با سلام:
من درمحدوده ابوحامد هستم واز شاتل استفاده میکنم و تا کنون هیچ مشکلی نداشتم.
Printable View
با سلام:
من درمحدوده ابوحامد هستم واز شاتل استفاده میکنم و تا کنون هیچ مشکلی نداشتم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
باشه قبول شاتل (ملقب به دزد کبیر) از همه بهتره ! :n02:
دوستانی که از مخابرات استفاده می کنند توی وایبر و واتس آپ مشکل آپلود ندارن؟
نه دقیق مشکلت چیه؟نقل قول:
سرعت دانلودم خیلی خوبه ولی به تازگی حتی یک عکس کم حجم رو هم نمیتونم فوروارد کنم .
اینترنت کرمان کاملا افتضاح شده !
قبلا از پارس آنلاین سرویس داشتم بعضی وقتا سرعتم افتضاح میشد زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن پهنای بانده کرمان مشکل داره !
حالا از آسیا تک سرویس گرفتم اونم از دیروز سرعت خرابه زنگ میزنم میگن پهنای باند کرمان کلا مشکل داره !
دوستم هم نخل ( داتک ) داره زنگ زده اونا هم همینو گفتن !
مهم نیست چه شرکتی دارین مهم اینه اینترنت کرمان کلا مشکل داره ( پهنای باند )
نقل قول:
محمد جان دوستان آسیاتک داشتن استفاده کردم خطش رو 10 مگ بسته شده بود افتضاح بود باز هم گلی به پارس :n15: نظرت چیه ؟!
من هنوز سرویسم پارس هست و جمع نکردم خطم رو احتمالا پارس بمونم فعلا که شرکتی بهتر پیدا نکردم ./
من الان 20 روزی هست اومدم آسیا تکنقل قول:
خطم روی 5 مگ هست ، سرعت روزانم حدود 400-500 هست که خیلی بالاتر از پارس هست
شبانه هم حدود 90
سرویس 1 مگ گرفتم
فقط پینگش یه خرده بالاتز از پارس هست که برا من اصلا پینگ مهم نیست
درسته که آنچنان خوب نیست ولی از پارس آنلاین آشغال خیلی بهتره !
وقنی شرکتی شبانه رو پولی میکنه دیگه ارزش موندن نداره !
چند ماهه که از پارس افلاین استفاده میکنم . اوایل خوب بود و برای بازی بد نبود ولی حدود یک ماهه که افتضاح شده قطعی زیاد داره پکت لاست هم وحشتناک زیاد شده
اگر درست نشه دیگه تمدیدش نمی کنم .نوع سرویس 128 نامحدود کسی دیگه هم تو کرمان این مشکل رو داره ؟
مخابرات 2 مگ با 5 گیگ ترافیک طرح یک ساله هم دارم که کیفیتش برای بازی قابل قبوله اگر این نبود که خودکشی میکردم
دوستان کدوم شرکت نتش برای بازی اینجا خوبه ؟ ( البته فکر نکنم وجود داشته باشه :n02:)
این مشکل در گیلان و استان های محرون دیگه هم وجود دارهنقل قول:
متاسفانه در این کشور فقط تهران استانه و بقیه از همه چیز محروم هستند
علتش هم شرکت زیر ساخت و مخابراته که همه چیز رو در انحصار خودش داره و در انتقال پهنای باند شرکت های دیگر از مراکز استان به شهرهای دیگر و حتی مراکز مخابراتی دیگر اختلال به وجود میاره تا کاربرا مجبور بشن فقط از مخابرا سرویس بگیرن ، در گیلان محروم ترین شهرها اینترنت 10 مگ مخابرات دارن (بدون سرویس نامحدود ، بدون شبانه ، بدونه پشتیبانی با سواد ، بدون هر چیز دیگه) اما شرکت های دیه سالها باید تلاش کنن تا موافقت نامه بگیرن برای ارائه خدمات و بعد هم به بهانه های مختلف مانع افزایش پهنای باند آنها میشن ، حالا هر چی وزیر بیاد پهنای باند رو افزایش بده تا وقتی مخابرات همه امور را در دست دارد و باید تایید کند مشکل حل نمیشه