بسته به منطقه و نوع سرویس میتونه بهتر هم باشه.نقل قول:
اون طرح ویژه هست که اگر بگیرید مودم مجانی هم می دند.
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
Printable View
بسته به منطقه و نوع سرویس میتونه بهتر هم باشه.نقل قول:
اون طرح ویژه هست که اگر بگیرید مودم مجانی هم می دند.
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
مهمترین معایب وایمکس در ایرانمعاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام برخی معایب و کاستی های وایمکس در ایران گفت: مشترکان وایمکس میتوانند موارد و مشکلات احتمالی را به سازمان رگولاتوری اطلاع دهند.
حسن رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت فعلی ارائه اینترنت پرسرعت بی سیم در کشور اظهار داشت: ارایه دهندگان وایمکس در ابتدای کار خود با مشکلاتی همچون عدم آشنایی و آگاهی مشترکان و بهرهبرداران از سرویس مذکور، کمبود فضاهای زیرساختی برای نصب آنتنهای BTS و افزایش ظرفیت مواجه هستند که تا حدی این موارد طبیعی است.
وی گفت: به رغم کاستیها و نواقصی که ارایه دهندگان سرویس وایمکس با آنها مواجه هستند تعداد شکایاتی که از این سرویس دریافت شده انگشت شمار است.
رضوانی تاکید کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بررسی موارد و مشکلات موجود در ارائه این سرویس با رعایت اصول رقابت، شفافیت و قواعد رگولاتوی در راستای اهداف خود در حال انجام وظایف نظارتی است.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: بازدیدهای دورهای از امکانات و تجهیزات و سایتهای اپراتورهای وایمکس و همچنین انجام تستهای میدانی دورهای مختلف برای بررسی و اندازهگیری کیفیت شبکه از جمله فعالیتهای این سازمان است.
وی گفت: رگولاتوری برای رفع معایب و کاستیهای موجود جلسات متعددی با دارندگان پروانه وایمکس برگزار میکند که مشترکان میتوانند موارد و مشکلات احتمالی خود را برای مطرح کردن در این جلسات از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کنند.
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=127891
دوستان من اخيرا وقتي با download manager دانلود ميكنم نوساني در سرعت دانلود وجود نداره ولي وقتي با browser دانلود ميكنم خيلي نوسان داره.
ميدانيد علت چيست؟
نقل قول:
تعداد کاربران وایمکس مبین نت زیاد شده
سلام
از دوستان اگه کسی در منطقه پیروزی بلوار ابوذر (شرق تهران) از این سرویس استفاده میکنه یه راهنمایی کنه که این سیستم ارزش خرید داره یا نه؟!
راهنمای پس دادن سرویس:
اگر سرویس تون بد بود و خواستین پس بدین اول چیزی که باید بدونید اینه که مبین نت و همراه اول 1868 در پیچوندن خیلی زرنگن، و به هیچوجه معمولا مشکل بد بودن سرویس رو تلفنی یا با ایمیل حل نمی کنند، مثلا اگر زنگ زدین و گفتین که سرویس تون بده و میخوان پس بدین میگن شماره رو بدین ما بهتون زنگ میزنیم! که عمرا" اینکار رو نمی کنند! گول اینکه به داخلی 299 مبین نت که شماره شکایات هست زنگ بزنید رو نخورید.
پول مودم رو 1868 باید پس بده و پول اشتراک رو خود مبین نت(که خود اینم یه معضلیه)
بنابراین اگر سرویستون مدتیه که خرابه و اعصابتون رو خورد کرده مستقیم برید شرکتشون و محکم بهشون بگین که ناراضی هستین و میخواین که پس بدین و پولتون رو بگیرید، اینا اصلا و ابدا" آدم هایی نیستن که مثل شرکتهای خصوصی برخوردشون با مشتری مناسب باشه، اگر سرویستون خوب باشه که شانس اوردین اگر هم بد شانس بودین نذارید که مدت اکانتون بگذره و پولتون بسوزه سریع برید اونجا و پولتون رو پس بگیرید.
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نقل قول:اگر به خودشون زنگ بزنید و بگین بهتون میگن که این وضعیت برای سرویس یک مگ عادیه!:18: من حتی با یکی از مدیراشون هم که صحبت کردم این رو گفت سرعت شما برای سرویس یک مگ باید بین 60 تا 80 باشه یعنی
اینا حتی سرعت 60 تا 80 رو برای یک مگ خوب می دونستن! همین کمی سرعت و افت و نوسان زیا باعث شد که هفته قبل سرویسم رو پس بدم.
ممنون از راهنماییت!نقل قول:
کاملا صحیح میفرمایید که پشتیبانی بصورت تلفنی کاری انجام نمیده! فقط ملت رو سرکار میذاره. یه مورد جالب برای من پیش اومد که با یکنفر از پشتیبان ها بصورت تلفنی صحبت کردم و مشکلم رو مطرح کردم.بعد از کلی بحث گفت پیگیری میکنم و شماره تلفنم رو گرفت و گفت باهات تماس میگیرم. بعد از چهار روز که کسی باهام تماس نگرفت زنگ زدم به پشتیبانی که ببینم چی شده ، از قضا همون طرف اومد پشت خط. بهش گفتم چهار روز پیش به من گفتید که پیگیری میکنید و باهام تماس میگیرید ، به کل همه چیز رو منکر شد و اصلا چیزی یادش نیومد.(اینم از پیگیری!!!:31::19:)
من امروز فرداست که سرویسم تموم بشه!
منم فعلا دو هفته هست که سر کارم.
من از نمایندگی یوسف آباد سرویس گرفتم و امروز با خودشون که صحبت کردم قرار شد پیگیر کارم باشن!(احتمالا اینم مثل پیگیری پشتیبانیه!:31:)
اگر بازم سرکارم گذاشتن ، میدونم چکار کنم!:21:
دوست عزیز متاسفانه نمایندگی ها صرفا فروشنده مودم و فرستند نصاب هستن و بس! از نظر رفع خرابی و بهبود کیفیت فنی بهشون هیچ امیدی نداشته باشین.(حداقل 1868 که اینجوری بود)نقل قول:
با توجه به اینکه اکانتتون داره تمام میشه مواظب باشید که یک ماه بهتون اینترنت آشغال ندن. تشریف ببرید خود مبین نت و حقتون رو ازشون بگیرید.
نرم افزار BWmeter رو نصب کن تا میزان واقعی نوسان رو ببینی. نوسان خیلی زیاده. دلین نشون دادن واقعی سرعت در این نرم افزار اینکه روی شبکه نصب میشه. که مرورگر و دانلود منیجر ها اینطور نیستند (و نباید هم باشند)نقل قول:
سلام
مودم من ریست فکتوری شده :2:
چجوری میشه آیپی و دی ان اس رو وارد کرد ؟