مشکل از نامه نیست.میگن سیستم خرابه نمی تونی تغییر تعرفه از شخصی به شرکتی بدی:41:نقل قول:
Printable View
مشکل از نامه نیست.میگن سیستم خرابه نمی تونی تغییر تعرفه از شخصی به شرکتی بدی:41:نقل قول:
شانس ما هستا ...
الان یه اس ام اس از ایرانسل اومد گفتم میخواد تایید کنه که پول ریخته شده
دیدم نوشته :
ثبت نام شما ظرف 28 روز منقضی خواهد شد لطفا مبلغ را ظرف مدت تعیین شده پرداخت کنید .
سرعت هايي كه ايرانسل ميده مربوط به يوزر يا مك مودم ?
پيشنهادم اينه كه حتما بري بانك پيگيري كنينقل قول:
حتما برو
مخصوصا درمورد
1. شناسه پرداخت
2. شماره حساب واريزي
---------- Post added at 07:44 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
فكر كنم اين سرعتها و ساير تنظيمات از طرف شركت ارائه كننده هست و بعيد ميدونم مربوط به يوزر و مك مودم باشهنقل قول:
T_E_X_A_S جان
احتمال 99 درصد مشكل از بانكه
فيش واريزي رو بهشون نشون بده بگو اين هنوز نرفته به حسابشون
جوابو بهم بگو
الان اس ام اس اومد :
کاربر محترم شما در تاریخ 30/8 مبلغ 230700 برای شناسه وایمکس ... پرداخت کردید
الان حله ؟
باید منتظر بمونم زنگ بزنن ؟
آخيش راحت شديمنقل قول:
باباجان بهت گفتم كه صبور باش
فعلا خان اولو كه آسونترين بود رد كردي
يه دو روزي صبر كن اگه زنگ زدند براي هماهنگي كه هيچي
اگه نزدند زنگ بزن به پشتيبانيشون
ضمنا چه نوع مودمي گرفتي نوع تعرفه ات چي هست چه سرعتي رو انتخاب كردي
مشخصات كاملو بگو
آره خیال هممون راحت شد
من سرویس 256 نا محدود 6 ماه گرفتم با مودم WiFi ( طرح پاییزش )
بعد از اون اس ام اس یالا که گفتم ایرانسل بهم زد و تایید کرد که من پول رو ریختم بعدش یه اس ام اس دیگه داد که متوجه نشدم منظورش چی بوده ببینید شما متوجه می شید این زبون بسته چی می گه :
کاربر گرامی ، شناسه وایمکس انتخابی شما ... است . تا 3/9/89 پرداخت نموده و 15% تعرفه انتخابیه خود را در پایان ماه دریافت کنید
این چه ربطی به من داره الان من که پول رو ریختم منظورش چی بوده ؟
راستی الان دیدم طرح پاییزش رو تمدید کرده و مودم رایگانشم عوض کرده به ما Wi Fi رو رایگان داده الان تو طرح جدیدش نوشته مودم USB رو مجانی می ده حالا نمی دونم تقویت کنندشم روش هست یا نه .
حالا مودم USB از مودم Wi Fi بهتره ؟
سند ورسیو (ترافیک)شما باید از اینقدر بیشتر نشهنقل قول:
آره خیال هممون راحت شد
من سرویس 256 نا محدود 6 ماه گرفتم با مودم WiFi ( طرح پاییزش )
بعد از اون اس ام اس یالا که گفتم ایرانسل بهم زد و تایید کرد که من پول رو ریختم بعدش یه اس ام اس دیگه داد که متوجه نشدم منظورش چی بوده ببینید شما متوجه می شید این زبون بسته چی می گه :
کاربر گرامی ، شناسه وایمکس انتخابی شما ... است . تا 3/9/89 پرداخت نموده و 15% تعرفه انتخابیه خود را در پایان ماه دریافت کنید
این چه ربطی به من داره الان من که پول رو ریختم منظورش چی بوده ؟
راستی الان دیدم طرح پاییزش رو تمدید کرده و مودم رایگانشم عوض کرده به ما Wi Fi رو رایگان داده الان تو طرح جدیدش نوشته مودم USB رو مجانی می ده حالا نمی دونم تقویت کنندشم روش هست یا نه .
حالا مودم USB از مودم Wi Fi بهتره ؟