داش ارمین مشکل حل شد . سوال دومم رو کسی نمیدونه ؟
Printable View
داش ارمین مشکل حل شد . سوال دومم رو کسی نمیدونه ؟
من زیاد حرفه ای نیستم ولی فکر کنم تو قواعد برنامه نویسی یه جا مشکل داره و کلا کامپایل نمیشه ! حلا بچه هاید دیگه میاد میگن .:10:نقل قول:
نسخه های قبلی یونیتی طوری بود که اگه کد ات رو اشتباه هم میزدی بازی پلی می شد و درست اجرا میشد و فقط کدی که اشتبا داشتی توش رو اجرا نمی کرد... اما از نسخه های جدید یونیتی (فکر کنم از3 به این ور) این حرکت رو ورداشتن... اگه کوچیک ترین اشتباهی توی کد نویسی بازی داشته باشی بازی حتی اجرا هم نمیشه... اول باید بری اشکال اون جارو بگیری و بعد بری پلی کنی... حالا روی این ارور دابل کلیک کن صفحه ارور ها بازی میشه... پایین سمت چپ نوشته " Line : XX" به جای XX یک عددی رو نوشته... اون عدد خطی هست که توش خطای برنامه نویسی داری... فایل اسکریپتتو باز کن و برو اون خط ببین چه مشکلی داری و درستش کن... اگه نتونستی درست کنی این جا بذار تا من یا یکی از دوستان بگه مشکل از کجاس..نقل قول:
از منوی بالا گزینه window سپس console رو انتخاب کنید بعد از این یک پنچره باز میشه بروی خطا دوبار کلیک کنید مکان خطا رو ادیتور خواهید دید.نقل قول:
منظورم این بود وقتی کد رو می زنم و میخوام سیوش کنم اینو رو میاره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی میزنم تا بازی بیاد اینو میاره ومشکل از خط 4 هست .
می رم مشکلو حل میکنم ولی ایندفعه اینو میاره
خوب چون اگه کار میداد باعث تعجب بوووووووووووووووووووووووو وووووووود نه الان.
دوست عزیز به Over Load متد خوب توجه کن ، اینجور که شما نوشتی ، مقدار اول int هست ، مقدار دوم Float و مقدار سوم int ، خوب الان متد بیچاره چی کار کنه؟
شما باید به این Over Load حتما 3تا مقدار Float بدی ، یعنی مثل زیر :
این سوال ها واقعا پرسیدن نداره ، چون خود Mono تمام Over Load ها رو نشون میده.کد:transform.Rotate(0.0f,3.0f * Input.GetAxis("Mouse X"),0.0f);
من چند بار واسم این مشکل پیش اومده و کار زیر رو انجام دادم درست شد :
تو عکس اولیه که نشون دادی.
convert رو بزن.:46:
سلامنقل قول:
من با جاوا که کد میزنم مونو نمیاره این موارد رو ولی اگه با سی شارپ کد بنویسم میاره چیکار کنم هر کاری کردم نمیاره و اینجوری کارم رو خیلی سخت میکنه !
چرا خود پیچشی دارین؟ دستور Convert سرباز اضافی داره ، وقتی خود متد و تابع نوع رو مشخص میکنه؟ نکنید این کارا رو.نقل قول:
تو نسخه های قبلی این مشکل بود ، ولی 3.2 به بعد حل شد ، کافیه Sync Mono رو بزنی و بالای همه #pragma strict رو هم بنویسی ، اصولا و عموما مشکلی نداره.نقل قول:
iload
داش ما خیلی خیلی تازه کاریم اول راهم . اینارو با اموزش های پرویز جان طراحی کردم . ببیخشین این طور سوال ها رو میپرسم .