقل قول: