سری جدید تودوروکی یه چند ماهی احتمالا باید طول بکشه تا به ایران هم برسه، درسته؟ (سرچی که من زدم ظاهرا فقط تو سنگاپور پیدا می شه چون فقط سایت سنگاپور پایونیر این مدل رو زده)
Printable View
سری جدید تودوروکی یه چند ماهی احتمالا باید طول بکشه تا به ایران هم برسه، درسته؟ (سرچی که من زدم ظاهرا فقط تو سنگاپور پیدا می شه چون فقط سایت سنگاپور پایونیر این مدل رو زده)
مدل های جدید فیلیپس توی تابستون باید به بازار بیاد.نقل قول:
میل خودت هستش،می تونی صبر کنی،ولی شرکت فیلیپس شرکتی هستش که اصلا کشخص نمی کنه چه محصولیش وارد بازار میشه.اصلا قابل پیش بینی نیستش که کدوم از مدل های 2010 می خواد وارد بازار بشه.از نظر قیمت هم مدلی که جدید میاد یه کوچولو قیمتش بخاطر جدید بودنش بالاست.
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
بله دیزاینش بهتر شده.برای مقایسه که هنوز زوده چون هنوز وارد ایران نشده ولی آمپلی فایرش بهتر و قوی تر شده.نقل قول:
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سری 2009 تودوروکی یکسال میشه که وارد ایران شده.طی صحبتی هم که با نمایندگی پایونیر کردم اونا گفتن که اصلا هیچ مشخص نیست که چه زمانی مدل های جدید وارد بشه.با توجه به جوابی که بهم دادند معلومه که جنس تو انبارشون زیاده و تا زمانی که تموم نشه از مدل های 2010 خبری نیست.نقل قول:
سری 2009 تودوروکی یکسال میشه که وارد ایران شده.طی صحبتی هم که با نمایندگی پایونیر کردم اونا گفتن که اصلا هیچ مشخص نیست که چه زمانی مدل های جدید وارد بشه.با توجه به جوابی که بهم دادند معلومه که جنس تو انبارشون زیاده و تا زمانی که تموم نشه از مدل های 2010 خبری نیست.[/QUOTE]
به نظر من اگه بعضی از این فروشنده ها یکم شم اقتصادیشون کار می کرد باید می دونستند که فروش بیشتر در تنوع محصولات نه اینکه منتظر شیم تا یه جنسی تو انبار تمام بشه بعد اقدام به وارد کردن محصولات جدید کنیم. به هر حال همانطور که این دوستمون مستر رایان گفت فعلا برای اظهار نظر زوده... اگه هر دو مدل رو تو فروشگاه بگذارند خیلی خوب می شه به نقاط ضعف یا برتری آن ها پی برد.
شما جای اونا باشید چیکار میکنید؟ اگه مدل 2010 حتی 100 تومن هم گرونتر باشه "بدون تفاوتهای فنی" بازهم کمتر کسی حاضره 2009 رو بخره.نقل قول:
به نظر من اگه بعضی از این فروشنده ها یکم شم اقتصادیشون کار می کرد باید می دونستند که فروش بیشتر در تنوع محصولات نه اینکه منتظر شیم تا یه جنسی تو انبار تمام بشه بعد اقدام به وارد کردن محصولات جدید کنیم. به هر حال همانطور که این دوستمون مستر رایان گفت فعلا برای اظهار نظر زوده... اگه هر دو مدل رو تو فروشگاه بگذارند خیلی خوب می شه به نقاط ضعف یا برتری آن ها پی برد.
مهمترین انتظاری که خود من از مدل 2010 دارم بهبود ظاهر و جنس بدنه هست. از نظر من جنس بدنه فعلی نا امید کننده هست. "نظر شخصی"
من حدود 1.5 سال میشه که 2009 شو خریدم
آمپش 818 هست البته با RS 7 کیفیت صداش خیلی خوبه (البته نسبت به قیمتش در مقایسه با سیستم های چند ملیونی )
تا الانم ازش رازیم گوش شیتون کر
تنها مشکلش اینه که چون آمپش HDMI با صدا رو ساپورت نمیکنه و فقط تصویر HDMI رو سوویچ میکنه و باید صدا رو با اپتیکال یا کواکسیال جدا وصل کنم که در مدل های جدیدش این مشکل حل شده
صدای HDMI خیلی فرق داره؟نقل قول:
سلام
ظاهرا این تاپیک زیاد فعال نیست الان ولی برای من یه مشکل اورژانسی پیش اومده
من سینمای فیلیپس مدل HTS 3378 دارم. مشکلم اینجاست که وقتی می خوام فیلم Divx که زیرنویس sub/idx هم اسم فیلم هم داره باهاش ببینم، به محض اینکه اولین خط زیرنویس می خواد پخش بشه دستگاه هنگ می کنه و باید از برق بکشیش بیرون. در صورتی که قبلا این طوری نبود و همه نوع فیم Divx با زیرنویس باهاش میدیم.
ممنون اگه کمکم کنید
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
سلام دوستان
اگه ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید
من یه lcd سامسونگ b650 دارم که پلیرش کامل هست (فرمت mkv و زیر نویس srt رو ساپورت می کنه) و یک کامپوتر مجهز به optical دارم . ریسیورم هم spdif داره که فقط فیلیپس و سری rs پایونیر ورودیشو دارن .
با این تفاصیل 2 تا گزینه بیشتر مد نظرمه اولی یه 3569 فیلیپس بگیرم که دیزاین خوبی داره کیفیت قابل قبول ولی قیمتش الان بالاست در حدود 700 به بالا چون دیگه وارد نمیشه. نمی دونم صبر کنم ؟؟ ولی معلوم نیست کی وارد بشه.
دومی rs-30 بدون پلیر که حدود 550 برام در میاد و میتونم همه پورت هامو بهش وصل کنم کیفیت عالی صدا و با توجه به قیمتش امکانات خوبی داره فقط یکم جاگیر و یوغوره تازه پایه برای بلندگو های عقب هم نداره
دوستان چی پیشنهاد می کنن صبر کنم تا مدل جدید فیلیپس بیاد یا همین پایونیرو وردارم؟؟؟؟
سلام .نقل قول:
دوستان چی پیشنهاد می کنن صبر کنم تا مدل جدید فیلیپس بیاد یا همین پایونیرو وردارم؟؟؟؟
آقا پایونیر رو بگیر . من الان 5 ماهه خریدم ، هر روز بیشتر از قبل با صداش حال میکنم .
راستی جاگیر نیست که ! امروز تونستم یه عکس واست میزارم .
مخلصیم .