به احتمال بسیار بسیار زیاد حالاحالاها تغییر نکنه!!!نقل قول:
لعن خدا بر این مخابرات بیاد که همه آلاخون بالاخون کرده:2:
Printable View
به احتمال بسیار بسیار زیاد حالاحالاها تغییر نکنه!!!نقل قول:
لعن خدا بر این مخابرات بیاد که همه آلاخون بالاخون کرده:2:
فکر نکنم دیگه امیدی باشه :41:نقل قول:
ما که داریم یواش یواش بارو بندیلمونو جمع میکنیم و از مخابرات میریم !!
خوش به حال شما که انتخاب دیگه ای به غیر از مخابرات دارین.نقل قول:
من بیچاره باید این بیشرفا رو حالا حالاها تحمل کنم.
چیزی که من تو این مدت دیدم قطعیهاش طوری نیست که بگی شب تا صبح دکمه رو میزنه و تعطیل :دی یک بار البته با اعلام قبلی چند ساعتی قطع کردن گفتن میخوان پنل رو درست کنن فکر کنم باقیش هم یه 4 5 باری به اصطلاح قطعی هایی داشتم که اونم موقع همین چند مناسب اخیر بوده که تو چند ساعتی که کار میکردم یه ریستی میشد که 2 دقیقه معطل میشدینقل قول:
هر طور حساب کنی به نسبت خیلی کمتر از مخابراتی بوده که من تو این تاپیک دیدم!
دانلود رو هم که گفتم توهمون تاپیک پارس طرف با 256 تا سقف 4400 مگ میتونه بگیره هر شب دانلودش همونه و کم و زیاد نمیشه! یکی هم با 1 مگ بیشتر از 500 مگ نمیگیره! حالا نمیدونم واقعا تاثیر منطقه هست یا اعمال محدودیت هایی هم در کار هست ولی خب اولا سرعت من تو شبانه همراه با روزانش زیاد شد دوما قبلا هم گفتم یه مدتی که جدی دانلود داشتم تو ماه رمضان که خطوط خلوت هم بود هر شب به اندازه سقف سرعتم دان داشتم! الان هم اینطوری کف سرعتم همون 512 هست و میره رو به بالا
من که بیشتر از این به کارم نمیاد و بودجه اضافی هم خرج نمیکنم :دی وگرنه شما اگه دنبال دانلودی 1مگ حجمی پارس رو هم امتحان کن ببین شاید خیلی بهتر از اون چیزی باشه که فکر میکنی... اگر هم مثل خودم نمیخوای بیشتر از 20 تومن خرج کنی یه تعرفه پایین بگیر یک ماه تست کن :46:
من الان وضعیت حسابم رو نگاه کردم حدود 8 گیگ اضافه زده.برای ماه پیشم حدود 20 گیگ اضافه حساب کرده!
البته تا صبح درست بود.اینترنتم یه دو ساعتی قطع شد بعد این طوری شد.الان باید چیکار کنم؟ باید برم مخابرات یا خودش درست میشه؟
تشکر.
ترافیک مجاز من هم به طور غیر عادی ای کم شده فکر کنم 5 گیگ بوده شده 2 گیگ :13:
ریزکارکرد هم هر بار مصرف رو دو بار حساب کرده
بعد یکی نیست به اینا بگه من اگر هر شب هم یک گیگ شبانه در بهترین حالت میتونستم بگیرم الان بیشتر از 14 گیگ نداشتم ؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوست و همشهری عزیزنقل قول:
هیچ جای نگرانی نیست درستش می کنن به خاطر ناراحتی شما یه 20 گیگ بهتون ترافیک اضافه می کنند.باز از پشتیبانی با شما تماس میگیره میگه اگه راضی نشدین اصلن هزینه این ماه رو نمی خواد بدین.خلاصه حسابی از خجالتتون در میان...
از خجالت ما هم همینطور که تو صفحات قبلی تاپیک هست در اومدن.
خلاصه بهترین پشتیبانی و عملکرد رو این مخابرات داره...
با سلام به دوستان
سایت ترافیک من رو هم تقریبا 4 گیگ کم کرد و از اول سال هر مصرفی رو دوبار تکرار کردهو ربای ماه قبل هم کلی هزینه اضافی نوشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اما نکته قابل توجه اینجاس که اگه من که مثلا الان 200 مگ برام مصرف مجاز باقیمانده زده رو مصرف کنم،می زنه رو مازاد و دیگه ممکنه درست نشه.
پشتیبانی هم که در حد عالی هست(24 ساعته).عصری تماس گرفتم میگه شمارتون رو یادداشت می کنم فردا میدم به رئیسم.
منم زنگ زدم همینو گفت.به نظرم رئیسشون نفهم تر از ایناست...نقل قول:
سیستمشون قاطی کرده باز.نقل قول:
من زنگ زدم گفتن درست میشه.
.
.
ازشون درباره سرعتای شبانه هم پرسیدم طرف خیلی صادق بود گفت دستور اومده سرعت شبانه واقعی بشه و سرعتای روزانه رو بالا ببرن تا حجم بیشتری مصرف شه.